De most tényleg. Milyen megfontolásból érdekel valakit a táp színe? Még a plexi oldallapos (mennyire gáz, istenem) gépeken se látszik legtöbbször a táp...
Aki él és nem boldog, az téved!
Egy és két oldalas SD memóriák - eladók! - MONDJ EGY ÁRAT ÉS VIGYED! NYÁRI AKCIÓ!
Acer Aspire 5742Z, zsírúj, dobozában, tartozékaival, 6 hónap garival !
99800 olcsón új ASUS A53UL E450 2 Gb 320 Gb ATI Radeon HD6310 Hdmi
Ezüst hatású ASUS NB K53SV Usb 3.0! 15.6"HD, i5-2430M, 4G, 640GB, GT540M 1Gb Cam, Wifi, BT, HDMI,
Asus hegyek olcsón játékra is! Nézz be mielőtt máshol vennéd :) 128.000.- től

De most tényleg. Milyen megfontolásból érdekel valakit a táp színe? Még a plexi oldallapos (mennyire gáz, istenem) gépeken se látszik legtöbbször a táp...

A tesztelt tápoknál ez szerepel:
Fogyasztás csatlakoztatva: 11W
Fogyasztás készenléti állapotban: 0W
Nem lehet, hogy ezeket összecseréltétek véletlenül?
Köszi.
[ Szerkesztve ]

Miért lenne a plexi oldallap gáz?
Tudod, ha neked nem tetszik, nem kell megvenni...
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

A Cooler Masternél a 13 wattos készenléti fogyasztás az az, hogy be van dugva a táp, de nincs bekapcsolva a gép? Mert nekem is ilyen tápom van, de ritkán használom, ha 13 wattot eszik úgy, hogy nem megy a gép, akkor inkább kihúzom.

Minden fogyaszt stand by állapotban.
Én 35 watot mértem saját rendszeremnél (2 nyomtató, monitor, gép). Ki is szoktam kapcsolni hosszabítón lévő kapcsolóval.
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

Azért gáz, mert gáz. Amiért gáz a fehér zokni öltönyhöz meg ilyenek. Persze mindenkinek joga van fehér zoknit öltönyhöz viseni, csak épp gáz...
Fenét gáz.
Egy fehér plexis házhoz szerintem jól mutatna.
https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/
(#8) Szten Márs válasza dying_star (#7) üzenetére
Már a fehér zokni? 
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

Az nagyon sok a semmiért. Ki is húzok mindent 
Azt tudom, hogy minden fogyaszt készenlétben, de ennyit nem is gondoltam. Azt hittem csak 1-2 wattot max.
FSP 400PNF akkor megszunik? Remelem nem, nagyon tuti kis tap. Kulonben meg itt az ujabb bizonyitek, huzott c2d es 8800 gtx eseten sem kell 500 watt, meg 400 sem.
Kosz a cikket/tesztet rudi!
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

ha nem is jobb, és nem is olcsóbb, mint a korábbi pnf sorozat, akkor mi értelme? 
Mert ez színes
Na meg úgy kell tenni, mintha folyamatosan fejlesztenének, időről időre kellenek az új termékek, akár van értelme, akár nem. És ez nem csak a tápokra igaz.
Ettől függetlenül egyáltalán nem rossz tápok ezek.
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"
van rajta pci-e csati, több sata csati van rajta, retail, nem pedig oem tehát jár hozzá doboz és leírás is.......
PNF-en pci-e-csati az nincs
és sata csati se sok.....ettől eltekintve jó tápok, a 350-es 6k-ért elég erős az occsó mezőnyben
[ Szerkesztve ]

akkor lehet hogy csak a színe miatt drágább 

Nekem spec. tetszik ez a fehér táp fekete ventivel.
Ha választhatnék egy sima fémes kinézetű és egy ilyen közül biztos ezt venném még ha 1 ezressel drágább is lenne.
[ Szerkesztve ]
''Ingyé nem dolgozok ... semmi pénzé'' by anonimus

