miért jobb ez, mint a hőmérsékletfüggő ventiszabályzás? 
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
miért jobb ez, mint a hőmérsékletfüggő ventiszabályzás? 

2D-ben passzív a hűtés
...
ha nincs terhelve, akkor passzívan is elmegy a kártya, tehát ha pölö csak netezel, vagy filmet nézel, akkor nem pörög feleslegesen a venti, ezálltal egyek kevesebb zajforrás található a gépedben.
Nekem monnyuk kissé necces az a passzív borda, (főleg, hogy minden irányból le van burkolva a műanyag kerettel) valahogy sosem bíztam a passzív cuccokban. Egyébként nekem nagyon hasonlít a hűtő a zalman VF1050-es hűtőhöz.
szerk: jobban megnézve majdnem tökugyanaz, csak a lamellák kissebbek és kevesebb van. Ez már nem jó jel passzív hűtésnél...
[ Szerkesztve ]
úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj
Most nem azért, de véletlenül nem dugtam vissza a ventilátort a karimra, és kb 1 óra alatt úgy felmelegedd, hogy kikapcsolt. (Mondjuk az 8800 és vf1000 párosítás) a 9600 vajh mennyivel termel kevesebb hőt?, hogy bírja így.

7600 GT Gigabyte SilentPipe2es hutessel (passziv) jol szellozo hazban ~ 44 fokos netezes kozben.

Igazán jó kari lett, és ez a hűtési megoldás is tettszik! Az árán lehetne kissé igazítani, és sikergyanús széria lehetne.
Füge
(#7) Solicidium

Ér ez a megoldás +20ezret? Amúgy az ötlet jó, 2d-ben még a műanyag borítással is elég lehet simán a borda. Inkább vesz az ember egy passzív hűtésű kártyát és fellógat rá egy 12-es ventit, amit pl. SpeedFannal szabályoz, akár ugyanígy. Én legalábbis így csinálnám.
Támadni kell!
+5e-ért veszel egy accelero s1-et aztán csók...
jancsiga
Most megnéztem a 9600GT tesztet és hát majdnem 10°C-al írnak többet mint a 8800GT-re. (mondjuk abból is van totál passzív). De nem igazán hiszem, hogy ez csak 3D-ben kapcsol, inkább hőmérsékletfüggő. Nem sok értelmét látok, ennyi pénzért főleg.

A hűtési megoldás ötletes, viszont az ára horror!
Ennyi pénzért inkább egy G92-es 8800GTS + egy gyárinál jobb hűtés! 
CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))

szép nagyonszép kis heatpipeos hűtés, mennyirelehet vajon hangos?
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Már csak a technikai adatok hiányoznak a cikkből összehasonlítva egy 8800GT-hez képest!
Utána meg az árát összehasonlítva!

Family Guy Online - Closed Beta

Negyven körül van 9600GT. Nem kell két érettségi a felhúzásához és a maradék 13-ból elég korrekt hűtést lehet szerkelni rá. Megint nem értem ezt.
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.
Semmivel... kb ugyan az, mintha az alsó hőmérséklet tartományhoz nem 30%-os venti fordulatot rendelnél, hanem 0-t. (persze megfelelő méretű borda azért kell).
H.O.D.: Csak ez így garis, ha pedig te alakítod át, akkor nem lesz az.
[ Szerkesztve ]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
én igen, ha berhelsz rá saját cooling megoldást, akkor jogilag buktad a garit (most sokan nekem rontanak majd, hogy simán ki lehet nyom nélkül cserélni)
az iszonyat ár különbözet ebből a dologból adódik, ugyanis ha alapnál jobb cooling megoldást akarsz akkor vagy berhelsz és kockáztatod a garit, vagy pengetsz mint azzzállat.
szemétség.
a muanyag boritás meg tényleg butaság.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

Az ötlet nem rossz, de ennyi pénzért nagyon nem éri meg... 

Már 28 ezer forintért lehet venni 512Mb-os 9600GT-t.
Ha ezen nem lenne 1Gb memória, akkor az ára sem lenne ilyen horror...
[ Szerkesztve ]
---
hát én most cseréltem hűtőt az Xpertvision 8800gt-men, és egyszerűen SEHOGY nem tudtam úgy leszedni a garis raganyát, hogy az nem sérüljön. Vagy fél óráig próbálkoztam vele, (a gyári hűtő egyik csavarjára volt rárakva), de a legfinomabb mozdulatoktól is eyből szakadt. Persze egy csomó helyen perforálva volt, gondolom pont emiatt.
Végül fogtam magam, letéptem, bosszúbol jól összegyűrtem és kidobtam a kukába
Azóta zalmi VF1000-es duruzsul.
úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj
Ennyi pénzért ez a kari nem best buy... 
Jó lenne ez, csak nem ennyiért...
Ha mondjuk +6-8k, akkorintenzíven elgondolkodnék (ne feledjük a Plusz RAMot és a tuningot - legyen 10k), de sajnos szvsz ennek, ÍGY kicsi a a létjogosultsága.
megj.: Xpertvision SuperSonic kártya, nem nagyon hallani a hangját (na jó, driver betöltésig sivít egy kicsit) - legalábbis 2D, 3D alatt nem...
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

Annyira nem best buy, a hűzése állítólag nem túl fényes.

