Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

De most tényleg. Milyen megfontolásból érdekel valakit a táp színe? Még a plexi oldallapos (mennyire gáz, istenem) gépeken se látszik legtöbbször a táp...

Aki él és nem boldog, az téved!

(#2) Relevance007

Relevance007
(lelkes újonc)

A tesztelt tápoknál ez szerepel:

Fogyasztás csatlakoztatva: 11W
Fogyasztás készenléti állapotban: 0W

Nem lehet, hogy ezeket összecseréltétek véletlenül?

Köszi.

[ Szerkesztve ]

(#3) Skynet258 válasza pilóta (#1) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Miért lenne a plexi oldallap gáz? :F Tudod, ha neked nem tetszik, nem kell megvenni...

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#4) hzcs

hzcs
(senior tag)

A Cooler Masternél a 13 wattos készenléti fogyasztás az az, hogy be van dugva a táp, de nincs bekapcsolva a gép? Mert nekem is ilyen tápom van, de ritkán használom, ha 13 wattot eszik úgy, hogy nem megy a gép, akkor inkább kihúzom.

(#5) Godefroy válasza hzcs (#4) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Minden fogyaszt stand by állapotban.
Én 35 watot mértem saját rendszeremnél (2 nyomtató, monitor, gép). Ki is szoktam kapcsolni hosszabítón lévő kapcsolóval.

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#6) pilóta válasza Skynet258 (#3) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Azért gáz, mert gáz. Amiért gáz a fehér zokni öltönyhöz meg ilyenek. Persze mindenkinek joga van fehér zoknit öltönyhöz viseni, csak épp gáz...

Aki él és nem boldog, az téved!

(#7) dying_star válasza pilóta (#6) üzenetére

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Fenét gáz.
Egy fehér plexis házhoz szerintem jól mutatna.

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

(#8) Szten Márs válasza dying_star (#7) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már a fehér zokni? :DDD

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#9) hzcs válasza Godefroy (#5) üzenetére

hzcs
(senior tag)

Az nagyon sok a semmiért. Ki is húzok mindent :)
Azt tudom, hogy minden fogyaszt készenlétben, de ennyit nem is gondoltam. Azt hittem csak 1-2 wattot max.

(#10) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

FSP 400PNF akkor megszunik? Remelem nem, nagyon tuti kis tap. Kulonben meg itt az ujabb bizonyitek, huzott c2d es 8800 gtx eseten sem kell 500 watt, meg 400 sem.

Kosz a cikket/tesztet rudi!

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#11) morp

morp
(fanatikus tag)

ha nem is jobb, és nem is olcsóbb, mint a korábbi pnf sorozat, akkor mi értelme? :F

(#12) Szten Márs válasza morp (#11) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mert ez színes :D Na meg úgy kell tenni, mintha folyamatosan fejlesztenének, időről időre kellenek az új termékek, akár van értelme, akár nem. És ez nem csak a tápokra igaz.
Ettől függetlenül egyáltalán nem rossz tápok ezek.

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#13) HERR Z válasza morp (#11) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

van rajta pci-e csati, több sata csati van rajta, retail, nem pedig oem tehát jár hozzá doboz és leírás is.......
PNF-en pci-e-csati az nincs:(és sata csati se sok.....ettől eltekintve jó tápok, a 350-es 6k-ért elég erős az occsó mezőnyben

[ Szerkesztve ]

(#14) morp válasza Szten Márs (#12) üzenetére

morp
(fanatikus tag)

akkor lehet hogy csak a színe miatt drágább :DDD

(#15) Szipi válasza pilóta (#1) üzenetére

Szipi
(fanatikus tag)

Nekem spec. tetszik ez a fehér táp fekete ventivel. :))
Ha választhatnék egy sima fémes kinézetű és egy ilyen közül biztos ezt venném még ha 1 ezressel drágább is lenne.

[ Szerkesztve ]

''Ingyé nem dolgozok ... semmi pénzé'' by anonimus

(#16) morp válasza HERR Z (#13) üzenetére

morp
(fanatikus tag)

így már érthetőbb

(#17) Szten Márs válasza HERR Z (#13) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért lássuk be, egy dobozt, meg pár csatlakozót legyártani és hozzádobni a meglévőhöz nem lenne olyan nagy feladat, csak marketingügyileg ez éri meg jobban.

(#18) venember83 válasza Szten Márs (#17) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Fejlesztettek azert, most mar sporolnak itt-ott :)) Mikozben az ar, illetve a "meret" meg emelkedett. Nem rossz parositas.

[ Szerkesztve ]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#19) mv

mv
(fanatikus tag)

Barátnőm gépében egy 350W-os Saga dolgozik, jó választásnak tartom, mellesleg szerintem halkabb, mint a 400W-os PNF-em.

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#20) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

grat a cikkhez! teccik ez a táp, anno ilyet vettem volna, de akkor még sehol nem lehetett kapni itthon.
(mod) és ha télleg 6k-ért lehet kapni a 350-est, akkor remélem minél több ember fogja venni kódgány és társai helyett.

[ Szerkesztve ]

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#21) Blizzard.9

Blizzard.9
(tag)

Egy ilyen saga 400-as dolgozik a gépembe. Én teljesen elégedett vagyok vele. És a színe is bejön (mindig szem előtt van mert nincs gépház ;] )

(#22) Furkoo

Furkoo
(őstag)

Barátnőmnek zománcozott fehér a háza...ahhoz maximálisan stimmel ez a szín

Csak az időnek nincs vége. http://hs4rc.deviantart.com/

(#23) HERR Z válasza Szten Márs (#17) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ok, de PNF-et emiatt MM-be EW-be és társaiba oem volta miatt nem lehet pl árusítani
PCI-E csati meg sztem már alap kellene hogy legyen, szal pnf-re is rátehetnék.........

(#24) Szten Márs válasza HERR Z (#23) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"ok, de PNF-et emiatt MM-be EW-be és társaiba oem volta miatt nem lehet pl árusítani"

Erre mondtam, hogy egy doboz legyártása nem lenne olyan nagy feladat egy gyártónak, ha akarnák ;)

(#25) Gyuri27 válasza Szten Márs (#24) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Csak a nagy számok törvénye alapján minden cent megtakaritás a nagy egésznél sok dodot jelent. :K

Legalább mostmár tudni mi a helyzet a saga+ vs pnf ügyben.
Szerintem nem baj, hogy fehér. :DDD

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#26) Muton válasza Szten Márs (#12) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

a fehér (és a fekete) nem szín :P :DDD

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#27) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

üde színfoltok :)
ráncfelvarrott belső új csilivili köntösbe bújtatva

szerintem megdobja majd az eladásokat a fehér szín

True Success is Blonde

(#28) grimetime

grimetime
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

nekem marhára bejön a színe, olyan psp ceramic white feeling, egy koromfekete házhoz tök jól mutatna >]

(#29) haris válasza HERR Z (#23) üzenetére

haris
(senior tag)

Nem olyan rég simán vettem OEM DVD-írót MM-ban.
Csak buborékos zacsiban volt a polcon. Csak egy garanciajegy volt benne, meg az író, még csavart se adtak.

"Az élet szép, csak drága. Persze lehet olcsóbb is, de akkor nem lesz olyan szép."

(#30) kircipeti

kircipeti
(senior tag)

Azt tudja valaki, hogy ~alapjaraton mennyit porognek ezekben a tapokban a ventik?

http://tinyurl.com/kircip

(#31) boba6

boba6
(senior tag)

köszi a cikket, nagyon jól jött
400-as SAGA+ ból adtam már el párat, de hát +2200Ft-ért van 400-60GLN az meg csak jobb
ha olcsó kell akkor meg a 350PNR ami ezek szerint fejlettebb belsőt takar alacsonyabb ár mellett :Y

... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix

(#32) venember83 válasza boba6 (#31) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

PNR nem. Az kb ugyanilyen. A szekunder oldali hutobordaja kisebb, mint a PNF-nek.

(#33) oettinger01 válasza pilóta (#6) üzenetére

oettinger01
(őstag)

biztos a modderek is mind gázak egytől egyig akik plexis házakat készitenek különböző versenyekre... :W

A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

(#34) cskamacska válasza Ste (#27) üzenetére

cskamacska
(őstag)
LOGOUT blog

Ráncfelvarrás, hát, izé :(
Nagyon vártam ezeket a tápokat, passzív pfc miatt következő tápvásárlásnál ilyen tápra gondoltam, és végre hozzá jöhet egy kváziszínuszos UPS(rendes szinuszos UPS-ek 50k feletti ára egy vicc).

Nos még mindig egy 450-es Saga+ a kiszemelt tápom, ugyanakkor elszomorít, hogy ráncfelvarrás helyett jött a köcségcsökkentés, a legnagyobb Saga+ gyengusabb, mint a 400 Wattos előd. :o

"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

(#35) ddekany

ddekany
(PH! addikt)

Épp mostanában kellett tápot vennem olcsón, és néztem ki a fejemből, hogy az FSP szerint miért vennék SAGA-t a 350PNF helyett, de nem kötötték az orromra. Ők tudják, marat a 350PNF 6180 Ft-ért... Aztán láttam, hogy képesek voltak rá összesen 1 azaz 1 db SATA tápcsatlakozót tenni. Nekem bőven elég volt, na de mennyire genyó már. :) A 350 SAGA-n már 2 db van.

