Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) tupacamaru

tupacamaru
(PH! addikt)

Ha a cím a Forrest Gump elhíresült mondására utal akkor szerintem két r. :K

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#2) bwoay

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akkor ez olyasmi, mint a SanDisk Sansa Clip +, csak kapacitásban utóbbinak a fele, üzemidőben a negyede, nem bővíthető, nem használható másik füldugóval, nincs kijelzője, nincs benne rádió, valamint olyan 20 USD-vel drágább is. Pazar cucc!

[ Szerkesztve ]

[ Szeretkezve ]

(#3) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

ez a csaj vmi thai-hungary félvér feeling :DDD

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#4) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez valami igazán pocsékság. :o

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#5) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tuti cucc, még a végén kedvet kapok a futáshoz... ;)

(#6) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ettől nem pörög fel a sport világa - 2 lépés után tuti ki is esik :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#7) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Az elgondolás maga nem rossz, a kivitelezés viszont pocsék. Szerintem ugyanis futás közben nagyon zavaró lehet ez a féloldalas megoldás, a Sony sokkal jobban megoldotta az NWZ-W202-vel!

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#8) Horbal

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Mitől is marad ez a fülben?

Hacsak nem a higiénia mellőzése miatt, de erre nem nagyon merek gondolni...

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#9) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez borzalom, sokkal inkább egy Sansa Clip a zsebbe, és kész.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#10) ADAM1337 válasza Horbal (#8) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

:DDD

cars1dA

(#11) Móci válasza sNORh (#3) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meg szerintem kapott is valami tudatmódosító szert a fotózás előtt, azért vigyorog a semmibe. :D
Amúgy én sem értem, hogy ez most miért jó, meg miért marad bent.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#12) BloodRay válasza bwoay (#2) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Pontosan ezt akartam írni én is. :D :R

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#13) ]Phobos[ válasza bwoay (#2) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Amit te linkeltél az egy normális kisméretű cucc, ez meg az egyik fülesbe van beépítve( pusztán képek alapján ). Olcsóbban még jó is lenne, csak épp, mint a többiek is írták, kételkedem, hogy a helyén maradna. Max pillanatragasztóval vagy százasszöggel. Pedig az elgondolás jó. Akkor már lehetne sima infrás 1-2 GB-os füldugó, mint amit alvásnál nyom az ember a fülébe. :) Kezelni szar lenne, de még úszhatnál is vele :DDD

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#14) PierNight

PierNight
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nem lenne rossz, ha nem esne ki meg pl csinálhaták volna úgy,hogy az egyik felébe az aksi a másikba minden más és akkor egyforma méretü és sulyra is könyebb lenne mind a két felén...meg a dizájnon változtathatnának...:S

Vitatkozni az Interneten olyan, mint indulni a Paralimpián: hiába nyersz, mégis mindenki tudja, hogy retardált vagy!

(#15) ponti_ak

ponti_ak
(PH! addikt)

négy órányi töltés után pontosan ugyanennyi ideig működőképes
WTF? Lendkerék hajtja, vagy mia... ? :F

Egy biztos: én be nem tennék egy ilyen csótányt a fülembe.. (pedig nem vagyok finnyás az ilyesmire..).

(#16) bwoay válasza ^Clown (#9) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

zsebbe futásnál a hosszabb, elakadó vezeték miatt nem annyira kóser, de ugye a clip akár pólónyakra is csíptethető, és egy jó minőségű, rövid kábeles füldugóval kiváló szet sporthoz.

]Phobos[:
én ezzel tisztában vagyok, BT fülesből is létezik ilyen megoldás, de ott ugye nem kritérium, hogy aktív mozgás közben se essen ki. Mondjuk azt még ki is nézem ebből, hogy megmarad a helyén, de maga a koncepció, hogy a lejátszó és a füldugó ilyen formában van egybeépítve... Amit én linkeltem, az az ésszerű, használható alternatíva :D
Mellesleg az egy teljes értékű lejátszó, ami még olcsóbb is. Ha már infra is felmerült: ott a SonyEricsson IS800, az (az üzemidőt leszámítva) egy teljesen jó irány, más kérdés, hogy a hangminősége jóval alatta marad az elvárásaimnak.

[ Szerkesztve ]

[ Szeretkezve ]

(#17) DesertDog

DesertDog
(tag)

Ha valaki használt már ilyen bedugós fajta fülest, akkor tudja, hogy az csak az egyik probléma forrás, hogy esetleg kiesik, de még dübörög is minden lépésnél (séta közben is). Milyen lehet futás közben? Szerintem dobhártyaszaggató.

(#18) Móci válasza ponti_ak (#15) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fülzsírból nyeri az áramot. ;)

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#19) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Biztos hogy pillekönnyű, de egy fülhallgatón nagyon szarul hangzik a hang... legalábbis sztem

(#20) t|-|om!

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Sony NWZ 202

Tanúsítom, hogy 3 perc töltés után 3 órát képes lejátszani, 2 GB tárhely és összesen 12 óra lejátszásra képes.

Ja és futás közben sem esik ki a fülből, 3 méretre való füldugó valamint az esőt is bírja.

Miről beszélünk?

Mod: Ja és a Walkman hangzást meg sem kell említenem. Sőőőt, ez még a több könyvtár esetét is képes kezelni, van Zappin és... ja kijelző az nincs, viszont csak 35 gramm. De csak tudja már az ember, hogy mit hallgat. :D

[ Szerkesztve ]

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#21) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

elég kiforratlan

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#22) kovsol válasza ^Clown (#9) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

még csak zsebbe se kell mert én pl edzés közben a pólóm nyakára vagy ujjára szoktam csíptetni a jól bevált kis Clip -t vagy egy karpántra is rá lehet esetleg, bár azt külön kell beszerezni

[ Szerkesztve ]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#23) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem nem tetszik a nő :DDD

(#24) marcus.fenix

marcus.fenix
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Pillanatragsztót is adnak hozzá hogy a fülben maradjon?
Ha ezt futáshoz, vagy akár csak göröngyösebb úton történő biciklizéshaz ajánljáka akkor az kemény FAIL.
Bár a sakk is sport, ahhoz jó lehet. :DDD

Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...

(#25) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És milyen férfias keze van... ;]

ON: arra mondjuk én is kíváncsi lennék, hogyan marad bent az ember fülébe. Vagy spirális a vége és fel kell nyomni a hallójárat kezdetéig?

(#26) bwoay

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

úgy marad a fülben, hogy könnyű, a szilikon dugó meg erősen tart, ha megvan az ember fülébe való méret.

[ Szeretkezve ]

(#27) zbory

zbory
(kvázi-tag)

ez irtó gyenge. szerintem futásra egyértelműen a stereo bluetoothos füles a legjobb.
ipod touch + nike+ + stereo bluetooth rulz :)
és mivel a többsége kéken villog, még mentőatósat is lehet játszani :D

[ Szerkesztve ]

If all the economists were laid end to end, they would not reach a conclusion. George Bernard Shaw

(#28) Yaye válasza total90 (#23) üzenetére

Yaye
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem direkt mutatós. :) Az orra ugyan kicsit római, de nagyon simán elviselném. Akinek ez nem O.K., annak nincs is szeme :D : [link]

@többiek:
Hogy valamit azért a lejátszóhoz is szóljak :DDD :
Miért nem esik ki? Hát azért, mert az egész hóbelevanc 8 (nyolc) gramm!
A Sony említett, hasonló bedugós megoldása (amire senki nem panaszkodott, hogy kiesne) 35 gramm. Ennek tudatában nem kéne az üzemidőbeli különbségeket fölhánytorgatni :U
Ami meg a Sony vízállóságát illeti, idézem a sony.hu -ról a termékspecifikációt:
"Vízálló: NEM (A lejátszó nem víz- vagy fröccsenésálló. Védje a lejátszót a nedvességtől)"

(#29) Laci.M

Laci.M
(fanatikus tag)

Hát igen a cím az csodálatos! :)
Hogy nem esik ez ki a fülből? Én sony agybadugós headsetet használok, de még csak sétálni se tudok vele mert kiesik :(( Lehet gyári hibás a fülem :)

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

(#30) t|-|om! válasza Yaye (#28) üzenetére

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

nem azt mondtam h uszni lehet benne, de mondjuk ha nincs nalad ernyo es elered az eso akkor nem kell fosni. a sulyhoz egyebkent meg csak annyi a hozzafuzni valom, hogy a 27 gramm tobletsulyert (amit a fuleden ugyse veszel eszre imho) 2x ennyi lejatszasi idot kapsz ugyanezen az aron. en 19ert vettem a sonymat.

