Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Lompos48

Lompos48
(PH! addikt)

Kategóriájában komoly cuccnak néz ki. Szívesen használnám. Árinformáció mikor?

(#2) Duree

Duree
(PH! addikt)

HÁT EBBEN A KATEGÓRIÁBAN NAGYON KOMOLYNAK TÜNIK.AZÉRT EGY TESZTET MINDENKÉPPEN MEGNÉZNÉK,ÉS PERSZE AZ ÁRA SEM MELLÉKES

(#3) cimabue válasza Lompos48 (#1) üzenetére

cimabue
(tag)

Ha minden igaz márciusban, 500 dollár körül. De ahogy a Canon sem boldogult igazán a 30x-os zoommal, kétlem hogy a fuji sokkal többre ment volna vele. De ne legyen igazam.

(#4) Ribi

Ribi
(PH! kedvence)

A 200mm-es lencsék is akkora ágyúk néha hogy juj, akkor ez a 720mm ez hogy?
Mert ekkora lencse rendszerint 100mm alatt van.

[ Szerkesztve ]

(#5) MLaca válasza Ribi (#4) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

kisebb érzékelőre kisebb optika.

http://mlzphoto.blog.hu/

(#6) Male válasza Ribi (#4) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1/2"-os érzékelő + nem cserélhető az objektív... szerintem ennyi a magyarázat, hogy hogyan...

Szerk: MLaca megelőzött...

[ Szerkesztve ]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#7) Mercutio_ válasza Duree (#2) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Csak maga a kategória.... :DDD

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#8) Ribi válasza Male (#6) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Mint hozzá nem értő azt mondanám, hogy attól, hogy kisebb az érzékelő, fény még mindig ugyanannyi kell. De tényleg nem értek hozzá. Főleg 720mm-nél.

(#9) Degeczi

Degeczi
(PH! addikt)

már a HS10 sem volt vmi komoly sajnos, így ez sem várható annak

(#10) szaszabee

szaszabee
(fanatikus tag)

Na ezzel már érdemes kattingatni :)

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#11) Male válasza Ribi (#8) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kisebb érzékelő -> kisebb képet kell előállítani.

A 720mm az a filmes gépre átszámított érték... Pl egy Fuji S2000-nél ami 15X zoomos, ott az átszámított érték 24 - 360mm... de ez valójában 5 - 75mm.

Szerk: Na, közben megtaláltam ennél is a valósat: 4.2 - 126mm. forrás

[ Szerkesztve ]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#12) Gabrika válasza Male (#11) üzenetére

Gabrika
(tag)

a cikkben található fotón, az obi alján is ugyanez olvasható :))

Antec P182; ZM500-HP; ASUS M4A79TDe; AMD 965BE@3.7; Scythe Ninja2b; G.Skill 8GB@1866; ATI5850; 5.4TBHDD; MOMO; T.FlightX; G.EM500; Samsung 2443BW, PS42B450B1W; Yamaha RX-V663; Klipsch F/C/S-1

(#13) rumos14

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

két éve azt hittem, a 12 mpixellel véget ért a háború. tavaly azt reméltem, 14 mpixel már az út végét jelenti a kompaktoknál. idén már biztos vagyok benne, hogy jövőre a 18 mpixeles gépek fognak hódítani.

(#14) Gabrika

Gabrika
(tag)

szerintem ennek inkább csak reklámértéke van, talán kezd már unalmas lenni a megapixel háború

sajnos ezt is, mint a megapixelek, szerintem csak ront az egészen
megnézem közelről azt, aki állványról használja - és azokat a képeket is, amelyek kézből készültek 720mm fókusszal

Antec P182; ZM500-HP; ASUS M4A79TDe; AMD 965BE@3.7; Scythe Ninja2b; G.Skill 8GB@1866; ATI5850; 5.4TBHDD; MOMO; T.FlightX; G.EM500; Samsung 2443BW, PS42B450B1W; Yamaha RX-V663; Klipsch F/C/S-1

(#15) Male válasza Gabrika (#12) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ÁÁÁÁÁÁÁ!!! :W :DDD

Pedig még meg is néztem a képet :B

#14: Azért ez nem lehetetlen... nekem S5500-am van, a vége 370mm, és nincs semmilyen stabilizátor benne... ennek ellenére kézből meg lehet csinálni azt a képet úgy, hogy ne mozduljon be.

(#16) Surfym@n válasza rumos14 (#13) üzenetére

Surfym@n
(fanatikus tag)

S akkor még szó sem esett a mobilszegmensbe szánt 16 MP-es sony egységekről (cmos + lencse) ;]

[ Szerkesztve ]

Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

(#17) Surfym@n válasza Gabrika (#14) üzenetére

Surfym@n
(fanatikus tag)

sx30is-el is lehet kézből tele végen fotózni (840mm-en). Sőt, IS-el akár 1/125-tel is.
Az más kérdés, hogy ott már nem a bemozdulástól lesz lágy a kép, hanem az objektív tulajdonsága miatt.

Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

(#18) t72killer

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én inkább az F550 EXR-re leszek kíváncsi. Nem kicsit könnyebb (700 helyett 200g) és ugyanaz a szenzor van benne, ugyanúgy lő RAW-ban. Ja, és gondolom olcsóbb is lesz valamivel, mint a HS20.

Ami hasznos lenne a fujitól még, egy tükör nélküli cserélhető obis kisgép nikon obikhoz.

[ Szerkesztve ]

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#19) Mercutio_ válasza t72killer (#18) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Van olyan, csak nem olcsó, és nem cserélhető nikon obis, amúgy minden stimmel :DDD

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#20) t72killer válasza Mercutio_ (#19) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hja, ez lehetett volna használható példány, így viszont nem más, mint asztaldísz, főleg zoom nélkül...

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#21) Degeczi válasza t72killer (#20) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

a zoom hiánya nem baj, sőt - a nem cserélhető obi azonban valóban komolyan behatárolja

(#22) csakb válasza rumos14 (#13) üzenetére

csakb
(senior tag)

Nem baj, végre igazán remek lesz a "milyen kompaktot" topik.

- Melyik gépet ajánljátok?
- Egyiket sem!

:DDD

<< abakusz - 100 golyós edition // logarléc - Made in U.S.S.R. // camera obscura f/128 IS USM >>

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.