Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) KaraDani

KaraDani
(őstag)

Wow, kell egy ilyen, megturbózuk a garázsban álló P3 ast :))

(#2) ádikácska

ádikácska
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

1 GB DDR2, az kell a népnek... :O :C :W

"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown

(#3) varga911

varga911
(senior tag)

Legalább kiszórják rá a DDR2-t. Úgy sincs olyan értelmes platform már ami kihajtja (Asrock-féle frankeinstein Core2-AGP-DDR1 lapokat nem tartom értelmesnek :DDD ).

(#4) luw2win válasza ádikácska (#2) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

hát, én is erre vártam.... :U

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#5) kelzsoca

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez aztán a support :DDD

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#6) bacsis válasza KaraDani (#1) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én a dual p3amba beletoltam az agp-s hd3850esem, deee nem megy már vele :(
nem ad képet... Egy kis mókolással sikerült szigorúan windows alatt képet kicsikarni belőle, deee 3d gyorsítást nem sikerült összehozni :(
ez szerintem még úgysem menne már p3ban :(

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#7) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Elmennek ám a csudába.................

(#8) Raymond válasza varga911 (#3) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Athlon X2 siman eleg hozza.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#9) KaraDani válasza bacsis (#6) üzenetére

KaraDani
(őstag)

háát én se gondoltam komolyan ;]

(#10) TTomax

TTomax
(PH! kedvence)

Kevés esély látok a rendes driver supportnak,igy meg egy nagy kalap meleg k@ki az egész ... vegyed,vigyed...ugyse lesz jó semmire... :(((

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#11) Gonosz15

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

AGP -s 4870 X2 vs. AGP -s GTX 295 tesztet a népneeek :DD
Persze szigorúan 4-4GB DDR2 ramal :))

A hírhez: Szerintem sincs sok értelme, normális support és driver támogatás nélkül...

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#12) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hajrá,nem mintha kellene,de....van aki nemfelejti a szép AGP-s korszakot :)

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#13) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

BESZARÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!

Veszek egyet anyámnak majd az Athlon XP-hez, hogy jó gyors legyen vele a net. :DDD
De most komolyan. Egy support nélküli, gányolt, DDR2-es vacaknak mi a fene értelme van?
Minek? Miért? Áh, sosem értem meg a gyártókat, de legalább van valami valóban érdekes hír.
Tetszett, köszi, gigabájt! :R

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#14) psyho85 válasza Gonosz15 (#11) üzenetére

psyho85
(tag)
LOGOUT blog

Muhaha, beszerzek egy 3850 AGP-t, meg egy ilyet, s egy 4 Ghz-en ketyegő P4 Prescott társaságában meglátjuk mire jutnak egy HD2600 ellen. Csak valaki támogasson meg egy AGP-s 3850-el :D ! Amúgy megyeget második gépben az AGP-s HD2600 és köszöni szépen, nincs gond vele, mennek a driverek.

Maradnak az igazak és a jók, a tiszták és a békességesek. Erdők, hegyek, tanok és emberek. Jól gondolja meg, ki mit cselekszik!

(#15) gfefe

gfefe
(őstag)

Ezt se gondoltam volna, hogy ilyen még lesz....

Ki tudja talán ez lesz az utolsó mohikán...
Szép korszaka volt az AGP nek ,de már elég volt belőle :DDD

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#16) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

Após gépébe szerváltam egy Powercolor 512-es 3850 AGP-t.
Szépen dudorog neki a 3ghz-es northwood mellett egy mezei intel chipsetes IBM lapban.
Ti4200 után nagy élmény volt neki a csere, szűk keresztmetszet ide vagy oda.
9.2-es agp hotfix driverrel tökéletes.

Mondjuk az tény, hogy nagyon oda kell figyelni milyen lapba akar az ember AGP-s radeon-t tenni. SIS chip-es ECS lapban meg sem mukkant a kártya.

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#17) Raymond válasza Móci (#13) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

CoD4-hez siman eleg.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#18) JohnnyX válasza psyho85 (#14) üzenetére

JohnnyX
(senior tag)

Agp-s 3850-et talalhatsz itt pl. 34k-ert! :DD

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#19) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezek a meghajtók természetesen elérhetők az AMD weboldalán keresztül, de a vörösök az esetleges problémákkal már nem foglalkoznak.

Az AMD nem zöld? :U

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#20) misx válasza venember83 (#19) üzenetére

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Úgy akarta mondani hogy a zöldek vörös részlege. ;]
Mellesleg az nvidia is zöld. :U

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#21) Abu85 válasza venember83 (#19) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az AMD a proci oldalon a fekete, a GPU oldalon pedig a vörös alapszínt használja. Régen volt már zöld. Azóta volt arculatváltás. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#22) benedekco válasza venember83 (#19) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

legyen sárga... piros + zöld=sárga :P

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#23) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

:D
az Amd zöld az Ati piros:d
de én jobban szeretem az Nvidiát:D
Jó húzás volt...
így úgy tűnhet h az ati jobban foglalkozik a felhazsnálókkal..nem úgy mint az nvidia
nem akarnak agps slit is csinálni?:d röhej ...
inkább fejlesztgetnének felfelé am is egy régebbi platot drágább fejleszteni... :W

(#24) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

Úgy néz ki, hogy az utolsó AGP-s mohikán mégis a HD3850 marad. Pedig már kezdtem örülni. De hát így :F . Ez a kártya így szvsz nem sokat ér, mint halottnak a csók kb.
Az én régebbi gépem is meghálálna egy HD3850-et, csakhát amilyen árak vannak AGP-s oldalon :( .

