Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) gamerkiller

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

"az Anti-Ghost technológia révén akár hat gomb egyidejű lenyomását is képes feldolgozni a vezérlés." Elég gyakran gamelek én is, de ez a mondat megfogott.. Miért nyomnék le egyszerre 6 gombot? WASD, (aminek már itt semmi értelme) + nade + fegyverváltás? Okos..
Amúgy jól néz ki, elfogadnám.

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#2) dudika10 válasza gamerkiller (#1) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk W+D+space+ akármilyen makró+ biztos van még valami amit lenyomhatsz. ;]

Egyébként nekem tetszik a bill, ha jó anyagokat használtak és viszonylag sokat kibír, valamint olcsó, akkor jöhet. :K

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#3) Abu85 válasza gamerkiller (#1) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Bakker, ha nekem ilyen billentyűzetem lenne csak azért is lenyomogatnám azt a hat gombot. :DD Most gondolj bele. Már maga a lehetőség ... és a tudat, hogy képes rá. :DDD

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#4) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

"A Genius SP-700 hangfalai fekete színben pompáznak, és egy 1 hüvelykes, valamint egy 3 colos kimenettel rendelkeznek."
Mik azok a kimenetek? :))
+hüvelyk=col=inch

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#5) gamerkiller válasza Abu85 (#3) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja igen.. A tudat.. Az én egerem is tudja a 2000DPI-t, mégse azon használom, mert megpöccintem és kirugja a kurzor a monitor oldalát.. De a tudat az meg van.. ;) :C

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#6) dudika10 válasza Abu85 (#3) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megnézném ahogy egy Steelseries 7G-vel 'játszol'.
"A gyártó állítása szerint pufferrendszerének köszönhetően a 7G egyszerre bármennyi billentyű lenyomását képes érzékelni és továbbítani." ;] :P

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#7) Cathfaern válasza gamerkiller (#1) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Régen Mortal Kombatnál ez nagy elvárás volt, hisz ott egy billről játszottatok ketten egymás ellen, amihez bizony a 6 gomb is még bőven kevés lehet :)

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#8) gamerkiller válasza Cathfaern (#7) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Tényleg! Az egy billentyűről való játék 2 ember számára! Teljesen igazad van!

(#9) lezso6 válasza Cathfaern (#7) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor ez a bill egy kalap sz@r! ;]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#10) szuper-t válasza lezso6 (#9) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

nemá nem engedek oda senkit a billemhez gémelés közbe..:D

(#11) gamerkiller válasza szuper-t (#10) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Nálam még a szobám belépéséhez is engedélyt kell kérniük írásban..:D :C

(#12) szuper-t válasza gamerkiller (#11) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

mi :Y
neked bemehetnek a szobádba??
ha ránéz valaki a kilincsemre halál fia:D :U

(#13) mephi666 válasza Cathfaern (#7) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

megelőztél... :) mi anno anyáztunk rendesen, amikor pl mortalban egymás ellen játszottunk: egyikünké volt a wasd környéke, másikunké meg a numerikus rész környéke és rendesen összeakadtak a gombok... aztán jött a szép sípolás... mk-ban pár kombót alig lehetett így megcsinálni... de mondjuk split screen-ben játszott nfs-ekben is rendesen össze tudtak akadni a gombok... azok voltak a szép idők: jobb esetben 15"os monitoron 640-ben pörgött egy voodoo-val az nfs3 osztott képernyőn és órákon keresztül szórakoztunk :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#14) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt a fülest kipróbálnám :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#15) gamerkiller válasza szuper-t (#12) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

De azt nem mondtam hogy adok is rá engedélyt ;] ;] ;]

(#16) pmheros válasza gamerkiller (#1) üzenetére

pmheros
(senior tag)

én régebben CoD -oztam, ott a balra hátra hasalás tárazással már négy volt, vagy a előre jobbra sprintelés közben ugrás is van 4 billentyű, de sorolhatnám. Hagyományos billentyűzeten asszem 3 az egyidejű korlát.

viszont az ilyen mondatokat nem szeretem. "akár hat gomb egyidejű lenyomását is képes feldolgozni a vezérlés." Mi az hogy akár, van hogy csak 3 mégis ?

hideg pizza, meleg sör

(#17) pmheros válasza pmheros (#16) üzenetére

pmheros
(senior tag)

megnyugtatom magam, az eredeti angol szövegben nincs akár kifejezés. "The KB-G235 gaming keyboard gives you game-changing comfort and control. With anti-ghost technology, six keys can be pressed at once without any conflict." Forrás: Genius Europe Gmbh

hideg pizza, meleg sör

(#18) szuper-t válasza gamerkiller (#15) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

:)
valami oylasmit kéne kitalálni g ps2/usb vrtuális billentyűzet.. 1x re 2 bill megy .. tudom működik ha 2 db usbst bedugok de azok is össze akadnak :(

(#19) Tomi_Sci

Tomi_Sci
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy profi DJ Genius fülest használ? :D Na de kéreeeeem...
Ha olcsó lesz a bill. akkor beruházok rá, ugysem volt még gamer boardom, egyik noname sem bírta 2 hónapnál tovább :B

Sun Singletrack 26" átütős kerékszett eladó: http://href.hu/x/hvzt **** AKG k450 egy pár bontatlan fülpárnával eladó: http://href.hu/x/hg2b

(#20) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a billentyuzet nem tunik rossznak, felteve ha "jo aron" lesz (tobb mint valoszinu).

alba gu brath

(#21) Metalfan válasza gamerkiller (#1) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Autós játéknál bal kanyar közben fékezek + kézifék + visszaváltok (motorfék miatt), eközen hátrapillantok: ez már 5 gomb, esetleg valami extra gombbal (pl Carbon: időlassítás) máris megvan a 6. De a hagyományos billentyűzeteknél a 3 gomb édeskevés, nálam sajnos elég gyakran jelentkezik a korlát, nemsokára viszont cserélem a billentyűzetet :))

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#22) DonK

DonK
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez komoly amit a fülesről írnak? Tényleg nem kéne minden marhaságot egy az egyben lefordítani a marketingszövegből.

Professzionális DJ-knek?
Egy 14 rongyos Genius füles a legkevésbé sem nevezhető professzionálisnak, de ez nem is baj, hiszem nem ennek szánták (ugye? :O ) Meglátnám Ferry Corsten, vagy Sander fejét sírva röhögnék ^^

Minőségi hangzás, mert a DJ-k vájtfülüek?
Minőségi hangzásra nem tenném rá fejemet, a DJ-k meg süketek, többnyire az a lényeg, hogy a DJ fülesek viseljék el a dobálást, izzadságot, koszt, és legyen bivalyerős középtartományuk, esetleg mélyük az átkeveréshez. Én még ugyan nem láttam DJ-t audiofil fülessel a nyakában :D

(#23) szuper-t válasza DonK (#22) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

eről nekem is ez a véleményem volt már 1-2 dj füles a kezemben (a fülemen is) nem a jó hangjukról híresek...

(#24) Hebry

Hebry
(senior tag)

A billentyűzet nagyjából ok, bár hiányolom a magyar ékezetes karakterek lehetőségét :DDD
A kormányok szerintem semmirevalók, aki próbált már tisztességeset, azoknak nem ez az áhított kategória. A váltó az nagyon nyomi. :DDD
A hangfal az tetszik, viszont a fejhallgató, hm :U

(#25) bartucc válasza mephi666 (#13) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, a régi szép idők, mi a p1-esen nyomtuk a NFS 2-t.

Hát a második kormány érdekes, váltó tényleg mondhatni gagyi, de egyszer biztos kipróbálnám, azért árban sincs sztem G25 szinten, de hát ennyiért ez jár. Már az is vmi hogy egyáltalán van hozzá külön váltó.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#26) JanR

JanR
(őstag)

Azok a piros billentyűk nagyon bejönnek:D

www.oaziscomputer.hu

(#27) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A billentyű tetszik, szívesen lecserélném a kissé ütött-kopott mostani Geniust rá.
Csak az ára ne legyen gamer...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#28) dudika10 válasza DonK (#22) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én speciel nem látom sehol a füles árát a cikkben. A 14k az az első kormány ára.
Akár lehet, hogy tényleg nagyon jó kis füles lesz. :)

(#29) zeg

zeg
(senior tag)

Szokásos kacatok a Geniustól...

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#30) CsíkosMókus

CsíkosMókus
(fanatikus tag)

Ki az, aki nem találja meg a négy nyílgombot?

(#31) Gomezz

Gomezz
(senior tag)

Mikor lesz végre magyar gombsoros is???

(#32) Valty

Valty
(fanatikus tag)

Az a nyolc piros gomb a bill.-en irtó ronda :U

(#33) Gomezz válasza Valty (#32) üzenetére

Gomezz
(senior tag)

Hát tényleg elég ronda, sokkal szebb lett volna mondjuk egy világos szürke.
De leginkább csinálhatnának már egy világítós billentyűzettet ami magyar karakteres.

(#34) MarioAna

MarioAna
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem tetszik a billentyűzet, ha nem lesz horror ára, akkor esélyes a későbbi megvétele nálam :B . "Cak legyen óccó" :DDD
mod: egyébként a WoW-osoknak igenis kell a "több lenyomást egyidejüleg érzékelni tudás".
Pff de megfogalmaztam ;]

[ Szerkesztve ]

(#35) D1Rect válasza Gomezz (#33) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyetértek. Egyedül a DTK-nak van magyar világítós billentyűzete de az meg irtó gagyi. :(
Erről a Geniusról lehet tudni mennyi lesz kb?

Milyennapvan?

(#36) -=MrLF=-

-=MrLF=-
(újonc)

A billentyűzet nekem is bejön remélem nem lesz drága.

(#37) nope00

nope00
(lelkes újonc)

Na én beszereztem egy fülest, nem voltam genius fan fülesekben, de ekkora pozitív csalódást, nagyon szépen szól és még az én lapátfüleimet is beteríti tökéltessen zárt jó minőségű hangerő állító ugye nincs rajta te vistából 25% os hangerőn bőven elég torzítani kb 90felet nagyon kicsit fog de zene minőségétől is függ maxon meg is halnék ha hallgatnom kéne. Szóval nagy piros pont puha viselés, nem melegszik minőség kicsit műanyag a tapintása elsőnek azt gondoltam mekkora műanyag fogása lesz aztán az is jó lett :) , egyedül hátrány a 1,5méteres kábel de 1000ért már kapsz jobb jack hosszabbítót szóval nekem tökéletes. Valami kérdésetek van csak bátran :))

"Mekkora arc a kalauz. Kertem magamnak meg a kutyanak egy jegyet es megkerdezte, hogy egybe fizetunk-e. :D"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.