Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

szep, de megis csak intel kell bele :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

24 fázis :Y fullos kékség

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#3) old gray

old gray
(PH! addikt)

Durva az a 24 fázis. :Y

Majdnem egyszerre történt a nagy rácsodálkozás. :DD

[ Szerkesztve ]

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#4) tzsolesz válasza gyiku (#1) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért baj az? ;]

MÁS:

24 fázisú tápellátás minek már? :F

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#5) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És én még azt hidtem, hogy az Asus megalomán 16-fázisú lapjait nem lehet überelni...

Tévedtem...

Ez már-már beteges! Értem én, hogy stabilitás, meg 24fázis, de akkor már inkább digitális. Az kisebb helyen is elfér... Igaz, annak a látványára nehezebb gizdulni...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#6) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

48 fázisú deszka mikor várható? :P :W Anno még 4-8 fázissal is milyen jó tuningeredméyneket lehetett már elérni...

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#7) FID

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem rajongok a Giga lapokért de ez nagyon kegyetlen!!! :R

www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

(#8) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

A Gigabyte is tudja hogy vakítson. Lásd még Ultradurable3 vagy mi.
Na ennek ellenére nem semmi alaplapnak ígérkezik. A hátlapi csatlakozók terén nem láttam még ilyen jólfelszerelt lapot. SATA3, Power eSATA :C

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#9) zed1983

zed1983
(őstag)

Uhh...ez szép, hát lap gyártó legyen a talpán, aki ennél durvább lapot rak a p55 köré... :U

(#10) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

24 fázis... :O

Egy idő után nem marad hely többnek a foglalat körül. ;]

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#11) Ste válasza tzsolesz (#4) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyetértek. Minek ide ennyi fázis?
ténylegesen mennyit támogatnak a procik?

True Success is Blonde

(#12) tzsolesz válasza Metalfan (#6) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát igen, egy 3 fázisú tápellátással rendelkező Asus P5K-SE-ben is úgy hasítanak a Q6600-ok, hogy öröm nézni.
Én személy szerint fesz emelés nélkül 3.4Ghz-re belőttem stabilan, és ez a 3.4Ghz egy Q6600-al mire nem lenne elég ma? :F
GTA4-en kívül. :B

Vagy az van, hogy ennyire gyengén sikerültek az i5-ös procik, és nem hajlandóak stabil működésre 24 fázis alatt. :DDD

Az miért van, hogy az Asus Rampage II Extreme-re is elég 16 fázisú táp ellátás, ami nem mellesleg i7-et hajt? :U

Ste ténylegesen mennyit támogatnak a procik? Passz, azt sem tudtam, hogy támogatniuk kellene egyáltalán. :U

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#13) g@bo

g@bo
(PH! kedvence)

tisztánlátás végett, érdemes lenne levetíteni újra, mire is jó ha 3 4 6 8 12 x fázis van a lapon, és létszükség e annak növelése...

gondolom, ezek már az olcsó i5 mellé szánt filléres lapok. :F

(#14) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

EP35-DS3 - 6 fázis (Q6600-al)

sose volt vele bajom.

24 fázis?! először csak néztem, mi az a dzsumbuj ott a foglalat körül.

lezso6: lesz hely mert az alaplapok hátoldalát is hasznosítják, mint új területek alkatrész-elhelyezésre ;] az lesz az Super-ATX 3.0 :DDD

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#15) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Ez akkor most nem green edition? :DDD

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#16) tlac válasza juliabrilke (#15) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

dehogynem, már a régebbi lapok is le tudták kapcsolni a fázisokat ;)

(#17) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jók lesznek azek a i5 procik meg a deszkák is persze...de egyenlöre elég még ami van,böven

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#18) werman

werman
(kvázi-tag)

A hátulja remek! :C 10 USB, ebböl kettö megosztottan eSATA-val, dupla Giga LAN, és szokáso audió csatik 6jack és két digi kimenet, de a megosztott PS/2 port se kutya ritkán látni ilyet a lapokon. Ez a flash memóriás támogatást remélem nem integrálják mert van akinek nem kell és akinek kell az legaláb bolyat tesz bele amilyet akar, hacsak a Win7 nagyon ütösen nem aknáza ki ezt a gyorsitó flasht mer akkor talán télleg elfér. Nem rossz kár hogy tavaly nyáron dobtam össze a gépet már nem akarom lecserélni ,ilyen hamar, meg hát ára is lesz ennek is :)) :DD

