"zöld vérre szomjazó vörös hadsereg" 

[ Szerkesztve ]

"zöld vérre szomjazó vörös hadsereg" 

[ Szerkesztve ]
Az utolsó mondat állat, a kártyákról meg ..., inkább beszéljünk másról
.
Az élet kegyetlen .

"remegő tranzisztorokkal várják (...)"

[ Szerkesztve ]
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

ez a vörös hadsereg kivágta nálam a biztosítékot... 
http://dy217.cgsociety.org/gallery/

"a GeForce 9400 GT nem használható SLI konfiguráció részeként"
Fenébe 
---

Jó az uccsó mondat! 
a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?
De kár, pedig milyen jó lenne ebből egy Tri-SLI...

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

De jó, hogy most cseréltem le x800xl-t egy 8400-esre, ez a 9400gt meg majdnem a duplája sebességben. Fuck.
Nv oldalán ismét nagyon sok hentest vettek fel
ismét újabb bőröket húznak le már meglévő cumókról
True Success is Blonde

pontosítás1: 9400gt sli-képes, ref.nyákon nincs sli csatlakozó ez igaz, de nem ez nem azt jelenti, hogy nem tudja!!! ugyanez volt a 8500gt-nél is.
pontosítás2: a felsorolásból kimaradt a 9600gso.
más: csöppet elfogult az írás, tény, hogy az nvidia lépéshátrányban van, de azért a túlzott borúlátás talán túlzó, nem?!
na akkor ez a remegő tranyó sem solid state 
extra
Az érdekes, mert a sajtóanyagban az van írva, hogy nincs SLI support. Valószínűleg hivatalosan nincs támogatás, mást nem tudok elképzelni. A felsorolt termékek az nV sajtóanyagából származnak, a 9600GSO gyártása befejeződik, rendelést már nem vesznek fel rá.
Miért elfogult? ... a felső- és középkategóriában elment a hajó. Az alsótegóriára pedig azt mondtam, hogy jelenleg küzdenek, mert küzdenek a HD3000 sorozattal. És félve várják a HD4600 sorozatot. A HD4670 kb. -10-20% lesz a HD3850-hez képpest és a 9500GT árán fog megjelenni. Ergo újabb árcsökkentés lesz. Ami nekünk csak jó.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
fogadjunk Abu, hogy azért lettél házigazda, hogy ne lehessen a Ph!-ra fogni, hogy Nv és Intel bérenc 
True Success is Blonde

http://www.hoc.hu/index.php?p=news&cid=1&y=16946, hivatalosan nincs, de a kijelentésedből nem ez sugárzik, itt egy ellenpélda!
attól még a széria részese a 9600 gso, egy darabig még kapható lesz, nem?
a megfogalmazás az elfogult, csöppet becsmérlő volt, mintha az nvidia soha nem csinált volna jobb kártyákat. mikor a g80-asok kijöttek, akkor mi volt a helyzet? vagy a g92 a 8800 gt személyében? nem volt ez ám olyan rég, ezt nem szabadna elfelejtenie egy olyan szakértőnek, mint amilyen te is vagy! 

Nem értem hogy ebben a cikkben most mi volt az elfogult (főleg annyira, hogy az enyire szemet szúrjon). Közép és felsőkategória: most éppen a vörösöknek áll a zászló (ahogy előtte meg a zöldeknek, jó sokáig). NV sokáig üldögélt a babrjain, ez van (pedig én tényleg csípen a 9800GTX+ kártyákat). Alsókategória: ahogy Abu is írta, "magabiztosan küzdenek". Senki nem mondott semmi rosszat az NV kártyákra...
Jelzem nem vagyok "fan", volt már kártyám mindkét gyártótól bőséggel.
[ Szerkesztve ]
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
Sztem most mindenkiben egy világ tört össze, és senki se tudja feldolgozni.
De ha majd megjelenik a 9200GS az majd biztos Tri-Sli képes lesz
Viccet férretéve az 4650 sokkal jobb és sztem egy az árkategória
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Rehabilitálni kéne Renwicket is, ő írná a negatív AMD-s híreket, hú mi lenne itt. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Abu-ban egy költő veszett el! Főleg ez az utolsó rész. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Azokról nem kell írni.
Processzor terén vannak problémáik, meg a 48XX van egy apróbb szépséghiba a hűtés terén.. Ennyi kb. 
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
Az SLI szempontjából a hivatalos álláspont a döntő. A Galaxy dönthet máshogy, de a GPU nagyon lecsupaszított G96, így nem biztos, hogy tökéletesen működnek majd rajta az eredetileg G96-ra írt AFR rutinok. Ez így nehéz ügy. Persze SLI Physx-ra jó lehet, csak arra meg nem kell Bridge.
Szóval nem értem a Galaxy mit akart ezzel.
Nem a 9600GSO-ból eleve nagyon kevés lett legyártva valószínűleg hamar eltűnik a boltok polcairól. Olyan kemény az árverseny, hogy logikusabb a 9800GT árát ledobni alacsonyabb szintre, mert előállítási költségben kb. egy szint a két kártya.
Nem tudom én sose voltam elájulva ettől a G80 architektúrától. Annyi mindent kispóroltak belőle, hogy az most pokolian visszaüt. Marha nagy mákja volt az nV-nek, hogy elterjedt a rendszer, így a fejlesztőknek tabu volt az új technikák kihasználása. Mára meg a konzolok mindent visznek, szóval a GPU gyártóknak már nincs akkora szerepük a stúdióknál. Az AMD három stúdiót győzött meg a DX10.1 fontosságáról, míg az nV ugye 20 Physx-es játékról beszél idén. A két szám viszont egy kicsit ferdítés, mert tulajdonképpen az AMD-nél csak egy játék lesz ami tényleg úgy fogja használni a DX10.1-et hogy az vizuálisan is jobb hatást nyújtson, míg az nV-nél a fenti szám csak a Physx-et használó tábort jelzi, de ezek közül csak egy vagy két játék fogja úgy használni a Physx-et, hogy abból profitáljanak is a GeForce-ok.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Pedig a galaxy modelljén van sli csati
Ez állat!

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

Ahhoz képest hogy ez egy teljesen alsókategóriás kártya nem rossz, mert eddig 64 bitesek voltak a legalsó kategóriában

128 biten 800-as GDDR2 vagy 64-en 1600 GDDR3 nem mindegy? Nem értem mi ez a hiszti a buszszélesség körül, lowend hulladék, ad képet, újabban gyorsítja a HD mozikat, kész, ki mit vár még?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

nem kell aggódni, jönnek még a 64 bites 9300-asok is!!!

nekem mint otthoni netezőnek pl tökéletes lenne ilyen kari a gépbe.
a lényeg hogy kevés áramot zabáljon. most egy FX5600-am van és jólenne valami újabb kevesebbet fogyasztó kari. ez kb. mennyit zabál?
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs
Hm. Elég szerencsétlen helyen van az a kondi. Pont a hűtő előtt? Úgy ki fog száradni, mint a franc. A kondiknak nem csak a meleg levegő, hanem a nagyobb légáramlat is betesz.
Abu: Ezt nem küldöd el html verzióban esetleg Télörnek, mint sajtóanyag? 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Az integrált VGA-s lapokat szerintem neked találták ki. A mostaniakkal (amd) még játszani is lehet.
----
RED army powa!
[ Szerkesztve ]
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys
A cikk tetszik, a kártya meg kit érdekel...
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

És meik lesz az a game ami dx10.1-es lesz?

LoL
mivan túlsok zümmögőt rendeltek?
hogy minek ilyen kis karira venit ....
nemhogy erre raknának passívot ...
..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)
A paraméterek szempontjából érdemi változás a magórajel 550 MHz-re, illetve a shaderfrekvencia 1400 MHz-re történt emelése. A 800 MHz-es effektív memória-órajel az elődhöz viszonyítva változatlan maradt.
8500GT DDR2 : 432/918/800
8500GT DDR3 : 594/1188/1200
Azért így nem egyértelmű az "elődhöz viszonyítva".
Az előrelépés pedig nem egyértelmű, mert az "elődből" volt 8500 GE, 594/1296/1400 órajelekkel.
primus inter pares
Csak a referencia adatokhoz viszonyítunk ... azt, hogy a legtöbb gyártó kiadott több eltérő paraméterekkel megáldott modellt, nem számítjuk.
[ Szerkesztve ]
BattleForge, Stormrise és a Cloud 9. Ebből a Cloud 9 ami keményen használja (SSAO, SSGI, indexelt Cube map tömb + extraként tesszalátor). 
[ Szerkesztve ]
azért a borúlátás, mert az 55nm-es GTX200-asokon, ill. az upgrade-elt GTX260-on kívül nem várható semmi komoly az nVidiától a közeljövőben. miután a gyártási költségeik jóval magasabbak, mint az AMD-nek, egy esetleges 4800-as árcsökkentésre csak komoly véráldozat árán tudnak válaszolni a versenyképesség érdekében, és akkor esetleg a következő negyedév végén a részvényesek össznépileg kiherélik JSH mestert...
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

No Comment
Az MSI az tetszik, HDMI kimenet az szép. Fajin kis netezős, filmnézegetős, néha játszogatós (persze kompromisszumokkal) gépet lehet köré építeni.
Ha kb 7-8K-ért adnák akkor még slágerkari is lehetne, mondom ha annyiért adnák. 
Egyébként ahogyan láttam a 4650/70 adatait ez sajna nem rúghat labdába(9500GT sem), de várjuk ki hogy az ATI mennyiért fogja adni a kis karijait.
Egy kicsi elfogultságot sem éreztem az írásban. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
A csudákat. Netezős filmezős gépbe minek kell ventis vidkari? 7-8k pénzért sem lenne jó vétel. Netezésre filmezésre meg ezekhez mért játékra egyértelműen a hdmi/dvi kimenettel ellátott alaplapok valók.
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys
Jól van na.
én kivételesen nem akartam leszólni szegény kis karit. Nem olyan rossz az. Azért egy passzív kivitel az már jó. Egyébként az MSI a nem az? 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
Tényleg. Nem görgettem le, és csak a referenciára emlékeztem. Ellenben hd nézés céljára inkább HD széria valameik tagját v. 780G/790FX chipsetes lapot vennék.
Lehetne-e (érdemes-e) egy ilyen karit a G92-es 8800 GTS-em mellé PhysX miatt vásárolni? mert 8-10 K-t megérne sztem, csak nem tudom érdemes-e, vagy nem húzza le nagyon annak a teljesítményét?
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3
Atomos lapba tenni egy ilyen passzív karit, aztán mehet rajta a Quake3, GTA Vice City meg a 720p movie? Alap HTPC-nek tök jó lenne 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Tulajdonképp ez tényleg arra jó hogy az ember Vistázzon / Compiz-ozzon rajta, meg filmet nézzen.
Szóval a lowend-nek is van létjogosultsága. Nekem is felesleges lenne a 8800, 9800 is, még az a 8600GE is ami most a gépben van. Úgysem játszok.
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

Én a CUDA-s részen vigyorogtam jót... egy ilyen alacsony kategróiás, még csak nem is SLI képes kártyával milyen jó lehet tudományos számításokat végeztetni 
www.theskynet.org - Hungary alliance
Látom végre elfelejtették a 64bitet 

hat ez 128 biten is eleg halvanyra sikerult... max egy 8600GT szintjet hozza, de inkabb azt sem
itt egy teszt: [link] Ehhez jon meg masfel ev lemaradas, nem is beszelve arrol, hogy a 8600GT is elment passzivan. Tehat ez minden, csak nem elorelepes
Nem biztos hogy akkora atom teljesítmény kell oda, lehet ez is lever egy c2d-t ha nagyonpárhuzamosak a műveletek és jól optimalizálva van a kód (bár az ma nem szokás
)
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...
Az nVidia mostanában nem az előrelépéseiről híres, inkább arról, hogyan lehet leporolni a régi cuccait, és feladni rá egy szép új csillogó köntöst.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

irodába tökéletes, még talán játszani is lehet vele
én most 64 bites 6600 karival nyomom a Far Cry
néha kicsit belassul, nem is értem miért
és mit lehet tudni az AMD/ATI új GPU generációjáról?
már idén megjelenik?
még csak most jött ki a 4000-es széria
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.