Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) h.adam.92

h.adam.92
(őstag)
LOGOUT blog

Erről a 9800GT/GTX/GTX+ ok jutnak az eszembe :) .
de ahogy nézem eszméletlenül bírják a tuningot ezek is :Y

u mad ?

(#2) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Haha a Sparkle egyből 2GB-os verzsönt is a piacra dob. Reméljük elfogytak a DDR2-es csippek ;]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#3) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Lesz ám választék, épp itt volt az ideje egy versenyképes megoldásnak.

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#4) zoleek válasza FRENK1988 (#2) üzenetére

zoleek
(kvázi-tag)

Mivel az efektív órajele annak is 3600, így nagy valószínűséggel elfogyott nekik a DDR2... :C
Amúgy tuti ráaplikálták volna azt! Bár még nem kétséges részemről valami DDR3as Lite vagy SE verzió

P.s.: GeForce GTX 460 Sonic Platinum 1 GB 800 MHz
1600 MHz
4000 MHz
Ez viszont... Ott van nagyon!

[ Szerkesztve ]

Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön--->nevezd meg a tárgyat--->kérdés róla--->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.

(#5) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A DisplayPort-ot miért nem szeretik nV-ék?

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#6) zazahoho

zazahoho
(őstag)

Galaxy GeForce GTX 460 Super OC 1 GB az nagyon ott van,és végre rájöttek,hogy a port érdemes néha eltávolítani a venti körül a kártya szétszerelése nélkül,ez nagy piros pont a gyártónak :C

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#7) Hatvan9

Hatvan9
(senior tag)

már nagyon várom a tesztet :C

a Gainward GS nagyon komolynak tűnik :))

GeForce GTX 460 GS-GLH 1 GB
Magórajel: 800 MHz
Shaderórajel: 1600 MHz
Effektív memória-órajel: 4000 MHz

[ Szerkesztve ]

"Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel" - A.E.

(#8) FRENK1988 válasza Oliverda (#5) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mert lehet azt az ATi szereti :DDD

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#9) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Van ám választék.:D

SLI-be meghúzva még jó is lehet.:D

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#10) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Hopp! A Gainward, a Palit és a Galaxy nagyott rántott az órajeleken. EVGA kicsit lemaradt. Kíváncsi vagyok a tesztre, nagyon várós! :)

VIGYORRRGAZMUS.....

(#11) Hatvan9

Hatvan9
(senior tag)

"annyit mindenképpen elárulhatunk, hogy hosszú idő óta ez az első GeForce, amibe tényleg nehéz belekötni, sőt talán nem is lehet. Az ár/érték arány alapján nagyon jól teljesít a kártya, és a ventilátor zajszintjét is csak a vájtfülű felhasználók vehetik majd észre."
:C nagyon várom :K

"Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel" - A.E.

(#12) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Aki ennyi verzióból nem talál magának megfelelőt, az nem akar Nv kártyát :DDD

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#13) zazahoho válasza Fáraó (#10) üzenetére

zazahoho
(őstag)

EVGA tényleg nem vitte túlzásba,de lehet azért lesz más is tőlük :K
a melegedésre ,és hangra én is kíváncsi vagyok :K

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#14) Picturemaker

Picturemaker
(senior tag)

Én is azt néztem, hogy csak a Zotac "nagyobbik" kártyáján van DisplayPort.
Így az erre vadászók nem nagyon válogathatnak.
Bár a radeonok is inkább csak a 58xx-astól felfelé alkalmazzák. (eddig talán egy 5770-en láttam)

[ Szerkesztve ]

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#15) Sárpac

Sárpac
(PH! nagyúr)

Én csak attól félek, hogy úgy járunk mint anno a 8800gt-vel jön egy faja kártya és mindenki elkezdi venni külföldön ide meg majd csak 1-2 fecske jut el...:(

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#16) SpeedR

SpeedR
(őstag)

Az utóbbi évek legjobb húzása az nV-nak ez a chip. Kíváncsian várom, hogy a teljes értékű (8 blokkos) GF104 mit virít. Az már elkaphatja a HD5850-et, és lehet hogy a 70-est is.
Talán valami ilyesmi lesz a GTX 260 OC-m utódja, majd amikor hármassal kezdődik az árcédula.

(#17) Crytek

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Gainward GeForce GTX 460 GS-GLH 1 GB
Palit GeForce GTX 460 Sonic Platinum 1 GB
ECS GeForce GTX 460 Black 1 GB
800 MHz 1600 MHz 4000 MHz

Galaxy GeForce GTX 460 Super OC 1 GB 810 MHz 1600 MHz 4000 MHz

Ezek jófélék jöhetnek a tesztek!

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#18) Eddie141 válasza Sárpac (#15) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát remélem nem úgy lesz, mert az előzetes tesztekben elég erősnek bizonyul. A 465-öst mindig a 470-est meg néha éri utol a Guru3d oldala szerint. Én már csak azt várom, hogy az 1Gb-s kapható legyen Mo-n, és rá is vetem magam :D Bitang tuningpotenciál van mindegyikben.

