Galaxy R-ről is szeretnék hallani, vagy olvasni. Ha kell fel is ajánlom az enyémet 
www.yourmindtattoo.hu / Mert kell Neked!!!/ no meg Wave3.
Galaxy R-ről is szeretnék hallani, vagy olvasni. Ha kell fel is ajánlom az enyémet 
www.yourmindtattoo.hu / Mert kell Neked!!!/ no meg Wave3.

Ha már benchmark, akkor a MANDRO is lehetne
Igaz, egy ideje már nincs fennt market-en és csak különféle forrásokból lehet pótolni, de ezektől eltekintve 1 és több magos SOC-k esetében különféle eredményt mutat, tehát kezeli a többmagos készülékeket.
Papírforma. 
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

érdekes hogy a több mint 2x annyi pixellel dolgozó nexus hardvere mennyivel vagy lemaradva az s2-től
[ Szerkesztve ]
Aki felvesz Diablo partnerlistára, írja oda hogy PH-ról, máskülönben nem igazolom vissza!

Ez így reprezentatív teszt? 
"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

meglepödtem a hd samoled-del rendelkezö note erején a többiekhez képest
de azt mondom h azonos android verzión lenne értelme ezeknek a teszteknek, ergo mindegyik ics-vel
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

na mi van hol a jgy ics elony keg a tw hátrány...erdekes teszt.....kéne egy note nekem az biztos
samsung galaxy tab 10.1,galaxy note a nagy úr! xbox 360 , iphone 3g 8gb

Szerintem a touchwiz launchere miatt érződnek kevésbé folyamatosnak a jobb hardver ellenére.
G-Nex&Nexus S

város a második forduló a frissítések után 
5.5GB online tárhelyet ingyen (SugarSync): http://goo.gl/Ztdaf || Motorola Defy || TP-Link WR1043ND

A Note a Touchwizzel a legjobban elfogadható, minden más launcherrel borzalmasan lagol.
Sajnos a mai launcherek nincsenek erre a felbontásra felkészítve.

"ugyanis a Google által karban tartott operációs" karbantartott az egy szó....bocs. 
...I am just a man...not superhuman...not everman...

ilyeneket en is eltesztelgetnek 
[ Szerkesztve ]
SGS "Smúsz lájk Jagger" receptem: gyári JW5, Semaphore 2.74 : 1200mhz overclock, gov smartassv2, simple I/O, low mem killer: 32mb, SD Card Read ahead 256-64kB, Ext+Journaling OFF(Tonyk írása 1.hsz), launcher pro+M22-3D ikon pakk xD

A Galaxy Note azért tényleg gyors 
remélem, hogy hamar lesz az az idő, amikor ICS-vel futnak majd. És ha a Galaxy S2, meg a Note már ennyivel gyorsabb gingerbread-del, akkor mennyivel lesznek gyorsabbak ICS-vel?
jegyezd meg jól, míg a föld kerek: mindig lesznek ANDROIDOK
(#15) molnarpeter válasza hallerlaller (#9) üzenetére
Szerintem a GPU renderelés miatt is 
mp
Bontatlan Dragon Age 2 Xbox 360-ra 3500 Ft - http://goo.gl/jWYrq

Erdekes nekem az Antutu 6200 pontot szokott adni...!
Miert ilyen alacsonyak a pontok? Pl. a quadrant? Mert ezek a programok 2.3-nal szaguldanak..a 4.0 egyszeruen nem tud veluk mit kezdeni! Quadrant eredmeny olyan 1600 korul szokott lenni..
Samsung Wave II->LG Optimus Black->HTC One X poWa

No, lefutattam ketszer egymas utan...elosszor 6408-at,utana 6280-at kaptam!
[ Szerkesztve ]

Egyetértek 
The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone
(#19) hallerlaller válasza molnarpeter (#15) üzenetére

mert az a miénken is milyen sokat dobott 
G-Nex&Nexus S

Az én értékeim kicsivel azért eltérnek.
Gyári órajelen, és tuningolva ezen eredményeket kaptam a Note-on.
Lehet a CustomROM és Kernelnek tudható be ez a különbség? 
Lassabb a GPU gyorsítással, mint anélkül... 

