Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

"növeli a hűtőteljesítményt a zajszinten emelkedése nélkül."

Ez az Albatron nekem nagyon tetszik :)

Én vagyok a PH! királya.

(#2) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a dupla-ventilátoros megoldás komoly. Sparkle ismét feltalálta a spanyolviaszt. Csak bonyolítják, hogy két ventiből rakják össze, egyszerűbb lenne ha 2x annyi lapát lenne egy keréken. (A fekete színű a csendességért felel, a kék pedig az erőt adja. ;] ) Na jó nem szapulom tovább. A marketing, a marketing... :)

Viszont az 5850 derekas. :K

PC-STYLE.hu

(#3) AXisBOLD

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez a Sapphire nagyon brutális.

nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy ocsmány.

Aurea mediocritas

(#4) Lord Vader válasza AXisBOLD (#3) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem nagyon szép a Sapphire, nekem nagyon bejövős. A PCIE 1x-es kártya hasznos lehet.

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#5) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem Sapphire nem tetszik, viszont a Sparkle igen. Csak az a két ventilátor furcsa. Lehet nem is ér sokat. Az Albatron se semmi, az is érdekes darab.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#6) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Sapphire Radeon HD 5850 Toxic féle megoldás egész jónak néz ki :K .

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#7) ádikácska

ádikácska
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sapphire-ék megint odavágtak. :R :C

"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown

(#8) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Minek erőltetni ezeket a GT240-eseket.. jajj

(#9) Joachim21

Joachim21
(fanatikus tag)

Physx kártyának nem lenne jó ez a kis Gt210?

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#10) Robi BALBOA válasza Joachim21 (#9) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Nem retenetes gyenge egy Gt220 vagy 240 az már jó de az áruk hát... inkább vegyél egy 9600gt-t vagy egy 8800gt-t

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#11) Móci válasza iSonic (#8) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mer' az van, azért! :D Majd ha lesz Fermi, akkor az fog a csapból is folyni.

(#12) Abu85 válasza Joachim21 (#9) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

PhysX még az eredeti CUDA 1.x-re épül, ezért a támogatáshoz minimum 32 SP és 256 MB memória kell.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#13) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezek a sparkle fiúk mindig kitalálnak valamit. :B

Milyennapvan?

(#14) JanR

JanR
(őstag)

Nagyon tetszik azaz 5850 Toxic :U

www.oaziscomputer.hu

(#15) Egzee válasza AXisBOLD (#3) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

ez a Sapphire nagyon brutális.
nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy ocsmány.

Hát én sem :DDD Mik azok a kék csíkok??? Mutatják, hogy úgy folyik le benne a levegő? :D

(#16) Paul119

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"A paraméterekből rögtön látszik, hogy nem akármilyen versenyző fog landolni az üzletekben, hiszen a kártya az eddig megjelent GeForce GT 240-ek koronázatlan királyának tekinthető." :DDD

(#17) iSonic válasza Móci (#11) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Folyhatna már őszintén..

(#18) Zsolt112

Zsolt112
(kvázi-tag)

a Sparkle raktáraiból elfogyott a ddr2? :)

(#19) Janika!2

Janika!2
(fanatikus tag)

Jól néz ki az az 5850...Gondolom biztos olcsó lesz... :D :K :R

"MOSH TO KILL!"

(#20) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az 5850 alatt hogy nézet már ki az a két szutyok :Y :DDD

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#21) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

nagyon emlékeztet a sparkle hűtő egy konkurens megoldásra...
lassan kerekeket is kapni fognak és aki megunta a virtuális versenyzést, az toszigálhatja őket élőben. :)
ennek ellenére nálam célba ért a sparkle marketing hűtője. még annak ellenére is kellene a kari, hogy a keresztelős oldalról érkezik.

off: eltelt egy hét, de a szemem még mindig bántja az a harsány sárga a főoldalon... valahogy nem tudom megszokni :(

[ Szerkesztve ]

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#22) daa-raa válasza Móci (#5) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Egy ventilátor az, csak két fokozatú. Olyan, mint egy gázturbina kompresszora.

Si vis pacem, para bellum.

(#23) lorenzen válasza daa-raa (#22) üzenetére

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

Olyan, mint egy gázturbina kompresszora.

Valóban olyan. Itt mi lehet a szerepe?
Ezzel a módszerrel a levegő nyomását lehet fokozni, de átszállított levegő mennyiségére elenyésző hatással van.

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#24) TTomax válasza aram01 (#20) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

hogy?

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#25) aram01 válasza TTomax (#24) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mint két db wifi kártya,vagy nem?

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#26) daa-raa válasza lorenzen (#23) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Egy jól megtervezett többfokozatú kompresszor bizony meg tudja növelni a szállított levegő mennyiségét. Sokat jelent a lapátok dőlésszöge és profilja. A gázturbinák teljesítménynövelésének alapvetően két megoldása létezik: hatásfok javítása, illetve a szállított levegőmennyiség növelése. Ha a gázturbina befoglaló méreteit nem változtathatod (azaz ugyan oda akarod beépíteni), akkor bizony csak a kompresszor áttervezése, ezáltal a nyomásviszony növelése jelenthet megoldást.

De ez csak az egyik dolog. A másik meg az jelen esetben, hogy adott borda mit igényel. Nagy légszállítást, vagy nagy statikus nyomást.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum.

(#27) tsii_H

tsii_H
(tag)

hat ez a toxic szerintem meg kib*szott randa...a regiek sokkal szebbek voltak...

(#28) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem a Toxic nagyon bejön. Így kell kinéznie ma egy igazi brutális teljesítményű karesznak. Ráadásul minden földi jó csatlakozó megtalálható rajta ami csak kellhet. :K

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#29) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Albatron karty HTPC-tulajkent rendkivul szimpatikus...

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#30) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Az a toxic kari belandolhatna a gépembe :) ,a kinézete számomra mindegy mert csak addig látom jó esetben amíg belerakom a gépbe.az a lényeg hogy a hűtés hatékony legyen!nem divatcucc

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#31) hoffman_

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

... mely a referenciamodelltől eltérő hűtővel rendelkezik, ami a gyártó szerint nem csak halkabb, de hatékonyabb is...

Hogy én ezt a mondatot szó szerint(!) hányszor olvastam már, még itt is, tejóég :DDD De az 5850 teccetős :)

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#32) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Albatron Geforce 210 az egesz jofele.
Sparkle meg megint bedobta a marketinget rendesen a lila, szuperdolt lapatokkal :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#33) lsc

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Valaki nemrég hiányolta a toxicot, remélem most megnyugszik. Érdekes hogy ezt a 240-et senki sem drágállja, ellentétben pl az 5670-nel, pedig lassabb, árban meg legjobb esetben ugyanaz.

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#34) hoffman_ válasza lsc (#33) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De ez egy nV! :D

(#35) Lord Vader válasza hoffman_ (#34) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem azért mert "nV". Egyszerűen csak senki nem foglalkozik ezekkel a kártyákkal mert valójában semmi értelmük, legalább is játékra. Egy 9600GT olcsóbb és bármelyiket veri.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#36) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sparkle :W

viszont az albatron csöppsége jó, htpc-be jó leszen :))

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#37) hoffman_ válasza Lord Vader (#35) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Biztos komolyan gondoltam :P :)

(#38) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

UV fényben lehet jól néz ki az a fekete-kék HD5850 :U

Kezd iPon szint lenni...

(#39) zuchy válasza daa-raa (#26) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

De ez csak az egyik dolog. A másik meg az jelen esetben, hogy adott borda mit igényel. Nagy légszállítást, vagy nagy statikus nyomást.

Ez érdekelne, hogy milyen fajta bordának kell nagy nyomás, és melyiknek nagy légszállítás? PL egy HD4870-ben a mókuskerék ha jól tudom inkább nagy nyomást hoz létre, mégis ha feltekeri az ember a fordulatot, elég sok levegőt tud szállítani. Ha egy axiális ventilátor lapátjait megkettőzöm, akkor nő a statikus nyomás, de a légszállítás kevésbé nő meg?

PC-STYLE.hu

(#40) Translator

Translator
(tag)

Vki elmagyarázá, mi a különbség a Toxic meg a VaporX között?
A luxusprofiton kívül, persze.

Azért ha van vkinek ötlete, honnan lehet szerezni Toxicot, azért szóljon ;)

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#41) D1Rect válasza Translator (#40) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vapor-X: Hűtést jelöl
Toxic: OC

Milyennapvan?

(#42) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

szép darab 5850-es :C

EVO & STi power

(#43) CriticalHit

CriticalHit
(őstag)

kit érdekel, hogy néz ki?
csak hütsön hatékonyan és csendesen az a Toxic (és ne legyen szürkehalál gondja).

''open mind for a different view and nothing else matters''

(#44) FRENK1988 válasza CriticalHit (#43) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD ennyi :D Amúgy nekem bejön

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#45) kazso válasza Joachim21 (#9) üzenetére

kazso
(kvázi-tag)

Szerintem a GT210-en nem is menne a Physx (bár lehet, hogy tévedek). A GT220 már elfogadható szint, de a jó sebességhez GT240, 9600, 9800 ajánlott (ATI+nV benchmarkokat itt találhatsz: [link]). Én egy GT240-et használok Physx-hez az 5870 mellett :)
A Physx-en kívül videókonvertálásra is használom a GT240-et. Kb. 3x gyorsabb, mint a 4 magos Phenom II :D

(#46) Móci válasza Mr.Csizmás (#36) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már a turbós Sparkle sem tetszik? :D

(#47) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Jó ez a Toxic sorozat!
Nekem is olyan van (4870) és nagyon meg vagyok vele elégedve - itt elsősorban a hangra gondolok.

(#48) Ren Hoek

Ren Hoek
(őstag)

Az a baj, hogy HTPC-be totál neméri meg VGA-t venni, mert oda úgyis integrált VGA-s lapot vesz az ember. (HD4200, vagy Ion) Max ha régi lapot akar HTPC-síteni az ember.

Nem írom alá!

(#49) sith7 válasza aram01 (#20) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elég nevetségesen ... :P ;]

(#50) Iginotus

Iginotus
(őstag)

Nekem azért jól jönne egy ilyen kicsi pcix 1 szeres kari :) Persze ha nem lesz drága...

Plug and Pray...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.