Nem 3D-s? Akkor meg minek!!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
CoVboy Forever!

Nem 3D-s? Akkor meg minek!!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
CoVboy Forever!

Kivételesen lemaradt hogy 80 dollár illetve euro!
Pofás kis darab. Akkor nemsokára megjelennek bizonyos általam sem látogatott oldalakon az amatőr 1080p -s felnőtt tartalmak ? 
[ Szerkesztve ]

Azok már eddig is voltak, csak legyen hozzá elég feltöltési sávszélesség. 
Tomcat

Vajon a PerformanceMouseMX egeret mikor cserélik? csak az ára miatt. 
FHD home videó-t a népnek 

Persze nem látogatott... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gondolom ott voltál ahol meséltek rola,onnan tudod ,hogy van ilyen! 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

természetesen én sem látogatok ilyen oldalakat, de biztos sokan vannak akik örülnének ennek... én persze nem, de sokan mások biztosan 
[ Szerkesztve ]
Xbox Live gamertag: daniel87HUN

Egyébként én örülök neki hogy vannak már ilyen felbontású webkamerák is és el tudnám akár magamnak is képzelni egy gigabites intranetes videokonferencia eszközeként.
Eseleg a fejlett országokban otthonra is jó lehet ha van elég sávszél, vagy néhány hazai mázlistának akiknek mesébe illő sebességű a csatlakozása. 
[ Szerkesztve ]
Tomcat

Azt nem említi a cikk hogy vajon hardweresen tömörít/dekódol/vagy mittomén mit csinál, vagy rábizza CPU-dra. Mert akkor ez nem nagyon fog működni harmatgyenge kis laptopokon.
[ Szerkesztve ]

Gondolom ott átvált 720p-re, már csak az elterjedt USB 2.0 sebessége miatt is.
Tomcat

Ehez kepest nem tunik valami jonak.
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

Kb. 1Mbps feltöltés kell hozzá.

Igen tudom. A vállalati gigabitesnek nem gond, de pl. nekem otthon 20/1 ADSL van aminél néha-néha már akad a kép 1080p esetén. Ráadásul az 1M is van hogy csak 900-950kbit valójában, főleg esténként. 
Tomcat

Jó cucc.szerintem az ára sem vészes
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"