Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) coolpet

coolpet
(tag)

Es elinditok rajta egy uj gamet fullban, szetegett a labam :) Nekem a procihutom megkozeliti ennek a gepnek a sulyat.

Folyekony nitrogenben kell ezt tartani vagy mi?

Kitalalhatnak melle a hozdozhato valltaska akkumlatort is, hogy ne 1 ora legyen az uzemideje...

I7-2600k, ASUS P8Z68-V, Kingston 4x2GB 1600Mhz CL9 XMP, XFX Core Edition Pro 550W, Thermaltake V4 Black Edition, Seagate 7200.12 500GB, Samsung 2243BW 22", MSI Twinfrozer II 6870 1GB, AC Freezer 13 PRO

(#2) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hideg téli estéken remekül fűthet ez a kis masina... A paraméterei nagyon tetszenek, de azért megnézném, hogy élőben mennyire melegszik ez a csoda.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#3) stratova

stratova
(őstag)

Nem mindennapi darab, bravúr lenne ezt hidegen tartani.
Az első kép a hűtést mintázza terhelés alatt, vagy a füst processzorból történő távozását takarja?

[ Szerkesztve ]

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#4) Kinder

Kinder
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

be kell hozatni, meg kell nézni :)
amúgy teljesen korrekt, csak mire ideérne, lenne ugye min. 400k...

(#5) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Hát én a "Gémer"-t tenném idéző jelbe. ;]

lezso6: Ja végül is rezsónak is jól jöhet. :DDD

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#6) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sütőlap.

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#7) lujó55

lujó55
(őstag)

Kíváncsi lennék, mennyi időnként kell majd ventit cserélni, mert beállt.
Amúgy ez mitől gémer? 13.3". Mondjuk netezni meg túl sok. :U

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#8) Roxbury

Roxbury
(senior tag)

Biztos jól fűt. :D

[ Szerkesztve ]

(#9) todie

todie
(tag)

ha az utolsó mondat az lett volna, hogy sajnos csak szibériában lesz kapható, akkor még érteném is:D

(#10) kpal

kpal
(PH! kedvence)

elég penge de már rágyurhatnának az aksira is .

(#11) inferno88 válasza todie (#9) üzenetére

inferno88
(kvázi-tag)

..Szibéria...k*rva jó :D
Kíváncsi lennék egy tesztre.Remélem,hogy lesz angolul elérhető review róla.

[ Szerkesztve ]

Semper fi!

(#12) pusszycat

pusszycat
(senior tag)

Ha most április 1 lenne, nem csodálkoznék ezen a híren és minden elismerésem az LG –nek ha ez a hír nem fake. En már egy szerényebb video karinak is örültem volna egy ultrabookban. Érdekesen mutatna egy allienware gép mellett, mint gémer gép és megnéznék egy összehasonlító tesztet velük.
Az is lehet, hogy nem léghütésel mükszik hanem van egy beépítet minihütöszekrény. ;]

Samsung Wave GT-8500

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#13) psylocke

psylocke
(újonc)

Tulajdonképpen az egész hátlapot fel lehetne használni hűtésnek (+ oldalfelületek). Valahogy úgy mintha a hátlap lenne az aluborda és hőcsövek megfelelő elhelyezésével szétosztanák a hőtermelést. Persze ez a későbbi bővíthetőség és a szerelés szempontjából jelent kihívást. Például a hátlapleszerelés egyben a proci-vgahűtő leszerelést is jelentené egyben. És nem 270000 forintos árkategóriáról beszélnénk.

(#14) pusszycat válasza psylocke (#13) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

Ez a gyártoknak is eszébe jutott csak direkt elszigetelik, hogy ne melegedjen be az alja, mert ölben tartva kellemetlen lehet. :K

Samsung Wave GT-8500

(#15) huszar90

huszar90
(tag)

már majd kivágtam az erkélyről az airem :D

(#16) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

Fincsi kis szerkezet, kell(ene)! :DDD

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#17) cain69

cain69
(őstag)

és még lecsót is lehet főzni rajta. :DDD

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#18) MCBASSTION

MCBASSTION
(lelkes újonc)

KELLLLL!!!

JÓÓÓ meeeeeeeeeeen... IZÉBIGÓCUCCHÖJEE

(#19) Lars

Lars
(senior tag)

A tesztelől veszélyességi pótlékot fognak kérni egy " Hands on Review " -ért :D
Azért megnézném, hogy mennyire sikerült lehűteni, és az idő hány %-ában fog visszafogott órajellel könyörögni a hardver az életéért ...

