Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) fsc válasza JoeYi (#44) üzenetére

fsc
(kvázi-tag)

A Graphic Booster kizárólag az Amilo Sa 3650-es típussal működik.

(#52) Mercutio_ válasza fsc (#50) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Azt írtam a HP is, nem azt, hogy ő fogja lenyomni az árakat:(, de neki is be kell majd állnia a sorba, ha nem akar piacot veszíteni, és minőségben, szervízháttérben ad annyival többet az Acer, Asus és társaitól, hogy nekem megérje azt a plussz 20-30ezer Ft-ot :B

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#53) mv válasza fsc (#49) üzenetére

mv
(fanatikus tag)

Miért kellett annyi helyet kihagyni a billentyűzet mellett? Nem tehetek róla, nem tetszik így, pont. :) Ez az amiért nem szimpatikus a ma kapható notik többsége. :)

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#54) Siera

Siera
(senior tag)

jó ötlet,de én valahogy kevésbé nagyobba prbólnám belesűríteni.így olyan lesz mintha 1 3,5" rackkel rohangálnál xd

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#55) Depression válasza Siera (#54) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A doboz arra lenne, hogy az otthoni gépedet is ki tudd váltani vele. Azt nem kell cipelned magaddal. Pont ez a lényege.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#56) rudi válasza twollah (#13) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha elintézed a gépet rendelkezésre bocsátónál, hogy szétszedhessem, akkor szétszedem.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#57) Bibby válasza fsc (#43) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Azért ez erősen eltúlzott ár, 180-as alap verzió, egymagos sempronnal... a booster is egy vicc majd feleannyiért. Tudom, újdonság...

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#58) kariad

kariad
(senior tag)

Miket ki nem találnak, csak hogy megszerezzék a pénzem.... :))

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#59) fsc válasza Bibby (#57) üzenetére

fsc
(kvázi-tag)

Egy Turionnal, 2 GB rammal is csak bruttó 200 körül lesz.
A graphic booster áráról meg annyit, hogy az árgépen az ennél gyengébb 3850-es videokari 40000,- HUF. Akkor ezért 70-80000 egyáltalán nem eltúlzott.
Vedd figyelembe, hogy cucc azért műszakilag több, mint egy műanyagdoboz a videokártya körül. Ha csak az lenne, már régen lenne a konkurrenciának is, de mások valamiért nem bírták eddig kifejleszteni, max beszéltek róla.
Ha megjön, kirakunk egyet a Westendben lévő márkaüzletbe és futni fog rajta a 3DMark.

(#60) 64b0r válasza tlac (#31) üzenetére

64b0r
(fanatikus tag)

Elkezdődött! :C
Még pár év, és ott leszünk, hogy akármilyen fullextrás asztali videokártya ráköthető lesz a notikra. Persze kell majd bele egy izmosabb CPU, de abból már most is vannak elég gyorsak. A műanyag dobozba meg szinte egy új gépet kell majd összepakolni; kell majd a VGA-nak táp, meg valami északi híd szerűség ami a kommunikációt megoldja a géppel, sőt valami izmosabb hűtés is kell majd bele. Meg fagyásbiztossá kell tenni, és felkészíteni az oprendszert is arra, hogy unmountolni tudja a VGA-t. :D
De abban biztos vagyok hogy erre van a jövő! Illetve erre kéne lennie. :B

@(#31)tlac: ne essünk tévedésbe: a pci-e 2.0 ugyanazt a sávszélt tudja, csak kétszer annyi teljesítményt tud leadni (azaz 75 helyett 150 wattot)
MOD: megnéztem wiki-n és tényleg dupla a sávszél is, sorry :B

@(#24)twollah: így első ránézésre azt mondanám, h kétszer olyan gyors (8x2 = 16 :DDD )

[ Szerkesztve ]

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#61) Maestrohun

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Külső videókarinak jól áll a design, de a notinál már hanyagolnám. Így is nagyon fel van dobva photoshoppal, hogy valahogy kinézzem... Tetszik ez a külső videókártya dolog...

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#62) PH-User válasza rudi (#3) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

(marokdörzsölős szmájli)
Csak nem erre gondoltál? :DDD

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#63) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Talán egyszer eljutunk oda, hogy egy laptopban is úgy lehessen alkatrészeket cserélni kedvünk szerint mint egy asztali gépben.

(#64) lkadar válasza fsc (#59) üzenetére

lkadar
(tag)

Haliho!

Igy, egy honap elteltevel lehet mar nalunk kapni? (Egyelore csak nemet oldalakon lattam, illetve a FuSi sajat on-line boltjaban lehet megvasarolni.)

Udv.: lkadar.

(#65) logik

logik
(újonc)

Auchan :R 299.990ft

(#66) Champ válasza logik (#65) üzenetére

Champ
(újonc)

Fujitsu Márkabolt Westend: 269.990 :K

(#67) Ic3man

Ic3man
(lelkes újonc)

TotalGaming Kft.
199,900Ft :)

Méltassuk már fórumtársunkat válaszra, még ha az nemleges is!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.