"For home and office use"
[ Szerkesztve ]
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

"For home and office use"
[ Szerkesztve ]
irodában már nem is lehet játszani? 
én csak azt furcsálom, hogy nem találom az nv oldalán a go6100-hoz a drivert 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
(#3) venember83
Majdnem leestem a székről, 1280 MB... Nem elég 512, akkor elég lesz TC-el 1280 muhaha...
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Kérdés, hogy mi marad akkor a Vistának 
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

8400 as és a 8600 as is Tudja a TC t 1280 ig (legalábbis legtöbb komolyabb acer noti matricáján ez van amiket értékesítünk
)
Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.
GeForce Go drivert nem is fogsz soha. Elvileg a laptopgyártótól kéne drivert beszerezned. Ellenben ott van a www.laptopvideo2go.com, ahol Go-khoz moddolt driver lehet találni dögivel.

Érdekes.
Csak tudnám mihez kell notiba 1024 mb-os videókari. Mihez???
Ja átlagjúzerről beszélek, nem grafikai tervezőről.
Zengzetes meg hangzatos, csak lehet semmi értelme.
Kell proci, ami kihajtja, meg iszonyatos felbontás, és még hűteni is kéne szerencsétlent valahogy.
Nagyon hasznos.
Ez privát vélemény.
ha 9500nak hívják a mostanit, akkor lesz 9600 is vajon, normálisabb teljesítménnyel 
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
A paraméterei alapján (órajelek) jobb mint néhány normál VGA a piacon.
Csak azt a nyomorult TurboCache-et tudnám feledni...
z.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

"1280 MB-ig terjeszthető ki"
Vegyed paraszt, h több legyen a tied, mint a szomszéd Pistikéé!
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

...a vállalat február 21-én leplezi le GeForce 9600-asát.
Utána lehetett volna írni:, melyet azonnal letesztelünk az olvasóközönségünknek.
Bocsi, csak kíváncsi vagyok mi lesz az nVidia válasza. 
VIGYORRRGAZMUS.....
Ahhoz a vga teljesítményhez már az 512 MB is több, mint elég... Ez a turbo cache egy nagy ökörség, amitől a mezőgazdasági segédtechnikusoknak romlik a látása. (gyk: parasztvakítás). Vagy valaki felhomályosítana, hogy mikor van értelme?
Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu

Lassan azért csak-csak lehet normálisan játszani laptopokkal is... nVidia 8700 után legalábbis nekem ez jött le! Azért a 9xxx széria csak jobb lesz, akkor pedig huhúúú... 
''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''
Ahhoz már a 32 mega is sok...
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
(#15) Dr. Romano válasza masterful87 (#13) üzenetére
"Lassan azért csak-csak lehet normálisan játszani laptopokkal is..."
Hmmm... lesz@rjuk az elmult ~25 év játéktermését és csak az elmult 1-2 év játékait nevezzük játéknak, csak akkor helytálló ez a kijelentés 
[ Szerkesztve ]

Nem, mert az már asztaliba lesz.
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

"Csak tudnám mihez kell notiba 1024 mb-os videókari. Mihez???"
Az okosok erre azt szokták mondani,hogy ha "10-12 MP-es képet szerkesztesz akkor kell az 1gb vram"
Hogyne kellene! 
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

Még mindíg 64 bit. Persze megértem, hogy ez sokkal elfogadhatóbb szintre csökkenti a költségeket, de azért már elérhetnénk oda, ha asztali fronton is lassan átállnak a középkategóriában is a 256 bitre, hogy laptopoknál ez megtörténjen 128 bitre.
Egyébként néztem múltkor ismerősöm HD2400XT-s laptopját, és egészen tűrhetően nyomta rajta az UT3-at. 170k-ért ez már nem olyan rossz.
Ezt a közel 1,5 gigás videómemóriát én sem tudom hova tenni, abszolút semmi értelme nincs, ebben a szegmensben a 256 is bőven elég.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

9500-ban 32 sp ~ 8600GT lesz ezexerint ... csak alacsonyabb orajelen
marketing... én majd akkor lépek be a vásárlók sorába, ha végre a shaderszámmal és a memósávszéllel fognak dicsekedni
(amit persze nemigen tesznek, lévén nekik 1 csomó $-be kerül
)
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

De lehet.
Épp ezért írtam amit írtam.
Mondjuk ezzel max, flash-es játékot. 
[ Szerkesztve ]
"Mondjuk ezzel max, flash-es játékot.'
LoL

Egy notebookba az több, mint elég. Általában nem játékra vesznek mobil eszközt, ha mégis, akkor azt a méret és a fogyasztás kárára megy, nem beszélve az anyagiakról. 
Az ostobaság ellen az istenek is hiába hadakoznak.

GeForce Go driver ügyében esetleg itt is érdemes szétnézni: [link]
Az ostobaság ellen az istenek is hiába hadakoznak.

Ja, hamarosan beérik az Ati-t (AMD-t már), aki 2003-ban már prezentált egy 9600-ot...

Üdv!
Dell E6410
Ami kb ugyanannyira volt használható laptopban, mint ez a kari 
Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu