Várható árához képest egész jó paraméterekkel rendelkezik...és nem is néz ki rosszul.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
L4D1K
(senior tag)
Kicsit guglizol és találsz 48k ért is dvi os BenQ-t 
# ANTAL Tuning #

oettinger01
(őstag)
szép darab. engem meggyőzött.
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Valódi fekete egyiken sincs. TFT-n sosem lesz.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Hát, picit Acer gyanus a dolog:
[link]
vagy Dell nek is mondhatjuk, szinte lényegtelen.
Ennyi pénzért jelen piaci helyzetben, hogy mik is kaphatóak, HDMI-vel és Dsub-al, szinte ajánlott.
Ha nem lenne 32-es "óriás" tv-m akkor beneveznék egy ilyenre.
Nagyon jól néz ki és jók a csatlakozófelületei is.
A panel vitáról pedig inkább ne is szóljak. Ahogy már mondták előttem is, amíg nem jön az OLED, és bizonyít, addig szinte felesleges vitázni.
MUST HAVE!!! 
Family Guy Online - Closed Beta

orbano
(PH! félisten)
Dasználtál már 20"-bál nagyobb TN és nem TN panelos monitort is tartósan? Kötve hiszem, akkor nem mondanál ekkora baromságokat.
A vér nem válik VAZZE!™

orbano
(PH! félisten)
Képzelem mennyibe fognak fájni az első oled monitorok. Mennek a csúcs eizokba, 500k/24" minimum 
A vér nem válik VAZZE!™

bteebi
(senior tag)
Hirtelen fel se tűnt, hogy ez "csak" 22"-os, nem 24
. A 16:9-es képarányra figyeltem fel meg arra, hogy ez is TN szutyok
(bár így jobb is a kisebb képméret). Bár viszonylag jól néz ki (nekem főleg a hátulja tetszik, bár azzal nem sokra megyek
), de az ára az nagyon baráti. Ilyen OLED kellene nekem ennyiért
. Na jó, egy S-IPS panellel is elfogadnám
.
Te is fiam, Bluetooth?

gametofiton
(kvázi-tag)
Még nem, viszont van egy 10 éves laptopom, aminek a kijelzője ugyebár ősrégi, és elmarad jócskán a mai jobb TN panelesektől, de a rosszabbaktól is...DE szerintem az sem vészes, annyi, hogy ha szemből nézed, a teteje, meg alja közt érezhető a különbség, de abszolút nem zavaróan...a win hátterénél kit érdekel hogy nem teljesen homogén az egész...tökmind1.
Film esetén beállítom a monitor dőlésszögét, és utána az is jó...persze h nem tökéletes, meg ezer dologba bele lehetne kötni, de basszus örülök, hogy ilyen van...
És igazad van, sokkal jobb lenne egy 24es monitornál egy jobb panel, de nekem nem ér meg plussz 50-100 rugót, hogy homogén legyen, meg színhű...

waterman_
(fanatikus tag)
amikor megláttam a talapzatát rögtön a dell ugrott be, aztán megnéztem a hátuljáról is a képet, és szerintem is dell koppintás. mondjuk egy dell 2007wfp. csak nem akarták, hogy nagyon hasonlítson, ezért "átalakították" a talapzatot.. 2007wfp
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

FTeR
(PH! addikt)
ez nem feltétlen igaz. LED-es háttérvilágításnál adott a lehetőség, h szinte képpontonként szabályozzák a fényerőt.

zsiga667
(PH! kedvence)
Kevered az OLED-del.
Nem keveri, csak a "szinte" megfeleloen nagyvonalu ertelmezeser van szukseg
(A LED-es hattervilagitasnal a kepernyo fel van osztva par zonara, amiknek egyenkent lehet szabalyozni a hattervilagitasat.)
Falsus in uno, falsus in omnibus.

zsiga667
(PH! kedvence)
Ja, bocs. 

