Egy ilyen külső PCI Express port jó lenne minden notira.
andropov

Egy ilyen külső PCI Express port jó lenne minden notira.
andropov
Nekem tetszik, bár egy 4670-est én szívesebben látnék benne. Ha meg erős változat kéne, akkor egy 4850 azt' kész. 
Nemsokára jön tesztre (marokdörzsölős szmájli)
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Different songs for different moods.

Kár, hogy FuSi, így jó eséllyel erősen bugos lesz az a pár pédány, amelyik egyáltalán működik. De az ötlet jó, komolyabb gyártók is remélhetőleg követik a példát, bár a dobozba mehetett volna asztali kártya is.

Valami szabványos PCI-e 8x vagy 16x nem ártana végre a notikra...igencsak sok ember küzd az integrált videós notijával....amibe meg erős VGA van az meg hulladék akkuidővel, nagy súllyal jönnek a világra 
És nem utolsó sorban melegszik mint atom..
.::www.megadanceradio.hu::.

Végre. Bár gondolom ezen még nincs semmilyen visszacsatolás, magyarul a noti kijelzőjét nem tudod hajtani. De én is inkább ebben látok jövőt. Adott egy 13" noti, egy jó procival, integrált vga-val, és egy gyors ssd-vel (rendszernek). Ha úton vagy kicsi és könnyű, hazaérsz, rákötöd a bűvös dobozt, amiben van egy bika vga, rákötve 2T merevlemez, bill, monitor, tuner, stb.. és van egy teljes értékű asztali géped. Ráadásul a vga hűtését így halkan meg lehet oldani.
Beginning is easy - Continuing is hard.

Kár, h nem tudja meghajtani a belő kijelzőt 

ez miért ilyen biztos?
pci-e-n van összekötve a lappal, így aztán simán vissza is nyomathatná a kiszámolt képet az integrált grafikának

Hát majd Rudiék megmondják a tutit ezzel kapcsolatban
végre nem a korábbi 1x-es Pci-e csatit erőltetik
8 sáv biztosan elég lesz erősebb vga-knak is 
True Success is Blonde

hi
Pár kérdés:
- belső monitort meghajtja-e?
- minden FS notival müködik vagy csak ezzel az egy tipussal és pár majd ezzel rokonságban állóval?
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!

Szetszeded?
Ha nem szeded szet akkor mar a minusz vegtelenrol indul nalam a teszt ertekelese.

igen valahogy én is így képzelem ezt az egészet, de ez még kicsit odébb van sz.tem... 
PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

nyilván nem működik az eddigi notikkal, mivel erre tettek először pci-e 2.0 csatit.
Kíváncsi leszek még az mennyibe fog fájni, és milyen a teljesítménye az asztali vga-hoz képest.

Konstruktív koncepció, de miért a Siemens valósítja ezt meg először?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

Anno az Asusnak volt egy hasonlo kartyaja csak az a notebook ExpressCard foglalataba csatlakozott.
Ha jol emlekszem egy 8600GT volt a kulso VGA dobozban.
A hardware olyan volt, mint a szellemjaras.
Mindenki beszelt rola, de soha senki nem latta.

aj
mintha megloptak volna
pont egy éve jutott az eszembe külső pci-e csati, na mind1, akkor majd másból gazdagszom meg
Frankóó 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
hát az, hogy az amilo 13"os kijelzőn megegyen 1.5gigát a rendszermemóriából a hd3200-nak az csak szerintem őrületes hülyeség? ez jó nagy parasztvakítás, véleményem szerint :S felesleges... amúgy minden szép és jó...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Ha majd elkezdi a Fusi, akkor biztos, hogy az Asus-nak is lesz kézen fogható külső VGA-ja és mindenki látni fogja! 
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

Inkabb csak amolyan villantas, hogy nekunk is van am ilyen.
Csak egy ujabb felesleges doboz amit cipelni kell.
Akinek van penze az inkabb vesz egy gamernotebookot.

Igen, de gondolom majd lehet cserélni komolyabb "VGA-s dobozokra is" míg egy gamer notebook-ban nem biztos, hogy tudsz cserélni!

A 8xos PCI-E olyan, mint amikor levagjak a labaid es ugy kell lefutnod a maratoni tavot.
Eleg nagy sebessegkulonbseg van a 8xos es a 16xos PCI-E kozott.
Foleg, hogy a normalisabb gamer notikban altalaban MXM VGA kartya van.

Fujitsu mostanság nagyon nyomul minden irányba...

