Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) stratova

stratova
(őstag)

Egész jónak tűnik az árazása az előd 2GB-osa 18e körül indított mi 10e-ért vettük, reméljük a hangminőség is hozza a kötelezőt. Egyszer kölcsönkaptam egy útra páromtól, kicsit húztam a számat mikor újra telefonról hallgattam zenét.

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#2) Peetig

Peetig
(lelkes újonc)

Ha jól emlékszem a Sansa Fuze lejátszó sem támogatta a kezdetekben az Ogg, FLAC fájlokat. Ezt egy firmware frissítéssel azonban lehetővé tették, és nem adtak ki új elnevezésű terméket. Itt nem lehetett volna így megoldani?

Compaq Armada 7400.

(#3) stratova válasza Peetig (#2) üzenetére

stratova
(őstag)

Azért itt még van annyi változás, hogy bővíthető lett, kíváncsi vagyok mekkora lesz a maximális kapacitás.

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#4) ArGab

ArGab
(senior tag)

Újabb firmware-rel a régi Clip is lejátszik flac és ogg fájlokat. Csak közel sem olyan gazdaságos az akkujára nézve mint az mp3. :)

(#5) Viktor77 válasza Peetig (#2) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

De, megoldották. Az előd is tud OGG-ot, meg FLAC-et.

Bazinga!

(#6) Peetig

Peetig
(lelkes újonc)

Köszi az infót mindenkinek! Sandisk lejátszói ugyanis a kedvenceim, féltem, hogy a firmware frissítések helyett új termékkel akarnak ügyeskedni.

Compaq Armada 7400.

(#7) GIJoe

GIJoe
(fanatikus tag)

Már az előd is kiváló termék volt, (nekem is ez van, flac-ot is kezeli...) firmware-t frissíteni, gyerekjáték rajta! Csak feltelepíted a hozzá adott progit és 1-2 kattintás csupán....

[ Szerkesztve ]

(#8) Viktor77 válasza GIJoe (#7) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Progi sem kell. Főkönyvtárba firmware, kikapcs, és kész is.

Bazinga!

(#9) Duree

Duree
(PH! addikt)

Remek kis gépek,nekem régebbi van az is kíváló

(#10) pete_21

pete_21
(őstag)

Nekem is az előd van, nagyon meg vagyok vele elégedve. :)

(#11) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Kis csúnyák, de ó áron vannak :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#12) vottokar válasza Devid_81 (#11) üzenetére

vottokar
(fanatikus tag)

Akiknek nem tetszenek, azok akkor lehet vehetnek kis überdizájnolt lejátszókat is. Csak azok jóval drágábbak és mellette nem is szólnak olyen szépen.. ;]

"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.