julius666
(őstag)
Na hát akkor én most +mondom a frankót 
Nekem a már említett 40 000-es BenQ FullHD-s monitorom van, tehát ami csak analóg csatlakozóval van ellátva, és NAGYON MEG VAGYOK VELE ELÉGEDVE.
HD filmek nézéséhez TÖKÉLETES, vki írta hogy az ő 1680×1050 is nagyon jó 1080p filmek nézésére, nos lehet hogy az is jó, de így torzulás nélül (tehát nem kell átméretezni a képet), illetve fekete csík nélkül lehet nézni a 16:9-es videókat, ergo a "hasznos" felület nagyobb.
Annyi hátránya van, hogyha megnéz az ember 1 ilyen forrásanyagot, utána már a 4:3-as DVD-ktől hányingert kap 
Játékra is jó, bár ott a szélesképernyővel nem értem el akkora "élvezetbeli" javulást, mint a filmeknél, arra jó a 4:3-as is (na jó, az átvezető videók/animációk jobbak). Illetve azt megemlíteném, hogy pár játéknál 16:9-en a menü szétesett, ami azt jelenti, hogy vagy nem tudta rendesen átméretezni, és széthúzta a 4:3-at 1×űen 16:9-re, vagy a menüelrendezést rendesen megoldotta 16:9-en, de az ugyanilyen arányú "ikonokat" (gombok, stb) már nem csinálták meg rendesen, így azokat széthúzza (ezt a Stalker: Shadows of Chernobil-ban tapasztaltam, olyan volt mintha berúgott volna a menü
)
Illetve aki attól fél hogy egy 4850 nem lesz elég ehez a felbontáshoz, az ne aggódjon, egy 4830 is elég lesz bőven (sőt, még 1 4670 is, bár ott valszeg azért le kell húzni azért 1-2 beállítást), legfeljebb nem fogtok tudni 16×-os AA-n és 16×-os AF-el játszani, nem mintha ez ekkora felbontáson (az AA) annyira látszana ![;]](/dl/s/v1.gif)
Betekintési szög: szemből ugye nem zavaró, és még ha 2-en nézünk 1 filmet, akk is messze elviselhető. Amit írtak, hogy ha szemből nézem a szélén zavaró lehet, csakk akk igaz, ha 2 nagyarasznál közelebbről nézem a monitort, afölött 1általán nem is látszik, és aki ilyen közelről nézi a 22'-os 16:9-es képernyőjét, az azért vagy agyilag, vagy szemügyileg beteg ![;]](/dl/s/v1.gif)
Bevilágítás: ilyen szempontból ez a monitor eléggé jó, jobb szerintem mint az átlag, full fekete képernyőnél is alig látszik vmi, ha meg vmi van a képernyőn, akkor egyáltalán nem.
Színhűség: na ezen a téren nem 100-as, de ha nem akarunk profi/félprofi szinten grafikusi munkákat csinálni, BŐŐVEN elég.
Kontrasztarány: talán lehetne 1 picit jobb is az alap kontrasztaránya, a dinamikus kontraszt engem mondjuk nem izgat, az 1 f@szság 
1éb pro-k: energiatakarékos, kurv@ ócsó 
hátrányok: csak D-Sub-os, és lehet hogy szar kábelem van, de ha nagyon közelről nézem a képet, bizony látszik (csak olvasásnál, ha nem teljesen fehér háttéren fekete betűk vannak) 1 nagyon enyhe "szellemkép", a betűk fekete vonalainak 1ik oldalán van egy enyhe világosabb sáv.
Persze normális távolságból ez sem látszik.
Tehát akinek ez nem tetszik és megéri az a +15-20 000 ft hogy legyen benne DVI is, az vegyen olyat, de ezt a monitort csak ajánlani tudom!!!!
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott. - Hofi Géza
Az egyetlen piacon lévő OLED TV a Sony XEL-1, ami 11 colos, és 960x540 felbontású. Az ára $2500 (540 000 HUF)... Megéri az árát , hogy 3 mm vékony, 1 000 000:1-hez kontrasztarányú és 2 kiló...?
[ Szerkesztve ]
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Ahh, so. 
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Azért, mert nem fejlesztik. Egy időben ráálltak, azonban a nagy gyártók olcsóbb megoldásnak találték az LCD-t fejleszteni, és azt lenyomni a torkunkon. Ugyanaz a kérdés, mint az SSD. Majd eljön az ideje, megjön a kapacitás is (itt a felbontás és a méret), és lemegy az ára egyszer.
Amúgy az OLED betegsége a kifáradás, és ezt csak félig sikerült megoldani. Ebben megint olyan, mint az SSD. 
[ Szerkesztve ]

