Szerintem meg hozza a kis gép amire szerződött. A baj az hogy megint kicsit túllőttek a célon amikor az elvárásokat felkorbácsolták, és ehhez képest nem nyűgözött le senkit. Ha ettől elvonatkoztatunk, akkor ez egy jó kis kompakt gép: képstabilizátor, 10x optika, jó vaku, rendes összerakási minőség. Mondjuk azért egy éjszakai sorozatra igen-igen kíváncsi lennék, az elődjével (F30) azért trükközni kell hogy szép képek készüljenek (vajon ezel is?). Meg kíváncsian várom az időt amikor "normális" méretű CCD kerül egy kompakt gépbe, addig nagyon nagy varázslat nem várható 
Amúgy hogy lehet ilyen béna tesztvideót iderakni, amin egyetlen mozgó objektum sincs? 
OFF: Az 5600-ost nem tudom miért kellett felhozni: SLR-nak kevés, kompaktnak meg dögnagy. Ugyanaz a CCD csücsül benne mint az F30-osmban (annak idején elég sokat nézegettem), de 10x optikát képstabilizátor nélkül kiadni szerintem nem olyan jó ötlet. Ezenkívül nagy, nehéz, az autófókusza lassú (bár az expnálás meg gyors), 4 elemet igényel (amit a tesztek szerint elég hamar le is merít) és engem pl halálba idegesített a picike (1.8"-as) képernyő a hátulján (kipróbáltam, igen). A szériára jelentkező kromatikus abberáció meg úgy tűnik még jobban kijön (gondolom a nagy optika miatt)...szóval az akacsony zaj (mert a 64 ISO mellett készült képei tényleg gyönyörűek) csak egy oldala az éremnek, azért van más is amit mérlegelni érdemes.
[ Szerkesztve ]
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."