(#36) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Bluestorm II foreva. Ezeknek a színük se tetszik...

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#37) Muton válasza cskamacska (#34) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

az aktív pfc-s tápom megeszi a gagyi apc-m kockajeletét. mondjuk érdekes hangot hallat közben, de kimértem, a leadott feszek jók. szóval csak ezért ne vegyél passzív pfc-s tápot, max csak ha nagyon biztosra akarsz menni

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#38) gbors

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszönet a cikkért - a teszten nagyon jót derültem :D A 350-es SAGA kb. ugyanaz, mint a 350PNR-em, amit úgy vettem, hogy egy 3GHz körülre húzott Conroe-t meg egy 8800GT-t elvigyen. Ehhez képest úgy tűnik, egy 3GHz-es Yorkfield meg sem kottyanna neki, és még a VGA fogyasztásával is mehetek feljebb. 350W rulz! :D

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#39) MaSzKa

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

én már régóta nézegettem ezt a tápot

elég jónak tűnik azt halottam a régi BS- értékeit tudja

amúgy FSP ATX-350W-PNF tápot vettem már 2-őt is ismerősnek
azok is faszák

(#40) venember83 válasza cskamacska (#34) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha nem Chieftec GPS-szeru Delta-klonod van, akkor valszeg nem lesz baj. De nem rossz otlet az uzletben kiprobalni, biztos ami ziher.

(#41) HERR Z válasza cskamacska (#34) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a régi bluestorm széria még passzív pfc-s, 500w-osa nálam elég volt egy x1900 crossfire-hez x2-vel szóval az lényegében majd bármire elég
és -igaz használtan- meg lehet kapni elég olcsón

(#42) Amazonas válasza Szten Márs (#24) üzenetére

Amazonas
(kvázi-tag)

A dobozt meg kell tervezni (vagy terveztetni) = pénz.
DFU-t megírni (megíratni), lefordíttatni x nyelvre = pénz.
Ezután bármikor esély van rá, hogy a doboz- és/vagy a DFU-beszállító nem mindíg szállít időben, szart hoz, elázik a cucc szállítás közben, stb. - vagyis bármikor megakaszthatja a késztermék-kiszállítást.
Aztán persze a legfontosabb: a terméket be kell csomagolni. Erre még 2008-ban is a kétkezi szalagmunka a legkézenfekvőbb megoldás. Ez újabb időt és költségeket jelent.

[ Szerkesztve ]

(#43) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

Szvsz teljeszen jó tápok ezek. Inkább ezt kellene venni, mint a pár forinttal olcsóbb nonamet, mert a nonamenek mindegy, hogy quad alatt vagy celeron alatt, de nyáron megdöglik és 50% hogy magával viszi az alaplapot stb. Ezek viszont a gépek 95% át probléma nélkül vinni fogják. A színe felüdülés a biliacélhoz képest. Jó kedvre deríti a szerelőt, amíg összerakja a gépet.

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#44) finest

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Éppen karácsonyra raktam össze egy új gépet 400-as Saga táppal. Nagyon szimpatikus volt, h van rajta külön PCI-E csati, ill. az, h passzív, mert ezt a szünetmentesek jobban komálják.
Egy ilyen gépet hajt:
2,66GHz C2D procc
HIS ICEQ 3850 Turbo

Giga P35-DS3
320GB vinya
2GB Ram
Pio 112D
Semmi probléma nem jelentkezett eddig vele, szerintem jó vásár volt ca. bruttó 10k ért.

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#45) gbors válasza finest (#44) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azért ha már 10e FT-os árról beszélünk, akkor érdemes megfontolni a 400-as BlueStorm II-t. Minden egyéb mellett az árkülönbözetet max. 1 év alatt behozza a magasabb hatásfok miatt :-)

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#46) Speed(R) válasza gbors (#45) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

BSIIben aktív a PFC, a szünetmentesek nagy többsége (az olcsóbban elérhető nem színuszos kimenetűek) nem jó hozzá. Sima BS v. Saga, ha szünetmentes is kell.

[ Szerkesztve ]

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#47) gbors válasza Speed(R) (#46) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ismét tanultam valamit :)
Tehát módosítom a #44-et: ha nincs szünetmentes, akkor inkább a BSII-t érdemes venni.

(#48) Speed(R) válasza gbors (#47) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És ez már megállja a helyét :K Bár a kevésbé melegedés miatt inkább passzívPFCset vennék :DDD Vagy ha nagyon lényeg a hatásfok, akkor egy Zen ütős.

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#49) gbors válasza Speed(R) (#48) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nálam ár / teljesítmény arány über alles - ebben tápnál benne van a hatásfok is, bár nem iszonyú nagy súllyal, tekintve, hogy a configom elég keveset fogyaszt.

(#50) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

és ezek sem modulárisok :DD

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.