Nem semmi, de a Sony CES kijelzője az még jobban ütött :]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
flatland8
(lelkes újonc)
a Feszty-körkép jutott róla eszembe 

flexxx2
(tag)
A pénz nem boldogít, de azért az ilyen dolgokat jó lenne birtokolni 

hemaka
(PH! kedvence)
na ez odaver 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

boba6
(senior tag)
van egy sanda gyanúm, hogy mozgóképpel elvérezne 
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix
nem kéne. hülyén nézne ki a ph ilyen kis magasságon... elkopna a scroll az egérben, azt meg azért mégse no 
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

macilaci78
(PH! addikt)
Pivot mód.
Bár az meg keskeny lenne, de ha kettőt egymás "mellé" tennél, már értelmesebb lenne. Vajh milyen kávája lehet?
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Srodney
(senior tag)
igen,detto én is így vagyok vele,azért lehet ma is szépet alkotni...
Hálószobámba jó lenne kisTVnek, a nappaliba ez már kicsi

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

davep
(tag)
Nincs nagyobb gyémánttal kirakott aranykerettel? Mert akkor nem is kell... 
Machete don't text
Nem sok ekkora(egy darab a panoráma összeállításból) kijelző mondhatja el, hogy 39W-ot eszik ilyen specifikációk mellett.
Megnéznék egy ilyet élőben is.
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

CsendesMark
(fanatikus tag)
Ilyen kell nekem is!!!
.....bár nem praktikus lanpartizáshoz 
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

kenwood3
(PH! addikt)
tényleg jó , de vajon kiket céloztak meg ezzel e termékkel?
[ Szerkesztve ]

elefant
(HÁZIGAZDA)
hát a felhasználási kör meglehetősen tág lehet. kezdve egy múzeumtól, reptéren, vasút- és metróállomáson át egészen a szállodákig, vendéglátóipari egységekig, diszkókig. és ez csak az, ami egy másodperc alatt az eszembe jutott.

kenwood3
(PH! addikt)
ja értem , hát oda el is fér ..thanks 
Szerintem épp ellenkezőleg. Ha eltekintünk a felbontástól, akkor szigetelőszalaggal elválasztva akát 50gép is futtatható lenne erről, így elég sok fordulást meg lehetne spórolni a kocsiktól a pincéig 
Kár, hogy az ár nem derült ki. Arra tényleg kíváncsi lettem volna. De gondolom 50milla körül lehet
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

Boxi88
(őstag)
Valaki kitalálta és most az összes gyártó előrukkol egész falas/egész szobás tévékkel?!... 

Khaal
(őstag)
A leírás alapján 70x14 darab modulból áll össze a videon látható fal és a modulok darabja eszik 37 wattot.
Tehát ha mindent jól értelmeztem kis számolgatás után az jön ki, hogy a komplett fal fogyasztása 36,26 kW.
Valamint egy modul kb 15x17 cm nagyságú és 32x36 pixel felbontású.
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178
"van egy sanda gyanúm, hogy mozgóképpel elvérezne"
Mitől vérezne el? A LED kb. a létező legjobb technológia mozgóképre a gyakorlatilag nem létezően alacsony válaszideje meg a bazi nagy kontrasztja miatt.
[ Szerkesztve ]
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Szerintem valami félrenézhettél, mert az NX 4 specifikációjában 96x108-as felbontás van, 300 W-os max fogyasztással.

Khaal
(őstag)
A videóban látható tábla alapján számoltam, de így elnézegetve az általad linkelt specifikációt az lehet, hogy az alap értékesítési egység 3x3 kisebb modulból áll. Így stimmelne a 96x108-as felbontás, a 44.8 x 50.4 cm méret és a 300 wattos fogyasztás is.
A spec alapján akár 12 db ilyen 3x3-as egység is egymás tetejére rakható, szóval nem lenne akadálya egy Full-HD felbontású fal kialakításnak sem. Persze az 5 méteres magasságával és 66 kW fogyasztásával nem igazán lenne ideális házimozizni.
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

Nwis86
(tag)
Ezt a [videót ] kellet volna kitenni! Egyszerűen lenyűgöző! Egy darabig rá se jöttem hogy amit látok az nem valódi
Elfogadnék pár iylen modult!
Asus P5E X38. C2D E8400. (4,2Ghz) 4x 1GB DDR2 1066Mhz Kingmax. Sapphire 4870 Silent Efficy. Samsung 2TB + 2x500Gb + 160Gb. Samsung SyncMaster BX2450L . Chieftec 650W. Aerocool AeroEngine 1

tetrix
(tag)
3D szemüveges mozihoz jó lehet.. de szemüveg nélkül kíváncsi vagyok hogy mennyire folyik ki előtte az ember szeme.
[ Szerkesztve ]
2000 cd/m2 és a "True Black" mellett hogyhogy csak 4000:1???
Ha ez az alapegység, akkor nem stimmel a felbontás.
(#20): Áhh, még a cikket sem olvasta el, videót sem nézte meg...
tetrix: Bocs, az előző nem válasz akart lenni.
Amúgy mozihoz szerintem kicsi a felbontása, 10 méteres vászonhoz kevés a 2K.
[ Szerkesztve ]

mflex
(senior tag)
Nagyon szép termék 
http://hardverapro.hu/apro/jbl_tlx_180_a_brutalis_audiophile_paros/hsz_1-50.html

Devid_81
(PH! kedvence)
Pár év múlva jó lesz ebből a már megfizethető verzió 
.::www.megadanceradio.hu::.

