Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem annyi jött le ebből, ha jól értelmezem a helyzetet, hogy a 8800 GTX karimat nem érdemes akkor lecserélni erre, igaz?

Üdv,
Vik

~ Arcana ~

(#2) Mooka-Miki válasza Vikthor (#1) üzenetére

Mooka-Miki
(tag)

Igaz. Egyedül ha az nvidia új alaplapjainak az extra képességeit szeretnéd kihasználni, akkor lehetne cserén gondolkodni (de csak ha nem nézzük az árcédulákat szvsz).

(#3) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

9800GTX:

alba gu brath

(#4) alex89 válasza Vikthor (#1) üzenetére

alex89
(fanatikus tag)

szerintem nem érdemes váltani :( jó ez az új gtx de én többet vártam tőle.Végülis lehet hogy csak azért nézek rá ilyen szemmel mert túl jóra sikerültek hozzá képest az alsóbb kategóriás kártyák (9600gt,8800gt,8800gts)Másrészt meg ha belegondolunk hogy milyen viszonyban állt egymásal egy középkategóriás 86gt és egy csúcs 88gtx akkor szerintem kijelenthetjük hogy illene sokkal combosabbank lennie ennek a gtx-nek a mostani középkategóriához képest.

[ Szerkesztve ]

''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''

(#5) Speed(R) válasza alex89 (#4) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A lassan 2 éves 8800GTX szinte semmivel sem lassabb, ez itt a nagy gond.

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#6) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Hát ezek a gyári tuninggal ellátott GeForce 9800 GTX-ek sem győztek meg. :(

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#7) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

ccszh..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#8) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmm... ahogy látom még mindig megy az egyhelyben toporgás Nvidiáéknál...

(#9) alex89

alex89
(fanatikus tag)

szerintem kár volt ezt a sokatígérő nevet erre a karira pocsékolni

''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''

(#10) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

99xx as karikra leszek kiváncsi azzal a g200as maggal

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#11) munky

munky
(őstag)

Szerintem az Nvidia elkényelmesedett.

Kíváncsi leszek az AMD HD 4000-es szériájára.

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

(#12) c.zsolti válasza alex89 (#9) üzenetére

c.zsolti
(őstag)

Hát ja! Lehetett volna 8800GTX SE :P

...

(#13) munky válasza luw2win (#10) üzenetére

munky
(őstag)

Mégsem lesz GeForce 9900-as széria!

Egyébként úgy tűnik az Nvidia még nem nagyon akarja bevezetni a DX10.1-et sem.

[ Szerkesztve ]

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

(#14) luw2win válasza munky (#13) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Most akartam modositnai csak letelt az 5p, nekem ez a sorrend PH! aztán hoc :D későn kapcsoltam :)

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#15) west

west
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem meg ha az ati csinalt volna valami utos karit,az nvidia nem hagyta volna magat...viszont igy minek legyen jobb ha igyis szinte első.penz-money cash.
errolvan itt szo szvsz.

http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

(#16) Eagle16

Eagle16
(PH! addikt)

Csak két apró hiba:
"Az Asuson még folyékony volt a szürke, ezüstöt paszta"

"Assasin's Creed" - ha jól tudom, akkor két "s" betűvel írják.

Amúgy köszönöm a tesztet, jól sikerült :R

U.i.: Az én 9600GT-men elég jó állagú volt a paszta, csak kicsit eltúlozták a mennyiségét...

[ Szerkesztve ]

---

(#17) Sátán44

Sátán44
(őstag)

Egyértelmű marketinfogás volt ez a 9800-as széria az Nvidia részéről :( Véleményem szerint egy 8800Gt-vel vígan eljátszanak az emberek többsége.30-40K árával tuti vétel.

(#18) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

4870 will beat this shit... szvsz.. ;]

(#19) shtml

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Az Asuson kívül három gyártótól kapunk DVI/HDMI átalakítót és a fentebb említett audiokábelt is. Az Asus ezek helyett egy CD/DVD-tartó tokot mellékel.

