Tényleg nem rossz táp ,DE FELESLEGES 
BANZAII
Egy és két oldalas SD memóriák - eladók! - MONDJ EGY ÁRAT ÉS VIGYED! NYÁRI AKCIÓ!
Acer Aspire 5742Z, zsírúj, dobozában, tartozékaival, 6 hónap garival !
99800 olcsón új ASUS A53UL E450 2 Gb 320 Gb ATI Radeon HD6310 Hdmi
Ezüst hatású ASUS NB K53SV Usb 3.0! 15.6"HD, i5-2430M, 4G, 640GB, GT540M 1Gb Cam, Wifi, BT, HDMI,
Asus hegyek olcsón játékra is! Nézz be mielőtt máshol vennéd :) 128.000.- től
Tényleg nem rossz táp ,DE FELESLEGES 
BANZAII

Ennyi pénzért igazán elfért volna pár csatlakozó,hogy le lehessen szerelni a "felesleges"kábeleket.Hova lehet ennyi káblet gusztusosan elpakolni?
Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.

ahogy elnézem, 40 ezer forintnyi alkatrész simán van benne, szal már csak azért is megéri.

Ha próbálnának az ésszerűség keretein belül maradni, 10000Ft-nyi is elég lenne 
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

Egy FSP bluestorm II (500w) is simán elviszi a gépemet..sztem 600w -nak pedig a legdurvább SLi rendszer-t is el kell látnia...tetejében eszméletlen sokba kerül...szerintem akkor jobban jár az aki vesz a minőségi 15-20k-s tápja mellé egy szünetmentest szintén 15-20k-ért...
[ Szerkesztve ]

és 2 éven belül elfüstölne 
A vér nem válik VAZZE!™

inkább egy nagyonhalk 400-500-as tápot csinálnának ~90%-os hatásfokkal
az sokkal többet érne 
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

Ezen jót röhögtem. Az alkatrészek ebbe kb 4-5 ezer forintból jönnek ki
Persze nagyker áron, de 8 ból simán építesz egy ilyet, ha megveszed hozzá az alkatrészeket. De én inkább 9V-ra áttekercselt hegesztőt kötnék a gépre ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Elvileg tegnapra kellett volna elkészülnie, de lehet ma megcsinálom..."

hát, de a 60k csak kijön valahogy...

Persze, ráírják az árcédulára. Így jön ki 
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

Hát igen, ők ráfogják 1 alkatrészre, hogy az drága meg mittudomén, ami lehet hogy igaz, mert nekik külön gyártják, de annak megvan a boltban kapható pontos helyettesítője. Szóval csak átnevezik pl. a tranzisztort, és máris hivatkozhatnak erre.. de tényleg csak kikiáltják az árat.
Meg ha megnézzük, hogy most egy 200W-os táp (nem codegen) mennyiből jön ki, pár ezer forint. Szóval aránytalanul drágább a kilówáttos táp.
[ Szerkesztve ]
"Elvileg tegnapra kellett volna elkészülnie, de lehet ma megcsinálom..."

A haszont is beleszámolják úgy jön az ki
![;]](/dl/s/v1.gif)

hát ha kilowattos tápot vennék tuti nem ezt venném.. 4ág/20A csodás 
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

a 750-es korzer már SR-es táp, az finom lesz 
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

Akinek van annyi pénze és nincs annyi sütnivalója az fizesse ki nugyodtan. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

jah, de a 750-es silencer mégfinomabb 

Zen 400W. 

de nem passzív tápra gondoltam hanem egy nagyonhalk 400-500wattosra ami 90%-os hatásfokot közelíti
akár még 14centis ventit is írhatnám vagy ha van attól nagyobb (16centis nemtudom van-e) akkor olyan megoldással...
nekem ilyen táp lenne a vágyam 
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

Olyan nagy ventilátort állítólag nem éri meg alkalmazni, mert a mérete miatt azonos légszállítás mellett nem lesz halkabb, mint egy 12 cm-es.
Nem éri el a 90%-os hatásfokot, ennek ellenére a Seasonic S12 430W nekem nagyon bejött. Halk, erős, megbízható és olcsó.
Ez ráadásul régebbi konstrukció, biztos vannak már modernebbek is...
Draga + hangos + szokasos 500 watt feletti duma. 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

kar, hogy azota az ominozus nemet eresztes ota nem jott ki olyan teljeskoru teszt.. mondjuk akkor az fps es a seaconic volt a legjobb az 500 wattos tapjaikkal... mondjuk azt nem ertem, hogy az fsp miert erolteti meg az epsilon szeriat, mikor ott az everest 
I'm out.

