"A Sparkle raktárából feltételezhetően elfogytak a memóriák." 
(többet nem tudok hozzáfűzni)
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
"A Sparkle raktárából feltételezhetően elfogytak a memóriák." 
(többet nem tudok hozzáfűzni)
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
"két monitort képes kezelni, de egy gépbe akár négy kártya is helyezhető"
Akkor miért nem csinálták PCIe x1-re, hogy ezt megkönnyítsék?
lezso6: Áh, DDR2-jük még biztos van, csak karácsonyra tortogatják! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
"Az NVS 300 egy nem túl nagy teljesítménnyel megáldott megoldás, de elsősorban a több megjelenítő kiszolgálása a termék célja."
Én csak 1 DVI portot látok rajta.
"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

Pontosan ezt akartam én is írni, miért nem pcie x1?
Kíváncsi vagyok, hogy az AMDATI mikor fog Eyefinity-s (6-kimenetes) professzionális szériás kiskártyát kihozni -- tudtommal 6-os eyefinity-ből most 5770-es a "legkisebb", és annak sincs megfelelője a FirePro szériában.
Uh ezt nem tudtam köszönöm!!
"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

Máshol írja, hogy van 1x-es is:
Az alacsony profilú NVS 300 PCI Express x16-os és PCI Express x1-es kivitelben érkezik.
KÉP

DMS-59 lesz az, nem DVI. 
Látom, megelőztek. 
[ Szerkesztve ]
Az ostobaság ellen az istenek is hiába hadakoznak.
így már mindjárt más 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

GTS450-ből inkább olcsó kéne mint tuningolt. Van valaki aki ilyet vesz, mikor annyiért már ott vannak az olcsóbb 460-ak?

Ez Quadro NVS 300 elég brutálisra sikeredett. 
Becsület-Tisztesség-Szeretet
A GTS450 magában egy vicc, a 460 mellett egy gyenge vicc.
Milyennapvan?

Na igen, bennem is a kérdés ötlött fel először!
Bár a kicsit tudatlanabbaknak talán sikerül eladniuk ezt is...
Az Asus gts 450 mitől O.C. arra nem jöttem rá, ezek ref. értékek.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

lesz ott még 2gb ddr2,az asus megoldása szép lett viszont ez a gt430-as....