Csöppet akadnak az animációk a masinán, de melyik androidos készüléken nem? 
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985
(#1) xeon.Szabi

Csöppet akadnak az animációk a masinán, de melyik androidos készüléken nem? 
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985
(#3) zsirfecske válasza xeon.Szabi (#1) üzenetére
basszus honeycomb tényleg ennyire akad? ezt eddig csak kommentekből láttam, de most azt hiszem megláttam miről beszélnek sokan.
Ne rugózzunk már az akadáson.
Akad, na és ha akad.
Ha valakinek amiatt lesz teljes az élete, hogy a menü akadás mentesen gördüljön akkor vegyen alma logós gépet.
Tessék már felfogni, hogy az Android, mint platform nyitott, millió egy hardver konfigurációval.
Egyszerűen nem lehet széné optimalizálni ellentétben az almás gépekkel ahol nem valami változatos a hardver.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Az a kis akadás még hagyján, de afelett még mindig elsiklik midenki, hogy a hangminőség, amit rögzítenek az Androidos gépek (kivétel a pár Voodoo Control kompatibilis, lassan elavuló eszköz). Mondom ezt megrögzött Androidosként.
En netezesre, jatekra, film nezesre hasznalom a tabletem, nem film, hang, kep felvetelre.
Arra ott vannak a celgepek.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Remélem tesztek hozzá összehasonlításképpen egy tab-ot (7.0). 
Az jó lenne. 
[ Szerkesztve ]
Egy sebet be lehet kötözni, egy törött csontot sínbe lehet rakni, de ha nem törődnek az emberrel, azt nem lehet utólag helyre hozni. Laurell Kaye Hamilton

Elvileg pont a sokoldalúsága a nagy előnye ezeknek és ha bizonyos típusoknál, oprendszereknél megoldott a dolog, akkor szerintem igenis súlyos hiányosság. Az a lényeg, hogy nem akarok erre külön céleszközt venni, amikor nem sokon múlna, hogy egy ilyen géppel is lehessen normális felvételt csinálni.

Bakker, eljutottunk odáig, hogy az optimalizálás szó már negatív tartalommal bír?