Na és akkor ez? 
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Na és akkor ez? 

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Ez hogy néz már ki? Mi ez a sárga szar rajta?
Nyáron gondoljátok el mennyire bogarat bedarálhat... 

gigabyte
inno3d az egy rakás szar 
Azért ez nem teljesen igaz!
Van ami sz*r, de! pl. a 8800GTS-ben és a GT-ben kitűnő tuning eredményeket produkál
A GTS ráadásul mindenkinek ugyan az, csak a matrica más. A GT-re már ez nem igaz.
Tehát a mostanában kiadott Inno3d kártyákkal nincs több baj mint más gyártók kártyáival.
Én Galaxyt mostanában többet hallok tönkremenni mint Innot 

Legalább ne terjeszd a hülyeséget.
---

Csatlakozom!
Szerintem is a hőmérsékletet kellene figyelni és az szabályozza a venti fordularszámát!
a 2D és 3D esetén pedig az órajelekkel kellene variálnia, mert 2D-hez nem kell 700/1680 MHz! Ez utóbbi pedig szoftveresen is megoldható...
Akarsz Ingyen SMS-t küldeni? Ismét működik! regisztrálj itt: http://ppk.hu/91356
Itt mondjuk pont nem a kinézet a lényeg.
Na mindegy.

lehet, nem tom 

maga a hűtő nagyon hasonlít a 7900GTO/GTX hűtőjére.....
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb
8800GT-ben pl. jobb, mint a szupermárka Asus... Inno már elég régóta jó gyártónak számít. Régebben valóban voltak rossz kártyái, de reméljük ez végleg múlt idő lesz. Ha meg nem tudodm , miért írtad? 
Ez a 9600GT érdekes, pont ilyen megoldást fabrikáltam a 8800GT-mre. S1 + 12Cm-es venti, és manuál feljebbkapcsolom játéknál, meg egyéb nagy igénybevételnél. 
[ Szerkesztve ]
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
Azért ha emlékeim nem csalnak azok nagyon jól produkáltak! Nem tudom miért nem hamarabb kezdte el gyártani ezt a fajta hűtőket az nvidia
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy most van egy Gainward 7600GT-m és le szeretném cserélni.
Eddig láttam két karit, ami megtetszett, és nem tudom melyiket válasszam.
Gainward 9600 GT 1024MB PCI-E
vagy:
MSI N9600GT Hybrid Freezer 1024MB PCI-E
Kíváncsi lenneék a véleményetekre.
Vagy ha találtok valami jót fórumot, amiben ezekről a karikról írnak, linkeljétek már be nekem.
De ha ismertek ezekhez hasonló karikat, amiről jó véleményetek van, azt is várom.
Előre is köszönettel: Kimi87
lassan elkezdhetnék a zárt rendszerű vízhűtést is alkalmazni

1024mb fölösleges rá, csak drágább lesz, de gyorsabb nem. (max. extrém felbontásban)
512mb-os GT-t vegyél.
---

1GB GDDR3 megint. Könyörgöm, minek? Ez dobja meg az árát, pedig egész jó kari lehetett volna

Hello
Most vásároltam egy 9600 gt video karit 2 hete,azt mondták hogy nem kell másik hütés rá mert a gyári 8 cm-es venti elég,de anyira felmelegedet hogy a matrica leolvat róla.Kérdésem tudnátok valami komoly hütést ajánlani a vga-m hoz ja nvidias 10000-15000 huf között.
Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

Nah végre.
Úgy látszik kezdenek most már elgondolkodni azon, hogy nem mindenki akar a pc-vel fűteni.

Én hüteni szeretném de nagyon 
Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

Valami jó vga hütés 9600 gt-re senki nem tud valamit ajánlani 

Sziasztok!
Én nem tudom de nekem folyton kikapcsol a gépem ha elkezdek játszani, de nem minden játéknál... és nagyon az a gyanúm hogy a vidikari miatt... Nekem egy XFX 9600GT XXX em van. Ha nem játszok akkor 45 fok körül szokott lenni. Légyszi valaki mondjon valami megoldást mert már nagyon idegesítő!
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket!