Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) ceaser

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Most???
Amikor elég sokan a dVGA-k "halálát" jósolják? Vagy arra a "pár évre" még beszáll a Zalman? Ha igen, akkor megcélozhatnák a felső kategóriát is, valami combos hűtővel! :C

(#2) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Giga gyárt nekik?

(#3) waithEard

waithEard
(senior tag)
LOGOUT blog

Számomra ez is a "Zalman-mélyrepülés" újabb tünete. Nemrég átcímkézett h2o hűtés, most átcímkézett VGA. Lehet, hogy már csak matricákat gyártanak? :F :)

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

(#4) Male válasza waithEard (#3) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugyan, a matricát is célszerű rendelni ;]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#5) TTomax

TTomax
(PH! kedvence)

Neeeeee. . . Elég gagyi van igy is már. . .

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#6) waithEard válasza Male (#4) üzenetére

waithEard
(senior tag)
LOGOUT blog

Bocsi, erre nem gondoltam! OEM matricát az OEM cumóra! :((

(#7) proci985 válasza waithEard (#3) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nézd, a HIS ICEQ X hűtőit a zalman gyártja, egyik legjobb megoldás a piacon. kompakt, halk és rendesen hűt (illetve tud kegyetlen hangos is ha több hűtés kell). a 6xx0 szériás modelljeik pedig kb azt a hűtőt veszik át kisebben (6770re felesleges 8milis hőcső pl).

VF3000 is elég jól sikerült. a CNPS12X is végre úgy teljesít, ahogy a 9700led gyártójától az ember elvárná.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#8) LordX válasza ceaser (#1) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az utolsó bekezdést olvasd már el..

(#9) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Miért nem csinálnak inkább neki külön márkanevet ha a Zalman önmagában nem adja el a VGA-t mint meglévő "brand". Vagy ennyire bíznak az ismertségben?
Példát vehetnének mondjuk a TUL Corporation-ról ahol az AMD/ATI Sapphire, az nVidia pedig Zotac néven kerül a forgalomba. :F

Tomcat

(#10) waithEard válasza proci985 (#7) üzenetére

waithEard
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát igen, bár a tetszetős CPNS12X ára, a maga kis 26k-s szintjével nem gyenge.... szvsz van jobb megoldás is, akár a féláron.

(#11) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

AMD-é nem túl szolid?

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#12) Abu85 válasza aram01 (#11) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kevesebbet fogyasztanak a Radeonok, így nem kell rájuk monstrum hűtés.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#13) kNG válasza aram01 (#11) üzenetére

kNG
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Bennem is ez a kérdés merült fel először...bár a radeonok kevesebb hőt termelnek, ez köztudott..no offense.

Nekem VF3000A-m van, és meg kell hogy mondjam, nagyon elégedett vagyok vele, tuningolva (nem akármennyire) is max. 52 fokos a kártyám...

Ha ilyen szintű hűtőket tennének gyárilag a kártyákra, az újakra is, az azért nem lenne rossz, azokat lehetne nyúzni rögtön amik jó tuning potenciállal jönnek ki, nem kéne külön költeni hűtőre, meg nem kéne szerelgetni, csak kari be a gépbe, aztán hagy szóljon! :) :R

ASrock Z68 PRO3 GEN3, KiNGSTON HYPERX Genesis BLU 8 GB, i5 2300 @ 3300Mhz, FSP Aurum GOLD 500W, HD 5850 @ 950/1175 + ZALMAN VF3000A, SAMSUNG F3 1TB, XONAR D1...

(#14) aram01 válasza Abu85 (#12) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az eddig oké,csak elég gyengusnak néz ki,de lehet csalóka a kép

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#15) Killer01

Killer01
(senior tag)

Eh, én csípem a Zalman cuccokat (volt is pár a birtokomban), de elég rendesen képesek túlárazni a dolgaikat. Gondolom itt is valami ilyesmi lesz (hasraütve):
- kari 40 k
- hűtés 5 k
- zalman név használata: 15 k

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

(#16) Male válasza Tomcat (#9) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert itt pont a nevükkel akarják eladni. (Zalman hűtő máson is van)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#17) Tomcat válasza Male (#16) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Persze, nekem is van pár db a régmúlból (2002-2007), de a mostani felhozatalból én nem érzek késztetést arra hogy újra Zalman terméket vegyek ha hűtőt cserélnék. Jobban járok a Thermalright, Prolimatech, Corsair vagy Noctua márkákkal mintha a Zalman-ok közül választanék. Ebből gondolom hogy talán jobban járnának vele ha nem a Zalman brand alatt kezdenék el forgalmazni (matricázni, dobozolni, stb. más OEM gyártó termékét).

