brutális számok 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
brutális számok 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Az 1200-es értelmetlenül erős,
de akadhat olyan aki netezés közben szeretne hegeszteni ![;]](/dl/s/v1.gif)
"A hazug embert hamarabb utólérik, mint a sánta robotot."

7 év gari, az szép! 
(Kérdés, hogy pl. nálunk hány forgalmazó adja tovább ezt a kondíciót.....
)

Netezős gépbe ritkán vesz az ember 70K-ért tápot... 
A CoolerMaster Silent Pro Gold és az FSP Aurum sorozatok jobban tetszenek! 
Angel1981: Nekem van egy tippem: Egy sem! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Alléz Olympique de Marseille!
bizony am 
ekkora tapokkal 3-4 "atlagos" gepet vigan lehetne mukodtetni
PCI Express csatlakozo (6+2 tűs) 8 darab - quad sli/cf sem akadaly ![;]](/dl/s/v1.gif)
4 sale http://tiny.cc/aprok
GTX 590 SLI.
Még kevés is lehet az 1,2 kilowatt. 
Milyennapvan?
mellé kell húzni egy kondit meg egy jófajta autós mélynyomót, ha már van tartalék a tápban, használjuk ki ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
tisztelt uram!
ha egy kartyara 400 wattos max tdp-t szamolsz, meg akkor is elegendonek kell lenni az 1200 wattnak egy csucskonfig eseten 

Igen de ki szeretné 100%-n járatni a tápot. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
400+400+200+100
Sacc/kb.
Feltételezve, hogy:
- nincs húzva a VGA páros
- tényleg belefér 400W-ba. 
Milyennapvan?
(#11) macilaci78 válasza tiborandras (#8) üzenetére

ha egy kartyara 400 wattos max tdp-t szamolsz, meg akkor is elegendonek kell lenni az 1200 wattnak egy csucskonfig eseten
Igen, de ez csak a VGA. És hol vannak a procik, SSD RAID tömbök, memóriák, USB-s vasaló?
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Akik szeretnek veszélyesen élni! 
Nekem tetszik ez az új design, habár a minőség terén nem is áll a csúcson.
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm
vannak paran, akiknek az okoz szexualis izgalmat, ha furmark mellett linpackot futattnak 
(#10) D1Rect az alaplapon 75 wattot vehet fol, ket darab 8 tus csatlakozon 2x150 wattot. ha tenyleg 400 watt folott lesz a max tdp, en bevonulok apacanak ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Komolyan nem ertem ezeket a tapokat. Inkabb a 450-550W-osak kozott lehetne elterjeszteni pl. a modularis perldanyokat, az szerintem tobb embernek lenne elonyos. A gepek hany szazalekaba kellhet 1+ kW-os tap?! 

"Inkabb a 450-550W-osak kozott lehetne elterjeszteni pl. a modularis perldanyokat,"
te hol éltél eddig?

Tudom már, miért van benne 14cm-es venti és miért jár további fél percig kikapcsolás után: ki kell szellőztetni a gépből az izomszagot 
-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

nagyon bejövősek , bár csinálhattak volna gyengébbeket is belőle

Olvastam egy tippet, hogy ezek az újabb Though Power Grand-ok Sirtec/Highpower belesek.
Utána túrtam és szerintem jól mondja az illető. Kis képek a Thermaltake oldalán(látszik a DC-DC converter kártya és a kis sárga fektetett kondi sarka a főkondik elött). Highpower oldalán ugyanaz a DC-DC kártya. Az OCZ Z Series 850W-ra hasonlítanak. (itt is látszik a DC-DC kártya és a kis sárga fektetett kondenzátor a főkondik előtt). Az OCZ bizonyítottan Sirtec/Highpover táp.
[ Szerkesztve ]

Lesz még 550W-os verzió is. (TPG-550M). 650W-os meg már van (TPG-650M) A régebbi Though Power Grand-ok CWT 80+Gold belesek.
[ Szerkesztve ]
hogyhogy egy kínai gyártó sem jött még ki az olcsó moduláris tápok nemzedékével ? 

1200asból lesz passzív? 
Mekkora jó lenne már!
Egész pofásan van osztva a 12Voltos ág.
.::www.megadanceradio.hu::.
gigabyte odin gold 900w passzív 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

"te hol éltél eddig?"
jelentem, hogy az elmult eveket is kis hazank teruleten toltottem, viszonylag sokat foglalkozva az informatika vilagaval. 
es jelenleg is egy 430W-os tapot hasznalok nagy megelegedessel, azt leszamitva, hogy nem modularis. amikor pedig a neten probalok hasonlo teljesitmenyu, modularis peldanyt keresni, tul sokat nem talaltam.
Tessék. 400W-os, Full-modulásris, és még passzív is.
Ennél modulárisabbat nem találsz sehol.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Csak az árába azok a nagy számok ne lennének. 
Az áráról szó nem esett. Pusztán a nemlétét kellett cáfolni. 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Nem azt mondtam, hogy nem letezik, hanem hogy keves van. 
Amugy mutatos darab, bar az a csunya nagy szam mellette valoban eleg elrettento erovel bir.
Azert 1-2 darabot en is talaltam, meg a valamivel baratsagosabb arkategoriaban is, de ugy gondolom, hogy ha tobb modell lenne, az valoszinuleg az arakat is lejjebb szoritana valamelyest.

Hát igen... up to 93%. De azért a Platinum minősítést nem sikerült megszerezni amihez amúgy 90% kell... ennyit arról hogy up to. Pedig minél nagyobb a teljesítmény annál könnyebb elérni a jó hatásfokot, úgyhogy ez igazán nem nagy cucc. Majd az ára viszont az lesz 
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

maradjunk annyiban, hogy akinek ilyen kell, az talál, még válogathat is, és ez már régóta így van. ja hogy az ilyen extra kívánságokért extra árat kell fizetni? hát ilyen ez a művészvilág! nem sopánkodni kellene folyton. terjedni meg azért nem terjed, mert az emberek 99%-ának nincsen rá szüksége, annak az 1%-nak gyártani meg nem olcsó.

Annak, aki nem nyitja ki a szamitogephaz oldalat, vagy ketevente egyszer, annak valoban biztos nincs igenyere ra. Legalabbis biztosan nem nagyobb, mint egy 800-1000 wattos tapra.
Hogy a tobbi embernek se lenne, azt azert ketlem, sot megkockaztatom - bar magambol indulok ki -, hogy a modularitas realisabb igeny lehet, mint egy eromu otthonra. pusztan ezt eszreveteleztem, sajnalom ha ezzel ilyen nagy problemad van.
[ Szerkesztve ]

Ennyiért inkább ne is legyen. Csak fájditja a szivem. 
(#33) yakuza.tora válasza TESCO-Zsömle (#25) üzenetére

400W-os 40K-ért??? 
fsp zeneket is annyiért adták régen. De 80+gold és passzív meg full moduláris
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu