Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Majd a 3D-s, Full HD-s sisakkamera lesz az igazi! ;]

(#2) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

na ez a cucc mondjuk elég beteg, simán bepróbálnék egyet , bulikba milyen hasznos lenne ;] legalább másnap vissza lehetne nézni ha már úgy se emléxek rá :C

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#3) zazahoho válasza Quan-Chi (#2) üzenetére

zazahoho
(őstag)

biztos hogy szeretnéd látni??? ;]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#4) Bibby

Bibby
(PH! addikt)

Ha már ennyire sport, akkor nem lett volna rossz a magasabb fps szám, lassított jelenetekhez.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#5) AndrewTdi

AndrewTdi
(senior tag)
LOGOUT blog

Ájj... Ahányszor ilyen ugrabugrás videót nézek, mindig felmegy bennem az adrenalin ugyanúgy mint amikor én ugrálok...
Mindenképpen próbálja ki mindenki! Semmihez sem hasonlítható.

hirdetéseim: http://href.hu/x/ga1s || http://andrewtdi.mybrute.com/

(#6) orbano válasza Bibby (#4) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

pont ez jutott eszembe nekem is. utánanézek hátha alacsonyabb felbontáson emelkedik ez a 30fps.

A vér nem válik VAZZE!™

(#7) LW

LW
(senior tag)
LOGOUT blog

Láttam tegnap hasonlót BP-n. Nem tudom hogy mekkora a maximális felbontás,de nagyon jó képet csinál. Beletolod a 32gigás SD-t és minőségtől függően legalább 2 max egy pár nap anyagot rögzít.
Beépített GPS-el még a koordinátákat is logolja. :) Igaz annak nem árt a tápellátás, ám van benne vész esetére akku, pl ha kocsival való ütközés során "elköszönne az amper".
Motorokra biztos kelendő cuccok lesznek ezek.:D

Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

(#8) Tikakukac

Tikakukac
(őstag)

Sima védősisak ráragasztózva a kamera, nálam ez van most is :DDD A gáz hogy húzza a fejem, és mondjuk gördeszkával így is elég könnyen összetöröm magam.
A cucc amúgy faja, kicsit profibbaknak simán megéri :K

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#9) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

helyes: egyre több nyílt lábszártörést láthatunk majd fullhd-ben. :K

mert ugye siratjuk szegény hegymászót, mert leesett. bakker? nem tudta senki, hogy van gravitáció? most majd ezeket nagyobb felbontásban élvezhetjük. mint a nemnormális motorost, akit a tv-ben is láthattunk, ahogy letarolta a szembe jövőt....

most majd több real blood lesz 1920*1080-ban. hajrá fiúk! tunkoláshoz a kenyeret már megvettem... :C

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#10) Gergo88

Gergo88
(fanatikus tag)

A GoPro már egy ideje kínál ilyen termékeket, és némelyik tudja a magasabb FPS számot elvileg. Ráadásul pár forinttal olcsóbb is! KATT

Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

(#11) scuynat

scuynat
(lelkes újonc)

sok értelme van a hótt rázkódó képeknek fullHD-ben.

(#12) xcbiker válasza szab.tam (#9) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

nem feltétlenül jeleti a kamera azt hogy baleset lesz rögzítve vele.
Én pl bringázáshoz használtam hasonlót, pl verseny elötti pályabejárás vagy verseny rögzítésére.

Hibátlan dolog és ha ez minőségben is veri az általam kipróbáltakat, akkor lehet beszerzek egyet.

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#13) szab.tam válasza xcbiker (#12) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pályabejárás alatt is eltöhet az első villa..... :DDD

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#14) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Hmmm, de fincsi lenne kisebb felbontáson 120fps, persze így is teljesen rendben van a cucc, csak az lenne az igaz, elég lenne 640x480, csak sokkal több fps

.::www.megadanceradio.hu::.

(#15) huszar90 válasza Quan-Chi (#2) üzenetére

huszar90
(tag)

ja hogy az ember lássa hogy milyen barlangokat fedezett fel... ;]

(#16) orbano válasza Gergo88 (#10) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

60fps nagylátó 720p módban csak, ráadásul cserébe idiótán néz ki. ez legalább áramvonalas.

A vér nem válik VAZZE!™

(#17) -bh- válasza orbano (#16) üzenetére

-bh-
(senior tag)

De legalább korrigálja a rázkódást... :U
Zuhanás közben meg nem azt nézi az ember, h hogy néz ki :D

[ Szerkesztve ]

(#18) Perillustris

Perillustris
(fanatikus tag)

Ez egy igazán jó darab. Ha nem lenne ilyen trágya a forintunk, hanem a nem is oly régi 180-as szinten lenne a dollár, meg is rendeltem volna azonnal. De így, 230-as árfolyamnál kb. 75 ezerre jönne ki, ami már számomra igazán barátságtalanul hangzik. Pedig volna mit filmezni. :O

Perillustris

(#19) suraki

suraki
(tag)

Évek óta keresek emberi árban, használható headcamet, de nincs.
Könyörgom 2010-et írunk és nincs fehéregyensúly állítás?
HD képminőséget írnak és közben olyan a képük mint egy újabb mobiltelefoné?
Akciókamerának szánják és nincs képstabilizátor benne?
Ezek hülyének nézik az embereket???
Mind bazári bóvli, pofátlanul túlárazva (50-100 dolláros kategória + vízálló fröccsöntött tok, ami kb 2 dollár plusz költséget jelent).
Gyerekeknek játszani jó, másra sajnos nem. :(

Thank you for making my day 3 f/stops brighter :-)

(#20) Gergo88 válasza orbano (#16) üzenetére

Gergo88
(fanatikus tag)

Jobb mint a semmi, a kinézet meg a legkevésbé érdekel mikor zúzok le a hegyről duplavállas első teleszkóppal...

(#21) suraki válasza Gergo88 (#20) üzenetére

suraki
(tag)

Nézd meg a cég oldalán, hogy mennyi "hegyről lezúzós" videó van fent mintának. Elárulom: nulla. Nem véletlenül, ugyanis az általad említett szituáció pont tökéletes arra, hogy csak folyamatosan fel-le ugráló élvezhetetlen képsort rögzíts egy ilyen cuccal.
Persze ha nem cél az élvezhető képvisszaadás, akkor tényleg több mint a semmi. :)

(#22) suraki válasza Angel1981 (#1) üzenetére

suraki
(tag)

http://www.tachyoninc.com/XC2010-3D.html
...van, de szerintem nagyon messze van az igazitól. ;)

(#23) Gergo88 válasza suraki (#21) üzenetére

Gergo88
(fanatikus tag)

Ilyen terepen nem tudom mit ér a képstabilizátor, de én meglepődtem milyen sok mindent lehet látni a körülményekhez képest.

(#24) suraki válasza Gergo88 (#23) üzenetére

suraki
(tag)

Tökéletes példa a szinte folyamatosan vibráló/rázkódó kamerára, amitől 1 perc után kifolyik az ember szeme és pont ezeket az apró rázkódásokat lehet gyönyörűen kiszűrni egy képstabilizátorral.
A YouTube-on találtam anno egy tesztet, ha megint megtalálom linkelem.
Ahol srácok kísértetiesen hasonló terepen mentek le, először egy ilyen újhullámos "izével", aztán egy régebbi Sony DV handycamet csavaroztak a fejükre. A Sonyval mintha hullámvasúton ment volna, míg a másikkal ugyan ez az élvezhetetlen vibrálás volt mint az általad linkelt videón.
Persze nem vitatom, hogy ami az én értékrendem szerint méreten aluli, az másnak még lehet teljesen élvezhető.

(#25) suraki válasza Gergo88 (#23) üzenetére

suraki
(tag)

Nézd meg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=dIfyFw8nNgM
Ez is egy öreg képstabilizátoros handycammel készült.

(#26) -bh- válasza suraki (#25) üzenetére

-bh-
(senior tag)

Te meg nézd meg ezeket ;) [link], [link]

(#27) suraki válasza -bh- (#26) üzenetére

suraki
(tag)

Nem mondod, hogy több mint 1 tonnányi ellensúllyal, aszfalton nem vibrál be? :D
YouTube-on még élvezhető a minősége is, már ha kiverem a fejemből azt a 720-as feliratot a sarokból, mert az max viccnek jó.
Amúgy imádom a rallyt, kösz a linkért! :K

(#28) Quan-Chi válasza huszar90 (#15) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

igenigen , ha másra nem is de legalább az esti csaj felismerésére elég lesz ! ha szerencséd van a neve is kivehető lesz majd a videóból mert persze emlékezni nem fog rá senki :C

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#29) Spor

Spor
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Fincsi kis cucc, csak draga! :O

www.pc-style.hu

(#30) Gergo88 válasza suraki (#27) üzenetére

Gergo88
(fanatikus tag)

Így már kezdem érteni. Nem gondoltam hogy a képstabilizátor ilyen jól műkszik még ilyen körülmények között is.

Az autós videóval kapcsolatban meg teljesen igazad van. Aszfalton meg főleg, jóhogy nem remeg...

Szerintem az a baj hogy annyira kicsi és könnyű kivitelben nincs rendes minőségű kamera, ami bírná a tortúrát. Ez a Hero sem épp DH-hoz van kitalálva, de hát ez van. Egy rendes kamkorder meg már zavarna a sisakon valószínűleg.

(#31) xcbiker válasza suraki (#19) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

Sajnos ez a gáz. :(

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#32) runner 125 válasza suraki (#19) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de aki fejkamerát használ, minden bizonnyal extrém körülmények között nyomja. Így pl. a képstabi nem érne semmit.
..vagy, ha pl. bringásként beállítasz egy napfényes WB-t, erdőbe tekerve totál elcsúszik.

Ettől függetlenül valóban túlárazott holmikról van szó.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.