900
[ Szerkesztve ]
gyúrunk vazze
mostmár nekem is kezd csömöröm lenni a Gamer termékektől.... mennyi teljesítménytöbbletet ad ez a ház egy tök sima nemgamer de jó szellőzésű házhoz viszonyítva???? semmit 
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!

porvédő filter.
erre csak lan partyn lehet szükség?

ehhh
elfelejtitek a legfontosabbat:
a COOL faktort
tényleg
én kérek elnézést...

porvédő filter az első panelnél, illetve a ház tetején található szerszámos fiók.
a porvédő csak gamereknek hasznos? 
lanpartykon szerelgetik a házat? azt hittem játszanak ![;]](/dl/s/v1.gif)
mekkora baromság ez a gamer dolog 

Amugy látom van porszűrő a táp alatt is(tudom hogy nem egyedi). Ezeket ugye nem csak a táp kiszerelesével lehet kivenni tisztítás céljábol?
Csak kérdezem hátha vkinek van olyan háza amiben van porszürö a lenti tápnak.
Bár ez a táp alul dolog azota se tetszik. Még akkor se ha porszürös.
Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

persze reklámduma
gamer ebben jobban megy a cs
egy felülfogófüles Codegány Gamerebb mint ez, mivel Lan partyra, csak megfogod mint egy szatyórt és viszed, míg ezt 2 kézben cipeled, a másikban elférne a moncsid. 
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Viszont a tetején az a sörtartó nagyon ott van! 
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

Most jöttem rá, hogy nem gamer házam van otthon. Nekem nincs nápolyi/sör tartó a tetején. 
[ Szerkesztve ]
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
A 462 mm magas, 208 mm széles és 485 mm mély házban a felmelegedett levegő elvezetéséről a tetőn elhelyezett nagy teljesítményű 23 cm-es, míg hátul egy 12 cm-es 1300 fordulat/perces ventilátor gondoskodik.
Engem az érdekelne, hogyan tudnak egy 208 mm széles házban elhelyezni egy 230 mm-es ventilátort. Talán megdöntik?
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
hááát akkor most kezdjél el morzsolgatni egy rózsafüzért miközben megbánod bűnödet, hogy nem gamer konfigod van.... sőt én a helyedben fel is gyújtanám hamar, hogy a gonosz eme megtestesülése minél hamarabb az enyészeté lehessen... 

sörtartó 
Amúgy shtml se írt hülyeséget a ventivel kapcsolatban. Teszem hozzá, bármilyen hülyén is hangzik, egy "gamer" ház nem lanparty-ra való. Illetve (csak) egy szempontból igen: csillivilli, és így fel lehet vágni vele a haverok előtt
. Mindenesetre - legalábbis szerintem - egy gamer ház -amellett, hogy csicsás - masszív, nem is kicsi, és nem is könnyű - vagyis nem lanparty-ra való, hanem otthonra. Lanparty-ra könnyű, (relatíve) kompakt ház lenne való.
[ Szerkesztve ]
Te is fiam, Bluetooth?
gyárilag letörik róla a lapátokat. egy gamer nem égeti magát olyan ventivel, amin vannak lapátok

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

+1
ilyen az, mikor a cikkíró ész nélkül ír...

Igen, ez így elég vicces
De ezen a képen látszik, hogy hogyan:

Van még pár kép róla itt.
[ Szerkesztve ]

Először én is azt hittem össze lettek keverve a képek és véletlenül egy Antec 900 került a cikkbe illusztrációként, de mint kiderült simán csak koppintásról van szó...
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178
Tehát a ház a hátul szélesebb és az elejénél keskenyedik? Furcsa, még nem láttam ívelt vagy megtört oldallapú házat, főleg nem plexivel. Na meg akkor miért 208mm-t adnak meg szélességnek?
The case overall sizes are 462 x 208 x 485 mm with 6,29 kg weight .
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

Elég "érdekes" ez az egész, lehet, hogy csak a tetején a műanyag, vagy fém lap az, ami szélesebb, de egyik képen sem látható ez normálisan, mert amit linkeltem oldalt, ott látható a ház hátulról is, de azon egyáltalán nem látszik, hogy nem egyenes lenne az oldala, a tetejét meg lehet, hogy azon pont nem is tették rá...
És valóban, ilyenkor jó lenne, ha a valós legnagyobb méretet adnák meg szélességként.
Ez nekem is furi volt, de megkérdeztem a TT-t ... tetején az a tartó szélesebb, mint a teljes ház szélessége, így fér bele az a venti. Persze innen adódik a másik kérdés ... akkor miért nem 230mm a hivatalos szélesség? 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
208 mm széles háznak hogy lehet 23 centis venti a tetején?!
Mod: látom, már megelőztek.
[ Szerkesztve ]
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Írtam az előbb ... a ház folyamatosan szélesedik ki ...
szerk.: nekem is furcsák az adatok ennek tudatában, de a gyártó hivatalos speckói ezek ... még akkor is ha nem teljesen állják meg a helyüket.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
mert ha azt adják meg és valaki vesz egy óriási cpu hűtőt ami azért nem fér be a házba, mert 230-al számolt, akkor az elég ciki
Na itt a pont kérem ... erre nem is gondoltam. 

Egész pofás,ha lenne most fölös pénzem
..........
[ Szerkesztve ]
Walter White is Bad*ss!!
gamer hajszárító mikor lesz?
Genesis Montana - újra kétkeréken

Már dolgozom rajta! Lesz gamer telefon töltő is csak meg kell várni a levonókat!

Azért kicsit különbözik annyiban egy jól szellőző ház meg egy ilyen " Gamer" kuckó, hogy ez még jobban szellőzik, mivel nem naon veszik figyelembe a hangokat csak a teljesítményt.
Egy jól szellőző "normál" használatú ház tervezésénél a hangot is figyelembe veszik.
Szvsz helytálló lehet a " Gamer" ház megnevezés.
Bár mostanában ezzel a jelzővel hódít sok minden.

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

Én egy jó 6 évvel ezelőtt vettem TT gamer házat,látom azóta nem sokat haladt technika 
Én is így gondolom. Azt nem értem minek foglalkozni ezzel a házzal, mikor szinte 1 az 1 -ben másolat. Gratulálunk TT.
Nem hinném, hogy olcsóbb lenne, mint a 300.
gyúrunk vazze
Attól, hogy szerszámos van benne attól gamer?
Csak a gamerek szerelgetik a gépüket? 

Jóféle, bár ha valami értelmes ára lesz érdemes lenne modding alapnak megvenni....
www.r-pc.hu :: Számítástechnika felsőfokon!

Ez max egy érdekes ház ezzel a szélesedő vagy keskenyedő (kinek hogy tetszik) elrendezéssel nyakonöntve a TT szokásos pr dumájával.
Mindíg meg tudnak lepni. Pejoratív értelemben. ![;]](/dl/s/v1.gif)
''Öregember nem gyorsvonat!''

Megmondom én Neked pontosan, mert pont most vettem egy sharkoon rebel 12 value házat, amit be is üzemeltem. Lehet, hogy nem pont gamer ház, de nem is átlagos.
A különbség pedig SEMMI!
Őszintén megmondom nem vagyok hasra esve tőlle. Semmivel sem jobb, mint az előző 10K-s Super Flover sf561bk-s házam. Illetve annyival, hogy elférnek benne a legnagyobb vga-k is, de szellőzést tekintve nincs nagy különbség.
Persze ne egy 3K-s jnc-házzal hasonlítsuk össze, mert ahhoz képest sokkal jobb, de egy átlagos 10-13K-s ház majdnem pont olyan jó.
Én is csak azért vettem, mert kellett sok nagy meghajtó hely.

"a ház tetején található szerszámos fiók."
Egy trabantnál ez ok, de a PC-nél....
23cm es venti...nah ez az egy ami rendbe van ennél a háznál.... 
.::www.megadanceradio.hu::.

1. reklámduma, stfu
2. ha lanparty-s, akkor legyen rajta FÜL. Egyébként nem kifejezetten lanpartyra van.
3. lanparty az játék és móka és kacagás, nem szerelgetés.
4. Illene azt megadniuk, mekkora a maximális szélessége, nem pedig agy random pontnál....
egyébként az antec 900 jobb, ott a teljes eleje 5,25-ös, nem pedig ilyen harmatgyengus.
[ Szerkesztve ]

Viszont általában a lanpartykon történik olyan dolog, ami még sohasem fordult elő. Szóval hidd el, kell azért ott szerelgetni. Nem csak játék móka és kacagás. Murphy...
(#38) ez_meg_emaz válasza superecneB (#27) üzenetére

Levonó.
Biztos én vok a paraszt de ha nem világosítanak fel a boltban ahol elado voltam, hogy az ország másik felén meg a szlovákoknál ez matricát jelent akkor én a mai napig nemtudom mi a ..... az a levono. Pedig nagyon magyarázta a szlovák srác.
Komoly, hogy ezt vhol mo-n is ugy megérti mindenki mint itt győrbe a matricát? Nekem ez annyira fura. De biztos csak azért mert törzsgyökeres győri vagyok soha nem laktam máshol.
A speci meg a nápolyi az más, mert gyerek korom ota tudom hogy mind2 ugyanaz és vki igy vki ugy hivja, de ez a levono
Sry az OFF-ért.
Ja hogy ne csak off legyen: Erre vki?: (#7) ez_meg_emaz
Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

Eddigiekben amivel találkoztam, az xp hülyeség, szétment switch és vírus volt.... egyszer se kellett több egy xp cd-nél... (+esetek 99%-ban egy sima bicska is bőven elég a csavarokhoz, ha valami nooomális háza van az illetőnek, nem kell szerszámostáska)

De az a CPU-hűtő pont a nagy venti alatt lenne...
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

Mitha egy kicsit hasonlítana erre: 

[ Szerkesztve ]
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

Nem arra hasonlít hanem erre:
Antec Nine Hundred

Tényleg ilyen böszme nagy szarokat cipelnek a fiúk 1-1 hétvégi lanpartyra?
Eddig azt hittem a cél egy viszonylag kicsi ház, jó hűtéssel 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Mondom én, hogy másolat íze van ennek a háznak. Persze, nálam a TT régen sem volt kedves. Inkább CM, esetleg chieftec...
Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

Régi Xaserek egyediek voltak, extravagánsak. Ezek már tömegtermékek.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

na ez sem lódította meg a pulzusszámom
mind1, hogy "gémer" cimke van a házra aggatva vagy "hátépécé", csak legyen jófajta!
ez nem az.
talán ami kevés jó benne van, az attól olyan, hogy koppintás 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
de tök mindegy, h hol lenne, ha nem tudnád felrakni a ház oldalát, mert kilóg az oldallap síkjából a bumszli cpu hűtő

De ha 230-as szélességgel számol, akkor ahhoz mérten venne hűtőt. Az passzolna, hacsak nem balfék 
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

jaj ne is mond
haver ilyet vett pár éve.
de nembánta meg.
mondjuk ízlése sincs az igaz...

"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010