így már érthetőbb
Azért lássuk be, egy dobozt, meg pár csatlakozót legyártani és hozzádobni a meglévőhöz nem lenne olyan nagy feladat, csak marketingügyileg ez éri meg jobban.
(#18) venember83 válasza Szten Márs (#17) üzenetére
Fejlesztettek azert, most mar sporolnak itt-ott
Mikozben az ar, illetve a "meret" meg emelkedett. Nem rossz parositas.
[ Szerkesztve ]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Barátnőm gépében egy 350W-os Saga dolgozik, jó választásnak tartom, mellesleg szerintem halkabb, mint a 400W-os PNF-em.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

grat a cikkhez! teccik ez a táp, anno ilyet vettem volna, de akkor még sehol nem lehetett kapni itthon.
(mod) és ha télleg 6k-ért lehet kapni a 350-est, akkor remélem minél több ember fogja venni kódgány és társai helyett.
[ Szerkesztve ]
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

Egy ilyen saga 400-as dolgozik a gépembe. Én teljesen elégedett vagyok vele. És a színe is bejön (mindig szem előtt van mert nincs gépház
)

Barátnőmnek zománcozott fehér a háza...ahhoz maximálisan stimmel ez a szín
Csak az időnek nincs vége. http://hs4rc.deviantart.com/
ok, de PNF-et emiatt MM-be EW-be és társaiba oem volta miatt nem lehet pl árusítani
PCI-E csati meg sztem már alap kellene hogy legyen, szal pnf-re is rátehetnék.........
"ok, de PNF-et emiatt MM-be EW-be és társaiba oem volta miatt nem lehet pl árusítani"
Erre mondtam, hogy egy doboz legyártása nem lenne olyan nagy feladat egy gyártónak, ha akarnák 

Csak a nagy számok törvénye alapján minden cent megtakaritás a nagy egésznél sok dodot jelent. 
Legalább mostmár tudni mi a helyzet a saga+ vs pnf ügyben.
Szerintem nem baj, hogy fehér. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
a fehér (és a fekete) nem szín

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
üde színfoltok 
ráncfelvarrott belső új csilivili köntösbe bújtatva
szerintem megdobja majd az eladásokat a fehér szín
True Success is Blonde
nekem marhára bejön a színe, olyan psp ceramic white feeling, egy koromfekete házhoz tök jól mutatna >]

Nem olyan rég simán vettem OEM DVD-írót MM-ban.
Csak buborékos zacsiban volt a polcon. Csak egy garanciajegy volt benne, meg az író, még csavart se adtak.
"Az élet szép, csak drága. Persze lehet olcsóbb is, de akkor nem lesz olyan szép."

Azt tudja valaki, hogy ~alapjaraton mennyit porognek ezekben a tapokban a ventik?
http://tinyurl.com/kircip

köszi a cikket, nagyon jól jött
400-as SAGA+ ból adtam már el párat, de hát +2200Ft-ért van 400-60GLN az meg csak jobb
ha olcsó kell akkor meg a 350PNR ami ezek szerint fejlettebb belsőt takar alacsonyabb ár mellett 
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix
PNR nem. Az kb ugyanilyen. A szekunder oldali hutobordaja kisebb, mint a PNF-nek.

biztos a modderek is mind gázak egytől egyig akik plexis házakat készitenek különböző versenyekre... 
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
Ráncfelvarrás, hát, izé 
Nagyon vártam ezeket a tápokat, passzív pfc miatt következő tápvásárlásnál ilyen tápra gondoltam, és végre hozzá jöhet egy kváziszínuszos UPS(rendes szinuszos UPS-ek 50k feletti ára egy vicc).
Nos még mindig egy 450-es Saga+ a kiszemelt tápom, ugyanakkor elszomorít, hogy ráncfelvarrás helyett jött a köcségcsökkentés, a legnagyobb Saga+ gyengusabb, mint a 400 Wattos előd. 
"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

