És legalább mostmár eltűnik a tálcámról a skype ha bezárom és csak jobboldalt marad aktív? 
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

És legalább mostmár eltűnik a tálcámról a skype ha bezárom és csak jobboldalt marad aktív? 
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

Az eddig is megoldható volt.
Vista SP2-ként kell futtatni! (gondolom Win7-et használsz) 
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

felesleges, külön beállítás van rá a programban
[ Szerkesztve ]
a beallitasok kozt kapcsold ki az opciot, miszerint mindig latszik a skype a talcan, ha be vagy jelentkezve
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

"Bejelentkezett állapotban Skype-ikon a jobb alsó sarokban"
Ha ki van pipálva, marad a tálcán, ha nincs, eltűnik. Csak nekem nem logikus? 
igy hivjak a magyar verzioban? mert a helyes forditas nem jobb also sarok, hanem talca lenne (es ugy mar egybol logikussa is valna)
az eredeti igy fest: keep skype in the taskbar while i'm logged in
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Ez az asztal megosztás plugin-ként eddig is elérhetô volt ha jól tudom. Mi ebben az újjítás? 
--==<< Soha ne feküdj kitaposott ösvényen! >>==--

igazából ezek az újdonságok: HD webcam, meg videokonferencia csak a premium fizetős verzióban érhető el 
kár hogy megvette a microsoft skypeot és a hasznos funkciókat fizetőssé tette

köszi a tippet 
Én még mindig egy régi, 4.2-es verziót használok, mert full alap, és csak a szükséges funkciók vannak benne, ami alapból is kell. Nincs felugró ablak, elmennek az üzenetek, nem szakad a hívás, abszolút jó. Microsoft ide vagy oda, az 5-ös verziók mind használhatatlanok, és még az új smileyk is halál bénák.
REAL EYES REALIZE REAL LIES.

Én ötöst használok, az újat, anyukám is, hétvégeken vagy hogy 1-2 órát is megy a skype videoval, sőt, volt, hogy 2 gépen is párhuzamosan, de még soha nem szakadt meg, nincs felugró ablak, elmegy az üzenet, az is volt, hogy mellette letöltöttem, és még anyukámnak is küldtem át filmet. Nem lehet, hogy szar a neted?
Nem lehet hogy szar a netem, mert minden tökéletesen működik, csak az 5-ös skype nem. MICSODA VÉLETLEN.

Akkor a géped :-)
Barátommal 2 órája beszélgetek most, 5.5 van fent.
[ Szerkesztve ]

Nekem sincs semmi gond az 5-el! Nem szakad meg nem is ugrál fel semmi sem.
Akkor ti a szerencsés kivételek közé tartoztok. Szerintem meg az 5-ös verzió a 4-eshez képest akkor is egy rakás szar, és ez nem fog változni. Ti meg használjátok egészséggel.

Sőt eszembejutott, hogy a melóhelyemen is 5-ös van, és sok esetben külföldi partnerrel 40-50 percet is beszélünk folyamatosan. Mindezt 2 gépen, van, hogy konferenciabeszélgetéssel is. Nem hiszem, hogy mi lennénk a kivétel, akiknek tökéletesen megy. Még mobilneten is stabil a video. Mielött leszarozol valamit, nézz szét magadnál azért a biztonság kedvéért.
[ Szerkesztve ]