Sztem randa 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Sztem randa 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Nekem meg tetszik.
Már csak az árára lennék kíváncsi.
Gyerekkoromban utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak nemrég hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken.

Nálam még mindig az mx 518 a favorit.
(L) Atiradeonika (L)

Elég hi-tech kinézete van. Biztos lesz aki ráharap...
Nem rossz, nem rossz.
Nekem még akár tetszene is, de sejtem, hogy az árcédulán lévő összeg nem lesz túl szép. Ha meg drága egeret fogok venni, akkor azért találok jobbat is.
[ Szerkesztve ]
olyan a görgője, mintha logi mx/vx lenne
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

4000dpi???
mi a ráknak? hova? mozgatni sem lehet az egeret ilyen felbontásnál...
hány éveseknek tervezik ezeket?!
És ez nem töri az ember kezét? ![;]](/dl/s/v1.gif)
csak ezért kattintottam ide h ezt megkérdezzem
ilyen élekkel érdekes lehet fogni
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Jók ezek a súly cuccok az egérbe?
Még nem volt a közelembe ilyen cucc...sima Genius ERGO 525 el tolom a photoshoptól a CoD4-ig...de elvok vele játék közben is, biztos van köztetek nagy gamer, miért is jó ez a súly? 
.::www.megadanceradio.hu::.
Nekem G5-öm van, abba is lehet súlyokat pakolni, de én nem használom, kiszedtem az összeset. Így jó könnyű.
Elvileg azért vannak a súlyok, h. jól ki tudd egyenlíteni a súlypontot a kezedre.
Én sok értelmét nem látom...
szerintem kifejezetten jól néz ki. Nem egy spanyol viasz, de végre újítottak valamit a megszokott egérformán. Monnyuk nem nagyon játszok, így nem valószinű, hogy beruháznék egy ilyenre, de a kinézete az egyértelműen jeles.
úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj
Eredeti gigabyte védőkesztyűt csomagolnak hozzá? 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Nekem is túl szögletes az egész...
GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W
a lamborghini reventon is szögletes, mégis vadállat, ahogy kinéz
nekem otthon sima, vezetékes hama noti egerem van... az jól elfér a kezemben és nekem az a megszokott/kényelmes már évek óta...
kb 5évre elegendő olyan egeret tudok venni 1 ilyen árából... de azért ha a gigabyte-ék küldenének egyet karácsonyra, szerintem örülnék neki 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

De a kormánya nem egy kocka.

A szögletessége ellenére szerintem lehet kényelmes.
Majd a vak is megérzi.Vagy mi!
mákosnudli

Én meg ilyen MS IntelliMouse egeret használok időtlen idők óta. Nagyon szeretem, elnyűhetetlen! 
A Lamborghini más tészta! 
GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W
nekem tetszik
csak legyen kényelmes a fogása és cserélem a Razer-em
True Success is Blonde
Nekem is bejön ez a desgin! Árról lehet már tudni valamit?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Arról csak írnának ha liszenceltek volna logitech-től MicroGear™-t! Habár kiváncsi lennék más gyrtók hogy oldanák meg ha megkapnák a tecnológiát.
Family Guy Online - Closed Beta
Nekem nagyon bejön! Az árára kiváncsi lennék. És remélem lesz feketében, mert ez a szin nem tetszik. Meg a fogására és h mekkora mert elég nagy a kezem és nemszeretem a kinder egereket.
www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!
Ezekben az a jó hogy piszok drágák de kb. örökké mennek(normális használat mellett), és sokat dob az ember konfortérzetén.
Milyennapvan?
Nagyon csecse... 
alba gu brath
Ez a 4000dpi ez egy vicc. Vér családban kelendő lesz, mert ugye "fpshez kő a soktízezer dépéí". Pff. Amúgy nekem külsőre tetszik, de amennyibe kerülni fog, annyit én sosem szánnék egy rágcsálóra..

van egy ütésálló kinézete
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

Elég industrial design cucc lett. Nekem nem tetszik. 

nekem is giga egerem van,de nem ennyire ronda
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

SzvSz nekem tetszik.
Bírom a nem átlagos dolgokat.
Ez ilyen!
Ára?

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

Nem is annyira rendhagyó a desingja. Elég jól néz ki, de a többséggel egyetértésben azt kell mondanom, hogy nem az én pénztárcámhoz szabták.
Nyilván elvadult gamerek a célközönség...
Milyennapvan?

