Kategóriájában komoly cuccnak néz ki. Szívesen használnám. Árinformáció mikor?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Duree
(PH! addikt)
HÁT EBBEN A KATEGÓRIÁBAN NAGYON KOMOLYNAK TÜNIK.AZÉRT EGY TESZTET MINDENKÉPPEN MEGNÉZNÉK,ÉS PERSZE AZ ÁRA SEM MELLÉKES

cimabue
(tag)
Ha minden igaz márciusban, 500 dollár körül. De ahogy a Canon sem boldogult igazán a 30x-os zoommal, kétlem hogy a fuji sokkal többre ment volna vele. De ne legyen igazam.

Ribi
(PH! kedvence)
A 200mm-es lencsék is akkora ágyúk néha hogy juj, akkor ez a 720mm ez hogy?
Mert ekkora lencse rendszerint 100mm alatt van.
[ Szerkesztve ]

MLaca
(HÁZIGAZDA)
kisebb érzékelőre kisebb optika.
http://mlzphoto.blog.hu/
1/2"-os érzékelő + nem cserélhető az objektív... szerintem ennyi a magyarázat, hogy hogyan...
Szerk: MLaca megelőzött...
[ Szerkesztve ]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Mercutio_
(PH! addikt)
Csak maga a kategória.... 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Ribi
(PH! kedvence)
Mint hozzá nem értő azt mondanám, hogy attól, hogy kisebb az érzékelő, fény még mindig ugyanannyi kell. De tényleg nem értek hozzá. Főleg 720mm-nél.

Degeczi
(PH! addikt)
már a HS10 sem volt vmi komoly sajnos, így ez sem várható annak

szaszabee
(fanatikus tag)
Na ezzel már érdemes kattingatni 
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál
Kisebb érzékelő -> kisebb képet kell előállítani.
A 720mm az a filmes gépre átszámított érték... Pl egy Fuji S2000-nél ami 15X zoomos, ott az átszámított érték 24 - 360mm... de ez valójában 5 - 75mm.
Szerk: Na, közben megtaláltam ennél is a valósat: 4.2 - 126mm. forrás
[ Szerkesztve ]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Gabrika
(tag)
a cikkben található fotón, az obi alján is ugyanez olvasható 
Antec P182; ZM500-HP; ASUS M4A79TDe; AMD 965BE@3.7; Scythe Ninja2b; G.Skill 8GB@1866; ATI5850; 5.4TBHDD; MOMO; T.FlightX; G.EM500; Samsung 2443BW, PS42B450B1W; Yamaha RX-V663; Klipsch F/C/S-1
két éve azt hittem, a 12 mpixellel véget ért a háború. tavaly azt reméltem, 14 mpixel már az út végét jelenti a kompaktoknál. idén már biztos vagyok benne, hogy jövőre a 18 mpixeles gépek fognak hódítani.

Gabrika
(tag)
szerintem ennek inkább csak reklámértéke van, talán kezd már unalmas lenni a megapixel háború
sajnos ezt is, mint a megapixelek, szerintem csak ront az egészen
megnézem közelről azt, aki állványról használja - és azokat a képeket is, amelyek kézből készültek 720mm fókusszal
Antec P182; ZM500-HP; ASUS M4A79TDe; AMD 965BE@3.7; Scythe Ninja2b; G.Skill 8GB@1866; ATI5850; 5.4TBHDD; MOMO; T.FlightX; G.EM500; Samsung 2443BW, PS42B450B1W; Yamaha RX-V663; Klipsch F/C/S-1
ÁÁÁÁÁÁÁ!!!

Pedig még meg is néztem a képet 
#14: Azért ez nem lehetetlen... nekem S5500-am van, a vége 370mm, és nincs semmilyen stabilizátor benne... ennek ellenére kézből meg lehet csinálni azt a képet úgy, hogy ne mozduljon be.

Surfym@n
(fanatikus tag)
S akkor még szó sem esett a mobilszegmensbe szánt 16 MP-es sony egységekről (cmos + lencse) ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

Surfym@n
(fanatikus tag)
sx30is-el is lehet kézből tele végen fotózni (840mm-en). Sőt, IS-el akár 1/125-tel is.
Az más kérdés, hogy ott már nem a bemozdulástól lesz lágy a kép, hanem az objektív tulajdonsága miatt.
Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss
Én inkább az F550 EXR-re leszek kíváncsi. Nem kicsit könnyebb (700 helyett 200g) és ugyanaz a szenzor van benne, ugyanúgy lő RAW-ban. Ja, és gondolom olcsóbb is lesz valamivel, mint a HS20.
Ami hasznos lenne a fujitól még, egy tükör nélküli cserélhető obis kisgép nikon obikhoz.
[ Szerkesztve ]
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Mercutio_
(PH! addikt)
Van olyan, csak nem olcsó, és nem cserélhető nikon obis, amúgy minden stimmel 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))
Hja, ez lehetett volna használható példány, így viszont nem más, mint asztaldísz, főleg zoom nélkül...
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Degeczi
(PH! addikt)
a zoom hiánya nem baj, sőt - a nem cserélhető obi azonban valóban komolyan behatárolja