A Graphic Booster kizárólag az Amilo Sa 3650-es típussal működik.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Mercutio_
(PH! addikt)
Azt írtam a HP is, nem azt, hogy ő fogja lenyomni az árakat
, de neki is be kell majd állnia a sorba, ha nem akar piacot veszíteni, és minőségben, szervízháttérben ad annyival többet az Acer, Asus és társaitól, hogy nekem megérje azt a plussz 20-30ezer Ft-ot 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

mv
(fanatikus tag)
Miért kellett annyi helyet kihagyni a billentyűzet mellett? Nem tehetek róla, nem tetszik így, pont.
Ez az amiért nem szimpatikus a ma kapható notik többsége. 
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

Siera
(senior tag)
jó ötlet,de én valahogy kevésbé nagyobba prbólnám belesűríteni.így olyan lesz mintha 1 3,5" rackkel rohangálnál xd
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!
A doboz arra lenne, hogy az otthoni gépedet is ki tudd váltani vele. Azt nem kell cipelned magaddal. Pont ez a lényege.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Ha elintézed a gépet rendelkezésre bocsátónál, hogy szétszedhessem, akkor szétszedem.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Bibby
(PH! addikt)
Azért ez erősen eltúlzott ár, 180-as alap verzió, egymagos sempronnal... a booster is egy vicc majd feleannyiért. Tudom, újdonság...
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

kariad
(senior tag)
Miket ki nem találnak, csak hogy megszerezzék a pénzem.... 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

fsc
(kvázi-tag)
Egy Turionnal, 2 GB rammal is csak bruttó 200 körül lesz.
A graphic booster áráról meg annyit, hogy az árgépen az ennél gyengébb 3850-es videokari 40000,- HUF. Akkor ezért 70-80000 egyáltalán nem eltúlzott.
Vedd figyelembe, hogy cucc azért műszakilag több, mint egy műanyagdoboz a videokártya körül. Ha csak az lenne, már régen lenne a konkurrenciának is, de mások valamiért nem bírták eddig kifejleszteni, max beszéltek róla.
Ha megjön, kirakunk egyet a Westendben lévő márkaüzletbe és futni fog rajta a 3DMark.

64b0r
(fanatikus tag)
Elkezdődött!
Még pár év, és ott leszünk, hogy akármilyen fullextrás asztali videokártya ráköthető lesz a notikra. Persze kell majd bele egy izmosabb CPU, de abból már most is vannak elég gyorsak. A műanyag dobozba meg szinte egy új gépet kell majd összepakolni; kell majd a VGA-nak táp, meg valami északi híd szerűség ami a kommunikációt megoldja a géppel, sőt valami izmosabb hűtés is kell majd bele. Meg fagyásbiztossá kell tenni, és felkészíteni az oprendszert is arra, hogy unmountolni tudja a VGA-t.
De abban biztos vagyok hogy erre van a jövő! Illetve erre kéne lennie. 
@(#31)tlac: ne essünk tévedésbe: a pci-e 2.0 ugyanazt a sávszélt tudja, csak kétszer annyi teljesítményt tud leadni (azaz 75 helyett 150 wattot)
MOD: megnéztem wiki-n és tényleg dupla a sávszél is, sorry 
@(#24)twollah: így első ránézésre azt mondanám, h kétszer olyan gyors (8x2 = 16
)
[ Szerkesztve ]
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
Külső videókarinak jól áll a design, de a notinál már hanyagolnám. Így is nagyon fel van dobva photoshoppal, hogy valahogy kinézzem... Tetszik ez a külső videókártya dolog...
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8
Talán egyszer eljutunk oda, hogy egy laptopban is úgy lehessen alkatrészeket cserélni kedvünk szerint mint egy asztali gépben.

lkadar
(tag)
Haliho!
Igy, egy honap elteltevel lehet mar nalunk kapni? (Egyelore csak nemet oldalakon lattam, illetve a FuSi sajat on-line boltjaban lehet megvasarolni.)
Udv.: lkadar.

Champ
(újonc)
Fujitsu Márkabolt Westend: 269.990 

299.990ft