Akkor egy OFF: Nekem van egy Gateway notebook-om benne egy [8800M GTS] karival. Elméletileg ez MXM-es, de mégsem lehet cserélni, legalábbis azt mondják! Miért?
Ú, de cuki az a Amilo GraphicBooster!
Elég jól néz ki az a monitor meg a laptop is!
Csak nem fejlődik a Fujitsu-Siemens?! 
Kezd iPon szint lenni...

igen, akár még az USB 2.0-n keresztül is visszanyomhatná a képet a notinak, minden programozás kérdése, viszont ennél van egy elegánsabb megoldás hybrid crossfire-nek nevezik. Most indul ez a téma, adjunk időt a gyártóknak és a programozoknak is, tuti hogy nem ez lesz pontosan a végső megoldás ebben a témában, majd alakul még...
[ Szerkesztve ]
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052
sok kártyához elég lesz a 8x sávszél
az asus megoldása pedig csak 1x-esen csatlakozott volna a géppel
True Success is Blonde

Teszterek kedvence vagy még mindig ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

igen én is pont a hybrid cf gondoltam, ez csinálja azt, ha jól tudom, hogy a monitor az integrált cuccra van kötve, de a kártya számol, csak abba nem akartam belemenni hogyan nyomja vissza a képet notebookba...
(#24) twollah:
A 8xos PCI-E olyan, mint amikor levagjak a labaid es ugy kell lefutnod a maratoni tavot.
csak, hogy ez pci-e 2.0, az meg elvileg kétszer nagyobb sávszélességet jelent, mint az elődje, így aztán egy hd4870-et is simán vinne szerintem (csak akkor kellene még pluszba egy jó nagy táp)
[ Szerkesztve ]
Végre a gyártóknak is eszükbe jutott ez. A tökéletes megoldás:
- szabványosított PCI-E csatoló
- szabványosított VGA külső ház, amibe olyan dekstop VGA-t teszel, amit akarsz.
De szép is lenne, talán túl szép...
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0
Ezt talán hamarabb kellett volna... mondjuk amikor még szabványosították a PCI-Express első verzióját. ExpressCard ilyen téren nem elég semmire sem. De gondolom a doboz jó magas áron fog indulni, mert akinek kell, az úgyis megveszi, akinek meg nem (nem ez a FuSi laptopja van) annak meg édesmindegy, hogy mennyiért dobják. Majd kíváncsi leszek, hogy 1-2 év múlva mi lesz a helyzet a külső VGA-dobozokkal és a hozzájuk való notebookokkal.
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

Végre valaki megcsinálta! Le merném fogadni, lesznek gyermekbetegségei, és nem lesz különösebben jól használható, viszont elindulhat egy folyamat, aminek következtében 2-3 év múlva már olcsó noteszeken is rajta lehet a külső VGA-csatlakozó... Én drukkolok
Sztem az AMD és az nVidia is forszírozza a dolgot. Ellensúlyozni lehetne evvel a fokozatos piaci veszteséget desktop részlegen (1x eladja a hd3200-at, aztán egy hd4850-et)
Első ránézésre azt hittem, az egy 15,4-es noti. Tényleg egy 11-es noti billentyűzetét kell berakni a 13-as kijelző alá? 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Sok évvel ezelőtt már piacra dobott a VT/HIS ([link]) egy cardbus (VTBook) VGA kártyát DVI csatival és akár 6 monitor lehetőséggel. Az ára kicsit horrorisztikus, de jelenleg ez az egyetlen külső táp nélküli bővítési lehetőség
(2000,XP, Vista, Mac, Linux drájver van, de XP alatt használom)
3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

Jelen állásban csak külső képernyőt hajt meg.
Sajnos egyelőre csak ehhez a géphez kapható. Üzleti siker esetén várható, hogy más típusokhoz is elérhető lesz.
A megoldás egyébként AMD-FSC közös fejlesztés, és egy fenti nem túl jóindulatú megjegyzésre válaszolva, a gép léte április óta ismert, de pont azért nem került forgalomba, hogy hibamentesen jöjjön ki.
további adatok:
[link]

szia, milyen gamer notesz tud 3D Mark 2006-ban 8000 pontot?
mindezt mennyiért?

Kiváló meglátás.
Ez is a koncepció lényege. Van egy erős noteszed, ami mondjuk emilírásra 4 évig tökéletes. Ha játszani akarsz, akkor nem a full gépet cseréled le 2 évenként, hanem a Graphic Boostert.
Árak: egy erős gép a Boosterrel egybecsomagolva olyan 300-350 000 HUF, külön a booster 80000,-
Az első rendeléssel a hajó elindult Európa felé, talán karácsony előtt ideér. Hol szeretnétek megvenni?

Hybrid Crossfire???
Ja, ilyenünk már hónapok óta van, úgy hívják, hogy Amilo Pa3553.
"ATI Mobility Radeon™ HD 3470 Hybrid X2 graphics with 256 MB dedicated video
RAM for great graphics performance
ATI Hybrid CrossFireX™ technology enables the onboard graphics chip and the
discrete graphics processor to simultaneously work together to boost 3D graphics
performance"
[link]

Nem a Siemens, a Fujitsu.....

Árak: Minimálkonfiguráció graphic booster nélkül:
Sempron Si42
1 GB
250 GB
6 cellás akku
Vista Basic:
180000,- HUF
Csúcskonfig:
Turion Ultra ZN 86
4 GB
500 GB
9 cellás akku (igen, kétféle rendelhető)
Vista Premium
299000,-
Graphic Booster felára:
70-80000 HUF
turion? kár érte... Ez a külső doboz egyébként csak fusival megy egyelőre, ha jól gondolom
Genesis Montana - újra kétkeréken

Nekem is szemet szúrt.
Kár érte.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

Ebben a topic-ban szerintem tudták, hogy mire gondolok! 

Az Amilo Pa3553 árából kiindúlva kicsit sokallom a minimálkonfigot, de ha majd múlik az újdonság varázsa és pl. a HP is kijön egy ilyen megoldással... 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Rendkívül megtisztelő, hogy szinte csak a billentyűzet méretét találtátok meg negatívumként. De ne féljetek, hacsak nem extrémen nagy ujjaitok vannak, menni fog a gépelés 
[ Szerkesztve ]

Sőt, a HP arról híres, hogy mindenből a legolcsóbb és azonnal leveri az árat.
Ha az acert mondtad volna, talán lenne benne valami.

A Graphic Booster kizárólag az Amilo Sa 3650-es típussal működik.

Azt írtam a HP is, nem azt, hogy ő fogja lenyomni az árakat
, de neki is be kell majd állnia a sorba, ha nem akar piacot veszíteni, és minőségben, szervízháttérben ad annyival többet az Acer, Asus és társaitól, hogy nekem megérje azt a plussz 20-30ezer Ft-ot 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Miért kellett annyi helyet kihagyni a billentyűzet mellett? Nem tehetek róla, nem tetszik így, pont.
Ez az amiért nem szimpatikus a ma kapható notik többsége. 
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

jó ötlet,de én valahogy kevésbé nagyobba prbólnám belesűríteni.így olyan lesz mintha 1 3,5" rackkel rohangálnál xd
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!
A doboz arra lenne, hogy az otthoni gépedet is ki tudd váltani vele. Azt nem kell cipelned magaddal. Pont ez a lényege.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Ha elintézed a gépet rendelkezésre bocsátónál, hogy szétszedhessem, akkor szétszedem.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Azért ez erősen eltúlzott ár, 180-as alap verzió, egymagos sempronnal... a booster is egy vicc majd feleannyiért. Tudom, újdonság...
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

Miket ki nem találnak, csak hogy megszerezzék a pénzem.... 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Egy Turionnal, 2 GB rammal is csak bruttó 200 körül lesz.
A graphic booster áráról meg annyit, hogy az árgépen az ennél gyengébb 3850-es videokari 40000,- HUF. Akkor ezért 70-80000 egyáltalán nem eltúlzott.
Vedd figyelembe, hogy cucc azért műszakilag több, mint egy műanyagdoboz a videokártya körül. Ha csak az lenne, már régen lenne a konkurrenciának is, de mások valamiért nem bírták eddig kifejleszteni, max beszéltek róla.
Ha megjön, kirakunk egyet a Westendben lévő márkaüzletbe és futni fog rajta a 3DMark.

Elkezdődött!
Még pár év, és ott leszünk, hogy akármilyen fullextrás asztali videokártya ráköthető lesz a notikra. Persze kell majd bele egy izmosabb CPU, de abból már most is vannak elég gyorsak. A műanyag dobozba meg szinte egy új gépet kell majd összepakolni; kell majd a VGA-nak táp, meg valami északi híd szerűség ami a kommunikációt megoldja a géppel, sőt valami izmosabb hűtés is kell majd bele. Meg fagyásbiztossá kell tenni, és felkészíteni az oprendszert is arra, hogy unmountolni tudja a VGA-t.
De abban biztos vagyok hogy erre van a jövő! Illetve erre kéne lennie. 
@(#31)tlac: ne essünk tévedésbe: a pci-e 2.0 ugyanazt a sávszélt tudja, csak kétszer annyi teljesítményt tud leadni (azaz 75 helyett 150 wattot)
MOD: megnéztem wiki-n és tényleg dupla a sávszél is, sorry 
@(#24)twollah: így első ránézésre azt mondanám, h kétszer olyan gyors (8x2 = 16
)
[ Szerkesztve ]
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
Külső videókarinak jól áll a design, de a notinál már hanyagolnám. Így is nagyon fel van dobva photoshoppal, hogy valahogy kinézzem... Tetszik ez a külső videókártya dolog...
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8
Talán egyszer eljutunk oda, hogy egy laptopban is úgy lehessen alkatrészeket cserélni kedvünk szerint mint egy asztali gépben.

Haliho!
Igy, egy honap elteltevel lehet mar nalunk kapni? (Egyelore csak nemet oldalakon lattam, illetve a FuSi sajat on-line boltjaban lehet megvasarolni.)
Udv.: lkadar.

Fujitsu Márkabolt Westend: 269.990