Itt találtam már egy-két határozottan kellemes képet a témában... Jó lehet egy ilyen hétvége! És hasznos is szakmai berkekben.
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Itt találtam már egy-két határozottan kellemes képet a témában... Jó lehet egy ilyen hétvége! És hasznos is szakmai berkekben.

Tudható, hogy mibe kerülne ez a workshop?
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!
Ha november 5-ig befizeted, 58 500, szvsz igen jo arban van, ebed a 2 napon, szallas benne az arban..

Koszttal-kvártéllyal együtt? Valóban jó áron van.
Ha nem költöttem volna el már másra (pl salsa workshop), még jelentkeznék is.
Bár, előbb talán meg kéne tanulni portrézni rendesen, aztán jöhetne a glamour...
[ Szerkesztve ]
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!
jaja.
erdemes amugy figyelemmel kovetni a tripontos workshopokat meg tanfolyamokat mert nagyon jok
Én először felszerelésre gyúrok...aztán ha az megvan akkor jöhetnek a workshopok. Az ára tényleg korrekt.
Deutsch Richárd Blog & Photography | Esküvői és egyéb fotószolgáltatások - www.riccio.hu
michelle Wildra nem lehet gyúrni? Ő mennyibe kerül? 
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Kérdezd meg, tanácsot ingyen ad....
[link]
Konkrétan. Szvsz megfizethetetlen. 

Azért a M..cardnak lenne esélye? 
Mér? Van beépített POS terminálja? 
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.