Pentium U5400 1,2 GHz
Celeron U3400 1,06 GHz
nem tartalmaz Intel Clear Video HD
Pentium U5400 1,2 GHz
Celeron U3400 1,06 GHz
nem tartalmaz Intel Clear Video HD
Nagyon jók lesznek a specifikációk alapján. Egy tesztet mindenképpen vár a PH! népe 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Nekem is szimpatikusak az új procik, s ide a tesztet! 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

"nem tartalmaz Intel Clear Video HD"
Valahogy éreztem, hogy lesz benne valami intel-féle butítós trükközés...
Fájó hiány, de legalább az ára jó ($134 az U3400 más oldalak szerint)

Core i7-620UM eddig is volt meg még pár a táblázatból ez nekem tünt fel csak?!
Köszi az infót.
Beleírtam a hírbe.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
620M és 620LM volt, 620UM még nem.
Szerk: sőt, LE és UE is van.
[ Szerkesztve ]
Mondjuk ez alapján még mindig nem ok a cikkben a táblázat, a 620UM 1.06 GHz alapórajelen megy, nem 1.2-n.

letiltja a hd gyorsítást...
patkány egy cég
nade, konkurrencia nélkül ...
GMA4500 is tud HD gyorsítást 

ez miért patkányság.. leírják ez ennyiért, az meg annyiért mert ennyit tud. pont
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
Majd ittlesz a Danube, az biza keveset fogyaszt. Majd erre a harcra kíváncsi leszek nagyon 
Csak jönne már
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Hát az én SU9400-om 2x1,4GHz-en csak 10W-ot fogyaszt. Igaz, abban nincs intel "hd", és memvezérlő sem.
Viszont ez meg 32nm. Kevesebbet vártam, na
Olyan 12W-ot.
Remélem ezt is aranyárban fogják mérni, és akkor mindegy is az egész.
[ Szerkesztve ]
én az SU4100 tökéletesen elvagyok 
-
[ Szerkesztve ]
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

A kis Atomomat szívesen cserélném. Az Atomnak csak a neve az ütős, nem tudom ki találta ki 
Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

Szerintem a marketingesek sem gondolhatták komolyan hogy a kisebb tokozástól majd hasra esik valaki. 21 cm2 nyák helyett 14 cm2-n helyezkednek el ugyanazok a szilíciumlapkák. Hihetetlen fejlesztés... kár hogy a vásárló szempontjából zéró jelentősége van.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

elég jó cuccok, bár engem nem igazán hat meg a fogyasztás, amolyan asztali laptopom van ![;]](/dl/s/v1.gif)
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Akkor ezt nem neked találták ki.