Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Pete55555

Pete55555
(senior tag)

Na, erre már tényleg azt mondom, hogy minek :F

Ericsson GA628 - Alcatel One Touch Easy - Motorola V2288 - Siemens C35 - Siemens A50 - Samsung A800 - Motorola E398 - Motorola E550 - Samsung U800 - Samsung Galaxy S

(#2) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Az a videó (számomra) meglepően jól néz ki, azt hittem, sokkal rosszabb minőségű lesz. Kellemesen csalódtam.

(#3) andro_et válasza Pete55555 (#1) üzenetére

andro_et
(tag)

Annak, hogy egy videóhívásnál a partner lásson rendesen, részletesen :)) főleg ha egy nagyképernyőn nézegeti :D

my flickr photostream: http://www.flickr.com/photos/kenezetele

(#4) maki12 válasza Balika911 (#2) üzenetére

maki12
(fanatikus tag)

Szerintem is több mint korrekt a minősége,ahoz képest milyen mini optikája van! :K

Samsung Galaxy S2 [AOKP][12/04]Resurrection Remix ics v1.3[4.0.4]-->"Ha nem értesz hozzá,ne pof@z"

(#5) Pete55555 válasza andro_et (#3) üzenetére

Pete55555
(senior tag)

Arra szerintem 480p felbontás is bőven elég lenne, pláne, hogy 720p-t natívan csak a Note meg a Nexus tud megjeleníteni. Ezen kívül kiváncsi vagyok miylen net kell a 720p videó élő streameléséhez. Persze, fejlődni kell, eljön majd az idő, mikor 720p lesz az alap, de most még, főleg a magyarországi nettel szerintem felesleges.

Ericsson GA628 - Alcatel One Touch Easy - Motorola V2288 - Siemens C35 - Siemens A50 - Samsung A800 - Motorola E398 - Motorola E550 - Samsung U800 - Samsung Galaxy S

(#6) RaveForce

RaveForce
(őstag)

ezzel a valoságban is megvalosithato az amcsi filmekben látható szobányi falon elhelyezett kijelzön megjelenö videotelefonáló alany is jóminőségben :)) ha a hálózat is ugy szeretné..

az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

(#7) ducsidu

ducsidu
(senior tag)

A kamera nagyon jó lett szerintem az új Nexusban :)) A képeket is nagyon gyorsan lövi:[link]

Légy önmagad, más már foglalt

(#8) B Adrian

B Adrian
(újonc)

Elsö gondolat a cikkröl: egoistáknak kötelező!!:-))

(#9) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hm, nem rossz.:P

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#10) debrejo válasza Pete55555 (#5) üzenetére

debrejo
(fanatikus tag)

Még szerencse hogy nem a magyar piac a célpont...
Még mindig butafonok lennének az embereknél és a Nokia lenne az etalon :DD

(#11) .:LoMAX:. válasza maki12 (#4) üzenetére

.:LoMAX:.
(fanatikus tag)

tényleg elég korrekt minőséget mutat az előlapi kamera :)

5.5GB online tárhelyet ingyen (SugarSync): http://goo.gl/Ztdaf || Motorola Defy || TP-Link WR1043ND

(#12) Brutális eb

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vakker ez jobb mint sok másik 8 megás hátlapi 720p. :K

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#13) Danny750

Danny750
(senior tag)

Hány fps-el veheti ,mert nagyon jó a minősége sztem :K

>>ArSeNaL<>XpEriA MiNi<>AlFa&HoNdA&SeAt<>InTeR<<

(#14) DemonDani válasza Pete55555 (#5) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

elég igénytelen vagy ezek szerint :U

sosem értetem, hogy az ilyen jellegű fejlődés miért rossz valaki számára, hogy lehet egyáltalán rossz...

asd fgh jkl éáű

(#15) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Jönne már az ICS inkább :P .

Walter White is Bad*ss!!

(#16) csaabz

csaabz
(senior tag)

Valami oknál fogva, ennek a telefonnak nem tetszik a külseje...

World of Tanks - Forza 4

(#17) DeathAdder

DeathAdder
(senior tag)

Azért jól felkéne gyűrni az alsót ha a "SGSIII" jövőre minden eddigi okostelefont maga mögé akar utasítani és árban is ott lenni, hogy megkapja zsinórban harmadszor a Különösen Ajánlott plecsnit ;]

Valami Tegra3 erősségű cpu ,2GB ddr3 ,meg valami utős grafikus processzor. Előlapi kamerának 5mxpixel, HD felbontásó kevésbé túlszaturált SAMOLED Ultra 4.65 inchen, minimum 2000es akksival és kivételesen nem plasztikából hanem kevlárból készült borítás ;] Bár utóbbira semmi esély mert egy ilyen néptelefonnál aligha hiszem hogy költséges anyagokat használnak :(((

[ Szerkesztve ]

The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

(#18) RexpecT válasza DeathAdder (#17) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Minden csak nem néptelefon :K .

Walter White is Bad*ss!!

(#19) ricsi0307

ricsi0307
(kvázi-tag)

Dúrva.Már csak az a kérdés, hogy ha ilyen minőséget tudnak kipréselni abból a kis szarból akkor a hátlapi mért nem fejlődik?

[ Szerkesztve ]

Nexus S

(#20) daniel909 válasza RexpecT (#18) üzenetére

daniel909
(senior tag)

még lehet az. nyáron 60K volt a nexus s, elég sok embernek lett az.
szeretném ha jövő nyáron ez is 60K lenne :) (ok, felébredtem)
Ricsi: Viccen kívül: Azért hogy jövőre újat akarj venni :))

[ Szerkesztve ]

asdaniel.blogspot.com *PopKoRn*

(#21) Pete55555 válasza DemonDani (#14) üzenetére

Pete55555
(senior tag)

Nem vagyok igénytelen, de hova kell neked mondjuk egy 800*480-as kijelzőre 720p-s kép ? Mert jelenleg még ez van elterjedve, és az elkövetkező 1 évben is, max a felsőkategóriában fog többé-kevésbé elterjedni a 720p kijelző.

(#17) DeathAdder SGS csak ajánlott...

[ Szerkesztve ]

(#22) llaszlo válasza Pete55555 (#21) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nyalván nem telefonon jön ki a különbség hanem ha megnézed egy gépen.

2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

(#23) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem értem mi ebben a nagy szó, vagy a hírérték: a sensationöm előlapi kamerája is képes 720p-ben videót felvenni, és akkor mi van?

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#24) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Komoly. Még mindig azt mondom, hogy de jó lenne. Tudatában annak, hogy amibe ez fog kerülni annyit az életben nem fogok adni telóért... :)

Kíváncsi lennék élőben egy videóchatre amúgy. Nem videón, hanem úgy, hogy az én kezemben van a teló és én chatelek. Na az lenne igazán érdekes...

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#25) fornettisuti

fornettisuti
(tag)

Nagy királyság!
Éppenséggel csak telefonálni nem lehet vele! :DDD
[link]

Alcatel OneTouch 918D; Acer Aspire 5742Z; BF3: black_Umbrella; BF:BC2: withu0q6

(#26) ducsidu válasza fornettisuti (#25) üzenetére

ducsidu
(senior tag)

Ciki ;]

Légy önmagad, más már foglalt

(#27) csaabz válasza fornettisuti (#25) üzenetére

csaabz
(senior tag)

Aprosag...
:))

World of Tanks - Forza 4

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.