Jo kis kartyaknak tunnek, kivancsi vagyok a tesztekre.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S (@ ICS CM9 nightly 4.0.4 + Devil kernel 2.0.72)
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)

Jo kis kartyaknak tunnek, kivancsi vagyok a tesztekre.
[ Szerkesztve ]

Hát jó sokáig tartott a 200-es széria
Ez most mely nvidia családdal szál harcba?
A hűtését kicsit átdolgozták,legalább nem a g80-ról koppintott felépítést használja.
Mátyással együtt az igazság is meghalt

"A Crytek vezérigazgatója, Cevat Yerli szerint az új verzió nem hoz olyan újdonságot, amiért érdemes lenne vele foglalkozni"
az Nvidia engedélye nélkül ![;]](/dl/s/v1.gif)
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

Jók is lesznek. Ha AMD eleget tud gyártani belőle az első időkben, komolyan megszorongathatja velük a G92-t.
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

Egy 60 rongy körülire visszafogott árcimker és egy jól működő driver abszolut sikert hozhat ennek a családnak.
Nagyon kiváncsi vagyok a tesztre... Remélem veri majd a GTX-et, hiszen 900Mhz-n ketyeg mostmár a stream proci benne...
mod:
nem toom honnan szedtem a 900Mhz-t, de a linkelt tesztben csak 2900XT körül vannak....
mod2:
Igy viszont sok a 60 rongy is... inkább lejjebb...50-55 kötül..
[ Szerkesztve ]

Lehet, hogy jók, de mégis úgy érzem, hogy mindig egy lépéssel le vannak maradva. Ilyen kártyákkal tudtak volna egy évvel ezelőtt partiban lenni! Vagy legalább ezt kiadni a 2900xt helyett!
Persze ez magánvélemény!

A tomshardware-n már van teszt.
Összehasonlították a 8800GT-kel, és az nvidia győzött, gyakorlatilag mindenben.
Talán a dx10.1 ami érdekes lehet, de az ugye meg csak majd jövőre dőlhet el...

Tényleg milyen sz@r lehet az AMD-nek
hogy 60K alatti kategóriában nincs versenytársa a kártyáinak 
8800GT aláz. 
Viszont a 3850-es korrekt kártyának tűnik.
[ Szerkesztve ]
Már látom is a TV nyilatkozatot magam előtt, amiben egy remegő kezű, monoklis Crytek ember papírról olvassa be, hogy ők nem fognak DX10.1-ezni, mögötte meg két verőember áll NV-s pólóban 
Mindemellett szerintem a hírünkben is látható DX10 vs DX10.1 nagyon erős csúsztatás. Aztán ott van még, hogy Vista SP1-ig nem lesz DX10.1, de majd meglátjuk, hogyan alakul a móka. Ha NV kártyák nem fogják támogatni, akkor a fejlesztőknek már csak a belefeccelt munkát figyelembe véve is meg kell gondolniuk, érdemes-e DX10.1-gyel foglalkozni. Nem túl reprezentatív, de azért némi információt ad az aktuális gémerek kártyaparkjáról a Steam survery. Ilyen alapon nem lesz egyszerű a DX10.1 elterjesztése, és ugye ott vannak még azok az NV logós pólós verlőlegények is 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

A tesztek elég meggyőzőek,a 8800GT egy kivétellel mindent vitt.
Mátyással együtt az igazság is meghalt

!OLvasd végig légyszives a tesztet
!Az 50es valóban jó lehet,MOST,de a 70es megse közelíti a 8800GT-t.Sajnos lépéshátrányban az ati-amd.Ez van.
2.Szerinted nem lesz erre válasz
!
[ Szerkesztve ]
:)
hatalmas lendülettel pofáztak, hogy jön agp-ben is. ezt úgy kell érteni, hogy 2008 végén, majd talán a gecube kimerészkedik 1-el, vagy az is jön most, nov-ben? valaki tud már erre konkrétumot? 
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Ezt nem értem!
Jelenleg szinte semmi újjat nem kapni itthon, de ha normalizálódik a helyzet biztos, hogy inkább a g92-t választanám, mint az rv670-et.
8800GT szerintem 50-55k környékén lesz, ha lesz már minden kisker polcain. Ez szerintem kellemetlen versenytárs.

VAn valami abban amit mondasz
A másik,fog még lejebb menni a GT ára és akkor lesz sírás rívás ati-amd-éknél.És talán jöhet a 256MB-os GT ami szintén jó dolog lesz
[ Szerkesztve ]
179 eurora kiírt 256 MB-os 8800 GT esetleg?
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Nos, várjuk a teszteket. 
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

RUDI pontosan
Tehát pontosítok 7edik: ATI-AMD nagy bajban lesz!
Egyébként,én személyszerint ennek a felgyorsúlt harcnak nagyon nagyon örülök.Fél év múlva elég jutányos áron juthatok jó kis vidkarihoz.Végre lesz mi közül válogatni
!
[ Szerkesztve ]

Valamint az árakat. 
az új Ati kártyák jelenleg olyanok mint a YUGO:
keveset fogyasztanak, viszont nem mennek (sajnos)
a teljeskörű hd támogatás viszont szipatikus bennük
no de, hogy a 3850 és 3870 csak órajeleikben különbözzön
(jó a 3870-re gddr4 ramok kerülnek)
amiket láttam teszteket, azokban a ram tuningot nagyon meghálálja a kártya (lehet kevés a 256 bites mem sávszél?)
True Success is Blonde

Kíváncsian várom én is a PH!-s tesztet, majd utána nyílvánitok véleményt róluk. 
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

Jó ár esetén az AMD fanok simán megszavazhatják neki a bizalmat. Sajnos nem tudjuk, mennyibe fognak kerülni. Az USD árakból képtelenség megállapítani, ld. 8800GT. 
Nem ugy nez ki hogy lesz januar elott. Nem lenne hozza uj driver. Az utolso mukodo Catalyst az AGP-s kartyakhoz a 7.7-es.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Átfutottam a tesztet.. ahogy nézem a 38xx ATi sajnos olyan kevés a 8800GT ellen mint macisajtban a brumi...
Hiába akarok ATi csodálatos kártyái közül vásárolni, mindig valahogy sikerül meggyőzniük az ellenkezőjéről.
7800GT helyett nagyon úgy fejt hogy 8800GT-m lesz...
"....mérete a másik 408 mm2-ével szemben csupán 192 mm2" 
Ez azért nem rossz.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

na jól láttam azt a kb 180 dolcsis árat?? mert az mai árfolyammal átszámolva 32k forint...a 215 dolcsi meg 38k mennyi is az Nvidai?? 55-65??? na most itt jöhetnek majd a tesztek meg az ár/érték arányok!
Ha csak megközelíti az új Nvidia teljesítményt akkor szerintem sokan fogják inkább ezeket választani ugy sokaknak sokat számít +- 20k magyar forint!
Csak az időnek nincs vége. http://hs4rc.deviantart.com/

Így van.Remélhetőleg a 256Mb-os 8800GT közel 1árban lesz az 3850el!Na majd meglátjuk!
Furkoo: Meg jön a fent említett kari is
[ Szerkesztve ]

azért nézzük majd meg ha kijön hozzá valami driver is
mert anno a 2600XT is gyengén muzsikált 7.9 essel aztán asszem 7.10 el már kijött amit tud ^^ (valgy lehet hogy 7.8-7.9 volt??
)

Olyan szinten nem értesz hozzá hogy szörnyű 
180 dolcsi = 180 EUR a hardver piacon.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Oh nagyságos!Miért is nem?Csak ezért:[link]
Ennyi rólad meg a kirohanásaidról.
Nem kívánok veled foglalkozni,a PH! tesztig
!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
tök poén, hogy a legtöbb tesztnél a 88gt-hez a bugos, de több fps-t adó csaló 169.04-es drivert rakták. 
extra

Az a 215 dolcsi, sajna 215 EURO lesz európában, ahogy az lenni szokott, ez esetben pedig 53-54k
Ehh...megelőztek, no mind1 
[ Szerkesztve ]
"de ez megérhető h férreértelmezted,mert nagyon nemvágod a szójárásom mint ahogy ezt te is irtad..." by Molnárka007
Ha jó ára lesz (márpedig elég gazdaságosan tudják gyártani) akkor nem lesz ezzel semmi gond szvsz. 
Retro11: LOL
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Koszi.
Azert szerintem nem veszes a helyzet. Nincs nagy hatranyban az ATI.
Mondjuk en eppen most partoltam el toluk, de nem lesz ez egy rossz kartya.
Varjuk meg a PH! tesztet, normalis driverekkel.
[ Szerkesztve ]

8800GT és 8600GTS közötti árral fogyni fog szerintem elég rendesen, az a kategória eddig hiányzott (teljesítményben mondjuk ott a 320-as GTS, de azt most kivonják a piacról nem?).
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178
biztos nv csinálta a tesztet ![;]](/dl/s/v1.gif)
grat! már csak 2 nap szabadon, hsználd ki!!! 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Brühühü látjátok ezt nem tudtam, pedig már dörzsöltem a kezem, hogy végre megéri valamire leváltani az X800xl t
, de 50k kért nemveszek videjókarit ATIt NVidiát sem 

Azért ugye sejted, hogy Fudzit linkelni mint hiteles forrás kicsit naiv dolog.
[ Szerkesztve ]
Összehasonlítás képpen
G92 - 315mm² vs. RV670 - 192mm²
Jó kis árverseny lesz. 
[ Szerkesztve ]

Igazad lehet!De én tartom hogy árban is ellenfele lesz a 3850nek a 8800GT 256MB ver.Aztán majd meglátjuk!

LOL "a 8600-os sorozattal feltörli a padlót" 

na ezeknek az embereknek találták ki a 3850-es sorozatot 
most ezzel azt akarod mondani hogy a méret a lényeg? 
nemhiába fogyaszt kevesebbet, csak nem tudjuk mennyire melegszik
True Success is Blonde
én abban bízok, hogy jobb árban lesz a 3850 mint a 256 megás 88gt
akkor van esélyük
True Success is Blonde