Úgy látszik más elveket vallanak, mert én "bárkinek" eladnám aki veszi. (Míg a minősége megfelelő a végterméknek.)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Valahogy én sem értem. Ha a GeCube úgy látja, van értelme Ati chipes kártyákat készítenie és árusítania (mert van forgalom), akkor miért ne folytathatná? A DAAMIT akkorára nőtt volna, hogy már megteheti önkényesen a gyártó partnerek leépítését?
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

gabx76
(senior tag)
Öehm. Már megint ez az átmatricázott Sapphire... 

rup1u5
(PH! kedvence)
mi a balhé tárgya?
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

P00By
(PH! nagyúr)
Azért nem teljesen 
Ahogyan azt a kártya topic-jában is írtam, ez egy átmatricázott Sapphire radeon 4670 GDDR3, amire GDDR4-es RAM-okat helyezett a GeCube, és a Sapphire matricát, GeCube-ra cserélte. Ezen kívül semmit nem csinált. Valószínű az van a háttérben, hogy már felesleges lett volna egy új áttervezett hűtőt kifejleszteni rá, mert ez úgy is az utolsó ATI chip-es kártya. Így végül is két legyet ütöttek egy csapásra, mert gondolom felmérték, hogy ez a kártya a legkelendőbb ATI-éknál, így kevés ráfordítással, viszonylag olcsó hűtővel szépet kaszálhatnak a finish-ben.
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

gabx76
(senior tag)
Olvastam. Eredetileg még gyiku linkelte a hírt róla.
Azt se felejtsük el, hogy pár szilárdelkót hagyományosra cseréltek, illetve kék festéket a jóval drágább vörössel helyettesítik a gyártósoron. 
[ Szerkesztve ]

Devid_81
(PH! kedvence)
Elég jól szolgál ezen a kártyán a ddr3 is, persze biztos nem véltelen ez a ddr4 es mizéria mostanában.
Lehet beragadtak a raktárakba...jujujj, nehogy itt meginduljon a sáskajárás a ddr4-es rammal
Így is elég nehéz dolguk van azoknak akik képbe akarnak lenni 
.::www.megadanceradio.hu::.

Vitus
(őstag)
Meg ésszerű is rárakni mert a 128bites memóriavezérlő nagy hátránya a 3850-3870-el szemben ami mellett még az ára is hasonló illetve magasabb is.
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
Jó kis kártya, meg szép is 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

daa-raa
(MODERÁTOR)
Csak lehet nincs annyi chip, mint amennyit vinnének.
Si vis pacem, para bellum.

M107
(senior tag)
Szép búcsú csak ennyit mondanék
A DDR 4 ram 128 bites mem vezérlőre felesleges
[ Szerkesztve ]
Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

Ricco_hun
(senior tag)
Na de könyörgöm +200MHz-ért? Nagyon úgy néz ki, hogy ez a GDDR4 valami evolúciós zsákutca lett, mert alig tudnak magasabb effektív órajeleket, mint a GDDR3-ak. Ha a gddr3 effektív 2000+MHz-en jár, a gddr5 pedig effektív 3600+MHz-en, akkor az ember ilyen 2800 meg 3000MHz környékére várná a gddr4-es chip-eket. Ehhez képest meg adunk a szarnak egy pofont. Nem tudom mi lehet probléma forrása, de az is mutatja, hogy nagyon kevés kártyán alkalmaztak gddr4-et. Mert ez a 2200MHz egy kis gddr3-as tuninggal is elérhető. És akkor lehet, hogy még az időzítések is jobbak lesznek.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
Hát itt nulla szinte különbség 

Vitus
(őstag)
Itt minden MHz számít
Az a 200 is valami, egyébként nekem a 3870-en a ddr4-ek folyamatos használat mellett 2600 bírták simán de tesztek erejéig megmertem 2700-on it tolni őket.
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
de a ggdr4nek rosszabbak az időzítései ezért semmire nem megyünk ezzel a +200mhzel 
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.
Hát ez valami izé... 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

.mf
(PH! addikt)
Igen, a GDDR4 evolúciós zsákutca lett: drága volt, a GDDR3-on meg még annyit tudtak fejleszteni, hogy a kezdeti 1000-1200 effektív órajelből a GDDR4 megjelenésére ugyanúgy tudott 2000-et, ami a terv szerint a GDDR4 felségterülete lett volna (megjelenése után nem sokkal is csak a 2400-at tudta), sőt, a GDDR3 mára a 2600-as effektív órajelet is elérte. A GDDR4 lába alól az olcsóbb GDDR3 kihúzta a talajt. Ha még fejlesztették volna, akkor viszont a 3000+-t is simán elérte volna szerintem, de hát nem volt rá kereslet, csak az egyik gyártó használta néhány kártyáján.
A GDDR5 pedig 4000-es effektív órajelen mutatkozott be. A 4870-eseken mind 4000-es chipek voltak, csak alacsonyabb frekvencián járatták.
Ez azt hiszem a témához kapcsolódik: [link]
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

kariad
(senior tag)
Pedig kíváncsi lettem volna + ba mennyit gombolnak le ezért az emberektől 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/