Nekem a kinézete nem tetszik de a belső elrendezés az rendbe van ,az ára /sokaknak/ nem vészes.
Aki másnak vermet ás az sirásó!
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
(#1) Silentfrog

Nekem a kinézete nem tetszik de a belső elrendezés az rendbe van ,az ára /sokaknak/ nem vészes.
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Ennyire ne hasonlítson már egy másik márka házára mert szerintem ez már nagyon gáz...
"Nem könnyű dolog a sok rendszerből kiválasztani a helyeset; az egyik ezt választja, a másik azt, a bölcs egyiket sem."

Drága!, az elrendezése meg, ha asztalon van fail,viszont, ha a földön van akkor jó!
(bekapcs.gomb,reset,stb)
Külsőleg egy 25-30ezer Ft házhoz képest ótvar....
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

nincs rajta króm keret mint a 692-őn így már nem koppintás 
"Legen...Wait for it...Dary"

Jogos 
"Nem könnyű dolog a sok rendszerből kiválasztani a helyeset; az egyik ezt választja, a másik azt, a bölcs egyiket sem."
"A Gelid legújabb, teljes méretű toronyháza, a DarkForce is a játékos kategóriába érkezett, de szerencsére ez elsősorban nem külső megjelenésére, hanem funkcionalitására utal."
Akkor ezek után minden ami funkcionális és kicsit is hasonlít a CM 690 (II)-re az automatikusan Gamer lesz? Kicsit zagyva számomra ez a félmagyarázat, amit a cikkíró vétett
True Success is Blonde
Hát most na....nem találhatják fel újra a spanyol viaszt...vmennyire mindegyik ház hasonlít a másikra....
Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx

Nade ennyire azért.... 

Nekem tökmindegy hogy kinek a háza kiére hasonlít, csak olcsó és jó legyen.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
CM690 A2 utánzat? És még annyiba is kerül? Hagyjuk már. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.
Lassan majd itt is pereskedés lesz, meg egymás termékeinek a betiltása
.
Viszont a jót nem szégyen felhasználni, vagy lemásolni. Ha már olcsóbban adják, mint a CM690-et akkor már megéri, főleg, hogy sokaknak még a CM690 ára is sok.
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}
Nem rossz házikó, csak picit drága.
[ Szerkesztve ]
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Könnyen lehet,hogy úgy alakul,de akkor legalább rákényszerülnének egy kicsit,hogy valami újat is bedobjanak,bár nem tudom,hogy mit,de nem is nekem kell tudni,de ekkora hasonlóság nekem sok,sohasem szerettem ha valaki majmolja a másikat.

Tiszta CM utánzat... én nem értem minek már az ennyire egykaptafára készült házak?
Annyira unalmasak! 
valeszeg CM az OEM, azért hasonlít annyira. a Bitfenix is árul egy CM690et, eltérő előlappal és narancssárga vinyótartókkal.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Hátha árulnak külön (olcsón) oldallapokat is, az egyik cm690 oldala úgy is lyukas lett 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

szerintem nem lemásolás, hanem egyszerűen a CM egyik gyára (vagy szerintem inkább beszállítója) a CM 690 Adv. II-öt eladja másoknak is egy kicsit más külsővel, és kész....
sikeres a külső belső kombináció, nem sokat kell rajta változtatni, és máris sikertermék lehet !
A hangsúlyt a LEHET-re teszem, mert ha mondjuk GELID név alatt adnák ezek a ferdeszeműek 50÷60€-ért, akkor még okés, de így...., akkor inkább a CM zsebébe dugnám a felesleges pénzem....
üdv és tisztelet 
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''

A csatlakozósor tetszik, egymáshoz képest elforgatott USB csatik, legalább elférnek az eszközök. Egy USB3-as pen jóval dundibb manapság, vagy egy Mp3-lejátszó.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Na mégegy CM690... tény hogy az alap jó kis házikó, de legalább az előlapja lehetne fantáziadúsabb.
--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

felháborítóan undorító koppintás! 
-=The digital artist of the darkside=-

Nagyon műanyag...
pedig egész pofás lenne - koppintás ide vagy oda.
eladó Creative Recreation (USA) sneaker -=[ http://tinyurl.com/cr-cesario ]=-

