Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) lsc

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az a Mitsubishi monitor szép, még árban sem annyira rossz .

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#2) Nyugdíjas válasza lsc (#1) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Látok benne fantáziát. Kérdés mit tudhat az elektronika ami mögötte van. De ha lehetne 100körül adni, lenne piaca. Tényleg egészen jól néz ki.

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#3) Thulcandra válasza Nyugdíjas (#2) üzenetére

Thulcandra
(őstag)

Kinézet, adatok alapján nekem is tetszetős, remélem lesz róla minél előbb teszt valahol!

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#4) Nyugdíjas válasza Thulcandra (#3) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ha beszerezhető normális körülmények között itthon, akkor teszünk róla ;]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#5) zbence

zbence
(fanatikus tag)

Ezt a Touchscreen-t monitorban egyszer ki kell, hogy próbáljam, furdal a kíváncsiság! :))

(#6) Edween válasza Nyugdíjas (#4) üzenetére

Edween
(őstag)

Kíváncsi lennék rá!

(#7) madgie válasza Nyugdíjas (#2) üzenetére

madgie
(VIP)

Ha úgy tudnak monitort gyártani, mint anno CRT-t, akkor nagyon baba lesz :)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#8) aram01 válasza Nyugdíjas (#4) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jó lenne ha már ott tartanánk monitort kéne vennem

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#9) Mercutio_ válasza Nyugdíjas (#2) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Jó gép lenne, de mivel eu-n kívüli cucc a vám és áfa meg fogja drágítani :O

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#10) L4R$()n

L4R$()n
(fanatikus tag)

Szép és jó, csak még mindig drága ez az IPS technológia :(

[ Szerkesztve ]

(#11) Kom-ancs

Kom-ancs
(tag)

Mért fájdítják a szívünket ezekkel a Mitsu monitorokkal,Magyarországon nem lehet kapni :O

Van egy guminőm, Pamela Anderson a neve. Ha pedig nem fújom fel teljesen, akkor Medveczky Ilona.

(#12) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Valakinek van tapasztalata Mitsubishi monitorral?

CSS (Hun)Bloodkiller

(#13) DriderG

DriderG
(tag)

Szép a Mitsubishi, példát vehetne róla egy pár dizájner, hogy nem a babapopsi formák és a csicsa adja el a terméket(mint sok Samsung esetében), hanem az egyszerű, visszafogott megjelenés. Persze ez alatt nem a nyolcéves kislány szobájában lévő monitorra gondolok, mert oda úgyis tapi-felület kell, meg rózsaszirmok... pfuj...

nVidia - The Way It's Meant To Be Played

(#14) whiz válasza DriderG (#13) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem is az ilyen letisztult formatervű monitorok tetszenek. Egy ilyen Mitsut el is fogadnék. :K ;)

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#15) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Mi a zenegépekbe használunk touchscreeneket (Elo Touch és Microtouch) - ott poén. De napi használatra (akár munka, akár játék) nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet. Kipróbálnám szívesen.

Na meg az árra is kíváncsi vagyok. Az utólagosan szerelt touchok 110-120 eFt-ról indultak egy pár éve - de még most is 50-60 körül vannak. Vajon mennyivel löki meg a monitor árát?

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#16) KicsiUbul válasza atike (#15) üzenetére

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Én egyszer szeretnék egy ilyenen stratégiai játékot játszani :DD

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#17) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

IPS paneles monitort ráadásul 23"ban, ennyire szerintem iszonyat jónak tűnik. Már csak tesztet kell majd várni róla.

(#18) 8nemesis8 válasza KicsiUbul (#16) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Jól mondod. Egyszer, mert rájönnél, hogy nem valami nagy élmény.
Persze ez nagyban múlik azon, hogyan íjrák meg rá a játékot, 5letesen kell.

(#19) richies

richies
(fanatikus tag)

Mitsubishi Electric's New 23” Diamondcrystal WIDE
Rate this News: BadPoorAverageGoodExcellent
Here's the RDT231WM-X, Mitsubishi Electric's latest 23” monitor featuring an IPS panel with a 3.8ms response time (GTG), Full HD resolution (1920x1080), a 5000:1 dynamic contrast ratio, and a 300cd/m2 brightness. It has 2 HDMI, 1 DVI-D (HDCP) and 1 D-SUB Input, a dedicated remote control and will be released in Japan at the end of November.

Rozsomak of Power

(#20) KicsiUbul válasza 8nemesis8 (#18) üzenetére

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet, hogy nem jönne be, de muszáj kipróbálnom egyszer legalább :D

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#21) Selynelar

Selynelar
(újonc)

Elnézést a hülye kérdésért.De vettem egy Asus VH222D FullHD-s monitort.De nincs rajta se dvi,se hdmi csati. Nos a kérdésem,hogy a hd-jel átjön a szimpla vga kábelen vagy kell hozzá vennem valamiféle átalakítót.A videokártyám is támogatja a hd-t.Gainward Nvidia GTS250 DDR3. Elnézést a hülye kérdésért. A másik problémám az,hogy nekem is csíkok ugrálnak amikor játszok. Valaki tudna erre a problémámra valamiféle megoldást.

ÜDv

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.