a 400-as és 500-as modellre is lehetett volna valami értelmesebb ventirácsot tenni, ez így vargáné&tsa gagyi hatású.
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
(#1) DeltaPower

a 400-as és 500-as modellre is lehetett volna valami értelmesebb ventirácsot tenni, ez így vargáné&tsa gagyi hatású.
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
(#2) TheChos3nOne válasza DeltaPower (#1) üzenetére
+1 ettől függetlenül még lehet jó 
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

sok tápon ilyen megoldás van. pl chieftec arena
''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

Ez a "vargáné&tsa" táp milenne?, sok fórumon hallotammár, de azótasem tudom mit értenek alatta! 
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!

Látom te nem a szakmában dolgozol....
Vargánya
Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)

a rács annyira nem problémás.. de a második tápban az áramerősségek megoszlása igen... hát... harmatos... ehhez képest a 300-as bestbuy lehet.
emberek... "fan" és nem "fun"...

Egy komoly tápmárka. 
Nálam már füstölt el egy még régen. Szerencsére nem vitt magával semmit.

sejj, a régi szép időkben még saját nevük alatt futottak a gagyijaik
Megláttad a cimkét és rettegve azonnal kitépted a konnektorból, mielőtt arcodba robban az egész sz.r 
emberek... "fan" és nem "fun"...

Már csak az a kérdés, hogy hogyan helyezkednek el a csatlakozók és milyen ventilátor lesz benne. Nálam már leszerepelt a SuperB sorozat.

Bizony, az enyémen még rajta virított a nevük. Nem ilyen semmitmondó Super Power vagy hasonló néven nyomták.

A 400-as jöhet, ha valami újabb FSP bél van benne 

Nekem volt giga tápom,2 napig,hangosabb volt mint egy boeing hajtómű.De ezek lehet hogy jobbak,és nem is olcsók. 

Az elgondolás jó - de ezt a szériát azért inkább "átlag alatti" igényűnek nevezném.
A 400-as 12V-os ága elég csinos. Még nem láttam olyan tápot, aminél az összesített névleges teljesítmény kisebb, mint a 12V-os ág teljesítménye. Nagyon kíváncsi vagyok a belére és az EPS csatlakozók kábelhosszára.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)
legalább mennek a hagyományosnak mondható olcsó szünetmentesekkel is a pfc nélküliek

Ez a PoweRock valamilyen vegyes sorozat
Gigabyte PoweRock 300 W (GE-N300N-A2) CWT PUF 70%+
Gigabyte PoweRock 350 W (GE-N350N-C2) ?
Gigabyte PoweRock 400 W (GE-N400A-C2) ?
Gigabyte PoweRock 500 W (GE-N500A-C2) CWT DSA 80%+

Meglepő, hogy a főkapcsolót nem spórolták le. Piros pont.
Jester

Gigabyte PoweRock 400 W (GE-N400A-C2) CWT PUFP (Cyclops 405W)
Szerintem hibás a táblázat.
Az nálam is bemondta az unalmast, itt vár javításra...
"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

Hát pedig elég erős hazai super brand 

Igen néha jól jön 
Ma is szükségem volt rá...
[ Szerkesztve ]

Gigabyte LC Series 400W szintén GE-N400A-C2 A dobozon szerepel a 80+, de ez a CWT PUFP elektronika a CWT szerint nem 80+-os.
Chieftec Arena 405W ugyan ilyen.

Nekem a celeron300A konfigomban volt ilyen táp, de szerencsére sikerült egy jobb darabot kifognom. 6 évet futott, de 10 év után is működőképes volt, komolyabb zörejek, vagy melegedés nélkül... 
BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

tud valaki valami képet a belsejükről esetleg, meg h kitől származik?
C2D E8400, Gigabyte EP45-UD3R, Sapphire Radeon HD6950 2GB, 2x2GB 1066MHz, 64GB SSD+500GB+500GB+250GB(linuxnak:), SAMSUNG SH-S223F DVD-RW. + RAZER-Logitech-Gigabyte-SAMSUNG-BMW FAN xD
Az immár szomszédot szolgáló gépben bő 11-12 esztendeje teljesít szolgálatot egy vargánya.
Sípol, cicereg, de még megy.
PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

Gigabyte PoweRock 500W (GE-N500A-C2) CWT DSA 80%+ szétszedve. Ez jónak látszik, már csak a magyar ár hiányzik. A 400W-os PoweRock-kal(GE-N400A-C2) továbbra is vigyázni, mert a típusnevére rákeresve két különböző CWT bél jön elő(CWT DSA és CWT PUFP). A 400W-os táp 80+ vizsgája CWT DSA (csak klónozott eredmény, a laborban sosem járt, így olcsóbb a 80+ vizsga és a gyártó írásban kijelenti hogy a gyártmánya 100%-ban megegyezik a CWT DSA 400W-os tápjával amit már lemértek a 80+ laborjában). Itt egy régebbi hszemben látható
400W-os PoweRock-kal megegyező típusjelzésű tápban nem CWT DSA bél van. A 400W-os PoweRock akkor van rendben, ha ugyanolyan bél található benne, mint a PoweRock 500W ban. (nem kizárt, hogy a típusnév a 400W-os esetében maradt, de a belet kicserélték CWT DSA-ra, de jobb óvatosnak lenni, a CWT PUFP bél sokkal rosszabb a CWT DSA-nál és nem 80+-os, ez esetben kamu a 80+ vizsga tanúsítvány). Hardwaresecrets alapján elmélkedtem a 80+ vizsga kapcsán.
[ Szerkesztve ]