Gyerekeeeek!
Ez egy Nexus ház, köze nincs a CM-hez, bár tagadhatatlanul hasonlít rá...
Ilyen házam van...
Akkor azt is mondhatjuk, hogy a cm házat a nexus koppintotta le, majd onnan pedig a gelid.
Mert akkor ez az igazság.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

Nem tudom, hogy ki-kit koppintott, de ez a Geild ház az oldallapokon és az előlap alsó részén kívül gyakorlatilag csavarról csavarra, lemezhajlításról-lemezhajlításra azonos az említett Nexus házzal. A csatlakozósor a fedlapon is teljesen azonos...
Meglepő, még sosem láttam ilyen egyértelmű azonosságot...
Amúgy jó kis ház a Nexus, jelenleg kb 20-24k-ért kapható.

Tök mindegy ki kit koppintott le, annyira unalmas egy dizájn, hogy rosszul vagyok tőle, és ezeket mondják jó házaknak....
Vegyél Lian Li-t mert ott kezdődik egy Számítógép ház! 
[ Szerkesztve ]

Teljesen egyetértek veled!
Azért a Cosmos házakra, mindegy hogy az egyet vagy a kettőt nézed, nem mondanám hogy csúnya. Vannak a Lian-Li -n kívül is vannak igényes házak, függetlenül attól, hogy nekem is Lian-Li van. 
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}
Hát ha adsz lóvét Lian li-re akkor azon nyomban dobom a cm692-et. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szerk.: Néztem az oldalukat. Sajnos sok benne nem tetszetős. A belsejük elrendezése is... hát nem túl jó némelyiknek. A full rácsos ház első, az meg olyan lesz, mint a cm 692-nek, tele megy porral. Szóval hogy ugyan olyan poros legyen egy ház, mint most a 28k--om, vagy egy 100k-s lian li nekem elég a 28k-s poros is. Bár amint látom a fémet nem spórolták ki belőle, meg igényesebb munka van benne, mint a cm-ben. De ennyi pénzt nem érne meg nekem. Ugyan úgy tele megy porral, karcolódik még ha figyelsz meg vigyázol rá is. :/ Maradok cm-nél.
[ Szerkesztve ]
A szerk időm lejárt. Ez tetszik.
[ Szerkesztve ]

Cosmos az más tészta! Arra én is azt mondom: Ez igen!
Ezektől CM 690/692 koppincsoktól vagyok rosszul! Erről volt szó 
Sub-Zero : Egyszer kell megvenni egy olyat! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Hát ez már a vicc kategória már nem azért...
Anno mikor a Nexus Prominent 5 házat teszteltük, folyamatosan az járt a fejemben mire hasonlít nagyon, aztán leesett, hogy a CM690re, külső belső...
Aztán megjött a Prominent R az meg ugyan az volt minimalista előlappal, most meg azt hittem, hogy ez egy Prominent R...
Valaki csinált anno egy egész jó dizájnt, és most már kb a 4. gyártó házán veszem észre ugyan azokat a vonásokat, íveket, megoldásokat...
Mibe telne kitalálni valami eredetit...
Power of HardverKER...
Szóval akkor nem a cm 690/692-vel van bajod, hanem a koppintásokkal? Mert akkor nem cserélem le a házamat. ![;]](/dl/s/v1.gif)
És ezt is csak egyszer kell megvenni.
Inkább veszek egy track ir 5-öt magamnak abból a pénzből amit a lian li-re szánnék. 

Egészen rendben van ez a ház. Az ára picit lehetne kevesebb.
A 0,7 mm vastag acéllemez amúgy mennyire stabil?
Közeleg a Tél...

hűtésileg lehetne jobb is...
misy felhasználónak 22 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
Szerintem kifejezetten visszataszító ... 
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™