vajon kitol veszik?
gyúrunk vazze
vajon kitol veszik?
gyúrunk vazze
nem elírás? arctic sound e101 = 1.95 euró???
annyiért nem sok mindent lehet kapni... még a legolcsóbb teszkós vackok is többe kerülnek...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Ha olyan minöségi cucc lesz mint a hütöik akkor sikeres lehet ez a termékvonal is

Szerintem elírás tuti
.
[ Szerkesztve ]
Walter White is Bad*ss!!

Ha lesz jófajta mikrofonos fejhallgatójuk nem heroináron, akkor benevezek rá 
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
(#6) hibavissza

"A rendkívül csendes hűtési megoldásairól ismert Arctic Cooling"
Ez egy nem igaz mondat. Maximum jó ár-érték arányú termékekik vannak, talán nem is a leghangosabbak a piacon, de a "rendkívül csendes" kifejezés barokkos túlzás tapasztalataim alapján. 
Traxx: talán kokain.....tudtommal a heroin a legmegfizethetőbb keménydrog a piacon. Pont ez a gond vele, alacsony ára miatt könnyen terjed.
[ Szerkesztve ]
És legalább hűti az ember fülét nyáron? 
(#2) mephi666
Szerintem 11,95 lesz az. De ha mégsem elírás akkor meg az Alma egy nagy népművészeti-cserépedény ha kb. ugyanezt adja $30-ér 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

Kár, hogy olyat nem csinálnak, ami nem ez a bedugós, idegesítő vacak. Arról nem is beszélve, hogy ez milyen egészségtelen.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
Szerintem egész halkak, bár tény vannak halkabbak is. De ha azt az ár-érték arányt hozzák, mint a hűtéses cuccaik, benevezek egy fülesre 
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!
ARCTIC SOUND E101 1,95 euró?
Ez komoly?
Látom másnak is feltűnt.
Milyennapvan?

Semmivel sem hangosabb egyik AC venti sem a gépemben, mint a Noctua-k. Kilences, tizenkettes, nyócas, tökmindegy, mindkettőből volt már mind.
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Én csak agybadugósat használok, és jobban is szeretem, ez tud adni igazi mélyet (nokia XpressMusic, egy Sony gyári walkman gyári füles). Nem véletlenül terjednek annyira.
Az egészségkárosításról meg annyit, hogy az ember maga állítja milyen hangerőn szóljon.
Mondjuk a frászt kapom néha vonaton, ha azért kell feljebb vennem a fülesemet, mert a mellettem ülőjét (vagy egy 10m-re lévőt) hallom jobban.
Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D
(#13) VaniliásRönk válasza hibavissza (#6) üzenetére

Milyen AC hűtőket próbáltál eddig?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Én meg a kieső-külsőzajteljesenbeszűrődő-vackokat rühellem. Hangerőt meg lehet ám állítani.
Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

ARCTIC SOUND E101
1,95 euró MIVAN ??? 
EZ a E101es model egy az egyben iPod fulles
csak az almaknak ez nem ennyiert van 
a mikrofonos valtozatokat tart karokkal varom, mert ilyet en valahogy sehol sem talalok :S
-=The digital artist of the darkside=-

Személy szerint várom szeretettel a termékcsalád leendő tagjait. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Több helyen is megnéztem. Ennyi az ára. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
2 euro az a 101 tenyleg, de nem is jobb, mint az 1000ft-os hama. a kovetkezo lepcso mar realisabb 25 dodo korul.
e352 70 dodo, de en ilyet meg nem lattam, hogy fa a haza 
[ Szerkesztve ]
gyúrunk vazze
+#18: van egy panasonic sl-sx420(?)-as discmanem, ahhoz szvsz bitangjól szólt a gyári fülhallgató, amíg nem tört meg a kábele 5-6év tartós használat után... vettem is valami olcsó 4-500huf-os hama fülhallgatót, de annak alapzaja is volt meg minőségileg annyira sz@r volt a hangzása, hogy a szokolrádió hozzá képest hi-tech hifi...
múlt héten vettem valami egyszerű pana fülhallgatót (márkahűség) barátnőmnek névnapra a jet-jéhez és az is szépen szól az áráért nagyon...
ha ez tényleg ilyen olcsó és használható, már megér ennyit... megnéztem és tényleg a gyártó honlapján is ennyi az ára... nem hittem volna... oké, hogy alapkategória, de akkor is minimum 5-10euró lehetett volna az árazás alapján...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
ennyi erövel én is forgalmazhatnák füleseket,az volna ráírva,h.LackoMester 
ki venné meg?

[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
ez pont fordított eset... ha olcsón jót forgalmaznál, akkor szerintem idővel kialakulna a vevőkör szépen... de ha mondjuk qrvajó termékeket forgalmaztál volna és ismernének, akkor jó eséllyel el tudnál adni sz@rt is... (biztos, hogy felháborodást is keltenél, de ez más kérdés...) ilyen dolog ez... csomó nagy cég van, ami folyamatosan bővítette a termékpalettát és a nevét adta különböző dolgokhoz, ezzel pluszprofitra tesz szert...
Nem mehet jól a bolt, hogy már fülest is tolnak az arcunkba...
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Hmm? 
Milyennapvan?
Az AC tudtommal eddig hűtést gyártott szinte mindenre. Most meg fülhallgatók... nem fér a fejembe, ennyi az egész.
Ha egy cég új területre is nyit, nem kevés pénz befektetésével, akkor abból hogy jön le neked az, hogy nem megy a szekér?
Milyennapvan?
Jó kérdés, ez volt az első benyomásom. Talán a szokatlansága miatt.

