Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) HyP3b0y

HyP3b0y
(senior tag)

És legalább mostmár eltűnik a tálcámról a skype ha bezárom és csak jobboldalt marad aktív? :W

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#2) Prof01 válasza HyP3b0y (#1) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Az eddig is megoldható volt.
Vista SP2-ként kell futtatni! (gondolom Win7-et használsz) ;)

[ Szerkesztve ]

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#3) Gabás válasza Prof01 (#2) üzenetére

Gabás
(őstag)

felesleges, külön beállítás van rá a programban

[ Szerkesztve ]

(#4) rt06 válasza HyP3b0y (#1) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a beallitasok kozt kapcsold ki az opciot, miszerint mindig latszik a skype a talcan, ha be vagy jelentkezve

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#5) HyP3b0y

HyP3b0y
(senior tag)

"Bejelentkezett állapotban Skype-ikon a jobb alsó sarokban"

Ha ki van pipálva, marad a tálcán, ha nincs, eltűnik. Csak nekem nem logikus? :F

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#6) rt06 válasza HyP3b0y (#5) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igy hivjak a magyar verzioban? mert a helyes forditas nem jobb also sarok, hanem talca lenne (es ugy mar egybol logikussa is valna)
az eredeti igy fest: keep skype in the taskbar while i'm logged in

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#7) jFox

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez az asztal megosztás plugin-ként eddig is elérhetô volt ha jól tudom. Mi ebben az újjítás? :F

--==<< Soha ne feküdj kitaposott ösvényen! >>==--

(#8) raytrace

raytrace
(újonc)

igazából ezek az újdonságok: HD webcam, meg videokonferencia csak a premium fizetős verzióban érhető el :(
kár hogy megvette a microsoft skypeot és a hasznos funkciókat fizetőssé tette

(#9) raytrace válasza Prof01 (#2) üzenetére

raytrace
(újonc)

köszi a tippet :Y

(#10) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én még mindig egy régi, 4.2-es verziót használok, mert full alap, és csak a szükséges funkciók vannak benne, ami alapból is kell. Nincs felugró ablak, elmennek az üzenetek, nem szakad a hívás, abszolút jó. Microsoft ide vagy oda, az 5-ös verziók mind használhatatlanok, és még az új smileyk is halál bénák.

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#11) NGA válasza Iscariah (#10) üzenetére

NGA
(senior tag)

Én ötöst használok, az újat, anyukám is, hétvégeken vagy hogy 1-2 órát is megy a skype videoval, sőt, volt, hogy 2 gépen is párhuzamosan, de még soha nem szakadt meg, nincs felugró ablak, elmegy az üzenet, az is volt, hogy mellette letöltöttem, és még anyukámnak is küldtem át filmet. Nem lehet, hogy szar a neted?

(#12) Iscariah válasza NGA (#11) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem lehet hogy szar a netem, mert minden tökéletesen működik, csak az 5-ös skype nem. MICSODA VÉLETLEN.

(#13) NGA válasza Iscariah (#12) üzenetére

NGA
(senior tag)

Akkor a géped :-)

Barátommal 2 órája beszélgetek most, 5.5 van fent.

[ Szerkesztve ]

(#14) krystman

krystman
(őstag)

Nekem sincs semmi gond az 5-el! Nem szakad meg nem is ugrál fel semmi sem.

(#15) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor ti a szerencsés kivételek közé tartoztok. Szerintem meg az 5-ös verzió a 4-eshez képest akkor is egy rakás szar, és ez nem fog változni. Ti meg használjátok egészséggel.

(#16) NGA válasza Iscariah (#15) üzenetére

NGA
(senior tag)

Sőt eszembejutott, hogy a melóhelyemen is 5-ös van, és sok esetben külföldi partnerrel 40-50 percet is beszélünk folyamatosan. Mindezt 2 gépen, van, hogy konferenciabeszélgetéssel is. Nem hiszem, hogy mi lennénk a kivétel, akiknek tökéletesen megy. Még mobilneten is stabil a video. Mielött leszarozol valamit, nézz szét magadnál azért a biztonság kedvéért.

[ Szerkesztve ]

(#17) Integra

Integra
(Jómunkásember)

inkább a hangadatátvitelre gyúrjanak, mert 2012-ben még mindig komoly gondot okoz nekik a minőségi hangadatátviteli szolgáltatás....

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.