(#19) LackoMester válasza Mr.Csizmás (#14) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az X48TQD6 deszkámon is ez a helyzet(q9450) semmi gond vele :)

(#20) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"csati hegyek, hová legyek?" basszus... ha ezt valaki megrakja meghajtókkal meg féltéglával, annak tényleg nem árt egy kilowatt fölötti táp... meg egy akkora ház, mint lian li-ék dubai-i tornya... aztán ember legyen a talpán, aki mozgatja utána... brutális...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#21) bteebi

bteebi
(senior tag)

Szimpatikus lap, elfogadnám :). A power on eSATA-ról eddig még nem hallottam, de nagyon jó ötletnek tartom :C. A 24 fázis viszont nagyon durva... :Y :Y

Te is fiam, Bluetooth?

(#22) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

jó lesz az az i5 :)

www.keytar.hu - improve yourself

(#23) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó lenne tudni, mibe fog fájni egy ilyen plusz a ICi5. Mennyi lehet az árbeli különbség és a teljesítménybeni eltérés egy ICi7-es közt. :F

[ Szerkesztve ]

Family Guy Online - Closed Beta

(#24) LackoMester válasza mephi666 (#20) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

fenét,az enyémben simán elférne...tudod a napszemüveges TT ház...

(#25) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Én a biosára lennék kíváncsi. Kicsit olyan..tegyünk rá sok mindent, majd jobban elmegy. 24fázis..hm..minek?

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#26) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

További újdonságként a következő generációs, 6 GB/s-os adatátviteli sebességre képes SATA
asszem ez csak 6Gb/s

(#27) MZsoltee

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"24 fázisú tápáramkört kapott, valamint nevével ellentétben egy Intel P57 chipset teljesít rajta szolgálatot."

Nem is tudtam hogy már van új chipset... :)

Az a vicces hogy a P55ös lapok már rég készenállnak de a a beléjük való procikról még rendes teszteket em lehet olvasni nem hogy megvenni őket. Túl jók a C2D meg a quadok és túl sok van belőlük raktáron (illetve hozzájuk tartozó alaplapból). Amire kijönnek addigra lehet már a P55 elavult lesz :D Nevetséges hogy alaplap már lenne fél éve, de proci meg nincs.

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#28) LackoMester válasza MZsoltee (#27) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

garantáltan a szeptemberböl lesz movember is..mire megjelenik,vagy simán nemlesz(Európában) mint anno a Q9450,9550-esek...vagy csak rohadt nehez beszerezhetö lesz :)

(#29) ThaBoss

ThaBoss
(senior tag)
LOGOUT blog

tetszik az a sok fázis, várom milyen tuningra képes... ;]

(#30) Ste válasza tzsolesz (#12) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amd oldalon 4+1 fázis van, mégis vannak 8 és 10 fázisos lapok is. Ergó minden duplikálva van, ami sokszor fölösleges, ráadásul amikor elvileg mindent full minőségi alapanyagokból raknak össze

True Success is Blonde

(#31) Joachim21

Joachim21
(fanatikus tag)

Pont a Gigabyte, meg az Asus miatt tolta el az Intel az i5 forgalmazását, hogy a raktárkészleteiket el tudják adni! Végül is érthető, a múltkori 2,66Ghz-s i5 tesztet látva, ha ezek kijönnek, a kutya se vesz többé core2quadot!

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#32) MZsoltee válasza Joachim21 (#31) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Linkelnéd azt az i5 tesztet?

(#33) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Azta, jó sok felesleges cuccok lehetett raktáron, ha ilyen tápellátót kapott :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#34) Ricco_hun válasza Joachim21 (#31) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

"ha ezek kijönnek, a kutya se vesz többé core2quadot!"

