Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

a 400-as és 500-as modellre is lehetett volna valami értelmesebb ventirácsot tenni, ez így vargáné&tsa gagyi hatású.

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#2) TheChos3nOne válasza DeltaPower (#1) üzenetére

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

+1 ettől függetlenül még lehet jó :)

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#3) Zofren válasza DeltaPower (#1) üzenetére

Zofren
(fanatikus tag)

sok tápon ilyen megoldás van. pl chieftec arena

''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

(#4) KG. válasza DeltaPower (#1) üzenetére

KG.
(kvázi-tag)

Ez a "vargáné&tsa" táp milenne?, sok fórumon hallotammár, de azótasem tudom mit értenek alatta! :D

Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!

(#5) B4nd1t4 válasza KG. (#4) üzenetére

B4nd1t4
(tag)

Látom te nem a szakmában dolgozol....
Vargánya

Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)

(#6) kcsa

kcsa
(senior tag)

a rács annyira nem problémás.. de a második tápban az áramerősségek megoszlása igen... hát... harmatos... ehhez képest a 300-as bestbuy lehet.

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#7) AtG válasza KG. (#4) üzenetére

AtG
(fanatikus tag)

Egy komoly tápmárka. :D
Nálam már füstölt el egy még régen. Szerencsére nem vitt magával semmit.

(#8) kcsa válasza AtG (#7) üzenetére

kcsa
(senior tag)

sejj, a régi szép időkben még saját nevük alatt futottak a gagyijaik :) Megláttad a cimkét és rettegve azonnal kitépted a konnektorból, mielőtt arcodba robban az egész sz.r :)

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#9) F_Zolee

F_Zolee
(őstag)

Már csak az a kérdés, hogy hogyan helyezkednek el a csatlakozók és milyen ventilátor lesz benne. Nálam már leszerepelt a SuperB sorozat.

(#10) AtG válasza kcsa (#8) üzenetére

AtG
(fanatikus tag)

Bizony, az enyémen még rajta virított a nevük. Nem ilyen semmitmondó Super Power vagy hasonló néven nyomták.

(#11) Szlopa

Szlopa
(kvázi-tag)

A 400-as jöhet, ha valami újabb FSP bél van benne :)

(#12) boeing

boeing
(senior tag)

Nekem volt giga tápom,2 napig,hangosabb volt mint egy boeing hajtómű.De ezek lehet hogy jobbak,és nem is olcsók. :K

(#13) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Az elgondolás jó - de ezt a szériát azért inkább "átlag alatti" igényűnek nevezném.

(#14) vzsryl

vzsryl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 400-as 12V-os ága elég csinos. Még nem láttam olyan tápot, aminél az összesített névleges teljesítmény kisebb, mint a 12V-os ág teljesítménye. Nagyon kíváncsi vagyok a belére és az EPS csatlakozók kábelhosszára.

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)

(#15) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

legalább mennek a hagyományosnak mondható olcsó szünetmentesekkel is a pfc nélküliek

(#16) MMIX

MMIX
(őstag)

Ez a PoweRock valamilyen vegyes sorozat

Gigabyte PoweRock 300 W (GE-N300N-A2) CWT PUF 70%+
Gigabyte PoweRock 350 W (GE-N350N-C2) ?
Gigabyte PoweRock 400 W (GE-N400A-C2) ?
Gigabyte PoweRock 500 W (GE-N500A-C2) CWT DSA 80%+

(#17) Jester01

Jester01
(PH! addikt)

Meglepő, hogy a főkapcsolót nem spórolták le. Piros pont.

Jester

(#18) MMIX válasza MMIX (#16) üzenetére

MMIX
(őstag)

Gigabyte PoweRock 400 W (GE-N400A-C2) CWT PUFP (Cyclops 405W)
Szerintem hibás a táblázat.

(#19) hoffman_ válasza F_Zolee (#9) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az nálam is bemondta az unalmast, itt vár javításra...

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#20) jeri válasza KG. (#4) üzenetére

jeri
(lelkes újonc)

Hát pedig elég erős hazai super brand :DD

(#21) P00By válasza Jester01 (#17) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Igen néha jól jön :K
Ma is szükségem volt rá...

[ Szerkesztve ]

(#22) MMIX

MMIX
(őstag)

Gigabyte LC Series 400W szintén GE-N400A-C2 A dobozon szerepel a 80+, de ez a CWT PUFP elektronika a CWT szerint nem 80+-os.
Chieftec Arena 405W ugyan ilyen.

(#23) AxBattler válasza AtG (#7) üzenetére

AxBattler
(senior tag)

Nekem a celeron300A konfigomban volt ilyen táp, de szerencsére sikerült egy jobb darabot kifognom. 6 évet futott, de 10 év után is működőképes volt, komolyabb zörejek, vagy melegedés nélkül... :D

BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN] ........................ BattleTag: AxBattler#2652

(#24) PetX

PetX
(fanatikus tag)

tud valaki valami képet a belsejükről esetleg, meg h kitől származik?

C2D E8400, Gigabyte EP45-UD3R, Sapphire Radeon HD6950 2GB, 2x2GB 1066MHz, 64GB SSD+500GB+500GB+250GB(linuxnak:), SAMSUNG SH-S223F DVD-RW. + RAZER-Logitech-Gigabyte-SAMSUNG-BMW FAN xD

(#25) malwy válasza kcsa (#8) üzenetére

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

Az immár szomszédot szolgáló gépben bő 11-12 esztendeje teljesít szolgálatot egy vargánya. :D Sípol, cicereg, de még megy.

PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

(#26) MMIX

MMIX
(őstag)

Gigabyte PoweRock 500W (GE-N500A-C2) CWT DSA 80%+ szétszedve. Ez jónak látszik, már csak a magyar ár hiányzik. A 400W-os PoweRock-kal(GE-N400A-C2) továbbra is vigyázni, mert a típusnevére rákeresve két különböző CWT bél jön elő(CWT DSA és CWT PUFP). A 400W-os táp 80+ vizsgája CWT DSA (csak klónozott eredmény, a laborban sosem járt, így olcsóbb a 80+ vizsga és a gyártó írásban kijelenti hogy a gyártmánya 100%-ban megegyezik a CWT DSA 400W-os tápjával amit már lemértek a 80+ laborjában). Itt egy régebbi hszemben látható
400W-os PoweRock-kal megegyező típusjelzésű tápban nem CWT DSA bél van. A 400W-os PoweRock akkor van rendben, ha ugyanolyan bél található benne, mint a PoweRock 500W ban. (nem kizárt, hogy a típusnév a 400W-os esetében maradt, de a belet kicserélték CWT DSA-ra, de jobb óvatosnak lenni, a CWT PUFP bél sokkal rosszabb a CWT DSA-nál és nem 80+-os, ez esetben kamu a 80+ vizsga tanúsítvány). Hardwaresecrets alapján elmélkedtem a 80+ vizsga kapcsán.

[ Szerkesztve ]

(#27) MMIX válasza MMIX (#26) üzenetére

MMIX
(őstag)

1 kép CWT PUFP

2. kép CWT DSA

[ Szerkesztve ]

(#28) 14adam válasza MMIX (#26) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aki még szeretne olvasni a PUFP bélről: [link] trafó színe tér csak el ránézésre

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.