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#25) bmwsan

bmwsan
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát úgy néz ki tényleg a legerősebb AGP-s VGA HD3850 marad .. a régi szép idők... :DD

Razer user... LOST <3 X-fire: lammbraten || ЯR

(#26) cowboy_bebop válasza Ricco_hun (#24) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Lesz 4770 is AGP-re.

[ Szerkesztve ]

(#27) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hiába, még mindig a 3850 marad a leggyorsabb AGP kari a DDR3 ramoknak hála. Erre is azt kellett volna tenni. (majd a 4770 :) )

Mindenesetre mindegy. Annyira nem nagy csoda az AGP csatival ellátott karik jelenléte, hiszen sima PCI-os karikat is gyártanak még ma is ha jól tudom... és a szűk rétegek igényeit is ki kell elégíteni.

[ Szerkesztve ]

(#28) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azt mit tegyen alá a júzer? p4-et? lol...

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#29) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mi ez vissza a múltba? Aki ilyen kártyát vesz az meg is érdemli.(itt az árra gondolok)

Milyennapvan?

(#30) Dr. Romano válasza Skizz (#28) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Core 2-őt ;)

[ Szerkesztve ]

(#31) Móci válasza Dr. Romano (#30) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem semmi deszka... szervizben biztos jó próbálgatni az alkatrészeket, itthonra inkább nem vennék ilyen csodát. :)

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#32) Dr. Romano válasza Móci (#31) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt van a tesója amibe már 4 makkost procit is rakhatsz :DDD

Tesztelésre tényleg nem lennének rosszak ezek. :)
Azonban otthoni használatra sem. Húgom pont egy ilyen alaplapot használ, persze nem véletlenül. Olcsón jutottam hozzá és volt elfekvő DDR2 ramom és AGP-s karim, némi lóvét meg tudtam spórolni pont e tulajdonsága miatt a gép összeállításakor. És később még lehet feljeszteni is :)

[ Szerkesztve ]

(#33) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1giga vram befigyel. kár h 768mega sosem lesz használva... bládisztív rulez.

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#34) Abu85 válasza subaruwrc (#33) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A piac legnagyobb példányszámban forgalmazott kártyája a 9400 GT 1 GB DDR2. Ha így lehet eladni, akkor lesz rajta 1 GB memória. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#35) D1Rect válasza Abu85 (#34) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szívem szerint erre csak ezt írnám: :W

Milyennapvan?

(#36) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"...memóriabusz szélessége pedig 128 bit. Az 1 GB-os fedélzeti memória GDDR2 lapkákból áll, melyek effektív 800 MHz-es órajelen üzemelnek."

Gyönyörű... Inkább 256bit, 512MB GDDR3... Dehát... :U

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#37) NKing

NKing
(kvázi-tag)

Van az a izé... OMEGA driver. Az biztos támogatni fogja ezt is. Szal a support talán megoldott lehet, ha a drága fejlesztőbácsi(k) összegányolnak valami second hand (third party? Oo) drivert. Amúgy kétlem, hogy az AGP szűk keresztmetszet lenne. Az a baj, hogy nem gyártanak mostani rendszerekhez olyan lapot, mert nincs értelme.
Core i7-s, DDR3-as AGP-s lapot a népnek :R :Y

[ Szerkesztve ]

Ajándék lónak ne nézd a fókát!

(#38) szuper-t válasza Dr. Romano (#30) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Vía vazzeg Víía:D
ilyen volt nekem egy rakás...

(#39) zed1983

zed1983
(őstag)

Ez szép, de kinek? :F sztem már kár ezt erőltetni, ettől nem szelnek nagyobb szeletet a piacból...

(#40) HyP3b0y

HyP3b0y
(senior tag)

Ez azz, végülis pistike ezzel fogja vakítani haverjait, hogy neki milyen új atija van és mien drága volt wooaaww :O :Y

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#41) Translator

Translator
(tag)

Ez miben tud többet, mint egy X1950 AGP?

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#42) TTomax válasza Dr. Romano (#30) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

4X PCI-E slot ami már egy G80-as 8800GTS-böl is 10-15%-ot levesz,botrányos memóriakezelés,267 fsb wall ami ugye nem kedvez az alacsony szorzóval rendelkező prociknak... AGP-s VGA-al amúgy "képes" 289 fsb-re is...
Via... mi más... :DDD

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#43) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Az igen, és erre is lesz hotfix ami működik is legalább egy éven belül emgjelenéstől számítva? ;]

(#44) tzsolesz válasza Abu85 (#34) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A sok hülye vérbarom, és csodálkozik rajta, hogy a szomszéd gyerek 256Mb-os 2600XT-éjén jobban mennek a játékok. :W :W

De mit gondolhat ilyenkor otthon aki megveszi, hazaviszi, belerakja a gépbe, miután kivette belőle az 512Mb-os 4870-et, és nem akar reagálni a "W"-re a COD5 1680x1050-ben, csak áll szénné fagyva az egész hóbelevanc. :W :W

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#45) Zsoo80

Zsoo80
(tag)

ddr3-al talán még lett volna egy kis értelme, de így.... :(

-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.

(#46) P.e.t.ya. válasza Translator (#41) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Na ez engem is érdekel ;]

(#47) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

A memória miatt szomorú vagyok... Egyébként biztosan jól jön vkinek... :D

(#48) Pityesz82 válasza venember83 (#19) üzenetére

Pityesz82
(kvázi-tag)

Ha a feketeribizli piros,akkor az meg zold! :))

(#49) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Nem tudom, hogy mennyire lesz célközönsége ennek a karinak.
Azért egyre kevesebb felhasználónak van AGP-s alaplapja..

(#50) S. Szabi válasza Translator (#41) üzenetére

S. Szabi
(fanatikus tag)

DirectX 10.1
De akinek AGP-s videókártyája van az meg úgysem használ Vistát vagy Windows 7-et.
Ennek tényleg semmi értelme!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.