[ Szerkesztve ]

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#31) DigitXT válasza fpeter07 (#19) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Az eszköz – éppúgy, mint elődje – mindössze két kis részből áll.
Egy fülhallgatóval egybeépített lejátszóból és egy másik fülhallgatóból.

Ott van a képen is, amikor ráköti a kanócot. Vagy ez ilyen rendőrvicc?:DDD
Szerk: vagy úgy általában egy fülhallgatóról beszélsz, nem 1 darabról?

[ Szerkesztve ]

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#32) BloodRay válasza Laci.M (#29) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Szerintem nem lehet, hanem biztos. ;] :P

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#33) edward2

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem ha már futás nekem elsőként egy OakleyMP3 szemüveg ugrana be mint legjobb megoldás.

(#34) Shim válasza edward2 (#33) üzenetére

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

Ez $87 és 4GB, a szemüveg meg $400 és 2GB.

Amúgy ez a Thanko megoldás elég csúnya, az előző verzió jobban bejött.

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#35) Yaye válasza t|-|om! (#30) üzenetére

Yaye
(őstag)
LOGOUT blog

Félreértés ne essék: nem sokallom a Sony tömegét, a különbséget csupán a kiesés miatt aggódók, és az üzemidőt keveslők aggályai okán említettem, mert ezt a bizonyos 8 grammot -ami szerintem elég durván pillekönnyű, és sok mindent megmagyaráz- a cikkben egyáltalán nem említette a szerző.. Valamit valamiért: nyilván mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya, szerintem egyik sem rossz megoldás!

OFF: Ha a Sonyt a gyártója szerint kifejezetten óvni kell a nedvességtől, akkor én azért nem szívesen áztatnám meg egy közepes záporban :) Lehet hogy a tiéd túlélte, de nem életbiztosítás.

(#36) bwoay válasza edward2 (#33) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

főleg éjjel jó napszemüvegben kocogni. meg amúgy sem értettem soha a koncepciót: ha zenét akarok hallgatni, akkor vegyem fel a szemüveget? kb olyan, mintha a kabátom ujjába lenne építve a karórám.

[ Szerkesztve ]

[ Szeretkezve ]

(#37) edward2 válasza bwoay (#36) üzenetére

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

Koncepcio az hogy szabadban napsütéses időszakban szemüveg rajtad van 24/7. Aztán ha van kedved akkor zenét is hallgatsz. Így nem kell külön mp3 kütyüt is magaddal cipelned.

Előtte írták igen ez 87$ az meg 200$ de ez egy fülbedughato kiskocka. Az meg egy szemüveg is.

(#38) bwoay válasza edward2 (#37) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

csak az a koncepció azt feltételezi, hogy amikor leveszed a napszemüveget, akkor már zenét sem akarsz hallgatni. a kettő között meg gyakorlatilag semmi összefüggés nincs, legalábbis én még nem tapasztaltam ilyet.

[ Szeretkezve ]

(#39) cskamacska válasza bwoay (#38) üzenetére

cskamacska
(őstag)
LOGOUT blog

Meg gondolom olyat sem, hogy valakire éjjel-nappal rá legyen gyógyulva a napszemüvege. Télen is, éjszaka főleg. ;] Na ők a 100 ezres szemüveg célcsoportja. Meg persze azok, akik egyébként egy 90000-es darabot vettek volna MP3 lejátszó nélkül, de hájtek kütyüvel menőbbek.
Téged még tényleg nem támadtak be suhogós kopaszok "ne ugrájjá mer még összetöröd azt többert ér a cuccom az életednél" szöveggel? :DDD

[ Szerkesztve ]

"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.