Tomcat

(#18) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

Lol, ez a cég, még létezik?

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#19) Male válasza Tomcat (#17) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy új brandet be kell vezeti... az egésznek a kialakítása, reklámozása jelentős költség. A Zalman valószínűleg egyáltalán nem akar befektetni ezen a területen, nem tervez hosszú távra.

(#20) Tomcat válasza Male (#19) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Akkor bukta lesz belőle....

Tomcat

(#21) Male válasza Tomcat (#20) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem ők jobban tudják, hogy mi várható belőle :U

(#22) Srodney válasza aram01 (#11) üzenetére

Srodney
(senior tag)

valóban nemegy optikai hajhász...nvidiás kicsit pofásabbra sikerült---

(#23) Amacs válasza ftc (#2) üzenetére

Amacs
(tag)

Én nem látok rajtuk fegyvert/lőszert, így gyanús, hogy nem. Egyébként nem tudom, erre én is kíváncsi lennék, hogy a geforce-okat ki gyártja.

(#24) Abu85 válasza Amacs (#23) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szvsz PC Partner.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#25) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Örülünk, Vincent?

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#26) Móci válasza Abu85 (#24) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha jól rémlik, ők régen gyártottak alaplapot is ezzel a márkával, nem? Havernak volt egy ilyen csodája...
Zalman meg eladja a hűtőit, keres egy kicsit, ha összejön nekik.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#27) csucsbicep

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gigabyte 4890OC-n is olyan/hasonló hűtés volt, mint a hírben szereplő 6770/850/6870-en.

Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

(#28) Archer

Archer
(őstag)

"Ez valamilyen szinten kényszerű lépés is, hiszen az harmadik féltől származó hűtők piaca az elmúlt évek során nagyon visszaesett." - mert végre valahára a gyártók elkezdtek olyan hűtéseket pakolni a kártyáikra, ami nem csak arra jó, hogy védje a GPU-t a beporosodástól. Én személy szerint nem bánom, hogy nem azzal kell kezdeni egy VGA cserét, hogy aftermarket hűtőt szerelgetek rá.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#29) Psych0 válasza Archer (#28) üzenetére

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

Jaja. Szerencsére vége annak az időnek, mikor még a vadiúj Xboxra is új hűtő kell.

[ Szerkesztve ]

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#30) lujó55

lujó55
(őstag)

"Több VGA egyelőre nem várható, ami annak köszönhető, hogy a Zalman ezt az üzletágat elsősorban másodlagosnak tekinti, így csupán azért születnek meg ezek a termékek, mert a gyártók az új generáció érkezésével nagyon olcsón továbbadják az aktuális készleteket, így azokra a Zalman áron alul szert tud tenni, ezzel pedig a legyártott hűtőket is el lehet adni."
Édes jó Istenem! Van egy csomó gombom, veszek hozzá ballonkabátokat, hogy el tudjam adni a készletet.

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#31) Male válasza Móci (#26) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jól rémlik, nekem is volt PC Partner alaplapom (AMD K5-tel).

(#32) LordX válasza lujó55 (#30) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha lenne egy csomó gombod, ami fizikailag semmi másra nem fér rá, csak ballonkabátra, akkor vennél..

(#33) nobela

nobela
(tag)

Kövezzetek meg, nekem tetszik az ötlet...

Na most lehet ütni :DD

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#34) csucsbicep válasza nobela (#33) üzenetére

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A HD68xx-ra való nekem is bejön.

Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

(#35) HaRdCoRe^mp4 válasza Killer01 (#15) üzenetére

HaRdCoRe^mp4
(kvázi-tag)

Nyilván... A név használata drágább mint amit az egész ér. Sajnos

Telszámom: 30/847-98-09

(#36) Tomcat válasza Tomcat (#9) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Most nézem hogy mit írtam, szóval nem TUL hanem a PC Partner-nek van Sapphire és Zotac. A TUL a Power Color-t szekerét tolja. :B

Tomcat

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.