Szvsz a GNexus elég gyors, a számok bűvöletében élők meg veszik azt amely éppen a legepenisebb pontszámot hozza.
"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

Annak tudhato be, egyertelmu. Meg az 1.6-os orajelnek is!

Cikkben is le van irva, hogy a Nexus volt a leggyorsabb!

1.7 en egyer átment egyszer meg kifagyott 

Ez stimt, és én is így gondolom, de hát látom, hogy még sem elég gyors egyeseknek , mert a xyz bencsmárkban a másik kettő a király. 

mostani romnál amit használok 1300-at dob a quadrant és folyamatosabbnak tűnik mint mikor 5600 volt.. 
G-Nex&Nexus S
Miért, mi van most fent? (Amúgy nekem a stock 4.0.3 sebessége már bőven elég, nem lobog tőle a hajam, mint a Slukkica-féle Pure MIUI-nál 1,5 GHz-en, de így is elég.
)
(#29) DeathAdder válasza hallerlaller (#27) üzenetére

Quadrandt össze vissza mutat 
Főleg ha Samsung eszközön teszteled.
Futtasd le kétszer egymás után és meglátod.
Nekem, volt hogy 1000 pont differencia is volt két egymás utáni mérés után 

Mondjuk a Quadrant még az átlag benchmarknál is kevésbé mérvadóbb. 
(#31) hallerlaller válasza DeathAdder (#29) üzenetére

egymás után 4x kell futtatni és általában a 3-ik eredmény a legmagasabb, ritkább esetben a 4ik, a legmagasabb érték elérése érdekében egy restart sem árt 
(#28) kolosanyi
az adataimnál lévő van most fenn.
[ Szerkesztve ]
G-Nex&Nexus S

Hogy jött ki a Nexus 47,022 MFLOPS-os értéke? A tesztben 77,019 MFLOPS jött ki, az Archos 101 G9 (OMAP4460) tesztben is 70 feletti érték szerepel. A 98 %-os különbség az Exynoshoz lépest elég meredek lenne.

Na ez érdekelne engem is, mert máshol is láttam már ezt a jelenséget. Közben pl. itt az oldalon mért Lg Prada omap 4430-al 1ghz-en is 70,249 MF / 2,40 s multi eredményt nyom 

Talán ezek lehetnek:
-háttérben futó programok (ez nem lehet több, mint a processzoridő 10%-a),
-Dalvik VM szemétgyűjtögető takarít,
-teszt közben letöltődő és futó reklámok.
Többször kell futtatni, a legjobb érték a nyerő.

Szűz sallangmentes androidon nagyon nem futkos felesleges dolog a háttérben.
A Nexus eredményeihez képest a gingeres omap4 készülékek annyira jól teljesítenek szintetikus tesztekben, hogy másra már nem tudok gondolni, mint a programok felkészületlenségét az ics-el szemben.
Ez kell, hogy legyen az ok, mert mindeközben minden teszt és hands-on arról számol be mennyivel "smooth"-abb a kezelőfelület és vígan futtat bármit beleértve komolyabb játékokat.

Arra gondolok, hogy ha egymás után többször futtatjuk a Linpack tesztet, akkor teljesen eltérő eredményt kapunk. Pl. itt a GN-re 75.5, 33.72, 38.082 MF értékeket ad. Az első elfogadható, a második futtatás közben épp egy reklámot tölt le, ami magyarázza a 33-as értéket, a harmadikat nem tudom. Ez a 70+ érték a normális. Ehhez közeli értékek jönnek ki Archos 101 G9 HC és LG Prada 3.0 GB alatt is. Szóval nem az ICS miatt van. Ha majd jön a többi telefonra az ICS, akkor össze lehet hasonlítani a GB eredményekkel.

"Ez kell, hogy legyen az ok, mert mindeközben minden teszt és hands-on arról számol be mennyivel "smooth"-abb a kezelőfelület"
Ez nem jelent semmit, az ICS-ben végre már a GPU dolgozik az UI mozgatásán, szóval lehet attól teljesen "smooth", hogy egyébként a CPU igényesebb dolgok kevésbé vannak jól optimalizálva még.

naigen, nekem is pár percembe került az ics-t szaggatásra birnom, és még csak appok tömkelegét se kellett hozzá elinditanom(annál is inkább mert egy full szűz tiszta gyári rendszerröl beszélünk) 
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog