Hi,
Nállam ciklikusan kapcsolgat a venti, alapterhelésen vagy ha csak torrent letöltés megy, szinte be sem kapcsol.
Most már kezdem komolyabban is "nyúzni" és kb fél napos FL Studio 8 buherálás után is
47 C volt a max és a magoknál ennél is kevesebb, pedig itt aztán ki lett használva a 64 bit
rendesen.
Szerintem érezhető a 64 bites rendszer előnyei még a 'native' 32 bites alkalmazásoknál is,
mivel a driverek mind 64 bitesek és a fájlkezelés terén ez sokat lendit a teljesitményen.
Egy kis érdekesség amit találtam a driverek között, a belső kártyaolvasónál listázza a firewire támogatást is, elképzelhető hogy benne is van csak nincs kivezetve a port a gép oldaláára, nem lenne rossz ha csak egy "kábel" kéne hozzá és lenne iLINK csati a gépen.
Mondjuk nem nagy tétel egy FW pcmcia kártya sem manapság. (~ 3500,- )
Visszatérve a teflonpasztára, az a gond hogy nem tudnám megmondani elötte milyen hőfokon ment mert én már az első este óta használom a proc. drivert és nem ment folyamatosan még akkor sem a ventillátora, szóval lehet hogy segitett, de lehet nem
is annyira számottevő, mindenesetre "stabil" a rendszer.
AMD Overdrive-ban lehet stresszelni a rendszert ott is meg lehet próbálni ellenőrizni
mennyire melegszik a proci (meg a magok a procin belül )
So Time Will Tell, and Time's Never wrong, so Time Will Tell, but Time Takes so Long!