...hát a Gigabyte egerek amúgy sem túl drágák,sztem ez sem lesz egy nagy összeg.
Van egy guminőm, Pamela Anderson a neve. Ha pedig nem fújom fel teljesen, akkor Medveczky Ilona.

zsíír.. elég vad 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
kemény dizájn, durva speckók, alacsony ár, a fogása meg úgyis egyéntől függő... mi kell még h vegye a nép? 
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

Kicsit off de egértéma: Miért van az hogy egy idő után az egér bal gombja sokszor már elég zavaróan 1 kattintásnál kettőt "érzékel"?? Eddig azt hittem hogy a sima 5ftos A4tech egérrel van baj de most már a 10+os logitech is ezt csinálja. Photoshopnál vagy ha egy ablakot akarok nagyobbra húzni eléggé idegesítő tud lenni.
Sokat kattingatok reggeltől, késő estig mindennap.
Hogy a gigabytehoz is hozzászoljak nekem is tetszik ez a szögletes forma. De a vezeték miatt nem kéne.
hát ha 10+ forintért hozzájutottál egy Logitechhez az már valszeg az űberminőségi kategória 
mod: Nekem még nem tűnt fel ilyesmi, sem olcsó sem gamer egerekkel.
[ Szerkesztve ]
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

Én a "teszik" táborba lépek be.
Egyébként megszoktam már rohadtul a zsinórmenetességet nem tudom vissza tudnék-e állni? 
''Öregember nem gyorsvonat!''

Sajna ez van. Kikopik a mikrokapcsoló. (én eddig úgy tapasztaltam hogy a MS egerek a legtartósabbak ilyen szempontból)
Ha vezeték nélküli az egér cserélj elemet. (vagy töltsd fel az aksit fullra)
Vetkőzz szépen Tündérke! A kívánság az kívánság!... (o)(o) XD
Vagy vegyél vezetékest.
Amúgy tényleg kikopik a kapocs benne, egy idő után meg nem is érzékel, nyomni kell mint állat. Ha sok egeret használsz vegyél 1000 Ft-osat, fél évente...
Milyennapvan?

Ja ha a reggel 7-8tól éjfélig kattingatás soknak számit akkor sokat
az A4tech vezetékes volt a logitech nem. Viszont az (A4tech) tovább bírta..

Hi!
Szeretnék megkérdezni, hogy FPS játékokhoz és netezéshez milyen optikai (vezetékes) egeret-egereket tudnátok ajánlani a
http://www.photohall.hu/billentyuzet_eger/
Photohall honlapjáról.
Olyan kéne ami "csendesebb mint a szokványos egerek".
Strapabíró is legyen! 
Ne legyen olyan mint az Azona egér ami most is van, hogy a ragasztója egy idő után elkezd olvadozni a kezed alatt.
coser.hu

HI
Vettem M8000 egeret, és az lenne a gondom hogy rádugom az usbre és használom egy órát vagy akár kettőt de néha fél óra után is gondol egyet és kikapcsol és utánna hiába dugdosom vissza az usbre csak fel villan a logó és kapcsol is ki, aztán félóra probálgatás után meg megint jó. Felraktam hozzá a legfrisseb drivert is és nem hiszzem hogy az usb portoknak lenne baja mert a pendrive rajta majdnem egész nap. Valakinek valami Javaslata?
köszi

Előlapi USB-re csatlakoztatod???
[ Szerkesztve ]
My SSD is faster than your HDD

Próbálatam előlapi és alaplapiba is ugyan az. Szerintem küldöm vissza cserére
Azért írtam ide mert nem találtam más gigabyte egeres topikot, de ha nem ide kellet volna akkor bocsi
[ Szerkesztve ]
Én is vettem egy ilyen egeret, de nálam semmi ilyen gond nem volt, csak kicsit nehéz benyomni a görgőt!
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/h62i

Nekem nagyon bejön a design-a, igazán akkor kapott el amikor élőben láttam egy bolt polcán, szerelem volt első látásra.
Legalábbis majdnem... A G9x-el van most versenyben nállam és ha csalódnom kell a Logitech-ben -mert sajnos a mostani MX Revo-m akadozik-, akkor lehet inkább ilyet veszek.
XY
Hát a görgőt nyomkodd meg hogy neked mennyire tűnik könnyen benyomhatónak, mert nekem az az egyetlen gáz benne, hogy nehezen lehet benyomni, legalábbis az mx 518-hoz képest!
Na, mármint ha van rá lehetőséged vhol kipróbálni!
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/h62i

Hali mindenkinek.
Én is egy GIGABYTE GM-M8000-el szemezgetek erősen.
Számomra nagyon jól néz ki,és ilyen árkategóriában nem is látok ilyen tudású egeret.
Akinek már van ilyen egere,leírná róla a tapasztalatait?
Ja igen,és valaki esetleg megmondaná hogy pontosan mit jelent az a GHOST logo az egéren?
Nekem nem tűnik valami "komoly" cuccnak... Olyan A4tech-es beütése van. Egy Razer egér - esetleg egy Logitech G-s szériából való darab - sokkal masszívabbnak tűnik.
Ezékiel 25 17

Pedig sok oldalon dícsérik,hogy bestbuy termék.
Azért szerintem tudásilag már bisztos jobb egy G5-nél,hisz az már nem egy mai rágcsáló 
De viszont hamarosan jön a felujított változata,igaz kb 20ezer Ft környékén.
Ez a Gigabyte rágcsáló meg fele annyiba kerül.
Amúgy itt írnak a G5 utódjáról (naon állat
meg az ára is
)
[link]
[ Szerkesztve ]