orbano
(PH! félisten)
nyilván nem éri meg. de ha majd elkezdik gyártani, kb itt fog becsusszanni a kereskedelembe. vagy talán még drágábban, 1-2 misi környékén. de gondolom erre még jócskán várni kell, addig be kell érni a fullasztó mennyiségű TN-es vacakkal.
A vér nem válik VAZZE!™

[CS]Blade2
(őstag)
Én úgy érzem az alsó kategóriában az alacsony árért erős kompromisszumot kelt kötni.
(Pl. Olcsó FiSi Notebookoknál a burkolat anyaga, a hűtési rendszer(erősebb konfigoknál), támogatottság, garancia) Ezért olcsóbb ugyanaz az összeállítás Fusi-tól, mint pl. Dell-éktől.

orbano
(PH! félisten)
vásárolni meg ugye mindenképpen muszáj nem? mert hát nem is lehet élni 20", vagy nagyobb, fullHD-s monitor nélkül, és kivárni, amíg összegyűlik a lé a minőségre
siralmas az emberek ilyen hozzáállása... mert ha valaki élelmiszerből megveszi az olcsót, megértem, valamivel etetni kell a családot, de luxuscikkekben k*rvára nem tudom felfogni ezt...
A vér nem válik VAZZE!™

FTeR
(PH! addikt)
arra van szükség, h a technológia távlati lehetőségeit nézzük. elméletileg nincs akadálya annak, h kellően apró ledeket egyenként vezéreljenek.
már az is sokat dobna a dolgon, ha csak a sötét folt széleitől bentebb halványodnának / kapcsolnának ki a ledek.

DJackson
(tag)
Sziasztok! vettem egy fusi amilo 3220t fullhd-s monitort, és az nvidia control panel crt-nek hiszi ezért nem lehet beállítani rajta, hogy a játék (jelen esetben starcraft) ami pl fix 640x480-as felbontással fut, NE NYÚLJON EL. Hihetetlen a probléma nem tudom mit kéne csinálnom, újratelepítettem már a videókártyát, a monitor mondjuk plug and play az eszközkezelöben, de az nvidia control panel kiírja a rendes típust, és crt beállítások jönnek elö. Nem lehet ezt megbuherálni? esetleg más progam? Ha LCD lenne, akkor lenne egy lehetöség hogy középen legyen a jéáték két oldalon két fekete csíkkal. Laptopra dugva más gép is crt-nek ismeri fel, pedig ott a rendes típusjelzö: LL 3220T. Kérlek segítsetek!
köszönöm.
minden jóban van vmi STAR: STAR Trek, STARgate, BattleSTAR Galactica, STARopramen, STARcraft...
Ez nem a videokartya dolga, hanem a monitore.
while (!sleep) sheep++;

DJackson
(tag)
visszamentem a boltba, és egy ugyanilyet egy intel integrált videókártya szoftvere rendesen ismerte fel lcd-nek és be tudtuk állítani amit kellett. Vagy az én monitorom egyedül szar, vagy az nvidia szar....
minden jóban van vmi STAR: STAR Trek, STARgate, BattleSTAR Galactica, STARopramen, STARcraft...