Ez azért kicsit erős kijelentés. És aki nem akar lga775-ről váltani? Mi az, hogy nem akar, mindenki akar, csak nem mindenkinek van pénze új platformra. Azt akarom mondani, hogy elég sok mindenkinek van lga775-ös alaplapja egy gyengébb kétmagossal. Olcsóbb lesz belevenni a későbbiekben egy core2quad-ot, mint átváltani egy i5 platformra. Akkor lehet igaz az állításod, hogyha valaki egy teljesen új gépben gondolkodik. De akkor én inkább már x58+i7-re építkeznék, mint erre az evolúciós zsákutcának tűnő lga1156 foglalatra.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#35) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez az ONFI most akkor mire is jó? :F

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#36) OkosTibiKing válasza MZsoltee (#32) üzenetére

OkosTibiKing
(tag)

sztem erre gondolt

24 fázis nem sok kicsit?
mivel az enyémenis 16 van de abból a proci csak 12-öt kap. pedig az már más kategoria, mint az i5.

Okos Vok.

(#37) jambiyya

jambiyya
(fanatikus tag)

24 fázis?
Mellé még 4 vga+egy rakás HDD+tuning és akkor máris nem szörnyülködök a 1,5kwattos tápokon.

(#38) Zájec

Zájec
(PH! kedvence)

nem semmi .. 24 fázis kocka... :D

kiváncsi lennék a magyarázatra, hogy mi indokolja ennek a szükségletét..
természetesen a marketingen kivül....

csak azt nem értem hogy hogyan lesz ebböl olcsó alaplap :F

meg azt sem hogy az elvileg erösebb core i7 -nek elég a 8 és 6 fázis, akkor ennek az elvileg gyengébb core i5-nek minek kell háromszorannyi :F

(#39) CsendesMark

CsendesMark
(fanatikus tag)

Nagyon tutin néz ki!
A 24 fázis meg télleg brutál, de amúgy is szeretnék még mellé egy 24 pengés Gillette-t :DDD

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#40) Zájec válasza jambiyya (#37) üzenetére

Zájec
(PH! kedvence)

"Mellé még 4 vga+egy rakás HDD+tuning"
assziszem a core i5 "csak" 2-way SLI & CF fog támogatni...

(#41) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hagy vakuljon a paraszt. :)

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#42) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Brutál lapok, szépen megpakolta őket a Giga. Azért az a 24 fázis az nem semmi.
Kíváncsi leszek a többi gyártó megoldására, ha hozzák ezt a színvonalat, lesz miket nézegetni. :)

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#43) MZsoltee

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez csak presztízs lap. Sztem nem fog a forgalomba kerülni ilyen, senkinek se érné meg. Megmutatták hogy tudnak ilyent is csinálni, de erre nincs szükség egy 25-30k-s proci mellé senki nem fog 50k-s lapot venni!

(#44) Sweet Lou 6 válasza MZsoltee (#43) üzenetére

Sweet Lou 6
(őstag)
LOGOUT blog

A 25-30k-s core i5-öt el lehet felejteni: először 3 típus jelenik meg, abból a legolcsóbb 198 dollár lesz

androbit.org | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.

(#45) Joachim21 válasza MZsoltee (#32) üzenetére

Joachim21
(fanatikus tag)

Múltkor megkerestem a neten is, de most azt nem fogom újra, itt az ipon-os hír róla, ugyanaz, csak magyarul:
[link]

[ Szerkesztve ]

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#46) Joachim21 válasza Ricco_hun (#34) üzenetére

Joachim21
(fanatikus tag)

Rico, úgy értettem, hogy aki új platformot vesz, az nem fogja számításba venni a core2quadokat! Én is most veszek C2Q-t, mert én sem akarok még egy darabig váltani!

(#47) MZsoltee válasza Sweet Lou 6 (#44) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na akkor sok értelme lesz most 70k a legolcsóbb i7es akkor ki fogja megvenni az i5-t?

(#48) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Nagyon durván néz ki, és tényleg föl is van már szerelve, Gsata. wow:D

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#49) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Pafff :Y

(#50) Lipton válasza TESCO-Zsömle (#5) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Inkább "hittem".

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.