Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Sztem randa :U

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#2) fdisk

fdisk
(senior tag)

Nekem meg tetszik. :P
Már csak az árára lennék kíváncsi.

Gyerekkoromban utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak nemrég hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken.

(#3) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

Nálam még mindig az mx 518 a favorit.

(L) Atiradeonika (L)

(#4) mindfreak válasza luw2win (#1) üzenetére

mindfreak
(őstag)

Elég hi-tech kinézete van. Biztos lesz aki ráharap...

(#5) GBartfay

GBartfay
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Nem rossz, nem rossz.
Nekem még akár tetszene is, de sejtem, hogy az árcédulán lévő összeg nem lesz túl szép. Ha meg drága egeret fogok venni, akkor azért találok jobbat is.

[ Szerkesztve ]

(#6) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

olyan a görgője, mintha logi mx/vx lenne

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#7) Integra válasza X Factor (#3) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

4000dpi???
mi a ráknak? hova? mozgatni sem lehet az egeret ilyen felbontásnál...
hány éveseknek tervezik ezeket?!

(#8) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És ez nem töri az ember kezét? ;]

(#9) shteer válasza Eagl3 (#8) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

csak ezért kattintottam ide h ezt megkérdezzem :) ilyen élekkel érdekes lehet fogni

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#10) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Jók ezek a súly cuccok az egérbe?
Még nem volt a közelembe ilyen cucc...sima Genius ERGO 525 el tolom a photoshoptól a CoD4-ig...de elvok vele játék közben is, biztos van köztetek nagy gamer, miért is jó ez a súly? :B

.::www.megadanceradio.hu::.

(#11) Eagl3 válasza Devid_81 (#10) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem G5-öm van, abba is lehet súlyokat pakolni, de én nem használom, kiszedtem az összeset. Így jó könnyű.

Elvileg azért vannak a súlyok, h. jól ki tudd egyenlíteni a súlypontot a kezedre.
Én sok értelmét nem látom...

(#12) Tomi84

Tomi84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

szerintem kifejezetten jól néz ki. Nem egy spanyol viasz, de végre újítottak valamit a megszokott egérformán. Monnyuk nem nagyon játszok, így nem valószinű, hogy beruháznék egy ilyenre, de a kinézete az egyértelműen jeles.

úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

(#13) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Eredeti gigabyte védőkesztyűt csomagolnak hozzá? :U

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#14) Anubis_9

Anubis_9
(őstag)

Nekem is túl szögletes az egész...

GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W

(#15) mephi666 válasza Anubis_9 (#14) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a lamborghini reventon is szögletes, mégis vadállat, ahogy kinéz

nekem otthon sima, vezetékes hama noti egerem van... az jól elfér a kezemben és nekem az a megszokott/kényelmes már évek óta... :) kb 5évre elegendő olyan egeret tudok venni 1 ilyen árából... de azért ha a gigabyte-ék küldenének egyet karácsonyra, szerintem örülnék neki :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#16) mák válasza mephi666 (#15) üzenetére

mák
(kvázi-tag)

De a kormánya nem egy kocka. :Y :Y :Y

A szögletessége ellenére szerintem lehet kényelmes.
Majd a vak is megérzi.Vagy mi!

mákosnudli

(#17) Anubis_9 válasza mephi666 (#15) üzenetére

Anubis_9
(őstag)

Én meg ilyen MS IntelliMouse egeret használok időtlen idők óta. Nagyon szeretem, elnyűhetetlen! :DD

A Lamborghini más tészta! :DDD

GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W

(#18) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem tetszik
csak legyen kényelmes a fogása és cserélem a Razer-em

True Success is Blonde

(#19) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is bejön ez a desgin! Árról lehet már tudni valamit?

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#20) Enton válasza Muton (#6) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Arról csak írnának ha liszenceltek volna logitech-től MicroGear™-t! Habár kiváncsi lennék más gyrtók hogy oldanák meg ha megkapnák a tecnológiát.

