Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Totheground

Totheground
(senior tag)

Jól hangzik, viszont én a priority mailt kb 2 nap alatt lőttem ki az online felületen. Filterek + auto tagging szerintem jobb. Pont ezért a cimkefüggő jelzések tetszenének.

[ Szerkesztve ]

iPhone 4 & iPad2 iOS 5.1.1

(#2) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Tetszenek az újdonságok, remélem hamarosan viszontláthatom a saját rendszeremen is.

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#3) zsirfecske válasza Totheground (#1) üzenetére

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

igen, a priority inbox erőszakos berobbanása kicsit engem is meglepett, ki is lőttem elsőre.

(#4) Dr.Anonymus

Dr.Anonymus
(őstag)

én meg azt nem értem minek van ott még mindig az archive gomb, :F
az is egy erőltetett dolog, :(
soha nem használom
csak zavar...

Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.

(#5) litvitcsak.a

litvitcsak.a
(tag)

priority inbox nem lenne rossz, de nekem még elég problémás a súlyozása. Egyenlőre macerásabb beállítgatni mint kikapcsolni és meglenni nélküle.
Mail box függő csengőhang ellenben számomra hasznos, ezt már használom is az update óta.

iMac 27" | HTC Desire (MIUI rom) | facebook.com/anna.litvitcsak | foursquare.com/user/4521087

(#6) JR.CSé

JR.CSé
(senior tag)

Egy apró de mégis mennyire kellemes funkció:)Bár Smybianra is lenne ilyen.( Ha van am és én nemtudokr róla nyugodtan linkelhetné valaki:P )

"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.