szep, de megis csak intel kell bele 
[ Szerkesztve ]

szep, de megis csak intel kell bele 
[ Szerkesztve ]
24 fázis
fullos kékség
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Durva az a 24 fázis. 
Majdnem egyszerre történt a nagy rácsodálkozás.
[ Szerkesztve ]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
Miért baj az? ![;]](/dl/s/v1.gif)
MÁS:
24 fázisú tápellátás minek már? 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
És én még azt hidtem, hogy az Asus megalomán 16-fázisú lapjait nem lehet überelni...
Tévedtem...
Ez már-már beteges! Értem én, hogy stabilitás, meg 24fázis, de akkor már inkább digitális. Az kisebb helyen is elfér... Igaz, annak a látványára nehezebb gizdulni...
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
48 fázisú deszka mikor várható?
Anno még 4-8 fázissal is milyen jó tuningeredméyneket lehetett már elérni...
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
Nem rajongok a Giga lapokért de ez nagyon kegyetlen!!! 
www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

A Gigabyte is tudja hogy vakítson. Lásd még Ultradurable3 vagy mi.
Na ennek ellenére nem semmi alaplapnak ígérkezik. A hátlapi csatlakozók terén nem láttam még ilyen jólfelszerelt lapot. SATA3, Power eSATA 
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Uhh...ez szép, hát lap gyártó legyen a talpán, aki ennél durvább lapot rak a p55 köré... 
24 fázis... 
Egy idő után nem marad hely többnek a foglalat körül. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Egyetértek. Minek ide ennyi fázis?
ténylegesen mennyit támogatnak a procik?
True Success is Blonde
Hát igen, egy 3 fázisú tápellátással rendelkező Asus P5K-SE-ben is úgy hasítanak a Q6600-ok, hogy öröm nézni.
Én személy szerint fesz emelés nélkül 3.4Ghz-re belőttem stabilan, és ez a 3.4Ghz egy Q6600-al mire nem lenne elég ma?
GTA4-en kívül. 
Vagy az van, hogy ennyire gyengén sikerültek az i5-ös procik, és nem hajlandóak stabil működésre 24 fázis alatt. 
Az miért van, hogy az Asus Rampage II Extreme-re is elég 16 fázisú táp ellátás, ami nem mellesleg i7-et hajt? 
Ste ténylegesen mennyit támogatnak a procik? Passz, azt sem tudtam, hogy támogatniuk kellene egyáltalán. 
[ Szerkesztve ]
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

tisztánlátás végett, érdemes lenne levetíteni újra, mire is jó ha 3 4 6 8 12 x fázis van a lapon, és létszükség e annak növelése...
gondolom, ezek már az olcsó i5 mellé szánt filléres lapok. 
EP35-DS3 - 6 fázis (Q6600-al)
sose volt vele bajom.
24 fázis?! először csak néztem, mi az a dzsumbuj ott a foglalat körül.
lezso6: lesz hely mert az alaplapok hátoldalát is hasznosítják, mint új területek alkatrész-elhelyezésre
az lesz az Super-ATX 3.0 
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Ez akkor most nem green edition? 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

dehogynem, már a régebbi lapok is le tudták kapcsolni a fázisokat 
jók lesznek azek a i5 procik meg a deszkák is persze...de egyenlöre elég még ami van,böven
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

A hátulja remek!
10 USB, ebböl kettö megosztottan eSATA-val, dupla Giga LAN, és szokáso audió csatik 6jack és két digi kimenet, de a megosztott PS/2 port se kutya ritkán látni ilyet a lapokon. Ez a flash memóriás támogatást remélem nem integrálják mert van akinek nem kell és akinek kell az legaláb bolyat tesz bele amilyet akar, hacsak a Win7 nagyon ütösen nem aknáza ki ezt a gyorsitó flasht mer akkor talán télleg elfér. Nem rossz kár hogy tavaly nyáron dobtam össze a gépet már nem akarom lecserélni ,ilyen hamar, meg hát ára is lesz ennek is

(#19) LackoMester válasza Mr.Csizmás (#14) üzenetére
az X48TQD6 deszkámon is ez a helyzet(q9450) semmi gond vele 
"csati hegyek, hová legyek?" basszus... ha ezt valaki megrakja meghajtókkal meg féltéglával, annak tényleg nem árt egy kilowatt fölötti táp... meg egy akkora ház, mint lian li-ék dubai-i tornya... aztán ember legyen a talpán, aki mozgatja utána... brutális...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Szimpatikus lap, elfogadnám
. A power on eSATA-ról eddig még nem hallottam, de nagyon jó ötletnek tartom
. A 24 fázis viszont nagyon durva...

Te is fiam, Bluetooth?
jó lesz az az i5 
www.keytar.hu - improve yourself
Jó lenne tudni, mibe fog fájni egy ilyen plusz a ICi5. Mennyi lehet az árbeli különbség és a teljesítménybeni eltérés egy ICi7-es közt. 
[ Szerkesztve ]
Family Guy Online - Closed Beta
fenét,az enyémben simán elférne...tudod a napszemüveges TT ház...