Family Guy Online - Closed Beta

(#21) FID

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem nagyon bejön! Az árára kiváncsi lennék. És remélem lesz feketében, mert ez a szin nem tetszik. Meg a fogására és h mekkora mert elég nagy a kezem és nemszeretem a kinder egereket.

www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

(#22) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezekben az a jó hogy piszok drágák de kb. örökké mennek(normális használat mellett), és sokat dob az ember konfortérzetén.

Milyennapvan?

(#23) sagem

sagem
(tag)

4000 dpi :DD :W

[ Szerkesztve ]

(#24) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon csecse... :)

alba gu brath

(#25) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a 4000dpi ez egy vicc. Vér családban kelendő lesz, mert ugye "fpshez kő a soktízezer dépéí". Pff. Amúgy nekem külsőre tetszik, de amennyibe kerülni fog, annyit én sosem szánnék egy rágcsálóra..

(#26) he7edik.

he7edik.
(őstag)

van egy ütésálló kinézete

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#27) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Elég industrial design cucc lett. Nekem nem tetszik. :)

(#28) Siera

Siera
(senior tag)

nekem is giga egerem van,de nem ennyire ronda

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#29) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

SzvSz nekem tetszik.
Bírom a nem átlagos dolgokat.
Ez ilyen! :C :C :C
Ára?

:R

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#30) ígyvanferi

ígyvanferi
(senior tag)

Nem is annyira rendhagyó a desingja. Elég jól néz ki, de a többséggel egyetértésben azt kell mondanom, hogy nem az én pénztárcámhoz szabták.

(#31) D1Rect válasza ígyvanferi (#30) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nyilván elvadult gamerek a célközönség...

Milyennapvan?

(#32) Kom-ancs

Kom-ancs
(tag)

...hát a Gigabyte egerek amúgy sem túl drágák,sztem ez sem lesz egy nagy összeg.

Van egy guminőm, Pamela Anderson a neve. Ha pedig nem fújom fel teljesen, akkor Medveczky Ilona.

(#33) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

zsíír.. elég vad :D

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#34) TheDragon007

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

kemény dizájn, durva speckók, alacsony ár, a fogása meg úgyis egyéntől függő... mi kell még h vegye a nép? :))

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#35) d4d

d4d
(kvázi-tag)

Kicsit off de egértéma: Miért van az hogy egy idő után az egér bal gombja sokszor már elég zavaróan 1 kattintásnál kettőt "érzékel"?? Eddig azt hittem hogy a sima 5ftos A4tech egérrel van baj de most már a 10+os logitech is ezt csinálja. Photoshopnál vagy ha egy ablakot akarok nagyobbra húzni eléggé idegesítő tud lenni. :( Sokat kattingatok reggeltől, késő estig mindennap.
Hogy a gigabytehoz is hozzászoljak nekem is tetszik ez a szögletes forma. De a vezeték miatt nem kéne.

(#36) TheDragon007 válasza d4d (#35) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

hát ha 10+ forintért hozzájutottál egy Logitechhez az már valszeg az űberminőségi kategória :DDD

mod: Nekem még nem tűnt fel ilyesmi, sem olcsó sem gamer egerekkel.

[ Szerkesztve ]

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#37) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Én a "teszik" táborba lépek be. :D
Egyébként megszoktam már rohadtul a zsinórmenetességet nem tudom vissza tudnék-e állni? :U

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#38) Gábor vitéz válasza d4d (#35) üzenetére

Gábor vitéz
(fanatikus tag)

Sajna ez van. Kikopik a mikrokapcsoló. (én eddig úgy tapasztaltam hogy a MS egerek a legtartósabbak ilyen szempontból)

Ha vezeték nélküli az egér cserélj elemet. (vagy töltsd fel az aksit fullra)

Vetkőzz szépen Tündérke! A kívánság az kívánság!... (o)(o) XD

(#39) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vagy vegyél vezetékest. ;] Amúgy tényleg kikopik a kapocs benne, egy idő után meg nem is érzékel, nyomni kell mint állat. Ha sok egeret használsz vegyél 1000 Ft-osat, fél évente...

Milyennapvan?

(#40) d4d

d4d
(kvázi-tag)

Ja ha a reggel 7-8tól éjfélig kattingatás soknak számit akkor sokat :D az A4tech vezetékes volt a logitech nem. Viszont az (A4tech) tovább bírta..

