Most???
Amikor elég sokan a dVGA-k "halálát" jósolják? Vagy arra a "pár évre" még beszáll a Zalman? Ha igen, akkor megcélozhatnák a felső kategóriát is, valami combos hűtővel! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Számomra ez is a "Zalman-mélyrepülés" újabb tünete. Nemrég átcímkézett h2o hűtés, most átcímkézett VGA. Lehet, hogy már csak matricákat gyártanak?

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)
Ugyan, a matricát is célszerű rendelni ![;]](/dl/s/v1.gif)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

TTomax
(PH! kedvence)
Neeeeee. . . Elég gagyi van igy is már. . .
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
Bocsi, erre nem gondoltam! OEM matricát az OEM cumóra! 
nézd, a HIS ICEQ X hűtőit a zalman gyártja, egyik legjobb megoldás a piacon. kompakt, halk és rendesen hűt (illetve tud kegyetlen hangos is ha több hűtés kell). a 6xx0 szériás modelljeik pedig kb azt a hűtőt veszik át kisebben (6770re felesleges 8milis hőcső pl).
VF3000 is elég jól sikerült. a CNPS12X is végre úgy teljesít, ahogy a 9700led gyártójától az ember elvárná.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
Az utolsó bekezdést olvasd már el..

Tomcat
(őstag)
Miért nem csinálnak inkább neki külön márkanevet ha a Zalman önmagában nem adja el a VGA-t mint meglévő "brand". Vagy ennyire bíznak az ismertségben?
Példát vehetnének mondjuk a TUL Corporation-ról ahol az AMD/ATI Sapphire, az nVidia pedig Zotac néven kerül a forgalomba. 
Tomcat
Hát igen, bár a tetszetős CPNS12X ára, a maga kis 26k-s szintjével nem gyenge.... szvsz van jobb megoldás is, akár a féláron.
AMD-é nem túl szolid?
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Kevesebbet fogyasztanak a Radeonok, így nem kell rájuk monstrum hűtés.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Bennem is ez a kérdés merült fel először...bár a radeonok kevesebb hőt termelnek, ez köztudott..no offense.
Nekem VF3000A-m van, és meg kell hogy mondjam, nagyon elégedett vagyok vele, tuningolva (nem akármennyire) is max. 52 fokos a kártyám...
Ha ilyen szintű hűtőket tennének gyárilag a kártyákra, az újakra is, az azért nem lenne rossz, azokat lehetne nyúzni rögtön amik jó tuning potenciállal jönnek ki, nem kéne külön költeni hűtőre, meg nem kéne szerelgetni, csak kari be a gépbe, aztán hagy szóljon!

ASrock Z68 PRO3 GEN3, KiNGSTON HYPERX Genesis BLU 8 GB, i5 2300 @ 3300Mhz, FSP Aurum GOLD 500W, HD 5850 @ 950/1175 + ZALMAN VF3000A, SAMSUNG F3 1TB, XONAR D1...
az eddig oké,csak elég gyengusnak néz ki,de lehet csalóka a kép
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Killer01
(senior tag)
Eh, én csípem a Zalman cuccokat (volt is pár a birtokomban), de elég rendesen képesek túlárazni a dolgaikat. Gondolom itt is valami ilyesmi lesz (hasraütve):
- kari 40 k
- hűtés 5 k
- zalman név használata: 15 k
"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick
Mert itt pont a nevükkel akarják eladni. (Zalman hűtő máson is van)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Tomcat
(őstag)
Persze, nekem is van pár db a régmúlból (2002-2007), de a mostani felhozatalból én nem érzek késztetést arra hogy újra Zalman terméket vegyek ha hűtőt cserélnék. Jobban járok a Thermalright, Prolimatech, Corsair vagy Noctua márkákkal mintha a Zalman-ok közül választanék. Ebből gondolom hogy talán jobban járnának vele ha nem a Zalman brand alatt kezdenék el forgalmazni (matricázni, dobozolni, stb. más OEM gyártó termékét).
Tomcat
Lol, ez a cég, még létezik?
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
Egy új brandet be kell vezeti... az egésznek a kialakítása, reklámozása jelentős költség. A Zalman valószínűleg egyáltalán nem akar befektetni ezen a területen, nem tervez hosszú távra.

Tomcat
(őstag)
Akkor bukta lesz belőle....
Tomcat
Szerintem ők jobban tudják, hogy mi várható belőle 

Srodney
(senior tag)
valóban nemegy optikai hajhász...nvidiás kicsit pofásabbra sikerült---

Amacs
(tag)
Én nem látok rajtuk fegyvert/lőszert, így gyanús, hogy nem. Egyébként nem tudom, erre én is kíváncsi lennék, hogy a geforce-okat ki gyártja.
Szvsz PC Partner.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Ha jól rémlik, ők régen gyártottak alaplapot is ezzel a márkával, nem? Havernak volt egy ilyen csodája...
Zalman meg eladja a hűtőit, keres egy kicsit, ha összejön nekik.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Gigabyte 4890OC-n is olyan/hasonló hűtés volt, mint a hírben szereplő 6770/850/6870-en.
Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

Archer
(őstag)
"Ez valamilyen szinten kényszerű lépés is, hiszen az harmadik féltől származó hűtők piaca az elmúlt évek során nagyon visszaesett." - mert végre valahára a gyártók elkezdtek olyan hűtéseket pakolni a kártyáikra, ami nem csak arra jó, hogy védje a GPU-t a beporosodástól. Én személy szerint nem bánom, hogy nem azzal kell kezdeni egy VGA cserét, hogy aftermarket hűtőt szerelgetek rá.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
Jaja. Szerencsére vége annak az időnek, mikor még a vadiúj Xboxra is új hűtő kell.
[ Szerkesztve ]
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

lujó55
(őstag)
"Több VGA egyelőre nem várható, ami annak köszönhető, hogy a Zalman ezt az üzletágat elsősorban másodlagosnak tekinti, így csupán azért születnek meg ezek a termékek, mert a gyártók az új generáció érkezésével nagyon olcsón továbbadják az aktuális készleteket, így azokra a Zalman áron alul szert tud tenni, ezzel pedig a legyártott hűtőket is el lehet adni."
Édes jó Istenem! Van egy csomó gombom, veszek hozzá ballonkabátokat, hogy el tudjam adni a készletet.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Jól rémlik, nekem is volt PC Partner alaplapom (AMD K5-tel).
Ha lenne egy csomó gombod, ami fizikailag semmi másra nem fér rá, csak ballonkabátra, akkor vennél..

nobela
(tag)
Kövezzetek meg, nekem tetszik az ötlet...
Na most lehet ütni 
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
A HD68xx-ra való nekem is bejön.
Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

HaRdCoRe^mp4
(kvázi-tag)
Nyilván... A név használata drágább mint amit az egész ér. Sajnos
Telszámom: 30/847-98-09