Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Úgy látszik más elveket vallanak, mert én "bárkinek" eladnám aki veszi. (Míg a minősége megfelelő a végterméknek.)

(#2) Yutani válasza antikomcsi (#1) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valahogy én sem értem. Ha a GeCube úgy látja, van értelme Ati chipes kártyákat készítenie és árusítania (mert van forgalom), akkor miért ne folytathatná? A DAAMIT akkorára nőtt volna, hogy már megteheti önkényesen a gyártó partnerek leépítését?

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#3) gabx76

gabx76
(senior tag)

Öehm. Már megint ez az átmatricázott Sapphire... :B

(#4) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

mi a balhé tárgya?

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#5) P00By válasza gabx76 (#3) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Azért nem teljesen :)

(#6) tzsolesz válasza gabx76 (#3) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ahogyan azt a kártya topic-jában is írtam, ez egy átmatricázott Sapphire radeon 4670 GDDR3, amire GDDR4-es RAM-okat helyezett a GeCube, és a Sapphire matricát, GeCube-ra cserélte. Ezen kívül semmit nem csinált. Valószínű az van a háttérben, hogy már felesleges lett volna egy új áttervezett hűtőt kifejleszteni rá, mert ez úgy is az utolsó ATI chip-es kártya. Így végül is két legyet ütöttek egy csapásra, mert gondolom felmérték, hogy ez a kártya a legkelendőbb ATI-éknál, így kevés ráfordítással, viszonylag olcsó hűtővel szépet kaszálhatnak a finish-ben.

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#7) gabx76 válasza tzsolesz (#6) üzenetére

gabx76
(senior tag)

Olvastam. Eredetileg még gyiku linkelte a hírt róla.

Azt se felejtsük el, hogy pár szilárdelkót hagyományosra cseréltek, illetve kék festéket a jóval drágább vörössel helyettesítik a gyártósoron. ;)

[ Szerkesztve ]

(#8) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Elég jól szolgál ezen a kártyán a ddr3 is, persze biztos nem véltelen ez a ddr4 es mizéria mostanában.
Lehet beragadtak a raktárakba...jujujj, nehogy itt meginduljon a sáskajárás a ddr4-es rammal :) Így is elég nehéz dolguk van azoknak akik képbe akarnak lenni :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#9) Vitus válasza Devid_81 (#8) üzenetére

Vitus
(őstag)

Meg ésszerű is rárakni mert a 128bites memóriavezérlő nagy hátránya a 3850-3870-el szemben ami mellett még az ára is hasonló illetve magasabb is.

Jobb ma egy túzok, mint holnap!

(#10) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó kis kártya, meg szép is :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#11) daa-raa válasza antikomcsi (#1) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Csak lehet nincs annyi chip, mint amennyit vinnének.

Si vis pacem, para bellum.

(#12) M107

M107
(senior tag)

Szép búcsú csak ennyit mondanék

A DDR 4 ram 128 bites mem vezérlőre felesleges

[ Szerkesztve ]

Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

(#13) sid.:Rc211v

sid.:Rc211v
(senior tag)

ebben a tesztben nem sokat ért a gddr4

-XFX-

(#14) Ricco_hun válasza Vitus (#9) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

Na de könyörgöm +200MHz-ért? Nagyon úgy néz ki, hogy ez a GDDR4 valami evolúciós zsákutca lett, mert alig tudnak magasabb effektív órajeleket, mint a GDDR3-ak. Ha a gddr3 effektív 2000+MHz-en jár, a gddr5 pedig effektív 3600+MHz-en, akkor az ember ilyen 2800 meg 3000MHz környékére várná a gddr4-es chip-eket. Ehhez képest meg adunk a szarnak egy pofont. Nem tudom mi lehet probléma forrása, de az is mutatja, hogy nagyon kevés kártyán alkalmaztak gddr4-et. Mert ez a 2200MHz egy kis gddr3-as tuninggal is elérhető. És akkor lehet, hogy még az időzítések is jobbak lesznek.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#15) P.e.t.ya. válasza sid.:Rc211v (#13) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

:DDD Hát itt nulla szinte különbség :F

(#16) Vitus válasza Ricco_hun (#14) üzenetére

Vitus
(őstag)

Itt minden MHz számít :D Az a 200 is valami, egyébként nekem a 3870-en a ddr4-ek folyamatos használat mellett 2600 bírták simán de tesztek erejéig megmertem 2700-on it tolni őket.

Jobb ma egy túzok, mint holnap!

(#17) JColee válasza Vitus (#16) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

de a ggdr4nek rosszabbak az időzítései ezért semmire nem megyünk ezzel a +200mhzel :K

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#18) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ez valami izé... :o

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#19) .mf válasza Ricco_hun (#14) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Igen, a GDDR4 evolúciós zsákutca lett: drága volt, a GDDR3-on meg még annyit tudtak fejleszteni, hogy a kezdeti 1000-1200 effektív órajelből a GDDR4 megjelenésére ugyanúgy tudott 2000-et, ami a terv szerint a GDDR4 felségterülete lett volna (megjelenése után nem sokkal is csak a 2400-at tudta), sőt, a GDDR3 mára a 2600-as effektív órajelet is elérte. A GDDR4 lába alól az olcsóbb GDDR3 kihúzta a talajt. Ha még fejlesztették volna, akkor viszont a 3000+-t is simán elérte volna szerintem, de hát nem volt rá kereslet, csak az egyik gyártó használta néhány kártyáján.
A GDDR5 pedig 4000-es effektív órajelen mutatkozott be. A 4870-eseken mind 4000-es chipek voltak, csak alacsonyabb frekvencián járatták.

(#20) Aggregátor

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez azt hiszem a témához kapcsolódik: [link]

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#21) kariad

kariad
(senior tag)

Pedig kíváncsi lettem volna + ba mennyit gombolnak le ezért az emberektől :K

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#22) zed1983

zed1983
(őstag)

Na igen, amíg lehet gyorsan kiszórnak mindent...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.