Én nem adnék plussz 20% teljesítményért 40%-kal több pénzt 
---

Ugyanitt 35k-ért van gigabyte zalman hűtővel, az sem hangos.
A cikkben szereplő MSI viszont tényleg drága, de lehet, hogy ez csak bevezető ár. Ugyis a piac fogja az árat megszabni, ha nem fogy akkor megy majd az lefelé.
Konfigom: http://lala.digiportal.hu

marhasag. es az aero? 2d vagy 3d? hmm? vagy amig bootol, az 2d? 
Na várjunk egy kicsit!
Én pl. nem azért vettem jól teljesítő vidkarit fél éve, hogy azt hallgassam mennyire hangos!Mert ha használom is akkor játszok vele és nem szoktam hang nélkül játszani ha mégis akkor meg füles de azon sem jön átt hogy egy gép működne mellettem!
Aki halk meg nem melegedő VGA-t akar az használjon passzív x1300-x1600-os ati-t vagy hasonlókat de ne jöjjön itt nekem azzal, hogy egy tök fölöslegesen 50 plusz párezerbe kerülő vga mitől lesz hangos!mert annak nincs értelme!
A hűtés az azért van rajta hogy ne füstöljön el a egy vga!Ha mindezt meg tudja tenni ventiláció nélkül viszont 60 fokon, hát üsse kő!Ez van aki akarja megveszi, aki meg még gondolkodik is hogy ennyi pénzért már teljsítményt is kap az mondjuk jobban jár! 
Family Guy Online - Closed Beta

Jó cucc lenne, de az ára mellett inkább röhej... nameg 1gb. 
Semper Fi

Minek kell rá az az 1 gb ram!?!?Csak akkor van értelme ha embertelen felbontásba játszol, de akkora felbontás mellett a gpu nem bírja.

Itt a 2gb rammal rendelkező változat is

(de a magfeszültség emelése jó dolog
)
Az ára gondolom olyan 70-75ezer Ft lehet 
[ Szerkesztve ]
---
Turbo gomb is van...? ráadásul a hátlapon? LoL... majd bemászok állandóan nyomkodni...

Egyébként a 2GB erre már extrém mértékű mókusvakítás retina károsodással 
[ Szerkesztve ]

The star of the show is the red button on the back of the card. After you push that button, the card will automatically destruct in five seconds

[ Szerkesztve ]
Semper Fi
Asus is próbálkozik!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

---

Ne már! Ezen az áron GTS-t lehet venni!
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

Sokkal olcsóbb külön S1-et venni és nem tenni rá egyáltalán ventit 
[ Szerkesztve ]
All Black...
nade azt meg 1000 éve tudhatják a kártyák, nem? szóval nem értem, hogy miért jó a 2D/3D-hez kötni a dolgot. ráadásul azt nem olvastam, hogy 2D-ben visszavenné az órajeleket, pedig annak is van értelme. a hőfokfüggő ventit tudja a sokéves vga-m, de az órajelváltogatáshoz marad az att. ezt kéne kombinálni hardveresen.
(#2) c.zsolti: olvasni tudok, köszi, és te értelmezni?
[ Szerkesztve ]
Sztem itt a nagy előrelépés az, h megáll a venti, ami eddig tudtommal nem volt.
hurrá, megáll a venti, hullámozzunk
. marketing szempontból csillagos ötös, mert hírértéke van, itt látható. az meg persze lényegtelen, hogy ha nem nulla lenne a fordulatszáma, hanem még pont annyi hogy pörögjön, akkor az nagyjából a semekkorasem zajszinttel lenne egyenlő.

Jó megoldás.Kivéve az ára! 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/
Hát ez az!
Minek áll meg?
Semmi értelme
Persze, semmi értelme, csak arra jó, hogy 3D esetén egyből hangos, nem csak amikor már meleg. (talán egyszerűbb így a vezérlés).
Órajelváltás is volt már automatikus, mostanában kihagyja az nV, aztán késöbb megint be lehet hozni, mint újdonság...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Jaj nem hagytok marketingezni
Mondjuk nem is jó helyen próbálkozom....
Az asus megoldása nekem jobban tetszik csak félek annak az ára még durvább lesz!
na az lenne a szép, semmi vagy orkán 
az lehet hogy egyszerűbb lenne a vezérlés, de akkor legyen olcsóbb a termék, érted... 
órajelváltást vágom, volt nekem is, olyanom nem volt ami egyszerre tudta mindkettőt.
Szerintem roszabb megoldás. Egy 1000Ft-ból összedobható kis szabályzó áramkör tudja ugyanezt, és akkor a tényleges hőmérsékletet figyelné, nem a 2D/3D átváltást. Ilyen á.k. van pl. prociventimen, amíg a proc nem jut el 45 fokra, el sem indul. uátnna meg mindig annyin tartja, amit beállítottam neki.
Olyan ez a hűtés, mintha a spanyolviaszt találták volna fel...
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys
Márpedig ez azt csinálja... legalábbis nem írták, hogy a ki-be kapcsoláson kívül is szabályozna 
Persze, de ez a szép a marketingben 
azt majd a 10k-valk drágább új verzsön fogja tudni ![;]](/dl/s/v1.gif)
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

sztetek melyik kari jobb? a 8800 GTS 512MB DDR3 vagy a 9600 GT 512MB DDR3 ? és 9600 GT-nél melyik gyártó a jobb ? pl hűtés szempontjából

9600GT BFG tech 

oh thx!
és mondjuk inno3d, gigabyte és gainward közül?