(#41) gyáliSanyi

gyáliSanyi
(senior tag)

Hi!
Szeretnék megkérdezni, hogy FPS játékokhoz és netezéshez milyen optikai (vezetékes) egeret-egereket tudnátok ajánlani a
http://www.photohall.hu/billentyuzet_eger/
Photohall honlapjáról.
Olyan kéne ami "csendesebb mint a szokványos egerek".
Strapabíró is legyen! :)
Ne legyen olyan mint az Azona egér ami most is van, hogy a ragasztója egy idő után elkezd olvadozni a kezed alatt.

coser.hu

(#42) Womack

Womack
(lelkes újonc)

HI

Vettem M8000 egeret, és az lenne a gondom hogy rádugom az usbre és használom egy órát vagy akár kettőt de néha fél óra után is gondol egyet és kikapcsol és utánna hiába dugdosom vissza az usbre csak fel villan a logó és kapcsol is ki, aztán félóra probálgatás után meg megint jó. Felraktam hozzá a legfrisseb drivert is és nem hiszzem hogy az usb portoknak lenne baja mert a pendrive rajta majdnem egész nap. Valakinek valami Javaslata?

köszi

(#43) Barney™ válasza Womack (#42) üzenetére

Barney™
(fanatikus tag)

Előlapi USB-re csatlakoztatod???

[ Szerkesztve ]

My SSD is faster than your HDD

(#44) Womack

Womack
(lelkes újonc)

Próbálatam előlapi és alaplapiba is ugyan az. Szerintem küldöm vissza cserére

Azért írtam ide mert nem találtam más gigabyte egeres topikot, de ha nem ide kellet volna akkor bocsi

[ Szerkesztve ]

(#45) G.I.JOE válasza Womack (#44) üzenetére

G.I.JOE
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is vettem egy ilyen egeret, de nálam semmi ilyen gond nem volt, csak kicsit nehéz benyomni a görgőt!

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/h62i

(#46) sti10p

sti10p
(senior tag)

Nekem nagyon bejön a design-a, igazán akkor kapott el amikor élőben láttam egy bolt polcán, szerelem volt első látásra. :) Legalábbis majdnem... A G9x-el van most versenyben nállam és ha csalódnom kell a Logitech-ben -mert sajnos a mostani MX Revo-m akadozik-, akkor lehet inkább ilyet veszek.

XY

(#47) G.I.JOE válasza sti10p (#46) üzenetére

G.I.JOE
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát a görgőt nyomkodd meg hogy neked mennyire tűnik könnyen benyomhatónak, mert nekem az az egyetlen gáz benne, hogy nehezen lehet benyomni, legalábbis az mx 518-hoz képest!

Na, mármint ha van rá lehetőséged vhol kipróbálni!

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/h62i

(#48) pistabyte válasza G.I.JOE (#47) üzenetére

pistabyte
(újonc)

Hali mindenkinek.

Én is egy GIGABYTE GM-M8000-el szemezgetek erősen.

Számomra nagyon jól néz ki,és ilyen árkategóriában nem is látok ilyen tudású egeret.

Akinek már van ilyen egere,leírná róla a tapasztalatait?

Ja igen,és valaki esetleg megmondaná hogy pontosan mit jelent az a GHOST logo az egéren?

(#49) lovag05

lovag05
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem nem tűnik valami "komoly" cuccnak... Olyan A4tech-es beütése van. Egy Razer egér - esetleg egy Logitech G-s szériából való darab - sokkal masszívabbnak tűnik.

Ezékiel 25 17

(#50) pistabyte

pistabyte
(újonc)

Pedig sok oldalon dícsérik,hogy bestbuy termék.

Azért szerintem tudásilag már bisztos jobb egy G5-nél,hisz az már nem egy mai rágcsáló :K

De viszont hamarosan jön a felujított változata,igaz kb 20ezer Ft környékén.

Ez a Gigabyte rágcsáló meg fele annyiba kerül.

Amúgy itt írnak a G5 utódjáról (naon állat :D meg az ára is :Y )
[link]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.