Jól hangzik, viszont én a priority mailt kb 2 nap alatt lőttem ki az online felületen. Filterek + auto tagging szerintem jobb. Pont ezért a cimkefüggő jelzések tetszenének.
[ Szerkesztve ]
iPhone 4 & iPad2 iOS 5.1.1

Jól hangzik, viszont én a priority mailt kb 2 nap alatt lőttem ki az online felületen. Filterek + auto tagging szerintem jobb. Pont ezért a cimkefüggő jelzések tetszenének.
[ Szerkesztve ]
iPhone 4 & iPad2 iOS 5.1.1
Tetszenek az újdonságok, remélem hamarosan viszontláthatom a saját rendszeremen is.
rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر
(#3) zsirfecske válasza Totheground (#1) üzenetére
igen, a priority inbox erőszakos berobbanása kicsit engem is meglepett, ki is lőttem elsőre.

én meg azt nem értem minek van ott még mindig az archive gomb, 
az is egy erőltetett dolog, 
soha nem használom
csak zavar...
Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.

priority inbox nem lenne rossz, de nekem még elég problémás a súlyozása. Egyenlőre macerásabb beállítgatni mint kikapcsolni és meglenni nélküle.
Mail box függő csengőhang ellenben számomra hasznos, ezt már használom is az update óta.
iMac 27" | HTC Desire (MIUI rom) | facebook.com/anna.litvitcsak | foursquare.com/user/4521087

Egy apró de mégis mennyire kellemes funkció
Bár Smybianra is lenne ilyen.( Ha van am és én nemtudokr róla nyugodtan linkelhetné valaki
)
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."