BloodRay
(PH! addikt)
Látványos volt nem mondom. De hétköznapi felhasználók számára nem sok haszna van ilyen formában(tudom nem is volt cél persze).
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
"2000 cd/m2 és a "True Black" mellett hogyhogy csak 4000:1???"
Az 500 lux környezeti fény melletti érték, minden bizonnyal a tükröződés miatt.
[ Szerkesztve ]

Runo
(őstag)
Valóban!
Jól látom hogy a videót 2008.07.08.-án tették fel 
[ Szerkesztve ]

oxox
(őstag)
jopofa...kar, hogy 20m-rol kell nezni, hogy ne legyen pixeles a kep
...onnan meg mar olyan mintha egy 30"-t neznel egy normal meretu nappaliban 
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525
Egy elégszen nagy cégnél egészen magas pozícióban álló ismerős súgta, hogy nekik pár hónapja demózták ezt a teknológiát, azzal, hogy 5-10 éven belül messze az LCD és plazma alá szorítható az ára, a kijelzők nyomtathatóak lesznek milliméter nagyságrendű vastagságú hordozórétegre, plusz elképzelhető akár napalem gyártása is ilyesmi módszerrel, amit aztán akár háztető vagy ruházat burkolására lehet majd használni. Szóval tessék figyelni 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Meza
(kvázi-tag)
"a Feszty-körkép jutott róla eszembe"
Egyszer majd az is LED-es lesz. 
"Olvashatatlan aláírás"
Az a baj egyetlen falra sem férne el itthon
Amúgy meg Múzeumoknak és egyéb ilyen helyeknek nagyon jó ez a megoldás, bár az ára igen csak magas lehet, de nagyon látványos egy dolog, csak hát, ehhez a pénz mellett hely is kell. Nálam a pénz megvan, csak a hely nincs (na jó ezt ne hogy komolyan vegyétek
) 
[ Szerkesztve ]
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

Meza
(kvázi-tag)
"Nálam a pénz megvan, csak a hely nincs"
Akkor vegyél előbb hozzá egy múzeumot. 
Amúgy a múzeumok se járnának jól ezzel, mert közelről nem lehet nézni, hacsak nem valami szabadtéri múzeumot nem gondoltak nyitni. 
"Olvashatatlan aláírás"

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)
Barney Stinson-nak már évek óta van ilyen, igaz, hogy Japán import, de akkor is!

Amúgy tényleg durva, élőben megfelelő távolságból szerintem teljesen élethű lehet.
[ Szerkesztve ]
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

syberia
(fanatikus tag)
Nem semmi...egy ilyen "fal" otthonra... 
"A hazug embert hamarabb utólérik, mint a sánta robotot."

fatallerror
(őstag)
Ez elég kemény :]
LED ... még ha OLED lenne.
De így ... hol van ennek a feketéje a Pana G20 plazmához ? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Response time? 10ms? 
Gondolom a fehérje épp úgy kék mint a többi LEDes falnak.
Csinálnának ekkora OLEDet, azt mondanám emán döfi.
Meg aztán csak 200 négyzetméteres a ház (tudom csóró vagyok, pláne hogy még egy gázáremelés és ennek a fűtésére se fog telni) szal max akkor nézhetném fejforgatás nélkül, ha kiütném az egyik falat, és kiülnék a kertbe.
Zseniális találmány, valóban.
A Barco utoljára 93-ban volt nyerő, a 3 lámpás CRT projektorával.
Meglep hogy még létezik a cég. Inkább abba gyártanának még lámpát, akkor a sok hülyének aki anno megvette 10 milláért (mostani értéken mennyi az? 50?
) nem kéne sorban átgányoltatnia Xenonosra.
Barco = bárca ... 
[ Szerkesztve ]
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
"De így ... hol van ennek a feketéje a Pana G20 plazmához ?"
Simán veri a G20-at.
"Response time? 10ms?"
Láttál már LED-et?...
Inkább valahol 10 µs táján.
"Gondolom a fehérje épp úgy kék mint a többi LEDes falnak."
A #23-as hozzászólásban már volt ez a videó, nekem nem tűnt fel rajta kékes elszíneződés. Ráadásul innen kiderül az is, hogy ezt nem az otthoni TV leváltására találták ki, bár ez szerepelt a cikkben is.

waporka
(tag)
majdnem körbeérné az oldalfalaimat
flashelnék ha egy ilyen lenne a szobámba
a privire illik válaszolni....
RGB LED-ekből áll, így olyanra állítják a színhőmérsékletet, amilyenre akarják.
Refresh rate: 3,200Hz...

djcsefa
(tag)
mi lesz majd a mozigépészekkel.?? 
i7 920 - Asus Rampage ExtremeIII- 12Gb ddr3 1600Mhz -2xGTX480 sli - Ocz Agility3 ssd - Coolermaster 80+ 1000ws táp - Corsair 800D ház+ 1,5L víz :D
Gondolnam rgb ledet olyan szinure kalibral az ember, amilyenre akar...
jól néz ki
bár a magassága szerintem kevés a hosszához képest

zetecR
(őstag)
Milyen jó jármű-reklámokat lehet majd ebből készíteni.
A nyomdáknak haragoznak. 
Aludni kell, anélkül meghalok.
2240x504 
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

Duracellm...
(őstag)
a Barco név jól cseng a broadcasting-ban, évek óta gyártanak nagyon jó minőségű(megbízható, gyorsan installálható) ledfalakat.
Egy kültéri 640*400-as kijelző simám megeszik 30KW-ot, egész jó a fogyasztása a pixel számot figyelembe véve. Ha szobában megvereted teljes fényerővel, beleég az árnyékod a hátad mögött lévő falba 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)