egyebkent en meg azt a gigabyte 800 wattos odint neznem meg..
[ Szerkesztve ]
I'm out.

sztem a legjobb táp Enermax Liberty 500w moduláris 22k ft végig 80% feletti a hatásfoka maximális 85% feletti c2d e4300@3.3ghz; 88gts; 4 vinyo; 1odd; 1 12cm és 2 9cm ház ventivel a táp ventije 1000 alatt pörög 

Nekem eszembe jutott egy felhasználási terület az ilyen tápoknak: ahol mondjuk van jópár gép egymáshoz nagyon közel, ott elég egy ilyen táp kb 4 gépnek

én zalmant vennék. eddig azzal voltam a legelégedettebb 
A vér nem válik VAZZE!™

abba is FSP belső van ugye? csak megspékelve pár hőcsővel meg halk ventivel
500wattos táptól sosem vennék nagyobbat úgyhogy remélem a jövőben gyártanak még majd értelmes átlagos tápokat 

bezony 
A vér nem válik VAZZE!™

és ki fizeti a villanyszámlát? 
"A tapasztalat olyan dolog, amit nem lehet megvásárolni" -Oscar Wilde-

Nincs kedvem kioktatni 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

bírom ezeket az 500 watt mindenre elég hozzászólásokat.
500as fsp bluestorm egy quad alatt kifexik ha komolyabb feszemeléssel húzva van a quad, és még extra vga se kell hozzá.
(tapasztalat. 500as fsp kb 1.48V feszültségig tudott kiszolgálni egy quadot. 1 vinyóval, 2 dm rammal és 1 db 2600xt-vel, ami nem túl nagyétkű)
és akkor hol van egy komolyabb vga, egy sli, több ram, több vinyó, normál hangkártya (alaplapi helyett), dvdíró...)
**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

tehát ha jól számolok, megevett a quad cca. 300 wattot? 
A vér nem válik VAZZE!™
Corsair vx450 barmikor kiszolgal egy tuningolt quadot, ha nincs mellette ki tudja milyen sli-s vidkari alrendszer. Tehat okosan igenis boven eleg 500 wattos tap. Kivancsi lennek mi fektetne ki egy 520as Corsairt...

jah, de ezt beszéltük h miért.. corsair egy ágas, fsp nem 

1,5V 3.6 ghz körül a kalkulátorok szerint 250 watt környékén eszik...
**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**
Csak magam ismetelhetem: Tehat okosan igenis boven eleg 500 wattos tap. Mondjuk a valasztva szocska az kimaradt az okosan es igenis kozott
De igy mar okes amit irtam, nem? Ugy ertve, h elfogadod? Ja, nem mert te a 620asra eskuszol 
WiZARD: kalkulatorok? Ezert tap-ugyben egy hetes ban jar ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Érdekes ,nálam meg a Zen simán viszi 3800-on 1,475 volttal a Quadot...Pedig 4g memo, raptor, komoly VGA mondjuk nálam sincsen de nálad sem 
Kalkulátor nélkül mértem:
Terhelve 1,51V-on (tápom határesete 1,53V-on Load restartol) a konnektorból 370W-ot csókol be a konfig monitorral, ami 25W-ot eszik (kimérve).
2 ágas táp 20A alatt kevés a Quadnak eXtrém tuning-nál. (1,5 V-on stabil a 18A-es). 

jézusom, asszem maradok a mobil prociknál 
A vér nem válik VAZZE!™
Ja, a feljavított Zened. De köss be egy komolyabb vidkarit és győzz pislogni..
A piacon lévő 20k alatti tápok nagy része nem képes kiszolgálni egy emberesen megrángatott Quados gépet ha mellé komoly VGA is húzza 12Von.
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

szo szo 
most veszek nagyobbat 

tökmind1 hány ágas, a 20A limitál majd, ezért kenhetem a hajamra az összes fsp-t, és enermaxot, lehet az 2KW-os is 

jóvanna, lehet hogy nem a legpontosabbak.
de amit korábban írtam az saját tapasztalat.
jah 450es asus táp kb 1.41V feszültségig volt elég a quazánnak
Achill3uS miért tökmind1 hogy hány ágas, és miért a 20A limitál? 
[ Szerkesztve ]
Azért tökmindegy, mert ha 1 ág 20Aes, akkor az 12Von 240Wot jelent.
Amit persze nem kap meg, hiszen ez elméleti maximum (20Ax12V)
Ha ennél több kell az adott vasnak(procinak), akkor nem kapja meg.
A 8PINes +12V csati a komolyabb lapokon nem azt eredményezi, hogy több kakaót kap a proci, hanem hogy kevesebb áram folyik a vezetékeken.
Szerintem megoldható többágas tápokkal is a széthúzott Quadok etetése, ha a 12V egyik négyesét külön ágról kötjük be. Próbálta ezt már valaki?
[ Szerkesztve ]
jó a teszt, bár jó lenne ha már vége megcsinálnátok a beígért Megatáptesztet 
én azért nem fogok többet fizetni hogy feltuningoljak 1 quadot mikor 1-2év elteltével olcsóbban meglehet venni majd a kisebb fogyasztású procikat és nagyobb teljesítményűeket
az is érdekes miért nem kaptak ezek a tápok 80Plus minősítést?
én inkább veszek 1 kis fogyasztású amd-t tavasszal 
mert azt vettem észre hiába van feltuningolva a c2d majdnem a duplájára én szinte semmit nem érzek belőle játékokba meg főleg nem (1-2fps +) amikor pl 6db winrar tömörítést rányomatok amiba 2-3gb-ot kell betömni akkor lassan tudok netezni néha megfogja a gépet pedig 2x annyi ramom van mint a régi AMD x2 3800+ am2-be és azzal vigan neteztem
psp tömörítésekbe is lassab a c2d alapsebességen
a Corsair VX450W-t már megvettem az itt olvasott cikk és 3-4napi fórúm bogarásszással és Sthol és Csaba_20 kollega infó-val segítettek 
meg vagyok elégedve vele mert nagyon halk 1600@3000 +0,08V -al is nagyon halk a táp
bőven elég lesz nekem 3-4évig főleg hogy 5év gari van rá 
[ Szerkesztve ]
Nincs időd normális formába önteni a mondanivalódat? Ez nem chat
Lehet, hogy 1-2 év múlva jutsz el oda, hogy szükséged legyen arra a teljesítményre, de hagyd meg az örömöt, hogy húzott Quadot használhassak..
Valszeg azért nem kaptak 80Plust, mert nem lehet megvalósítani.
Ekkora teljesítményskálára nehezebb méretezni az alkatrészeket.
Amióta ránkszabadultál fikázod a C2őt, mert a régi AMDd ilyenolyan jó volt, gyújtsa fel mindenki a C2Dt, vegyen ájemdét mer az a kiráj. Lolmár.
Ha nem érzel különbséget, cseréld le. "Kicsit" unalmas/idegesítő vagy..
Örülünk a VX450ednek, de ezt feltétlenül az Epsilon 1+kW topikjában kell tenni?
1. említette valaki, hogy lesz tápos megateszt? Mert ha igen, akkor szólhatna nekem is.
2. ha eccer olyan a VGA-d, amilyen, akkor miért vársz gyorsulást a proci tuningjától? Olvastad ezt [link]?
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

biztos vagy benne hogy ha 8 pines 12V csatin, és az atx csatin (ahol új atx szabvány szerint több 12V ág a követelmény) több 12V ágat kap az alaplap, akkor a proci abból csak 1et kap meg? én nem hiszem.
bár még sose néztem meg tápban (leírásokban meg nem találtam) hogy a 8 pines 12V az valójában hány ágat jelent (szerintem több ágat jelent)
[ Szerkesztve ]
Azért van 20A-s limit 12 volton, mert hivatalosan (aktuális ATX12V szabvány is írja) a tápokban használt vezetékeken max 240 wattot szabadna átengedni. A tápok védelmi elektronikája figyeli ezt, és ha a quad megrántja a rendszert, akkor túláramot érzékel, és lekapcsol. Ezért van előnyben a Corsair tápokban lévő Seasonic elektronika, ami ilyenkor átszervez, nem tudom pontosan milyen szabályozás szerint. Persze, kérdés, hogy mennyire van ez összhangban a szabvánnyal és nem utolsósorban a biztonsággal...
A másik dolog, hogy a tápok többségében a 12 voltos részt együtt vezérlik valamelyik kisebbel. Ez annyit jelent, hogy ha azon a kis ágon nincs meg egy szükséges minimum terhelés, akkor a 12 volton sem tudja leadni a csúcsértéket.
Szerintem meg ne irogass marhaságokat, mindenféle feltevések meg elképzelések alapján, ha nem tudod, hogy valójában mi és hogyan történik ott.