Az ÁRA!
Jajjjjj...
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Az ÁRA!
Jajjjjj...
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Ez az! Lesz ennek ennyiért piaca? 
Lehet, de nem itt nálunk.

Nem ebből lesznek pénzesek 
Telszámom: 30/847-98-09

Én is úgy gondolom...

A Wi-Fi-el mit lehet csinálni egy ilyen készüléknél? Max Webrádiót tudok elképzelni amiért kelhet bele.

idővel csak le megy majd
szerintem is picit sok

az android boltból az appokat letölteni

Lustáknak, kábel nélkül zenét másolni. Esetleg tartalomfogyasztás, email check, market.
Az ára....
Mi bajuk van ezeknek?! 

Jó, most itt szar az árfolyam, de szerintem nem olyan sok pénz a 32 gigásért, ha van olyan minőségű, mint a Cowon-ok általában.

Végülis.... igazi apple árban van. Pont annyiba kerül mint USA applestore-ban egy ipod touch. 300 dodó mindkettő. Itthon meg 80k a 32gb-os ipod touch, ez a kütyü is kb ide lesz beárazva. Szerintem ez sok.
[ Szerkesztve ]
(#13) fezlergabor válasza freemanone (#12) üzenetére
Nem olcsók a cowon cuccok, de hangminőségben nagyon ott vannak. A telefonok nem igazán tudják azért ezt a hangminőséget. S ráadásul ugye úgy is lehet használni, hogy közben nem a telefon akkuja merül. Mondjuk nekem sem kellene ez ennyiért az biztos. Inkább raknának bele 3g-t, s lenne fasza cowon phone 
Eladó Palit GTX560 1GB videókártya sok garival - http://bit.ly/JnjEhr

Azért a médialejátszók eladási statisztikáit megnézném.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
(#15) freemanone válasza fezlergabor (#13) üzenetére

Igen, ezt én is így látom. Nem hiányzik belőle semmi csak egy fajintos kis 3G/GSM modul, tegyenek rá plusz 20k-t mert mostmár telefon is, és akkor van egy elsőrangú zenelejátszóm ami mellékesen telefon is. 
De ez így félkész... ezen az áron!
[ Szerkesztve ]

a telefonod mikor támogat Full HD lejátszást?

Nagyszerű készülék lehet. Nekem egy J3 van és teljesen meg vagyok elégedve vele. 
Becsület-Tisztesség-Szeretet

egyetértek
Elegáns megjelenésű igényes készülék, ahogy a Cowon-tól elvárható. Az ára szerintem magasnak tűnhet, de azt nem szabad elfelejteni, hogy a készülék képességei és kidolgozása is igen komoly színvonalat üt meg.
[ Szerkesztve ]
Earphones in. Volume up. Ignore the world.

A magas ár, az ismét viszonyítás kérdése....Igazi ellenfele talán a Sony Z-1050/1060, aminek a 32GB-os verziója $470-480. A Sony hardverben mondjuk jóval erősebb, hangminősége tapasztalatok szerint a legendás X-1000-nél is jobb, szóval nem álltak le az ezirányú fejlesztéssel, stb...
Lényeg, hogy ehhez képest azért már sokkal barátságosabbnak tűnik az ár!
Sőt! Az elődjének tekinthető, meglehetősen félresikerült D3-nál is olcsóbb!
Sony Xperia S \,,/

Ez szerintem enyhén többet tud, mint a Touch, de azt elfogadom, hogy egy médialejátszó ára szubjektív megítélés alá esik.

Xperia Play - mediascape, Rock player
Támogatja a 1080p-t.
# 21, Mauzes: lehet, nem vitatom a tudását. Nekem ennyit nem ér. Akkor így fogalmazok. 
[ Szerkesztve ]

Okés! nemszóltam 

Tetszetős játékszer.
Az ára tényleg elég magas, egy árban van ipod touch 32GB-val, és az ipodot az apple név adja el..
Hasonló tulajdonságokkal bír mint az ipod, ugyanakkor mindkettőnek van számos előnye a másikkal szemben.

Azt kifelejtettem hogy az "egy árban van" az csak a dollárra vonatkozik, és köztudott hogy a nyomi apple a mai napig 1:1 USD:EUR-al számol.
Tehát könnyen lehet hogy ez 20-30%-val olcsóbb lesz, de ez majd kiderül.

Nem kötözködés céljából, de mint írtam, az USA store-ban néztem az egy árban részt. Valamint sajnos én ugyanezt a trendet veszem észre minden gyártónál, hogy USD:EUR 1:1.... ezért tippelek 80k környékére. De ezt majd még meglátjuk.

Én sem kötözkötés miatt írtam a kiegészítést, csak vélemény volt.