A proci hutoik tenyleg nagyon halkak.
A fejhallgatokat meg kivancsian varom....
World of Tanks - Forza 4
OMG! Akkor kellene venni vagy 3-at backupnak 
Csak itthon úgyis akkora árréssel fogják adni hogy abból majd egy jó Sennheiser is kitelik 
Ezek után meg végképp nem értem mi kerül az alap iFülhallgatón ennyibe... 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
csak az a gond, hogy a fules nem olyan termek mint a hutok, azaz vegyunk egy darab aluminiumot furjuk faragjuk es kesz. Ott sok tobb tiz eves tapasztalattal rendelkezo gyar van jelen a piacon amik koze felnoni a semmibol szerintem lehetetlen. Meg mindig tartom, hogy veszik valahonnan ezeket.
de en gyanitom ,valami csodas kinai beszallitojuk van.
[ Szerkesztve ]
gyúrunk vazze
elvileg,de azért nem ilyen egyszerü a dolog :-)elég nehéz értékesítés manapság
bár még mindig minden eladható,csak tudni kell kinek és hogyan
ez a legnehezebb része a dolognak 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Igazi jó és szép mélyeket csak fejhallgatók adnak...
D1Rect: Biztos vagy benne, hogy komoly fejlesztés van mögöttük, és nem csak matricáznak?
Si vis pacem, para bellum.

Picit gagyi hatásúak. Már látom ahogy az "krómozott" mûanyag kezd lepattogni. Úgy már nem olyan elegáns...
[ Szerkesztve ]
"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"
Elnyomja a hűtők zaját 
X6-osom nekem is van. Csak nem a Bmw-től, hanem a Microsoft-tól.
Kár, hogy agybadugósak 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
mi a baja mindenkinek az agybadugós fülesekkel? szerintem sokkal jobban szólnak mint a simák... (legalább is azonos árkategórián belül) 
/// HP Elitebook 2530p /// Galaxy Note /// 4.0.3 LPY + CF-Root ///

Pedig az ilyen kialakításúak sokkal jobban visszaadják a hangzást.
Értsd:azok a kis szilikon izék a végeken szinte teljesen kint tartják a zajt,ezért kevésbé kell feltekerni a hangerőt mint a fejhallgatóknál.
Nekem a SE-hoz van ilyen agybadugós,és nagyon meg vok elégedve vele.
Akkor mikor én kerestem ilyet,csak a SE-nak volt ilyen fülhallgatója.
Gyerekkoromban utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak nemrég hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken.
Nekem is volt SE-féle agybadugós fülesem, de nekem nem tetszett a hangja, a magasak szinte elvesztek a dübörgő basszus mellett. Egy idő után ráadásl fájt a fülem is tőle. Ha már zajmentesség, akkor inkább zárt fejhallgatóra szavazok, mint az agybadugós fülesre.
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

Nekem az AC hűtői és a ventijei nagyon bejöttek/bejönnek! Ár-érték arányban pedig szintén rettentő jók. A tápját nem próbáltam, de a fülesek közül egyre lehet, hogy benevezek az iRiver T7-hez. 
Alléz Olympique de Marseille!

Ha olyan zenét hallgatnék akkor igazad lenne, de egy mp3as számra telefonról tökéletesek ezek a fülhallgatók, felesleges komolyabb füles.
Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D
Szánalmas! Aki ismeri az IEM -eket, látja, hogy mindegyik másolat. Szinte az összes low-end és mid-end terméket felhasználták JVC-től V-moda -ig. 

Ez így igaz. De általános állításra általános cáfolat dukál.
Si vis pacem, para bellum.
Nem, de bármilyen termék bevezetése jelentős összegbe kerül.
Milyennapvan?
Én attól félek, megfázna a fülem 
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8
(#44) VaniliásRönk válasza Maestrohun (#43) üzenetére

Pedig nagyon cool lennél. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Akit valamennyire is érdekli a minőség az nem vesz ilyet. Én maradok a Sennheiser-nél.

noctua...hm, valami rendes márkát nem próbáltál még? van itt elég írás, csak ne a kötelező, szemét reklámszövegek közt keresd a megfelelőt...
Ha az az E101 nálunk is 600 forint körül lesz, biztos, hogy kipróbálom. 
Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

Ezért én cáfolom azt a túl általános állításodat, hogy igazi szép mélyet csak fejhallgató tud nyújtani.
Támadni kell!

azért 2 agybadugós között is van különbség.
talán nem véletlen van hogy ez 2 €, és lehet kapni 1000 € körül is...
**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

Rendkívül háklis vagyok a zajra, a mostani gépemet a szoba túlfelében max akkor hallom, ha elkezd tekerni a vinyóm. Nagyrészt AC cuccok vannak benne (Pro PWM és a táp is az). így elégedett vagyok ezzel a "nem rendes" márkával is. Előtte elég sok szutykot raktam már a gépbe és nem, nem fogok 10k-t kiadni egy hype-hűtőért, ha az ezerötszázas is baromi halk.
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia