Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Myers

Myers
(senior tag)

1-2 embernek már van is itt a PH-n. :)

http://www.muszaj.hu/

(#2) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor ennek mar a G92-es chippel szerelt verzionak kellene mar lennie vagy tevednek es ez meg csak a G80-as tuningolt verzioja lenne??? :F

Family Guy Online - Closed Beta

(#3) Cefet

Cefet
(tag)

Tesztet tud linkelni valaki? Esetleg... :)

(#4) shteer válasza Myers (#1) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

jaja, G92 topikba éjfél után fel is került pár tesztadat :))

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#5) Ace Ventura

Ace Ventura
(őstag)

Jó is lenne ha tényleg a cikkben leirt árak játszanának, és tényleg kapható is lenne ennyiért. :O

Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!

(#6) Pompi válasza Enton (#2) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen ez már G92, gyakorlatilag erről szól a hír ;)

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#7) WonderCSabo válasza Enton (#2) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

G92, hopp Pompi gyorsabb volt. :C

[ Szerkesztve ]

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#8) Probiker

Probiker
(senior tag)
LOGOUT blog

Qva envidia, má megint jó kedvében van ami a kártyák számozását ílleti.

Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

(#9) Enton válasza Pompi (#6) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az zsir nagyon!mert eddig csak a G80-as 112steam-esrol voltak it infok es azt kevergette sok ember ossze ezzel!De remelhetoleg jo aron lesz kaphato!
Arrol a forumos eredmenyekrol egy linket valaki dobhatna!kosz!

(#10) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nehéz lett volna 8850 GTS-nek elnevezni...

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#11) Johnny Cage

Johnny Cage
(PH! addikt)

Imádom, amikor megy a kavarás, és fogalmad sincs, hogy mit veszel. (Ha bemegyek a boltba, ki tudja, mit fognak a kezembe adni, régi GTS-t raktárról vagy már az újat?)

(#12) dokar válasza Johnny Cage (#11) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a régit kapod raktárról :D

extra

(#13) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

yessssss :)

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#14) Pompi válasza Johnny Cage (#11) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha 320MB-os vagy 640MB-os akkor G80, ha 512MB (vagy 256MB, ha terveznek ilyet egyáltalán), akkor G92.
Ettől függetlenül tényleg nevezhették volna máshogy.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#15) Sárpac

Sárpac
(PH! nagyúr)

Nem értem a felháborodás okát?
Eddig is 2 GTS volt 320 ill 640-es most lett egy 512-es is a Nevük peidg GTS320,GTS512,GTS640...

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#16) athomi válasza Pompi (#14) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

csak sajna sokan azt fogják hinni, hogy több memória, gyorsabb videókártya :W

[ Szerkesztve ]

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#17) Gave

Gave
(senior tag)

Shaderben leelőzte az Ultrám :) ...ajj :DDD

(#18) syn7h37ic válasza athomi (#16) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez eddig is így volt az ecceri júzer nem a teljesítményt nézi, hanem az árcédulát, és, hogy mennyi megaramos a vidényókártyá :W
Sőt, a 8800GT is simán elveri a G80GTS-t, és még olcsóbb. (Már ha kapható.)

(#19) KTompi

KTompi
(fanatikus tag)

Holnap érkezik az enyém nagykerből... Alig várom, hogy teszteljem :)

KTTech névre váltottam...

(#20) Bj Brooklyn válasza athomi (#16) üzenetére

Bj Brooklyn
(fanatikus tag)

Nem is az a gáz, hanem a boltban is ezt mondják.
Tapasztalat: egy Kecsói számtech üzletben érdeklődtem a GT után de mivel nem volt rám akartak erőltetni egy G80-as GTS-t. Aztán mikor megkérdeztem, hogy miért drágább mikor a GT-is lenyomja, leugatták a hajamat a fejemről és majdnem páros lábbal rúgtak ki. Mert a GTS jobb, mert több memória és nagyobb sávszélesség... én meg egy kumma szót sem mertem szólni.. Ezekből kiindulva lesz szívás rendesen :W !!!

Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)

(#21) Johnny Cage válasza Bj Brooklyn (#20) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

Viszont ez meg a magyar számítástechnikái üzletek inkompetenciája, ami megint más téma.

(#22) syn7h37ic válasza Bj Brooklyn (#20) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ismerős a helyzet. Egy pc boltban érdeklődtem, hogy mikorra tudnának hozni GTS 512-est, erre azt válaszolták, hogy olyant ne vegyek, mert szar, a 640-es sokkal gyorsabb. Erre azt kérdeztem, hogy honnan tudja, és itt jött a mese, amibe még a boltos is belezavarodott.
Mi a bánatnak van olyan eladó, akinek halvány lila fingja sincs arról, hogy mit ad el.
Persze máshol szerencsére tiszában voltak a dolgokkal, és sajnálkozva mondták, hogy nem tudják, hogy mikor várható. De mentségükre szolgáljon, volt a polcon két darab 8800GT, és egy HD 3850 is. :C

(#23) ZaJanga

ZaJanga
(tag)

[link]

:C
:Y

[ Szerkesztve ]

Ámítástechnika

(#24) munky

munky
(őstag)

a neve tényleg megtévesztő lehet azok számára akik nincsenek annyira belemélyedve a témába. Talán az értelmesebbek veszik a fáradságot és utánajárnak mit is vesznek. Persze sok a kivétel... :(((

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

(#25) Johnny Cage válasza syn7h37ic (#22) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

"Mi a bánatnak van olyan eladó, akinek halvány lila fingja sincs arról, hogy mit ad el."

Vagy csak palimadárnak nézett. Akkor épp az volt az érdeke, hogy a GTS-t rád sózza (ami ráadásul drágább is), hogy ha itt lesznek a GT-k, nehogy a nyakán maradjon.

(#26) Enton válasza ZaJanga (#23) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez nagyon jo hogy mar van listan!Remelem mikor oda jutok hogyveszek VGA-t akkor mar mindketto lesz a polcokon!:D
Csak sajnos ez kicsit ketseges igy ket heten belul sjnos!:(

(#27) Larry303 válasza Johnny Cage (#21) üzenetére

Larry303
(őstag)

és amúgy is...teljesen megszokott...én már régóta nem kérdezek kiskerboltokban...tényeket közlök! ő meg eldönti, hogy tudja e teljesíteni vagy sem....

-A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó-

(#28) athomi válasza syn7h37ic (#22) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

az árcimkét is meglested? :DDD

valóban megdöbbentő néhány számtech. boltban dolgozó szakmai "tudása", de ebbe sztem ne menjünk bele

[ Szerkesztve ]

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#29) Entryy válasza Bj Brooklyn (#20) üzenetére

Entryy
(fanatikus tag)

:F Lingvin,Pálma,vagy PC Masters???

http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

(#30) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem értem miért kellett ezt is GTSnek hívni... csak kavarodás lesz belőle... miért nem vmi újat? mondjuk 8800/8850/8900/8950 és GT/GS/GTX/GST/XT/Ultra/Pro-ból elég sok kombinációt ki lehetett volna hozni :DD

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#31) Bj Brooklyn válasza Entryy (#29) üzenetére

Bj Brooklyn
(fanatikus tag)

A pálma alapból kilőve, mert ott olyan sötétség van, hogy már az ajtónál eltévegek :DDD . Ez sajnos a lingvin volt. De nem a csaj és nem is a szőke srác, hanem az a harmadik halkanbeszélő balfék.

[ Szerkesztve ]

Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)

(#32) juliabrilke válasza syn7h37ic (#22) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

"erre azt válaszolták, hogy olyant ne vegyek, mert szar, a 640-es sokkal gyorsabb." :W :W

Ezt annyira utálom! Nem csak azért mondta, mert nem tudnak beszerezni és ki akarja szórni a bentragadt kártyákat? Vagy csak szimplán hülye? :DDD

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#33) Thomas1

Thomas1
(PH! addikt)

Sajnos mindenfelé vannak ilyen eladók, aki a főnök haverja, és korábban egy ruhaboltban melózott, az is simán lehet számtech eladó, azt megmondja a júzernek, hogy ne szar Quad-ot vegyen, mert az csak 2666 MHz-en megy, és drágább is, mint a gyorsabb 3,4-es P4. És persze az P4, nem ilyen mindenféle fura nevű jószág.

Szóval ezzel a névvel még bőven lesz gondjuk az eladóknak, és a vevőknek is, hiszen ez a két GTS a nevén kívül szinte semmiben sem hasonlít egymásra.

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#34) Womb válasza Bj Brooklyn (#20) üzenetére

Womb
(senior tag)

Hova tart a világ.....Kecskemétet lekecsózzuk?
Amúgy nagyon sajnálom a vidékieket,nagyon kihasználják a helyzetüket a "helység kalapácsai".