Mindig is egy DVD-tokra vágytam, most végre teljesülhet kívánságom. LOL.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#20) Csyppa válasza shtml (#19) üzenetére

Csyppa
(senior tag)

:DDD

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

(#21) rudi válasza cizoe (#18) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát, így másfél év után már igazán illene kihozni valamit, ami legalább a 8800 GTX sebességszintjén mozog, mert elég ciki, hogy a top szóló GPU-s Radeon a 9600 GT-vel meccselget...

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#22) cizoe válasza rudi (#21) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

az előzetes hírek szerint ~25 % kal lesz erősebb, mint a 9800gtx és 30% mint a kisöccs 4850. Ez persze nem készpénz, de legalább már nem fake diagramokat kapunk , mint pár hete... Érzem, jó lesz az.. Hát még az r700 ;)

(#23) TeeJay

TeeJay
(PH! kedvence)

a VGA fogyasztását látva lenne a hozzáétőkhöz egy olyan kérdésem, hogy egy ilyesmi konfig

Asus M2N SLI Deluxe
A64 X2 5600+ (2900MHz Brisbane 65W)
2x2GB Geil 800-as DDR2 RAM
és 640gigás vinyó mellé ha egy 9800GTX lenne betéve akkor elég-e az a 400wattos táp amit a Chieftec BH02BBB házhoz adnak vagy "lefulladna tőle"?
egyáltalán ráköthető egy ilyen szörnyeteg VGA? :F
vagy tápnélkül kellene megvenni a házat és 500-as minőségi tápot bele? :B

[ Szerkesztve ]

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#24) raziel01 válasza TeeJay (#23) üzenetére

raziel01
(senior tag)
LOGOUT blog

Az egész gép 250W-nál többet nem fogyaszt. Bőven elég a 400W-os Chieftec.

SE X8 GDX v26, Xbox 360 Slim 250 GB Valhalla

(#25) Vikthor válasza TeeJay (#23) üzenetére

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ilyen konfig mellett, miért spórolsz a tápegységen? én is megvettem a Zalman 600Wos tápot és semmi probléma nincsen. Jóhogy nem Vargáné táot akarsz mellé rakni... :D

~ Arcana ~

(#26) TeeJay válasza Vikthor (#25) üzenetére

TeeJay
(PH! kedvence)

oké de ezen a konfigon semmi tuning nem lesz és nagyonmax 300wattot ha bekajálhat csúcsrajáratva és akkor még egy 400-as Chieftec tápnak el kellene bírni :B
annyira sokat csak nem zabálhat ez a 9800GTX
engem inkább az aggaszt hogy ezt a VGA-t külön is meg kell tápolni és lehet olyan csati nincs egy 400-as tápon :F
bár ha jól látom 2 molex is elég az átalakítóval?

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#27) raziel01 válasza TeeJay (#26) üzenetére

raziel01
(senior tag)
LOGOUT blog

Adnak a kártyához átalakítót nem kell félni.
Nem lesz gond a 400W-os Chieftec-el ha újabb fajta. Több éves tápoknak gyengébb a 12V-os ága és nem biztos, hogy bírná a gépet.

SE X8 GDX v26, Xbox 360 Slim 250 GB Valhalla

(#28) PirosHello

PirosHello
(fanatikus tag)

Asszem ez a kari sokunknak kimarad az életéből....Én is csak az ajándék CD tok miatt forgolódok álmatlanul...... :DDD

"Soha ne jelentsd ki, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."

(#29) ronaldo

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Az Nvidia nem azért toporog egy helyben mert nem tudna fejleszteni. Egyelőre nincs verseny. :) Majd talán az új AMD széria odapakol nekik. Vagy nem.

Processzorfronton is ez zajlik, annyi különbséggel hogy ott létezik szerverprocesszor ágazat is, az pedig kevésbé hagyja lazsálni az Intelt.

Szvsz nem is baj, hogy már évek óta ugyanaz a csúcskártya, inkább a fejlesztőknek kéne optimalizálni az alkalmazásokat, játékokat. Nekem nem hiányzik az az időszak, amikor kéthavonta jelent meg újabb és újabb csúcskártya (amikor éles volt az Ati vs. Nvidia harc), mert egyrészt követhetetlen volt, másrészt mindig volt ok az aktuális legjobbért 140 bruttót elkérni. Majd bosszankodni, hogy 3 hónap múlva csont ugyanaz a kártya már 60-at sem ér. :)

Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

(#30) cizoe válasza ronaldo (#29) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

"Vagy nem."

De. :)

"fejlesztőknek kéne optimalizálni az alkalmazásokat, játékokat."
Mikor is lesznek a rég megjósolt shaderes játékok, és dobják sutba a textúrázókat? Ígérik már rég - összefüggésbe hozva a nvidia hanyatlásával... :U

(#31) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nocsak, NV kártyához újabban Assasint adnak? Van bőr a képükön...?

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#32) vbbb

vbbb
(őstag)

Hát ennek a karinak nagyobb a füstje mint a lángja... :)

http://voneout.freeblog.hu/

(#33) VaniliásRönk válasza rudi (#21) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Fog az a 8800GTX meccselgetni még a HD2400XT-vel is. :))

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#34) cizoe válasza VaniliásRönk (#33) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

árban, vagy passziánsz benchmarkban?

[ Szerkesztve ]

(#35) VaniliásRönk válasza Skizz (#31) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Mit gondolsz miért irtatták ki belőle a DX10.1 támogatást? :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#36) norbi1992 válasza ronaldo (#29) üzenetére

norbi1992
(tag)
LOGOUT blog

Hát ez engem annyira nem izgatott :D , sőt örültem neki

Mert hát ha így nézed akkor azért "milyen jó lett volna" , ha az mx 440-nél megáll a fejlődés , és esetleg csak most jönne ki az 5xxx -es széria :F

[ Szerkesztve ]

(#37) Skizz válasza VaniliásRönk (#35) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jah, így már minden világos. :DDD
Hogy én ezeket mennyire gyűlölöm :U

(#38) cizoe válasza norbi1992 (#36) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

jajj csak az Fxeket neee emlegesd te barbár! :O ;]

Skizz: Én inkább csak a 3dfx miatt :(((

[ Szerkesztve ]

(#39) Skizz válasza cizoe (#38) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért a 3dfx nem csak az nv termékeitől mondott csütörtököt. Alapból magasabbak voltak anno az árai, mint az ATi-Nv termékeknek, de nem voltak náluk jobbak. Voodoo5-el ezért még csak nem is próbálkoztak. Aztán jött ez a díszes társaság és... szerintem mindenki ismeri a történetet.

(#40) xuldar válasza rudi (#21) üzenetére

xuldar
(őstag)

Mér' baj ez? A 9600GT-vel ugyan meccselget, de a 9600XT-t már sz@rráveri :DDD

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#41) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

aki 2 éve megvette a Gts-et az legalább elégedett lehet, hasonlóan aki korábban megvette a 8800gts 512-t
aki meg nem, az szimplán elvan nélkülük :DDD

True Success is Blonde

(#42) cizoe válasza xuldar (#40) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

he az xt az nem jobb mint a gt? akkó engem átvertek a bótba :DDD

--cenzúra--

[ Szerkesztve ]

(#43) lezso6 válasza cizoe (#42) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha nVidia bá' a végén még bevezet egy 9600XT-t (mint anno az 5900XT), akkor lesz aztán nagy kavarodás :D

nVidia nagyon elkényelmesedett. Nem hiszem el, hogy SEMMI új sincs ebben a 9xxx szériában - a magasabb árakon kívűl :(

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#44) cizoe válasza lezso6 (#43) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

az nvidia az nem nő? mindig azt hittem hogy csaj. Az ati is egy tüzes szuka.. :DDD

Amúgy nvidia hagyján, én az amd procik közt nem tudok már kiigazodni néha. Atinál könnyű, van öt vgajuk. :D

szerk: ja én a 9600gso-n röhögtem nagyot...

[ Szerkesztve ]

(#45) lezso6 válasza cizoe (#44) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja az csaj, de én a vezetőre céloztam - ő valószínűleg egy bácsi :D

AMD nem tud újat felmutatni, ezért csak a jelölést módosítja, máris készek az új procik. :DD

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#46) cizoe válasza lezso6 (#45) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

jaja én is az Athlon x2 BExxxx és a xxxx-BE idiotaságon kaptam görcsöt, hogy áááá. :D

na sok volt az off, megyek haza. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.