Épp mostanában kellett tápot vennem olcsón, és néztem ki a fejemből, hogy az FSP szerint miért vennék SAGA-t a 350PNF helyett, de nem kötötték az orromra. Ők tudják, marat a 350PNF 6180 Ft-ért... Aztán láttam, hogy képesek voltak rá összesen 1 azaz 1 db SATA tápcsatlakozót tenni. Nekem bőven elég volt, na de mennyire genyó már.
A 350 SAGA-n már 2 db van.
Bluestorm II foreva. Ezeknek a színük se tetszik...
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
az aktív pfc-s tápom megeszi a gagyi apc-m kockajeletét. mondjuk érdekes hangot hallat közben, de kimértem, a leadott feszek jók. szóval csak ezért ne vegyél passzív pfc-s tápot, max csak ha nagyon biztosra akarsz menni
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
Köszönet a cikkért - a teszten nagyon jót derültem
A 350-es SAGA kb. ugyanaz, mint a 350PNR-em, amit úgy vettem, hogy egy 3GHz körülre húzott Conroe-t meg egy 8800GT-t elvigyen. Ehhez képest úgy tűnik, egy 3GHz-es Yorkfield meg sem kottyanna neki, és még a VGA fogyasztásával is mehetek feljebb. 350W rulz! 
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.
én már régóta nézegettem ezt a tápot
elég jónak tűnik azt halottam a régi BS- értékeit tudja
amúgy FSP ATX-350W-PNF tápot vettem már 2-őt is ismerősnek
azok is faszák
(#40) venember83 válasza cskamacska (#34) üzenetére
Ha nem Chieftec GPS-szeru Delta-klonod van, akkor valszeg nem lesz baj. De nem rossz otlet az uzletben kiprobalni, biztos ami ziher.
a régi bluestorm széria még passzív pfc-s, 500w-osa nálam elég volt egy x1900 crossfire-hez x2-vel szóval az lényegében majd bármire elég
és -igaz használtan- meg lehet kapni elég olcsón

A dobozt meg kell tervezni (vagy terveztetni) = pénz.
DFU-t megírni (megíratni), lefordíttatni x nyelvre = pénz.
Ezután bármikor esély van rá, hogy a doboz- és/vagy a DFU-beszállító nem mindíg szállít időben, szart hoz, elázik a cucc szállítás közben, stb. - vagyis bármikor megakaszthatja a késztermék-kiszállítást.
Aztán persze a legfontosabb: a terméket be kell csomagolni. Erre még 2008-ban is a kétkezi szalagmunka a legkézenfekvőbb megoldás. Ez újabb időt és költségeket jelent.
[ Szerkesztve ]
Szvsz teljeszen jó tápok ezek. Inkább ezt kellene venni, mint a pár forinttal olcsóbb nonamet, mert a nonamenek mindegy, hogy quad alatt vagy celeron alatt, de nyáron megdöglik és 50% hogy magával viszi az alaplapot stb. Ezek viszont a gépek 95% át probléma nélkül vinni fogják. A színe felüdülés a biliacélhoz képest. Jó kedvre deríti a szerelőt, amíg összerakja a gépet.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
Éppen karácsonyra raktam össze egy új gépet 400-as Saga táppal. Nagyon szimpatikus volt, h van rajta külön PCI-E csati, ill. az, h passzív, mert ezt a szünetmentesek jobban komálják.
Egy ilyen gépet hajt:
2,66GHz C2D procc
HIS ICEQ 3850 Turbo
Giga P35-DS3
320GB vinya
2GB Ram
Pio 112D
Semmi probléma nem jelentkezett eddig vele, szerintem jó vásár volt ca. bruttó 10k ért.
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
azért ha már 10e FT-os árról beszélünk, akkor érdemes megfontolni a 400-as BlueStorm II-t. Minden egyéb mellett az árkülönbözetet max. 1 év alatt behozza a magasabb hatásfok miatt :-)
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.
BSIIben aktív a PFC, a szünetmentesek nagy többsége (az olcsóbban elérhető nem színuszos kimenetűek) nem jó hozzá. Sima BS v. Saga, ha szünetmentes is kell.
[ Szerkesztve ]
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Ismét tanultam valamit
Tehát módosítom a #44-et: ha nincs szünetmentes, akkor inkább a BSII-t érdemes venni.
És ez már megállja a helyét
Bár a kevésbé melegedés miatt inkább passzívPFCset vennék
Vagy ha nagyon lényeg a hatásfok, akkor egy Zen ütős.
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Nálam ár / teljesítmény arány über alles - ebben tápnál benne van a hatásfok is, bár nem iszonyú nagy súllyal, tekintve, hogy a configom elég keveset fogyaszt.