Az a Mitsubishi monitor szép, még árban sem annyira rossz .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Az a Mitsubishi monitor szép, még árban sem annyira rossz .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

Látok benne fantáziát. Kérdés mit tudhat az elektronika ami mögötte van. De ha lehetne 100körül adni, lenne piaca. Tényleg egészen jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Kinézet, adatok alapján nekem is tetszetős, remélem lesz róla minél előbb teszt valahol!
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

Ha beszerezhető normális körülmények között itthon, akkor teszünk róla ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Ezt a Touchscreen-t monitorban egyszer ki kell, hogy próbáljam, furdal a kíváncsiság! 

Kíváncsi lennék rá!

Ha úgy tudnak monitort gyártani, mint anno CRT-t, akkor nagyon baba lesz 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
jó lenne ha már ott tartanánk monitort kéne vennem
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Jó gép lenne, de mivel eu-n kívüli cucc a vám és áfa meg fogja drágítani 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Szép és jó, csak még mindig drága ez az IPS technológia 
[ Szerkesztve ]

Mért fájdítják a szívünket ezekkel a Mitsu monitorokkal,Magyarországon nem lehet kapni 
Van egy guminőm, Pamela Anderson a neve. Ha pedig nem fújom fel teljesen, akkor Medveczky Ilona.

Valakinek van tapasztalata Mitsubishi monitorral?
CSS (Hun)Bloodkiller

Szép a Mitsubishi, példát vehetne róla egy pár dizájner, hogy nem a babapopsi formák és a csicsa adja el a terméket(mint sok Samsung esetében), hanem az egyszerű, visszafogott megjelenés. Persze ez alatt nem a nyolcéves kislány szobájában lévő monitorra gondolok, mert oda úgyis tapi-felület kell, meg rózsaszirmok... pfuj...
nVidia - The Way It's Meant To Be Played
Nekem is az ilyen letisztult formatervű monitorok tetszenek. Egy ilyen Mitsut el is fogadnék.

Egy jó hacker nem kéri le a napot!
Mi a zenegépekbe használunk touchscreeneket (Elo Touch és Microtouch) - ott poén. De napi használatra (akár munka, akár játék) nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet. Kipróbálnám szívesen.
Na meg az árra is kíváncsi vagyok. Az utólagosan szerelt touchok 110-120 eFt-ról indultak egy pár éve - de még most is 50-60 körül vannak. Vajon mennyivel löki meg a monitor árát?
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Én egyszer szeretnék egy ilyenen stratégiai játékot játszani 
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

IPS paneles monitort ráadásul 23"ban, ennyire szerintem iszonyat jónak tűnik. Már csak tesztet kell majd várni róla.

Jól mondod. Egyszer, mert rájönnél, hogy nem valami nagy élmény.
Persze ez nagyban múlik azon, hogyan íjrák meg rá a játékot, 5letesen kell.

Mitsubishi Electric's New 23” Diamondcrystal WIDE
Rate this News: BadPoorAverageGoodExcellent
Here's the RDT231WM-X, Mitsubishi Electric's latest 23” monitor featuring an IPS panel with a 3.8ms response time (GTG), Full HD resolution (1920x1080), a 5000:1 dynamic contrast ratio, and a 300cd/m2 brightness. It has 2 HDMI, 1 DVI-D (HDCP) and 1 D-SUB Input, a dedicated remote control and will be released in Japan at the end of November.
Rozsomak of Power
Lehet, hogy nem jönne be, de muszáj kipróbálnom egyszer legalább 
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

Elnézést a hülye kérdésért.De vettem egy Asus VH222D FullHD-s monitort.De nincs rajta se dvi,se hdmi csati. Nos a kérdésem,hogy a hd-jel átjön a szimpla vga kábelen vagy kell hozzá vennem valamiféle átalakítót.A videokártyám is támogatja a hd-t.Gainward Nvidia GTS250 DDR3. Elnézést a hülye kérdésért. A másik problémám az,hogy nekem is csíkok ugrálnak amikor játszok. Valaki tudna erre a problémámra valamiféle megoldást.
ÜDv