(#35) misirulez

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Mostnemazért de elég nagy kockának kell lenni ahhoz, hogy azon görcsölj, hogy úristen mi lessz ha majd boltba mást ajánlanak?

Nem történik semmi, elmondod mégegyszer, hogy mit szeretnél kérni, ha van megveszed ha nincs elmész. ennyi. :)

(#36) syn7h37ic válasza juliabrilke (#32) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szimplán hülye. Mivel 640-es sem volt nekik !!!

(#37) Geller_1972

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én akkor is megvárom a GT árzuhanását :D. Remélem, még két hónap és 50-60 közé megy..
Geller

Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

(#38) aXXon válasza Bj Brooklyn (#31) üzenetére

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

Na azt már egy párszor jó hangosan megkértem, hogy beszéljen hangosabban, ha valamit elszeretne nekem adni, de szakmailag valóban nem nagyon van toppon :)

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#39) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

látható, hogy nincs komoly konkurencia
elvannak a babérjaikkal

True Success is Blonde

(#40) FireGL válasza Geller_1972 (#37) üzenetére

FireGL
(fanatikus tag)

Ha csak ki nem kopik a piacról a GT. Hogy miért ? A GT az hibás G92, az új GTS meg teljes értékű. Valószínű azért kevés a GT mert kicsi a selejtarány, az nvidiának meg nem érdeke, hogy továbbra is selejtet gyártson és olcsón adja el azt amit drágábban is megvesznek tőle.

Az embert a gondolkodás tette állattá...

(#41) Zewa

Zewa
(senior tag)

Jó vicc. Megkavarják vele a "tudatlan" usereket.
Kiváncsi leszek mit teljesit majd a kari, a padon. :U

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

(#42) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jó lett a G92, mint a GT, mint a GTS remekre sikerült. Utóbbinál van érzékelhető javulás zajosság tekintetében a GT egyslotos hűtéséhez képest? Pl. egy G80-as GTS hűtéséhez hasonló zajszintű?

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#43) he7edik. válasza FireGL (#40) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Én is erre tippelek :DDD
Szerintem a 8800GT 256MB kb. az HD2900 Pro sorsára fog jutni

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#44) Sol@ válasza Johnny Cage (#21) üzenetére

Sol@
(kvázi-tag)

Na azért nem kell leírni minden boltost... pl: én magamból és a kolegémbol kiindulva

Ha hírdetsz valamit legalább telefonszámot adj meg!!!

(#45) lordtoulus válasza FireGL (#40) üzenetére

lordtoulus
(lelkes újonc)

„Ha csak ki nem kopik a piacról a GT. Hogy miért ? A GT az hibás G92, az új GTS meg teljes értékű .” FireGL

Azt hiszem hogy elég sok boldog 8800 GT tulajdonos van (sőt olvastam olyannyira boldog tulajdonost aki már át is nevezte 88GT-re...) , akik természetesen nem foglakoziknak azzal hogy hibás a készülékük...
Persze én nem hívnám hibásnak..csak érdekes így olvasni. Igaz más meg úgy mondaná hogy a túlságosan jól sikerült G92-k kerülnek a GTS-re...

" ... a Windows-t többnyire hüjék használják ... " moonman

(#46) Larry303 válasza Sol@ (#44) üzenetére

Larry303
(őstag)

hidd el, hogy ez a jóval ritkább eset

-A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó-

(#47) fLeSs

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Ez a G92 GTS ugyanaz az NV-nek, mint az RV670 az ATI-nak. Alacsonyabb csíksz. -> alacsonyabb gyártási költségek -> több haszon. Ennyire futja most tőlük, mert nincs szükség többre.

(#48) Pietrosz válasza he7edik. (#43) üzenetére

Pietrosz
(őstag)

A prot az új ati és nv kari nyírta ki, mert jobb teljesítményt adnak olcsóbban, kevesebbet fogyasztanak, stb stb. Köv. év elején meg úgy tudom csúcskarik érkeznek mindkét oldalról jó drágán, tehát az nem konkurencia a 256-os GT-nek szvsz.

(#49) adalbert1 válasza fLeSs (#47) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És arról lehet tudni valamit, hogy legközelebb mikor fognak előrukkolni valami újjal?
Mert eredetileg február környékére tervezem egy hd3850 vagy egy 8800gt vételét, de ha márciusban jön valami durva, akkor majd lehet hogy kivárok vele.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#50) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Csak ez kapható is legyen... :)

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.