Single card teszt
(itt majdnem az összes felsorolt terméket megnyúzzák. Érdekes, és érdemes elolvasni amíg nem jelenik meg a Ph.-s, és megbízható teszt :) )

Sli teszt :)

SpeedR: 350e Ft? :P :D

Már árulnak egyet Hardveraprón, ha jól emlékszem 50e körül :)

[ Szerkesztve ]

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#19) zazahoho válasza Sárpac (#15) üzenetére

zazahoho
(őstag)

ha nálunk normális áron adják akkor szerintem itt veszik meg ,de ha rádobnak 10-15 ezret akkor nem :(

(#20) BiP

BiP
(PH! addikt)

Hú, van itt pár jó kis tuningos kártya. Meg merném kockáztatni, hogy az 1gigás 800-as OC változatok le is pipálják a GTX465-ösöket.
Meg kíváncsi lennék, hogy van-e mérhető különbség a 768megás és az 1gigás változat sebessége között.
Jó lenne valami átfogó teszt. (gtx465, asus gtx460 + asusgtx460@465, gtx460 768mb, gtx460 1GB)

Amúgy ne az evga-t szidjátok, egy csomó másik gyártó még ennyit sem húzott az OC kártyájukon, csak 700ig. (sparkle, msi, gigabyte)

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#21) FRENK1988 válasza SpeedR (#16) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sőt egyből a 5970 nem? :U
BiP: Lesz mivel a 768 megás verzsönhöz képes nem lesz csonkolva a mem sávszél
Hatvan9: Mire előállnak jön a 6xxx ;)

[ Szerkesztve ]

(#22) Hatvan9

Hatvan9
(senior tag)

olcsók, erősek, és nagyon tuningosak és a lényeg nVIDIA :C
mi kell még? :D

FRENK1988: szerinted nem állnak elő 2gpu -s kártyával? pedig igen és söpörni fog :K
mint anno a g80 gyorsan és magabiztosan az "ati sok" meg visszabújnak a buckákba :P

[ Szerkesztve ]

(#23) Crytek válasza BiP (#20) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

A 18-as kommentnél linkelt teszt szerintem elmondja amit szeretnél!

Nemhogy a 465-öt de sokszor a 470-et is szorongatja.

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#24) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kettő ilyen odapakol elég sok helyen egy 5970-nek és a kettő nem kerül annyiba mint az ATI :P nV powa :DD

(#25) SpeedR válasza FRENK1988 (#21) üzenetére

SpeedR
(őstag)

15-20% gyorsulás szerintem simán összehozható, ha aktív lesz a nyolcadik stream multiproci. Plusz valamit hozhatnak még az új driverek is.

(#18) Eddie141
ŐŐ, hát nem egészen úgy értettem. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#26) BiP válasza Crytek (#23) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Közben elkezdtem nézegetni, csak már lejárt az 5perc szerk. A 800as Palit tényleg befogja a 470-est. Nagyon komoly.
szerk: Nem akarok nagy jóslatokba bocsátkozni, de úgy tűnik, a GF104 (ez már a fermi2? Vagy az újabb és novemberben jön?) tényleg feledteti a GF100 kirívó hátrányait.
Tiszta G80/G92 sztori. A történelem ismétli önmagát :)

(#21) FRENK1988: tudom, csak arra voltam kiváncsi, hogy ez mennyire érződik meg. De ahogy látom, tényleg.

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#27) zazahoho válasza Hatvan9 (#22) üzenetére

zazahoho
(őstag)

ha jól veszem ki a szavaidból te sem ati kártyát használsz a gépedben :D
mx 440-től csak NV vga :))

(#28) dízelracer

dízelracer
(őstag)

Egy ilyen ECS-t el tudnák képzelni a gépemben... :C

(#29) huskydog17

huskydog17
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem semmi micsoda tuningot bír ez a kártya! A Gainward, Palit és Galaxy brutális tuningot adott az 1 GB-os modellnek, az nagyon szép! :K
Várjuk szeretettel a PH tesztet és ahogy az előzetest olvastam, végre van esély egy szép árversenynek is!

The Stars Were Mine!