(#20) zolipapa1

zolipapa1
(újonc)

pár napig én is szívesen tesztelném. Mondjuk még mindig abba a kategóriába tartozik nálam az LG & Samsung notebook, hogy inkább maradjanak meg a háztartási eszközök gyártásánál.

Tény hogy szépet raktak össze, de csak egy LG könyörgöm. :R

|| Ha írok pm-et legalább válaszolj. || Eladó cuccok: http://href.hu/x/fzhe ||

(#21) Tikakukac

Tikakukac
(őstag)

Rezsónak drága, notinak meg rossz. Ez így eddig nem nyerő...

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#22) N€T0X|N

N€T0X|N
(őstag)
LOGOUT blog

Azt konkrétan nem hiszem el, hogy ez akár 10 perc játék vagy komolyabb munka után nem forrósodik úgy át alul-felül, hogy kényelmetlen legyen használni akármilyen formában (kivéve külső eszközökkel, de nem azért van a desktop pc?). Egy teszt jó lenne.

Total Fun Racing Club - http://bmwm1.ucoz.hu --- Sent from my keyBoard

(#23) pusszycat válasza N€T0X|N (#22) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

A desktop pc-k zuhanórepülésben vannak volt már nekem 3 is de már nem vennék még egyet így 2012 fele egy 15 kilós pc rémálom… :K

Samsung Wave GT-8500

(#24) DemonDani válasza lezso6 (#6) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ejtsd:
Rezsó :DDD

amugy meg persze hogy korea... piszok vágott szeműek mindent megtartanak maguknak ami zsír :(((

asd fgh jkl éáű

(#25) Robi BALBOA válasza DemonDani (#24) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Ide meg tolják a szemetet. :O

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#26) fgordon

fgordon
(senior tag)

Én a KÉPEN a bal oldalit választom inkább, mint a jobb oldalit... Sokkal univerzálisabb egy hideg téli estén IS... ;]

Nem tudom, ki az a gamer akinek számít a notebook mérete, vastagsága úgy igazán... Egy nagyon extrém szűk piacról van szó...

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏

(#27) lujó55 válasza fgordon (#26) üzenetére

lujó55
(őstag)

affene az ízlésed!
:C

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#28) fgordon válasza lujó55 (#27) üzenetére

fgordon
(senior tag)

Természetesen ha egy T szériás Thinkpad lett volna ott egy az LG helyett... nem kérdés, hogy a Thinkpad! :P :K :B

(#29) Andresito

Andresito
(újonc)

Nem akarok nagyon kötekedni, de a hőmérséklet elsősorban nem a termék vastagságától függ. A hőmérséklet addig növekszik, ameddig a termelt és leadott energia között különbség van. (Persze a több vasat tartalmazó rendszerek lassabban melegednek fel, de a végső hőmérséklet ugyanakkora lesz, ha a hőtermelés és hűtés megegyezik.)

Mivel a mai laptopok nagy része aktív hűtésű, ezért leginkább az átáramoltatott levegőmennyiség és annak hőfelvevő képessége befolyásolja a leadott hőmennyiséget és ezzel együtt a kialakuló hőmérsékletet.
Ez pedig nem vastagság, hanem ügyes tervezés kérdése. Én azt gondolom, hogy a proci és VGA hűtőbordák lettek az átlagosnál laposabbak, de nagyobb felületűek. És lehet, hogy levegő áramlási útvonalával is játszottak egy kicsit a mérnökök.

(#30) radírfej válasza Andresito (#29) üzenetére

radírfej
(senior tag)

igen, ez így igaz, de nem valószínű, hogy azokban a hűtőbordákban lenne elég tartalék, ekkora térfogatnál nincs nagyon lehetőség trükközni.

sokkal valószínűbb, hogy a légáram sebességét növeli a mérnök. sokkal egyszerűbb, és költséghatékonyabb.

ebből az jön ki, hogy valószínűleg terhelésnél igen hangos a kicsike.

másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

(#31) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Kár, hogy belső piacos a gép.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#32) oPalRx7 válasza pusszycat (#23) üzenetére

oPalRx7
(tag)
LOGOUT blog

Én meg visszaváltottam notebookról PC-re, mert az csöndesebb, otthon HD filmezni jobb, rá lehet kötni jóféle 5.1-et, helyhiánnyal sincs gond, és még az SSD is belefér :)

(#33) oPalRx7

oPalRx7
(tag)
LOGOUT blog

én egyébként kipróbálnám, bár a mostani cq61-420sh féle compaq se megy rosszul a mindennapokban :)

