Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) feliks

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak nekem tűnt fel, hogy 0:40-nél a mikrofonfrizurás tagnál egy Galaxy S3-as telefon van, és nem Note? :Y

[ Szerkesztve ]

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#2) snapdragon

snapdragon
(újonc)

Na, megkapták az iHipsterek a magukét :DDD

mod:
az nem sgs3 szerintem ,hanem galaxy nexus.

[ Szerkesztve ]

Postán nem cserélek!utánvétes posta nincs,ha valaki akar valamit akkor személyesen megkeres,vagy előreutal,köszönhető az utóbbi időbe sok-sok embernek,akinek nincs jobb dolga mint másnak az idejét és pénzét pazarolni...

(#3) feliks válasza snapdragon (#2) üzenetére

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

Nézd meg újra. Még a felirat is azonos, mint ezen:[link]
Tévedtem. Teljesen ugyanaz, mint amit fent linkeltem, de S2 van ráírva. :F

[ Szerkesztve ]

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#4) snapdragon válasza feliks (#3) üzenetére

snapdragon
(újonc)

lehet,hogy valami amerikai változatos s2 :)

Postán nem cserélek!utánvétes posta nincs,ha valaki akar valamit akkor személyesen megkeres,vagy előreutal,köszönhető az utóbbi időbe sok-sok embernek,akinek nincs jobb dolga mint másnak az idejét és pénzét pazarolni...

(#5) knyitogato

knyitogato
(senior tag)

Király reklám :)

SGS2 4.0.3 T-Mobile

(#6) Dsert válasza feliks (#1) üzenetére

Dsert
(kvázi-tag)

Nekem is feltűnt de én is Nexus-nak néztem. De ha jobban megnézzük a nexusnak nem úgy néz ki a teteje. Szerintem.

(#7) feliks válasza snapdragon (#4) üzenetére

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet.. Én csak a honi készülékeket ismerem fel, meg ami majd itthon is kapható lesz.. :)
Mindenesetre érdekes h mennyire hajaz az s3-sa kép hátlapjára...

(#8) Apika

Apika
(PH! addikt)

Szerintem túl hosszúra sikeredett ez a videó. Fél percben is el lehetett volna mondani a lényeget. Olcsóbb, és figyelemfelkeltőbb lett volna...

(#9) expander

expander
(fanatikus tag)

a legdragabb reklam került összesen 3,5millio dollarba. ez pedig a vw beatle 30mp-es reklamja volt. tehat ez hiaba masfel perc, köze sincs a 10milliohoz :)

arc S

(#10) fityesz9 válasza expander (#9) üzenetére

fityesz9
(újonc)

Ha jól tudom a reklámidőről írtak, tehát fél percnyi reklám 3,5 millió, így másfél perc ennek a 3szorosa, ez nem a reklám elkészítésének a díja. Csodálkozom, h a samsung másfél percet erre szánt, tényleg szép summa, aki már egy percet várásol az komolyan gondolja magát. Bár nem tudom, h ott is így fogynak-e, mint az Euban, vagy Amerika más tészta.

"itthoni hálózatom ugyanis MAC-szűréssel van védve" és akkor ne is beszéljünk megint részrehajlásról! by OmenHU

(#11) expander válasza fityesz9 (#10) üzenetére

expander
(fanatikus tag)

leirom megegyszer. a vw reklamja (amibe persze beleszamit a reklam hosszusaga, es az idöpont is, hogy a felidöben mikor adtak le) került a legtöbbe, es ez volt a 3,5millio. valoszinuleg a samsung olyan idösavban adta le, ami joval olcsobb volt, es 3x annyi idöert is kevesebbet kellett fizetniük.

arc S

(#12) bok92

bok92
(őstag)

Nem rossz, csak a vége már kicsit sok volt... :D

Miui 2.5.25 Om nom nom...

(#13) gaborbp

gaborbp
(kvázi-tag)

még mindig szerelmes vagyok ebbe a Note-ba csak még várok vele hogy menjen lejjebb az ára :O ;]

(#14) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Idióta egy reklám lett, de hát így lehet megnyerni a tömegeket, jó nagy hyppal. :U

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#15) PoLizei

PoLizei
(tag)

Talán arrafelé működik az ilyen "és kezdődjék a tánc!" jellegű reklám :U :DDD

P*L****

(#16) Pistakiss válasza expander (#11) üzenetére

Pistakiss
(senior tag)

Háát!
Szerintem a reklám hosszát nem a reklámozó szabja meg egy sportmérkőzésen, hanem a TV társaságok és ezt az időt ki kellet tölteni.

"Háát-al nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.