Hányadik bőre ez már a rókakomának?
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Acer Aspire 5742Z, zsírúj, dobozában, tartozékaival, 6 hónap garival !
99800 olcsón új ASUS A53UL E450 2 Gb 320 Gb ATI Radeon HD6310 Hdmi
Ezüst hatású ASUS NB K53SV Usb 3.0! 15.6"HD, i5-2430M, 4G, 640GB, GT540M 1Gb Cam, Wifi, BT, HDMI,
Asus hegyek olcsón játékra is! Nézz be mielőtt máshol vennéd :) 128.000.- től
99.990.- Ft Asus x54 Win 7 el Dual-Core Intel C, Dual-Core B815 2 magos Nevedre írt Papírok 2 év
Hányadik bőre ez már a rókakomának?
Azért számomra még mindig inkább egy fsp a nyerő, mint egy CM.
PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."
Egy kis hiba a 2. oldalon az utolsó bekezdésben:
...már 105 voltos Teapo és GF márkájú tornyocskák...
Gondolom 105 fokos szeretett volna lenni. 
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
446 W terhelve.
Szép villanyszámla lehetne belőle - 24/7ben Orthosozni. 
Annál a bemeneti kondinál esélyes, hogy elérje a 85 fokot? Vagy egy felesleg volt eddig 100°C+ hitelesítésűt belerakni?

Én továbbra is Vargáné tápra szavazok 
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

Nálam még mindíg a dobozában lapul a régebbi 600-as Epsilon modell. Egy újabb gépre vár, mert a mostani 5 éves konfigomat gond nélkül kihajtja a régebbi FSP350PNF-is.
(Sajnos a mostani helyzetben várni is fog még egy darabig
)
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

Nekem van FSP is CM is, mindkettő teljesen jól üzemel immár 2,5 (FSP) ill. 1,5 (CM) éve. Utóbbi drágább volt, mert szép fényes fekete háza van +1-2 csicsa, de lényegesen halkabb is az FSP-nél.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
Rudi
Xilence tápokat nem nézitek meg valamikor tüzetesebben? Állítólag nagyon halkak és a drágább modellek nem gagyi belsővel jönnek, kiváncsi vagyok mi igaz ebből, nagykerben is ajánlgatta a srác, bár ő a HKC-t is istenítette
szóval inkább ráhagytam és nem hoztam belőle.
Hááát, az Értékelés részben megadott két linken borzalmas dolgokat lehet olvasni. Még ha egyedi hibának tekintjük is a rosszul beforrasztott SMD alkatrészt (na de hogy is kerülhet ki a gyárból olyan táp, amely bizonyos esetben 400mV-osrezgést produkál az 5V-os kimeneten???), a hullámosság kiábrándító, akár az egész összkép.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

700ast hajtok, nagyon megvagyok vele elégedve!
A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

"Ezen a majd 400 wattos leadott teljesítményszinten már megjött az Epsilon hangja."
Hangját csak fülre mértétek le? Meg egyébként is, azt hogy oldottátok meg, hogy a többi alkatrész ne zajongjon bele (cpu, vga ventik, hd)?
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

Én sokáig egy FSP Blue Storm II. 500W-os tápot használtam. Aztán egy este hazatérvén, bekapcsoltam a gépem, és egy hangos durranás, és villanyóra lecsapás kíséretében elhalálozott a táp. A szervizben 3 hét alatt rájöttek, hogy javíthatatlan, és adtak volna egy ugyanolyat újonnan, de a szíves ajánlatot elutasítottam, és ráfizetéssel vettem egy Corsair TX 750W-et.
Pedig nagyon sokáig bíztam az FSP-ben!
[ Szerkesztve ]
Éhes makkal disznókat álmodsz!
A jó tápok is elfüstölhetnek, éppen ezért van bennük védelem, hogy a gépet megóvják. Gondolom a géped túlélte?!

a piackutatásod meglepően reprezentatív, és tökéletes képet ad a többi 100000 eladott FSP tápegység tulajdonságairól
ebből kiindulva a chieftec a legjobb választás mindenkinek, én már a másodikat vettem meg és eddig egyiknek sem volt semmi baja
Nincs időm kedvesnek lenni...
Én inkább Fsp-re szavazok,az halkabb 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
like it or not gondok vannak az FSP tápokkal a Bluestorm tol kezdve a ZEN sorozaton át az epsilonon keresztül gyak mindel.
különösen fincsi a teszt végén lévő két link..... érdemes megtekinteni őket.
Egy tápja mondjuk van az FSPnek ami korrekt és ár/értékben verhetetlen ez pedig a "régi" 400PNF.
Kemény hypot csináltak a "nagy hozzáértő szakemberek" az FSP körül, aztán pedig ez olyan sirtec szinvonal... vagy inkább rosszabb.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Hát ez a JonnyGuru-s teszt nagyon nem piti. Ezt nem egy FSP-től vártam volna, gyakorlatilag elbukott az egység a teszten, persze ez valszeg soha nem derül ki Vér István, gámer konfigjában, mivel soha nem fogja ennyire beterhelni a tápot, hogy ebbe a szakaszba jusson...
Egy újabb legendával kevesebb...köszönjük Emese... 
Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)
reptér mellett talán halk, de normális körülmények között kibírhatatlanul hangos. A halk táp a Seasonic-nál kezdődik.
fsp-ből is van halk
zen
hát ezzel pár 300-as Zen tulaj vitatkozna erősen. "Kicsit" zavaró az a sípolás.

Akkor a teszt alapjan ennyit arrol, hogy a kovetkezo tapom egy FSP tap lesz.
Ujra Chieftec tapot fogok venni?
attól függ mennyiért akarsz tápot venni, amúgy nyugodtan vehetsz fsp-t nem sokkal van közülük gond.

FSP BlueStorm II. 500W
Kerdes az, hogy mennyire hangos a ventilatorja.

like it or not gondok vannak az FSP tápokkal a Bluestorm tol kezdve a ZEN sorozaton át az epsilonon keresztül gyak mindel.
Nem csak azokkal, a 150W-os passziv adapteruk is egy nagy rakas szar.
Ha nincs bekapcsolva a gep, de be van dugva a villanyba, akkor a szomszed szobabol is hallhato a ciripelese.
Durvabb hangja van null kilometeres allapotban, mint a ZENnek megdogles elott...
Ja, eddig 25-bol egy nem ciripelt kikapcsolt allapotban, 24-tol falra lehet maszni.
Ugyhogy fonoknek meg is mondtam, hogy az uj ipariPCt legkozelebb ne ezzel a szarral kerje, hanem a regihez jaro 60W-ossal, az legalabb kussban volt.
(Az is boven sok, mivel a komplett gep fogyaszt 15" monitorostol 30W-ot...)
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

fsp-ből is van halk
zen
Ezt mint ex ZEN tulaj kikerem magamnak. 
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
annak az árából már kb kapsz Corsair VX450-et vag Enermax PRO 82+ szériából tápot, ezek tényleg halkak és erősebbek is, mint a BS 500-as.

Hat ezt beszoptam.
FSP tapot neztem ki a ciripelo Acer notebook tapom helyere.

lehet hogy nem 400 wattos fspt kellett volna venni 
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

Eddig jó volt az FSP most meg szar? Licencelt pár tápot a Kodegánytól vagy mi 
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

nyugi, nekem a családban minden gépben ez van! 2db 350W 400W 700W, tökéletesen működnek a 700Wos sokat megy 24/7ben és semmi gond vele!
A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/
nekem 235W-os van
kb 8éve hibátlan és halk
tapasztalatom szerint a régi tápjai azok jók voltak, most meg egyre szarabbak... Az mondjuk engem is meglepett, hogy még az elit szériájukkal is durva problémák vannak....
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

A magikus szo neve a koltsegcsokkentes.

Nekem ugyanilyen 600W-os FSP-m van, immár 2 hete és idáig megvagyok vele elégedve
Ja és semmi hangja sincs szinte, teljesen korrekt és minőségi ez a táp 
Nem is azt állítja senki, hogy abszolút értelemben szar - messze van még a Vargáné színvonaltól. Csupán annyit, hogy régebbi önmagához képest romlott. A cikk végén belinkelt két teszt továbbá is azt bizonyítja, hogy az azokban vizsgált táp a saját adatlapja szerint is a szabványban megengedett ripple értéknél nagyobbat ad a kimenetre.
Az ember óhatatlanul elkezd azon gondolkodni, vajon a takarékoskodás mikor megy majd már a védelem megbízhatóságának a rovására is.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
A Bluestormból van két széria is ugye, az egyik a régi THN-P bélre épülő, amikor még nem próbáltak spórolni, és amik eléggé agyonverhetetlen belek voltak. A másik a Bluestorm2, ami a Green power belét kapta meg, az új, ólommentes forrasztásos technika miatt hallottam róla kellemetlen híreket, meg olvastam egy-két gyári hibás darabról... hogy ez mit jelent és mit nem, ahhoz most fáradt vagyok. Mindenesetre emeljük ki, hogy te a Bluestorm2-re gondoltál, nem mindegy 
Egyébként az FSP körüli felhajtás (magyar kifejezések rulez ugyebár) itt a forumon elsősorban a régi modellekre vonatkozott, a THN-P-re, meg a PNF-re, és megkérdőjelezhetetlen a minőségük. A Zennel meg voltak bajok, de hát talán nem véletlen, hogy ki lett véve a megfelelő topic első hsz-éből 
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"
Mondom én nektek feleim: Seasonic. 
[ Szerkesztve ]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Csak mert lassan 3 éves lesz az első szériás Bluestormom és gondolkodom a cseréjén de nekem nem kéne ilyen 6-700W-os táp amivel már ívhegeszteni lehet és maradni akartam az FSP-nél de így azért kétszer is meggondolom. Valószínűleg marad még egy darabig a "kis" 350-es, aztán veszek egy Enermax-et. Sokan dicsérik a CM-t is de nálam a CM még mindig a hűtéssel egyenlő nem a táppal.
Amúgy kb. mennyi egy jobb táp átlagélettartama amíg még biztonságos használni?
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
én tavasszal vettem egy hkc tápot öcsém gépébe, enyémbe eddig mindig minőségit vettem, fsp, enermax, nem is volt velük gondom, gondoltam masik gépen sporolok.. eredmenye az lett hogy fel ev hasznalat utan a jatekok szaggatnak:-) 3dmark pontszam 12000 -ről 8000 lett, 550w-os a táp, viszont masik ismerosomnek meg codegen van a gépébe, 450W-os nah annal is ugyan ez a szitu... kezdetben egész jók, és alig telik el fel év és csapnivaló a teljesitmenye
( az enermaxom amit csereltem hkc-re 6 éven keresztul szolgált, de ezek a olcsó tapok még egy évet sem bírnak
)
kérdésem az lenne... hogy pl ha van egy 8800 GT / 4850 Ati , + 3 ghz core 2 , alaplap, memoria, 1 wincsi, 1 ODD, 1-2 hazventi, egy ilyen kaliberű gépbe, ha fsb tapot vesz az ember akkor milyet érdemes? mert valszeg ismerosomnek is cserelema tapjat, egyszerűen szanalom hogy a codegen 450W-os tappal a rendszer 7900 pontot csinal, ha meg beledobom a 2 éves éjjel nappal működő fsp-met akkor 12000 lazan tuning nelkul.
olvastam itt a ph-n hogy pl egy 350-es chieftech táp is lazan elvisz egy core2-t 3 ghz-en + 8800 gtx, 1 wincsi + 1 odd, meg egykettő táp venti mellett. létezik?
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<