(#34) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

Á, ez gáz, csak a 26. hsz-ben került elő a hölgy... Máskot bezzeg már az elsőtől megy nyálcsorgatás. :DDD

A hűtésre kíváncsi vagyok, majd csak kikerül valami infó róla... Az Air-nél emlékszem, csináltak videókat, hogy azzal lehet tortát szeletelni. Ezzel meg akár sütni is :))

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#35) Szizol válasza Andresito (#29) üzenetére

Szizol
(lelkes újonc)

Sajnos a gyakorlat eddig azt mutatja, hogy azokban a notikban, amik vékonyak (még csak nem is kell ennyire ultravékonynak lennie), és normál feszültségű cpu-val + dedikált vga-val vannak felszerelve, mindig túlmelegedés van és plusszban még hangosak is. Persze nem kizárt, hogy előbb-utóbb valaki ezt ügyesen megoldja. Bár szerintem hamarabb oldódik meg a probléma alacsonyabb hőkibocsátású komponensek használatával, mintsem bravúros hűtéssel (persze a vékonyság megtartása mellett).

[ Szerkesztve ]

(#36) cqr

cqr
(fanatikus tag)

Kár a 35w-ért. Illetve a valóságban a keret is vastagabbnak hat, mint a promo képen.

Pedig egy érdekes kategória lenne, nagyon vékony kerettel 13.3"os házba beletenni egy 14.1"-os kijelzőt, kis súly, vékony, erős gpu.. csak a palmrestről kellene elvezetni a hőt.. "játék" során úgy sem ölben tartja az ember.

[ Szerkesztve ]

(#37) Szizol válasza cqr (#36) üzenetére

Szizol
(lelkes újonc)

A 13.3"-os házba 14,1"-os monitor koncepció valóban szimpatikus (kb mint a samsung series 7 chronos kisebbik modellje), viszont ennél a modellnél inkább 12.5"-os házba 13.3"-os kijelzőről van szó. Szerintem a vékony monitor körüli kereté a jövő. Sokkal jobban néz ki és kisebb laptopba nagyobb képernyőt biztosít.

(#38) Iomega

Iomega
(őstag)
LOGOUT blog

Szomorú, hogy a hazai piacot nem támogatják ehhez hasonló csodákkal.

Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

(#39) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

nem vészes az ára ? :Y
mihez képest

a csaj jobban kéne egy fél órára mint egy ilyen gép :DD

(#40) inferno88 válasza radírfej (#30) üzenetére

inferno88
(kvázi-tag)

Lehet,hogy hangos,de mivel játékra találták ki,arra alapoznak,hogy ha hajtod,akkor mehet a pici tornádó a gépben akármilyen hangosan,a fegyverropogástól úgysem hallatszik.

Amúgy már régóta várom,hogy a monitorok peremének vastagságát a 0-hoz közelítsék.

Semper fi!

(#41) fgordon válasza Day 'n' Nite (#34) üzenetére

fgordon
(senior tag)

"Á, ez gáz, csak a 26. hsz-ben került elő a hölgy... Máskot bezzeg már az elsőtől megy nyálcsorgatás."

Én nem tehetek róla, hogy az előttem szólók nem vették észre... :P Lehet, ha egy férfi lett volna a képen, már kibeszélték volna... ;]

(#42) pusszycat válasza oPalRx7 (#32) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

Na, én meg filmnézéshez átváltottam mindkettőről egy WD LIVE Tv mediaplayerre ami 0 decb. üzemel és a tegnap sakkoztam rajta mert meg van tömve játékokkal is. :D

Samsung Wave GT-8500

[ Szerkesztve ]

(#43) WolfByte

WolfByte
(fanatikus tag)

Egy tisztesseges 1600x900 kijelzovel azonnal rendelnem is, de sajnos a 14" P430 is csak a kisebbikkel erkezik :O

Ez a modell kivalo utazo notebook, ami tamogatja a grafikai teljesitmenyt jobban kihasznalo dolgokat (kep- es videoszerkesztes, D3D/OpenCL/CUDA fejlesztes, rendereles).

(#44) kovgab

kovgab
(kvázi-tag)

[ ennyiért már gépet vennék nem ezt... ]

Ká Úr

(#45) nuke7

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

"Túl szép, hogy igaz legyen? Sajnos igen. Ugyanis az LG Xnote P330 notebook csak Koreában kapható."
*nyád :DDD trolling lvl 99 :C

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.