Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) kariad

kariad
(senior tag)

No akkor én vagyok az első reagáló:))
És máris egy kérdés... mit tudhat vajon! :F Nem tetszik a kicsike nekem!

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#2) norbee2244 válasza kariad (#1) üzenetére

norbee2244
(fanatikus tag)

nekem nagyon tetszik bár picit instabilnak tűnik
végre valami új :C :U

never look back... // Ha valaki privátot kap legyen oly lelkiismeretes,hogy válaszra méltatja a másikat..

(#3) simonzé válasza norbee2244 (#2) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már miért lenne instabil? Négy csavar rögzíti az alaplaphoz, ezért lerobbantani sem lehet.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#4) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az új belépőknél a venti szokott problémás lenni. Nem lennék meglepve ha itt is hamar hangoskodni kezdene.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#5) joi29 válasza norbee2244 (#2) üzenetére

joi29
(őstag)

-Ha nem is instabil de eléggé furcsa szögben áll a bordázata. :F

(#6) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

Jó, de mitől csendes? Az enyém 400-on pörög és nem hallom a táptól... Akkor ez most jobb?

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#7) old gray válasza simonzé (#3) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Én nem látok csavaros megoldást csak az Intel gyári hűtéshez hasonló műanyag-pöckös megoldást, ami köztudottan nem az igazi.....

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#8) Tomate válasza old gray (#7) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem nagyon hajaz az AC freezer 64Pro-ra. Csak máshogy áll...

mod: nem válasz akart lenni :B

[ Szerkesztve ]

(#9) shtml válasza simonzé (#4) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

folyadékcsapággyal ellátott ventilátor segíti, melynek percenkénti fordulatszáma 900 és 2400 között lehet. A gyártó szerint az előbbi értékekhez rendre 10 és 25,8 dB-es zajszint tartozik.

A folyadékcsapágy miatt remélhetőleg nem fog egyhamar hangoskodni.

Azért arra kíváncsi lennék, hogyan mérték 2,400-as fordulaton a 25.8dB-es hangerőt.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#10) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

Ha a csavaros megoldást választották volna lehet jó hűtő lenne. (saját vél.)
Egy alap konfigba megfelel. :R

cars1dA

(#11) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem nem tetszik.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#12) kariad válasza old gray (#7) üzenetére

kariad
(senior tag)

Én se szeretem a Pöckös megoldást.... Szerintem se jó úgy.De így olcsobb volt biztos! :D

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#13) Horbal

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Úgy látom a két képen két különböző venti figyel :F különös :U

Amúgy valszeg semmi extra, hőcső - lamellák - venti...sokkal többet nem tudhat...

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#14) gliskard

gliskard
(fanatikus tag)

ha már lassan mindenki elkezd cpu hütöket faragni (minden különösebb forradalmi újjitás nélkül), akkor én egy ilyet látnék szivesen kisker forgalomban.
Tudom, tudom. Más kategória, de azért lassan kezd unalmas lenni, hogy hetente jön egy új még jobbank mondott hütö. Öszintén szolva a középsö árkategóriában sok különbséget nem tapasztalok, keményen kompromisszumokat kell kötni. Vagy halk és aránylag jól hüt, vagy hüt mint a hülye gyerek, de szélgépet megszégyenitö hangja van...

[ Szerkesztve ]

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#15) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudnak már mit kitalálni az itt a gond...

(#16) Ribi válasza gliskard (#14) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Szentem eleg sok boltban árulják TT sonic tower
Vagy nem a cpu coolert a kerdes?

[ Szerkesztve ]

(#17) Ribi válasza Ribi (#16) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Ja hogy az egész ház.
Ok :R

(#18) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Látom, ügyesen csavarják, tekerik a hőcsöves hűtőket.
Én akkor is a karácsonyfa alakúra voksolok :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#19) gliskard válasza Ribi (#16) üzenetére

gliskard
(fanatikus tag)

köszi de nem. A linknél látható cuccnál az a lényeg, hogy a cikkben leirja a delikvens, hogy miként csinált csendes hütést egy ionizáló készülékböl. Az ionizációs levegö tisztitó a müködéséböl kifolyólag, mozgó alakatrész nélkül légáramlatott generál. Nem mellesleg tisztitja a levegöt :-)

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#20) glutamin válasza kariad (#12) üzenetére

glutamin
(őstag)

A pöckös megoldás márpedig jó. Villámgyorsan szerelhető (a szerelősoron ez fontos szempont), csak megszokás kérdése.

Semmi extrát nem látok ezen a hűtésen. Nekem mindenesetre szimpatikusabb a hátre felé fújó vetni mint az alaplap felé.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#21) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Mar csak az a kerdes, hogy mekkora hovel tud megbirkozni az uj joveveny, mert errol meg a hivatalos oldal is melyen hallgat.

(#22) norbee2244 válasza joi29 (#5) üzenetére

norbee2244
(fanatikus tag)

pontosan erre gondoltam..nem a lapra rögzítés hanem ez a fura szög..bár aztán ki tudja majd meglátjuk jónak tűnik(ha teljesítményben nem is,de szép nagyon:$:))

never look back... // Ha valaki privátot kap legyen oly lelkiismeretes,hogy válaszra méltatja a másikat..

(#23) dudika10 válasza Horbal (#13) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jé tényleg két különböző venti van rajta. :DDD
Elsőre fel se tűnt. :))

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#24) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

olyan szempontból lehet jó, hogy a memóriák felé állítva a memóriák hűtése is meg van oldva megfelelő fordulatszámon.

az ára is jó, figyelembe véve, hogy rendes folyadékcsapágyas venti nagyon 2-3k alatt nincs.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#25) misirulez

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyszerre vegyes érzelmek, már csupán a kép láttán.

+ végre egy igényesen "megharisnyázott" kábellel csatlakozik a laphoz a venti.
- viszont az alaplapi felfogatás ezekkel a pöckökkel valami undorító megoldás. (Akárhányszor
ilyenekkel kell szenvedtem kiver az ideg...)

Üdv
Misi

(#26) waverider válasza gliskard (#19) üzenetére

waverider
(senior tag)

erre való sztem a Scythe ionizátora

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.