Nem tetszik egyik sem.. 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Nem tetszik egyik sem.. 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Ez a Colossus egy giccsparádé, viszont a Survivor tetszik.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
rendesen randa mindkettő
Elfogott a hányinger. Ezek eszméletlen gusztustalanok.

+1 
Ritka randa a colossus.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

fogalmazzunk úgy,hogy egyedien érdekes arculatú házak 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
+1
Survivor-t kisebbnek hittem mint miditorony. Pedig jó alap lett volna a tervemhez
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
(#8) Mr.Csizmás
elsőre 
másodikra: 
harmadikra: 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Ez a Colossus egy okadek, A Survivor hangszigetelese meg sokat er egy total femhalo oldallap eseten... 
[ Szerkesztve ]
alba gu brath
Csak nekem tetszik a Colossus?
Feketében meg határozottan pofás lehet, kéne. A kis trükkjei is tetszenek.
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photograpy company
Azért a belsőről is láthatnánk valami információt.
http://kefetemap.deviantart.com/

+1 
Mondjuk fekában tényleg nem lehet olyan rút.Esetleg az oldaláról lehagyhatnák a neonparádét.Viszont van innováció.Meg számzár.... 
Sami Koivikko - Sapphire
Feketében nekem is jobban tetszene. A fények meg a videó alapján kikapcsolhatóak. 
Amúgy ez a kopogós műanyag baromi igénytelen szerintem, Stackerem fém háza után egy ilyen műanyag elég gagyi hatást kelt.

Nem begyere egyi ksem :<
"Finally i'll be able to play a Crysis game without making my PC match the specs of the machine where God runs creation.exe on"

Nem akarok rosszindulatú lenni, de valaki szóljon majd, ha jövőre is meglesz a cég. 
[ Szerkesztve ]
Na ja.A coooler master tud házat gyártani.Nekem is itt figyel egy cosmos-s.
Sami Koivikko - Sapphire

Nembejövős egyiksem. -1p 
Azt hiszem, az tenne nekik jót ha utána kötném őket az autómnak azt gó!!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Kicsit perverz vagyok, vagy inkább szadista.
[ Szerkesztve ]
Egész kábelelvezető rendszert terveztek a gép elejére, mert annyi eszük nem volt, hogy a ház oldalára rakják a jack csatlakozókat.. 
Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

Nekem is tetszik, sőt nekem így fehérbe! 

Ezen házak egyike sem az én világom, tehát nem adnék ki értük pénzt. Persze lehet hogy másoknak meg pont az ilyenek tetszenek. 
Tomcat

Colossusról a Dead Space játék jutott eszembe! 
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred!
A megvilágítás tök jó így körbe, de más nem is tetszik rajta. Nem látok benne semmi praktikusat, egyikben sem 
C:\Privátot előbb észreveszem!...
A Survivor talán kellene... De a többi... A kivált fiúk vihettek volna magukkal egy designert is amúgy. Igen, tényleg jó kis megosztó házak. Nekem nem jön be. Számzár. Hát na. 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

bucsus
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
Hát egyik sem valami szívmelengető.. Nagyon elborult mostmár a design minden téren, és már azért imádkozunk, hogy néhány normális jelenjen meg.
A fény az tetszik rajta, de azért még az is nagyon csicsás. Nem semmi, hogy el lehet cseszni egy házikót.
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

Ájj, de butus vagy! 
Annak az a lényege, hogy a számzáras fedél miatt ne tudják lanpartin elcsórni a Sennheisered. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
első ránézésre megörültem, mert azt hittem, hogy a colossus praktikussága abban rejlik, hogy a tetején levő dobozban meg lehet melegíteni 1-1 pizzaszeletet vagy melegszendvicset lehet benne sütni, de nem
komolyan nagyon praktikus, hogy lanon bezárhatja az ember oda a mobilját... (gondolom azért megy az ember lanpartira, hogy csak kirakja dísznek a gépet és ne is üljön ott, hanem mászkáljon egész nap... nem hiszem el, hogy ne ülne ott valaki annyit a saját gépe előtt, amennyi idő alatt felszívja magát a mobilja)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Hát nem tudom, nekem tetszene a Colossus feketében. Fények off, vagy csak nagyon halványan, és akkor szerintem OK.
Amúgy a videóban enyhén szólva mást mondanak a ventik méretéről mint a felette levő leírásban. Szóval valaki füllent! Tegye fel a kezét, ki volt az? 
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Nekem is tetszik a colossus, így ahogy van. Fehér, ezért plusz pontot kap. A kopogós műanyag nem zavar, ha egyszer leteszem a házat, akkor az nálam ott marad, és vigyázok rá, szóval nincs vele gondom.
A világítást tőlem ki is hagyhatják, a minta viszont tetszik rajta. A kábel elvezetés meg tipikusan filléres ötlet, ha valakinek kell, jól jön, és amúgy nem zavaró, ha nem kell érte súlyos pénzeket leperkálni.
Szerintem.
Végre valami egyedi ötlettel készült házak, nem csak az eddigi csapás mentén lehet gondolkozni.
Milyennapvan?
Én vagyok a butus, ezeknek meg eszébe se jut, hogy viszik az egész gépet a Sennheiserrel együtt. 
Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

Persze, meg a lelógó Sennheisert, az egeret, billt, a kis rekeszben zörgö iPhone-t, a madzag végén lógó monitort a hosszabbítóval, a hálókábel végén a routerrel... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Naná, hogy én is ledübelezném a vasat, de gáztűzhely mintájára jó kis betonnehezéket az aljára, ha már a 1,5kW-os táp a Quad-SLI-vel és a másfél kilós hűtőbordával, meg a 28 kilós szünetmentessel mégis meg akarna birkózni a delikvens, amíg dobok egy sárgát két frag között. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

a "túlélős"-ből egész jó dolgot lehetne csinálni 
kihúzhatós-kábeles megoldás nem nevezhető hosszútávúnak.
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

nem igazán tetszik ...
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00