Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) fffeco

fffeco
(kvázi-tag)

ez nagyon bejön :) ilyen lesz a wp8-ban is DataSmart néven

A felhasználói felületnek gyorsnak és válaszképesnek kell lennie, de ugyanakkor pehelykönnyed működést és érzést kell biztosítania. A bonyolult felületek, a nehézkes megjelenés a komplexitáshoz és a zsúfoltság érzéséhez járulhatnak hozzá.

(#2) Apika

Apika
(PH! addikt)

Ez egy hasznos szolgáltatás...

[ Szerkesztve ]

(#3) csabibmx

csabibmx
(tag)

Jó kis írás lett.Bár már van ilyenem de eddig nem merültem el a benne rejlő lehetőségekben,funkciókban.Most viszont felkeltette az érdeklődésemet.
Köszi :R

Ne fogadj el idegentől édességet!

(#4) csabibmx

csabibmx
(tag)

Jó kis írás lett.Bár már van ilyenem de eddig nem merültem el a benne rejlő lehetőségekben,funkciókban.Most viszont felkeltette az érdeklődésemet.
Köszi :R

Bocs duplára sikerült. :W

[ Szerkesztve ]

Ne fogadj el idegentől édességet!

(#5) Boky

Boky
(újonc)

Hú még annó beállitgattam rajta mindent, de a 3g watchdog prot használtam. Ez után az emlékeztetō után viszont lehet azt törlöm h ne foglalja a memóriát. Meg összehasonlitom a 2 statisztikáit.

HTC Desire (CM-9-ICS-DTP-V1.2-DSWS-A2SD+ ICS 4.0.3)

(#6) a_n_d_r_e_w

a_n_d_r_e_w
(senior tag)

Rendkívül hasznos szolgáltatás, csak kíváncsi leszek mikor jut a windows sorsára azzal, hogy egyre több mindent integrál a rendszerbe, és a kicsik elkezdenek feljelentéseket küldözgetni az EUnak...

Sight. Sound. Speed.

(#7) Boky

Boky
(újonc)

Érdekes, a 3Gs adataim: 3G Watchdog Pro: mai nap 74MB, a hónapban 244. Ez a beépitett izé: ma 7MB, februárban 65... Na most fogalmam nincs mi van, ha tippelnem kéne azt mondanám kb 20 megát használtam ma....

HTC Desire (CM-9-ICS-DTP-V1.2-DSWS-A2SD+ ICS 4.0.3)

(#8) BR4D

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

végre valami értelmes újítás...

(#9) pingwin011

pingwin011
(tag)

Alapnak kéne lennie a kezdetektől fogva, mint a hogy a hívásidő, esetleg sms számláló is. Tudom, van rá alternatíva, használok is ilyen progrot, de azért mégis... És ha már az alpoknál tartunk... Nem internet alapú videóhívás funkció miért nincs androidéknál? Nem használnám sokaz, mert itthon piszok drága, de jól jönne párszor, és nem mindenkinek van okostelefonja mobilnettel, de mondjuk egy e66 azért akad a zsebben.

Eladó készülékek: HTC Trophy (ÚJ), Nokia N900, BlackBerry Bold 9700. Lumia 800 ( Új, telenoros )Érdeklődni privátban.

(#10) kari92

kari92
(újonc)

Sziasztok ! Lenne egy nagyon fontos kérdésem ! Az lenne,hogy Samsung Galaxy Tab 10.1 tableten lehet nézni online filmeket ?? Nem youtube-ra gondolok,hanem böngészőbe flash playerrel ! Nagyon fontos lenne ! Köszönöm

(#11) kari92

kari92
(újonc)

Sziasztok ! Lenne egy nagyon fontos kérdésem ! Az lenne,hogy Samsung Galaxy Tab 10.1 tableten lehet nézni online filmeket ?? Nem youtube-ra gondolok,hanem böngészőbe flash playerrel ! Nagyon fontos lenne ! Köszönöm

(#12) ibenny válasza kari92 (#10) üzenetére

ibenny
(fanatikus tag)

Persze, hogy lehet.

(#13) kari92 válasza ibenny (#12) üzenetére

kari92
(újonc)

Köszönöm ! :)

(#14) LonGleY válasza kari92 (#11) üzenetére

LonGleY
(senior tag)

Mi a f.ért írod be ezt mindenhova a megfelelő fórum helyett? Az újoncnak nem kell a retardálttal egyenlőnek lennie..

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.