(#30) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

:D ehh a 2gb os verziók sajna max képszerkesztésre illetve tervezésre használhatóak ahol nagy grafikus memóriára van szükség másra nem . nem hiszem h a kártya képes lenne dinamikusan lekezelni. így...
az Evga megint alkotott ő nyomja a tuningot rendesen:D

(#31) adam014 válasza Hatvan9 (#22) üzenetére

adam014
(őstag)
LOGOUT blog

olcsók, erősek, és nagyon tuningosak és a lényeg nVIDIA ATI :C
mi kell még?
:D
:DDD

[ Szerkesztve ]

origin/bf3: [H4RT]adam014, steam: pogonavitticeps

(#32) Hatvan9 válasza zazahoho (#27) üzenetére

Hatvan9
(senior tag)

dehogy :N
volt atim de MX440 -em is :DDD
az első vgám egy 8mb-os ati volt és 2 hónapja még 4870 ült a gépemben
de sajnos az ati valahogy nem fekszik a gta4 még 9600gt -n is jobban ment
és hát a 3850 :W felrobbant a kondi az NV-nél már a 6800GT-n is csak szilár kondenzátorok voltak
és rájöttem az NV megbízhatóbb és minőségibb de drágább is cserébe úgy mint a BMW vagy Nokia stv

adam014: ez nem szép tőled, és pont itt? :N :DDD

[ Szerkesztve ]

(#33) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Ismét nincs a zotac palettáján AMP!, nem is várható?

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#34) DaveJr

DaveJr
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát azért az 5850-est nem sikerült befognia minden esetben. De majd meglátjuk milyen áron jön és mit lép az ATI. Az Nvidia most nagy lépés hátrányban van. Meglátjuk mit sikerült lépniük.

Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx

(#35) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

2x Inno3D SLI-ben wtb :)

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#36) bundilolo válasza Eddie141 (#18) üzenetére

bundilolo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Én csak ámulok és bámulok! :Y :Y :Y :Y :DDD :DDD :DDD

http://heartless.battlefield.hu/ Origin: Lorifiu Steam: bundilolo

(#37) zazahoho

zazahoho
(őstag)

tesztet olvasva feltünt,hogy az EVGA csak 2+3 év garit ad csak a kártyára?

(#38) szuper-t válasza zazahoho (#37) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Alapból csak annyit ad. [link]
Limited kiadások voltak amiből nekem is sikerült elcsípni 1-2őt ;]

(#39) Speed(R) válasza szuper-t (#30) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt nem tudom miből gondolod..semmi gond nincs a VRAM kezelésével, jó az. Más kérdés, hogy hová kell ennyi játékokban..GTA4 mondjuk szereti :S

Az EVGA mit alkotott :F Ja, bő a felhozatal..de: Galaxy/Gainward/Palit :K

Kíváncsi vagyok a Gainward/Palit féle hűtés bordázatára/hatékonyságára..
Tetszik a GLH kivitel, és impresszív az OC, kérdés fogyiban mit jelent ez?

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#40) szuper-t válasza Speed(R) (#39) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Gyorsan átfutva ő nyomja a legtuningosabb kártyákat(bár lehet tévedek átnézem még1x)

(#41) lenox válasza szuper-t (#30) üzenetére

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

Dinamikusan lekezelni? Ez mit jelent? Amugy total mindegy a gpu-nak, hogy mennyi ram van melle, ha van olyan proggyd, ami kihasznalja, akkor teljesen jo lesz. De gyanus, hogy nincs, ha csak nem te magad irsz valamilyet.

(#42) Retekegér válasza DaveJr (#34) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Ahhoz képest nem rossz, hogy elvileg a HD 5830 az ellenfele.

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#43) t72killer

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én személyszerint a kisebb mobil példányokra várok, szép lenne egy GTS 460M max 25W fogyasztással, akkor is, ha asztali darab teljesítményének a felét hozná:))

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#44) bolvar

bolvar
(fanatikus tag)

guru3d tesztnél az 5850 szintjét hozza kb.nem rosz lehet végre valami árcsökkentést is megérezhetünk.jó lennem ár befektetni egy új kariba:D

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#45) Speed(R) válasza szuper-t (#40) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

EVGA 763/1526/3800
ECS Black, GW GLH, Palit SP 800-, Galaxy SOC 810 -/1600/4000

(#46) audi100td

audi100td
(PH! nagyúr)

Szépre sikerült az ECS változata a fehér AC hűtéssel, bizonyára csendben végzi dolgát. :)

[ Szerkesztve ]

(#47) zazahoho válasza Speed(R) (#45) üzenetére

zazahoho
(őstag)

tuninra gondolt,mert abban kevés gyártó veri meg :K

(#48) vergilx

vergilx
(őstag)
LOGOUT blog

ha jól lesz árazva az 1Gb-os,megvan a 4870 utódja.

(#49) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

EVGA elmehet a sunyiba a 3800 mhz-es superoverclocked topatomic kártyájával a palit 4000mhz-ével szembe. Bár nem sok, de szvsz palit az odatesz mindig, és a hűtése is ottvan.
És nem arany áron

sajnálom h nem gyárt több ati kártyát :(

[ Szerkesztve ]

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#50) Speed(R) válasza zazahoho (#47) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szemmel láthatóan nem így van..és nem hinném, hogy külön válogatott GPUkat használnának. Rég volt, hogy így lehetett általánosítani.
Ettől függetlenül jó kártyákat adnak ki általában és a garancia sem mindegy.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.