Én a biosára lennék kíváncsi. Kicsit olyan..tegyünk rá sok mindent, majd jobban elmegy. 24fázis..hm..minek?
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
További újdonságként a következő generációs, 6 GB/s-os adatátviteli sebességre képes SATA
asszem ez csak 6Gb/s
"24 fázisú tápáramkört kapott, valamint nevével ellentétben egy Intel P57 chipset teljesít rajta szolgálatot."
Nem is tudtam hogy már van új chipset... 
Az a vicces hogy a P55ös lapok már rég készenállnak de a a beléjük való procikról még rendes teszteket em lehet olvasni nem hogy megvenni őket. Túl jók a C2D meg a quadok és túl sok van belőlük raktáron (illetve hozzájuk tartozó alaplapból). Amire kijönnek addigra lehet már a P55 elavult lesz
Nevetséges hogy alaplap már lenne fél éve, de proci meg nincs.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
garantáltan a szeptemberböl lesz movember is..mire megjelenik,vagy simán nemlesz(Európában) mint anno a Q9450,9550-esek...vagy csak rohadt nehez beszerezhetö lesz 
tetszik az a sok fázis, várom milyen tuningra képes... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Amd oldalon 4+1 fázis van, mégis vannak 8 és 10 fázisos lapok is. Ergó minden duplikálva van, ami sokszor fölösleges, ráadásul amikor elvileg mindent full minőségi alapanyagokból raknak össze
True Success is Blonde

Pont a Gigabyte, meg az Asus miatt tolta el az Intel az i5 forgalmazását, hogy a raktárkészleteiket el tudják adni! Végül is érthető, a múltkori 2,66Ghz-s i5 tesztet látva, ha ezek kijönnek, a kutya se vesz többé core2quadot!
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]
Linkelnéd azt az i5 tesztet?

Azta, jó sok felesleges cuccok lehetett raktáron, ha ilyen tápellátót kapott 
.::www.megadanceradio.hu::.

"ha ezek kijönnek, a kutya se vesz többé core2quadot!"
Ez azért kicsit erős kijelentés. És aki nem akar lga775-ről váltani? Mi az, hogy nem akar, mindenki akar, csak nem mindenkinek van pénze új platformra. Azt akarom mondani, hogy elég sok mindenkinek van lga775-ös alaplapja egy gyengébb kétmagossal. Olcsóbb lesz belevenni a későbbiekben egy core2quad-ot, mint átváltani egy i5 platformra. Akkor lehet igaz az állításod, hogyha valaki egy teljesen új gépben gondolkodik. De akkor én inkább már x58+i7-re építkeznék, mint erre az evolúciós zsákutcának tűnő lga1156 foglalatra.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
ez az ONFI most akkor mire is jó? 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

24 fázis nem sok kicsit?
mivel az enyémenis 16 van de abból a proci csak 12-öt kap. pedig az már más kategoria, mint az i5.
Okos Vok.

24 fázis?
Mellé még 4 vga+egy rakás HDD+tuning és akkor máris nem szörnyülködök a 1,5kwattos tápokon.

nem semmi .. 24 fázis kocka... 
kiváncsi lennék a magyarázatra, hogy mi indokolja ennek a szükségletét..
természetesen a marketingen kivül....
csak azt nem értem hogy hogyan lesz ebböl olcsó alaplap 
meg azt sem hogy az elvileg erösebb core i7 -nek elég a 8 és 6 fázis, akkor ennek az elvileg gyengébb core i5-nek minek kell háromszorannyi 

Nagyon tutin néz ki!
A 24 fázis meg télleg brutál, de amúgy is szeretnék még mellé egy 24 pengés Gillette-t 
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

"Mellé még 4 vga+egy rakás HDD+tuning"
assziszem a core i5 "csak" 2-way SLI & CF fog támogatni...
Hagy vakuljon a paraszt. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Brutál lapok, szépen megpakolta őket a Giga. Azért az a 24 fázis az nem semmi.
Kíváncsi leszek a többi gyártó megoldására, ha hozzák ezt a színvonalat, lesz miket nézegetni. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Ez csak presztízs lap. Sztem nem fog a forgalomba kerülni ilyen, senkinek se érné meg. Megmutatták hogy tudnak ilyent is csinálni, de erre nincs szükség egy 25-30k-s proci mellé senki nem fog 50k-s lapot venni!
A 25-30k-s core i5-öt el lehet felejteni: először 3 típus jelenik meg, abból a legolcsóbb 198 dollár lesz
androbit.org | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.

Múltkor megkerestem a neten is, de most azt nem fogom újra, itt az ipon-os hír róla, ugyanaz, csak magyarul:
[link]
[ Szerkesztve ]
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

Rico, úgy értettem, hogy aki új platformot vesz, az nem fogja számításba venni a core2quadokat! Én is most veszek C2Q-t, mert én sem akarok még egy darabig váltani!
Na akkor sok értelme lesz most 70k a legolcsóbb i7es akkor ki fogja megvenni az i5-t?

Nagyon durván néz ki, és tényleg föl is van már szerelve, Gsata. wow
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...