Szerintem a srácok átlagoltak demó 3,5 pont a teljes game 8 pont ez összesen 11,5 pont és akkor ezt osszuk el 2-vel és kész is az össz pontszám 5,75! 
Amúgy abba belekötni, hogy a fegyveren nagyon pityeg a radar
, pont az ad hangulatot hogy ott pityeg és alien meg sehool és egyszercsak a nyakadban van 10, na meg a predátorral lopakodni(felháborító) és ráadásul az álcázót is be kell kapcsolni(ház ezt már kritikán aluli), meg a lámpa kis területet világít be, namármost ha bevilágítana mindent akkor mi érteme lenne a sötétnek, meg nem vihet magával egy agregátort egy 10kw-os reflektorral karöltve, a kedves tesztelőknek megsúgom a kis zseblámpák már csak ilyenek, nem kivilágításra vanak, hanem kizárólag arra, hogy a sötétben valamelyest tájékozódni tudjon a delikvens.
Én csak azt szeretném tudni, hogy hogyan lehet így tesztelni, mire számított? kedves kis alienekre akik bekopognak az ajtón, hogy nehogy megilyedjen és hadja magát lelőni, ja persze a predátorral eggyütt jött, hogy ne keljen kersgélni őt sem, hogy vajon hova rejtőzködött, ráadásul nem is a pc-s verzióról van szó hanem kontrolos játékról.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM